GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελία προς τον Γραμματέα ΠΑΣΠ ΤΕΙ Αλέξανδρο Π. Θεοδωράκο...

Στις 19/10/2010 πραγματοποιήθηκαν στη Λαμία εκλογές για την ανάδειξη νέου γραφείου πόλεως και Γραμματέα της ΠΑΣΠ ΤΕΙ Λαμίας. Το αποτέλεσμ...

Στις 19/10/2010 πραγματοποιήθηκαν στη Λαμία εκλογές για την ανάδειξη νέου γραφείου πόλεως και Γραμματέα της ΠΑΣΠ ΤΕΙ Λαμίας. Το αποτέλεσμα το οποίο και με απόφασή της κατοχύρωσε η εφορευτική επιτροπή ήταν ισοψηφές μεταξύ των υποψήφιων Γραμματέων, Ρένας Μεζιλτσόγλου και Βασίλη Ίβρου. Το αποτέλεσμα αυτό προκύπτει εξαιτίας άκυρου ψηφοδελτίου όπως υπέδειξε η εφορευτική επιτροπή.
Παρόλα αυτά...
...η διαδικασία δεν πορεύτηκε όπως θα έπρεπε εξαιτίας παρέμβασης του Γραμματέα της ΠΑΣΠ ΤΕΙ Αλέξανδρου Θεοδωράκου, της Προέδρου της ΕΚΑΠ, Μαργαρίτας Παλαιολόγου και του μέλους του γραφείου της ΠΑΣΠ ΤΕΙ, Μινά Αλέξανδρου. Η παρέμβασή τους αυτή είχε ως αποτέλεσμα την σύνταξη του πρακτικού στο οποίο συμπεριέλαβαν στο αποτέλεσμα και το ακυρωθέν από την εφορευτική επιτροπή ψηφοδέλτιο, η οποία και έχει την ευθύνη της διεξαγωγής των εκλογών.
Θεωρούμε απαράδεκτη, αντισυντροφική και αντιδεοντολογική την κίνηση του Γραμματέα της ΠΑΣΠ ΤΕΙ και της Προέδρου της ΕΚΑΠ. Πως άραγε αντιλαμβάνονται τις έννοιες αυτές, αυτοί οι σύντροφοι; Άραγε η παράκαμψη των θεσμοθετιμένων οργάνων , για τη διεξαγωγή των εκλογών, τι άλλο μπορεί να καταδεικνύει παρά τη μη συναντίληψη, από αυτούς, αυτών των εννοιών-αξιών  του  δημοκρατικού μας πολιτικού χώρου.
Δυο μήνες μετά τις εκλογές για την ανάδειξη γραφείου πόλης και το ισοψηφές αποτέλεσμα των δυο υποψηφίων γραμματέων, η ΠΑΣΠ ΤΕΙ Λαμίας παραμένει χωρίς γραμματέα.
Με το κλίμα διάλυσης που παρατηρείτε τον τελευταίο καιρό και το αίσθημα ευθύνης που μας διακατέχει, καταγγέλλουμε τον Γραμματέα της ΠΑΣΠ ΤΕΙ Αλέξανδρο Θεοδωράκο και την πρόεδρο της ΕΚΑΠ Μαργαρίτα Παλαιολόγου για τον παραγκωνισμό της παράταξης μας καθώς και ακόμα μια φορά τις προσπάθειες διάλυση της.
Καλούμε τον Γραμματέα της ΠΑΣΠ ΤΕΙ να αποδείξει τον σεβασμό του, αν αυτός υπήρξε ποτέ, στις Δημοκρατικές διαδικασίες και να ορίσει ξανά εκλογές, με την παρουσία μελών της ΕΚΑΠ για την διασφάλιση της εκλογικής διαδικασίας. Επιπλέον να λάβει ως οφείλει, υπ’ όψιν του τις υποδείξεις της εφορευτικής επιτροπής η οποία και τις καταγράφει σε κείμενο το οποίο και υπογράφει. Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για:
· Δημοκρατία στο εσωτερικό της παράταξης
· Σεβασμό στο αυτοδιοίκητο των τοπικών ΠΑΣΠ
· Σεβασμό των συντροφικών αξιών του πολιτικού μας χώρου
· Να μπει ένα τέλος στην φεουδοποίηση που κάποιοι προωθούν στη σπουδάζουσα.
Ζητάμε από το Γραφείο της Σπουδάζουσας να δώσει ένα τέλος στο θέατρο του παραλόγου που επικρατεί τους τελευταίους δυο μήνες στην ΠΑΣΠ ΤΕΙ Λαμίας. Να πράξει σεβόμενο το καταστατικό της παράταξης χωρίς την εξυπηρέτηση μικροκομματικών συμφερόντων.
Οποιαδήποτε αντιδημοκρατική απόπειρα απέναντι στα μέλη της ΠΑΣΠ ΤΕΙ Λαμίας θα καταδικαστεί από την συντριπτική πλειοψηφία των μελών της παράταξης μας. Σημειώνεται ότι οι υπογραφές και τα ονόματα δεν αναγράφονται για την διασφάλιση των προσωπικών δικαιωμάτων. 
Αγωνιστικά-Συντροφικά-Ενωτικά,
ΠΑΣΠ ΤΕΙ Λαμίας

5 σχόλια

  1. Οι «κοτσάνες» του Πρωθυπουργού δεν είναι αθώες: Είναι «εντολές»!
    Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο πολιτικός της «κοτσάνας». Άπειρες είναι οι «κοτσάνες» που κατά καιρούς εκτοξεύει και μένουμε εμβρόντητοι: Από το «θα τρέμουν τα συμφέροντα», μέχρι το « μηδέν εις το πηλήκιον»!
    Ο Γ.Π., λόγω της πολιτικής του καχεξίας και της δραματικής φτώχειας των πνευματικών πόρων Παιδείας και Ψυχολογίας ελληνικής, λειτουργεί σαν ένας κακός Αμερικανός «πιστολάς». Αν δεν έχει γίνει το ανέκδοτο ακόμα της ελληνικής κοινωνίας αυτό οφείλεται στα ΜΜΕ που καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να επικαλύψουν και να εξωραΐσουν τις «κοτσάνες» του, τα λόγια και τα έργα της κυβέρνησής του.
    Βεβαίως, υπάρχει και...

    η θετική πλευρά του ζητήματος. Το ατομικό πολιτικό μέγεθος του Γ.Π. κάνει πιο ευανάγνωστη την πολιτική και τις «εντολές» που υλοποιεί και πιο ορατά τα αδιέξοδα του καθεστώτος που υπηρετεί.
    Σήμερα είναι τόσο μεγάλη η κρίση και παρακμή του συστήματος, τόσο δραματικά τα αδιέξοδά του, που το σύστημα απαιτούσε πολιτικούς απατεώνες μεγάλου βεληνεκούς και κοινωνικού βάρους. Αλλά και αυτοί έχουν εκλείψει, λόγω της δραματικής γεροντικής κατάπτωσης: Ιδεολογικής και πολιτικής.
    Στην Ελλάδα όλα αυτά παίρνουν ακόμα πιο δραματικές διαστάσεις, λόγω της ασφυκτικής εξάρτησης των ελληνικών δομών εξουσίας με τους Αμερικανούς «νταβάδες» και τις ποικίλες και πολύχρωμες «βάσεις» που έχουν στη χώρα μας.
    Όταν, φυσικά βιάζεις τόσο βάρβαρα την Πολιτική, αυτή σε τιμωρεί: Σου «βγάζει» Πρωθυπουργό τον πιο «λίγο» και ακατάλληλο…
    Μηχανεύεται, λοιπόν, ο άμοιρος ο Πρωθυπουργός, μαζί με τους τεχνοκράτες, Αμερικανούς συμβουλάτορες διάφορα τεχνάσματα απάτης, απλοϊκά και βλακώδη για τα ελληνικά δεδομένα.
    Ο ελληνικός λαός έχει συσσωρευμένες, μεγάλες και ιστορικές εμπειρίες σε κάθε παραλλαγή απάτης και σε κάθε είδους τέτοιων ταχυδακτυλουργικών τεχνασμάτων. Και μάλιστα από μεγάλους «μαστόρους» της πολιτικής ταχυδακτυλουργίας και απάτης, από «ποιητές» της εξαπάτησης…
    Ο άμοιρος ο Πρωθυπουργός λέει τα ίδια που έχουν παιχτεί στην ελληνική κοινωνία πολλές φορές, αλλά δεν ξέρει ούτε αντιγραφή να κάνει. Έτσι μένει σε κάποιες ηχηρές φράσεις περί «εθνικών κινδύνων», «διαφθοράς», «διαφάνειας», κ.λπ, τις συνδέει αυθαίρετα με τα οικονομικά αδιέξοδα και κατασκευάζει βλακώδη «κλισέ» τα οποία εμφανίζει σαν θαυματοποιό φάρμακο…
    Μετά το «εύρημα» του κινδύνου της «εθνικής μας υπόστασης» (καθόλου αθώο «εύρημα», απλώς άκομψα διατυπωμένο), μας προέκυψε η νέα αλχημεία: Η διαφθορά ως αιτία της οικονομικής κρίσης»!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα φαντάσου εσύ, τι πλάκα έπαθα, όταν είδα μιά σκηνή, στην ελληνική τηλεόραση, με πρωταγωνιστές τον "Άνθρωπο που ανέβαζε τα σπρεντς" και τη γνωστή μας Χίλαρι.
    Ο πρωθυπουργός μας, λοιπόν είναι στην Ουάσινγκτον, έχει συναντηθεί και συζητήσει με την υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ για φλέγοντα διμερή, εθνικά δικά μας και διεθνή θέματα και τον βλέπω να λέει ξαφνικά, χωρίς κανένας να τον ρωτήσει: "Πριν ένα χρόνο μόλις, εμείς ούτε καν ξέραμε τί είναι τα Σιντιέσες!"
    Η Χίλαρι, τον κοιτάει καλά – καλά για ένα δευτερόλεπτο και μετά βάζει τα γέλια και λέει: "Ούτε εμείς ξέραμε!". Η έκπληξή μου έγινε ντροπή όταν περνούσαν οι ώρες και οι μέρες και κανείς δεν σχολίαζε, ούτε καν ανέφερε αυτό το εκπληκτικό στιγμιότυπο.
    Ίσως να μην ξέρεις τί είναι τα στρατηγικά πυρηνικά όπλα. Ίσως να μην ξέρεις τί είναι τα Σιντιέσες, δηλαδή τα περίφημα Credit Default Swaps (CDS και στον πληθυντικό, CDSs), στα ελληνικά, ανταλλαγή ρίσκου δανείων. Είναι αυτά που ο Γουόρεν Μπάφετ, ο τρίτος σε πλούτο σήμερα άνθρωπος στον κόσμο, χαρακτήρισε "οικονομικά όπλα μαζικής καταστροφής". Στο τέλειο σύστημα που ζούμε, ενημερώνεσαι υποχρεωτικά και δωρεάν για τα νέα προϊόντα της πορνογραφίας, χωρίς να το ζητήσεις, αλλά χρειάζεται σκληρή προσπάθεια για να μάθεις τί είναι τα όπλα μαζικής καταστροφής. Οικονομικά και μη.
    Αλλά ο πρωθυπουργός μιας χώρας είναι δυνατόν να λέει ότι πριν ένα χρόνο δεν ήξερε τί είναι αυτό ακριβώς που προκάλεσε την κρίση;
    Όταν γυρίζει στις πρωτεύουσες των ισχυρών χωρών ζητώντας να μας σώσουν;
    Όταν δίνει διαλέξεις σε αμερικανικές δεξαμενές σκέψης για την κρίση; Όταν ενεργεί σαν απεσταλμένος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ουάσινγκτον για να πείσει ότι πρέπει να μπουν κανόνες και περιορισμοί ακριβώς στα CDSs που ...δεν ήξερε πριν ένα χρόνο.
    Του ξέφυγε; Νόμιζε ότι είναι χαριτωμένο;
    Τον κατηγόρησε κανείς ότι έβγαζε λεφτά στοιχηματίζοντας ότι η Ελλάδα θα χρεωκοπήσει και ήθελε να δείξει ότι είναι αθώος γιατί δεν ήξερε από τέτοιους τζόγους; Μα κανείς δεν τον κατηγόρησε. Αντίθετα πολλοί εντός και εκτός Ελλάδος, τον κατηγορούν ότι μιλάει πολύ. Και ότι κάθε φορά που μιλάει, τα σπρέντς ανεβαίνουν. Όταν λέμε σπρεντς εδώ, εννούμε τη διαφορά των επιτοκίων των γερμανικών ομολόγων με τα ελληνικά. Χαμηλός ο κίνδυνος να χρεωκοπήσει η Γερμανία, χαμηλό το επιτόκιο των γερμανικών ομολόγων.
    Κάνει λοιπον προγραμματικές δηλώσεις στο ελληνικό κοινοβούλιο ο νικητής των Εκλογών της 4ης Οκτωβρίου και λέει ότι είμαστε στα πρόθυρα της χρεωκοπίας. Παίρνουν αμπάριζα οι δολοφόνοι με το πριόνι και στέλνουν τα σπρεντς στον ουρανό.
    Και διερωτάται ο καημένος ο ντιβιντομανής αναγνώστης αν έχει καλή μνήμη. Γιατί όταν την πέσανε και επί Καραμανλή στην Ελλάδα οι Γκόλντμανς και οι Μόργκανς, ανέβηκαν τα σπρεντς, είπε μια κουβέντα η Μέρκελ και πέσανε; Και γιατί ενώ τα ίδια χρωστάμε χοντρικά και τώρα, τρέχουμε και δε φτάνουμε;
    Αυτό τον καιρό, όπως και πέρσι, πολλοί στοιχηματίζουν εναντίον της Ελλάδας, βάζοντας λεφτά με την πίστη ότι θα χρεωκοπήσει. Άλλοι στοιχηματίζουν ότι θα την σκαπουλάρει. Όταν λέμε πολλοί, δεν εννούμε μόνο άτομα, εννοούμε και ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες, επενδυτικές εταιρίες και πάει λέγοντας, από όλο τον κόσμο. Κάποια εφημερίδα έγραψε ότι εναντίον της Ελλάδας στοιχημάτιζε και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και κέρδισε φυσικά.
    Αυτό ακριβώς είναι τα Credit Default Swaps. Καταθέτω ένα ποσόν σε τακτά χρονικά διαστήματα και θα τα πάρω χοντρά αν αυτός που έχω σταμπάρει ως αδύναμο, χρεωκοπήσει, ή έστω κινδυνεύει. Όσο πιο πολύ ανεβαίνουν τα επιτόκια με τα οποία δανείζεται η Ελλάδα, ή η άλφα εταιρία, τόσο πιο χοντρά θα τα πάρει αυτός που ποντάρει στην χρεωκοπία της.
    Είναι αυτό ακριβώς που έλεγε και η Μέρκελ, μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό μας: Δεν είναι δυνατόν να ασφαλίζεσαι για την πιθανότητα να καεί το σπίτι του διπλανού σου και να κερδίσεις επειδή κάηκε κάτι που δεν σου ανήκει. Πρακτικά, λέω εγώ, είναι σα να του βάζεις φωτιά εσύ ο ίδιος, ειδικά στις σημερινές συνθήκες της παγκόσμιας κρίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΥΝΑΡΙΑ ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    20%
    ΑΥΞΗΣΕ ΤΟ ΧΡΕΙΣ ΣΕ ΤΡΙΣ ΜΟΝΟ
    ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ
    ΟΜΟΙΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ===================================

    ΔΑΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΟΥ
    ΖΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ____________________________________

    600 εκατομμύρια το χρόνο θα κερδίζει η Γερμανία απο την “διάσωση” της Ελλάδας.....
    ΘΕΕ ΜΟΥ !

    Και σ’αυτά άς προστεθούν τα 500 εκτατομμύρια ευρώ, που ταξιδεύουν κάθε εβδομάδα απο τις γερμανικές φίρμες στην χώρα μας, όπως Lidl, Siemens κ.λ.π., και περιέχουν τα κέρδη αφ’ενός και αφ’ετέρου τους φόρους που, σύμφωνα με την κοινοτική νομοθεσία, πληρώνουν στην χώρα απο την οποία προέρχονται.

    Απο όσα φαίνονται η Frau Merkel είναι ήδη προ πολλού ο Γιωργάκης της Γερμανίας. Εκεί αργούν πρισσότερο να καταλάβουν τί συμβαίνει και πώς παίζεται και αυτός είναι ο λόγος που ο ναζισμός τελικά γίνεται το κλειδί για το σκηνικό της “ηρεμίας” μέσα στην χώρα.

    Bravo Yorgo!
    Να χαρώ τον πατριωτισμό σου..
    Μ Π Α Σ Τ Α Ρ Δ Ο ....ΚΩΛΟΠΑΙΔΙ.

    *** παρε και τον ΧΤIΚΙΑΡΙ ΣΟΥ
    ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΟΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΧΕΖΕΙ ΚΑΘΕ ΩΡΑ
    ΣΤΟ PRESS...
    BΑΛΤΟΥ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΓΙΑ ΤΑΠΩΜΑ
    ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟS *****

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εδω ο κοσμος χανεται και τα κομματοσκυλα κραδαζουν για μια θεση στο μελλον.. εχετε διαλυσει τα πανεπιστημια και βγαζετε και κυρηγματα για δημοκρατικες διαδικασιες. στη δημοκρατια οποιος καταγγελει υπογραφει με το ονοματα του. αλλα μαλλον στη χουντα του ΠΑΣΟΚ ουτε τα ιδια τα πρασινα προβατα δεν τολμανε να μιλησουν. καιρος ειναι να διαλυθειτε μπας και δουν ασπρη μερα τα ελληνικα πανεπιστημια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ

    ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ!!!


    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕ Η Ο.Π.Λ.Α., ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ Ή ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΙ ΕΓΛΥΦΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΓΑΜΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ- ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΤΗΝΗ ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ!!!

    ΟΧΙ ΕΝΑΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΛΙΓΑΛΑΔΕΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

    ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΩΘΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΛΟΓΩ “ΚΑΘΑΡΟΥ” ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ, «ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ»- ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΣΑΤΖΗΔΕΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΙ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ, ΔΙΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΣΠΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΦΤΕΡΝΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΒΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΘΗΚΙΑ!!

    ΟΥΣΤ, ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΧΟΥΝΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΜΜΑ-ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΣΑΣ !!!


    @ΑΜΩ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ, ΠΡΟΔΩΤΕΣ!!!

    ΠΑΝΤΑ ΘΑ'ΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΤΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση