GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι ευθύνονται για τις "εγγραφές" στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του δήμου Αθηναίων...

Από το υπουργείο Εσωτερικών Ανακοίνωση σχετικά με τον έλεγχο του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για τη νομιμότητα εγγραφή...

Από το υπουργείο Εσωτερικών
Ανακοίνωση σχετικά με τον έλεγχο του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για τη νομιμότητα εγγραφής ευρωπαίων πολιτών στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Δήμου Αθηναίων

Ολοκληρώθηκε σήμερα η Έκθεση και το Πόρισμα της διενεργηθείσας ΕΔΕ από το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, για τον έλεγχο της νομιμότητας εγγραφής στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους ευρωπαίων πολιτών του Δήμου Αθηναίων που...
 αναφέρονται σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Ποντίκι" στις 29.10.2010.
Η Επιθεώρηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν εντολής του Υπουργού Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γιάννη Ραγκούση.
Από τον έλεγχο αυτό προκύπτει ότι σε μεγάλο αριθμό περιπτώσεων, αιτήσεις – δηλώσεις ευρωπαίων πολιτών που εντοπίστηκαν στο αρχείο του Δήμου Αθηναίων, βάσει των οποίων έγιναν οι εγγραφές στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους που καταρτίζει ο Δήμος Αθηναίων και επιτρέπουν τη συμμετοχή τους στις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, δεν συμπληρώθηκαν, δεν υπογράφηκαν και δεν κατατέθηκαν στο Δήμο Αθηναίων από τους ίδιους. Σημειώνεται ότι η συμμετοχή των ευρωπαίων πολιτών ισχύει και στη χώρα μας όπως και σε όλες τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες βάση κοινής ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
Επιπλέον οι αναφερόμενες στις αιτήσεις – δηλώσεις ως διευθύνσεις κατοικίας των ως άνω εκλογέων, που εντοπίζονται στην περιοχή Πετραλώνων, δεν είναι οι πραγματικές.
Οι εν λόγω αιτήσεις συμπεραίνεται ότι συμπληρώθηκαν, υπογράφηκαν και κατατέθηκαν στον Δήμο Αθηναίων από τρίτους και παρά ταύτα έγιναν δεκτές από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων.
Ως εκ τούτου βάσιμα αμφισβητείται η νομιμότητα εγγραφής στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους κοινοτικών πολιτών σε 72 τουλάχιστον συγκεκριμένες περιπτώσεις που ελέγχθηκαν από το ΣΕΕΔΔ.
Μετά από τη σχετική αναφορά του Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, η Εκθεση και το Πόρισμα της ΕΔΕ διαβιβάστηκαν ήδη στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, για την ποινική διερεύνηση της υπόθεσης και τον συσχετισμό τους.
Επίσης, η ίδια Εκθεση και το Πόρισμα της ΕΔΕ διαβιβάστηκαν στον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής που είναι κατά νόμο αρμόδιος να ασκήσει έλεγχο στο Δήμο Αθηναίων σχετικά με τα διαλαμβανόμενα στα ως άνω κείμενα του Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.
Τέλος, η Εκθεση και το Πόρισμα της ΕΔΕ διαβιβάστηκαν ήδη στο Δήμαρχο Αθηναίων για την άσκηση πειθαρχικής δίωξης κατά των υπευθύνων υπαλλήλων του Δήμου.

12 σχόλια

  1. giname rezili se olo ton kosmo..kai afti me tis ekloges imaste gia klamata..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. α) διότι η «Ελεύθερη Αθήνα» συνιστά το μοναδικό ψηφοδέλτιο που αναδύεται αυτόβουλα από συνειδητοποιημένους πολίτες, έξω από κόμματα και σκοτεινούς μηχανισμούς.

    β) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» καταγγέλλει σαν βασικό παράγοντα εκχυδαϊσμού της πολιτικής ζωής του τόπου το πολιτικό σύστημα και την κομματοκρατία.

    γ) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» αγωνίζεται για ουσιαστική και Άμεση δημοκρατία, χωρίς μεσάζοντες, κομισάριους, δόγηδες, κόμητες και βαρόνους και καταγγέλλει το υφιστάμενο πολιτικό σύστημα ως ολιγαρχικό (και μάλιστα χειρίστης μορφής). Μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» καταδεικνύει σαν άμεση προτεραιότητα τον απεγκλωβισμό των πολιτών από τα κόμματα.

    δ) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» καταγγέλλει χωρίς περιστροφές τις κομματικές ηγεσίες (όλων των κομμάτων) ως εθελούσια εντεταλμένα όργανα ξένων (εχθρικών προς το έθνος) σκοτεινών Δυνάμεων.

    ε) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» θα αγωνιστεί για μια Αθήνα που θα ανήκει στους πολίτες της και θα διοικείται άμεσα απ’ αυτούς. Για μια Αθήνα με δικούς της δημοκρατικούς νόμους, που θα κυρώνονται για τα μεγάλα θέματα από τους ίδιους τους πολίτες, με δημοψηφίσματα.

    στ) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» αντιλαμβάνεται και καταγγέλλει ευθέως την «ελληνική» κυβέρνηση ως κατοχική και προτρέπει τους πολίτες σε σθεναρή απείθεια προς τους νόμους και τους κρατικούς (κατοχικούς) λειτουργούς της. Μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» διαλαλεί με έμφαση πως «νόμος είναι η βούληση των πολιτών».

    ζ) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» θα αγωνιστεί για να απελευθερωθούν οι δρόμοι, οι πλατείες και τα πάρκα των Αθηναίων πολιτών από τις συμμορίες των αλλοδαπών, τους ληστές, τους δουλεμπόρους και τους πρεζεμπόρους, που μας κουβάλησαν οι αχυράνθρωποι της παγκοσμίου διακυβερνήσεως από την Ασία και την Αφρική.

    η) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» δεσμεύεται ότι θα εξοστρακιστούν τα γκέτο, οι παράνομοι έποικοι μικροπωλητές και τα «πολυεθνικά παζάρια» της μαφίας έξω από τα όρια της Αθήνας.

    η ) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» τολμά και αναδεικνύει την εντεταλμένα ανθελληνική δράση των Μ.Κ.Ο. και προαναγγέλλει την κήρυξη των δραστηριοτήτων τους ως παράνομες και παρακρατικές, την αναστολή της λειτουργίας τους, το κλείσιμο των γραφείων τους και την δήμευση των περιουσιών τους.

    θ) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» δεσμεύεται να ακυρώσει στην πράξη τον «λαθρονόμο» που επιχειρεί την αλλοίωση του εθνικού και κοινωνικού ιστού και την νόθευση της λαϊκής κυριαρχίας και να διαγράψει από τα δημοτολόγια όλες τις πολιτογραφήσεις αλλοδαπών και αλλογενών που πραγματοποιήθηκαν με τον ως άνω νόμο.

    ι) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» θα οδηγήσει τους παράνομους λαθρο-εποίκους εκτός πόλεως.

    κ) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» θα αποτρέψει σθεναρά την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό. Η περιοχή του αρχαίου ελαιώνα θα ανακηρυχθεί αρχαιολογική ζώνη με ήπιες παρεμβάσεις χρήσης και κάθε εργασία για ανέγερση τεμένους ή οικοδόμηση εμπορικών κέντρων απαγορεύονται ρητώς.

    λ) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» θα ορθώσει το ανάστημά της απέναντι στους διεθνείς τραπεζίτες με την ίδρυση της «Τράπεζας των Αθηναίων»..

    μ) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» δεσμεύεται να τοποθετήσει το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που «θάφτηκε» από τους προηγούμενους δημάρχους, Αβραμόπουλο, Μπακογιάννη και Κακλαμάνη, σε περίοπτη θέση στην πλατεία Κοτζιά, ακριβώς απέναντι από δημαρχιακό μέγαρο.

    ν) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» θα γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων μας το νομικό πλαίσιο της Φαυλοκρατίας και θα αποδώσει την απόλυτη νομοθετική εξουσία στους πολίτες που θα αποφασίζουν άμεσα με δημοψήφισμα.

    Και το κυριότερο, διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» προτίθεται να ξεκινήσει την Νέα Εθνική Αντίσταση και τον Αγώνα κατά της Ξενοκρατίας, της Ολιγαρχίας, της Φαυλοκρατίας, της Κομματοκρατίας, και της Κλεπτοκρατίας που καταδυναστεύουν τη ζωή μας, τον Λαό και το έθνος μας.

    Σ’ αυτές τις εκλογές οι Έλληνες αποστασιοποιούνται από τα κόμματα.

    Οι Αθηναίοι , ψηφίζουν για την Ελεύθερη Αθήνα!

    Η Αθήνα πάλι στους Έλληνες!

    ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφιερωμένο στον δουλοπάρικο του Δανειστή του κωλόσπιτου ΜΙΜΗΣ.
    και στο Τσόγλανο της Καμμαντατούρ
    εSSωτερικού PASOK...τον ξάδελφο της Ντολλάρας-πρώην Λαμπράκη, γνωστό Λαμόγιο στο κόσμο του θεάματος με ..χορηγία Κόκκαλη-ΠΑΣΟΚ ___________

    This is S -Parta
    (Ελάτε να τα πάρετε)
    ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    Πολλά λέγονται, και νευριάζω να ακούω πολλά για αναδιαρθρώσεις, ιδίως από Κυβερνητικούς που δεν θα ήξεραν τι είναι «Αναδιάρθρωση» ακόμα κι αν μία τους έπεφτε στο κεφάλι τους. Μπαρουφολογίας το ανάγνωσμα, και συγγνώμη αν ακούγομαι ασεβής. Αλλά αν η Κυβέρνηση πιστεύει έστω και κατά 3% ότι η μόνη διέξοδος είναι η Πράσινη Ανάπτυξη και άλλες ιδεοληψίες από Fluo ensemble. Θα έλεγα «τρίχες κατσαρές», αλλά δεν προβλέπονται με πράσινο fluo.

    Υπάρχει λύση για το δημοσιονομικό αδιέξοδο, και είναι στα πλαίσια του Μνημονίου, και δεν χρειαζόταν ένας χρόνος ανοησιών και πανάκριβων καθυστερήσεων, το ξέρει κάθε καστανάς στην Αθήνα: Απελευθέρωση επαγγελμάτων με μεταβατικές διατάξεις, απελευθέρωση ωραρίων, απελευθέρωση εργασιακών σχέσεων (de jure για κάτι που ισχύει de facto), μείωση δαπανών Δημοσίου, εκλογίκευση Δημόσιας Διοίκησης. Εγώ που δεν είμαι πολιτικός, το λέω εδώ και 2-3 χρόνια που ανακάλυψα το blogging.

    Ταυτόχρονα, ενιαίος συντελεστής φορολογία εισοδήματος 10%. Κατάργηση του πόθεν έσχες (όλων πλην πολιτικών και διορισμένων). Ενιαίος συντελεστής ΦΠΑ 15%. Κατάργηση της φορολογίας της περιουσίας. Εκτός εάν δείξετε μείωση 1€ σε Δημόσια έξοδα για κάθε 1€ σε φορολόγηση περιουσίας. Δέχομαι εφ ‘απαξ, αλλά να το δω να πιάνει τόπο. Όχι για να πληρώνετε Ινδούς υπεργολάβους.

    Αναδιάρθρωση τώρα. Σε στυλ και γλώσσα Λεωνίδα: «This is Πάρτα». « Δεν πληρώνουμε μέχρι να έχουμε», «έλα όταν έχω» κι αν γουστάρετε, βγάλτε μας από το ευρώ.

    Ο μόνος τρόπος να πιέσουν είναι να στείλουν στρατό κατοχής.
    Δεν θα το κάνουν γιατί κανένας από τους δανειστές δεν αντέχει να δει τα δάνειά του σε body bags.
    Δεν θα αρνηθούμε να ξεπληρώσουμε, αλλά όχι τώρα, όταν μπορούμε.
    Θα έχουν κάποιο write-down οι πιστωτές, αλλά όχι write-off.

    Και μία λεπτομέρεια: Το «this is Πάρτα» δεν θα ισχύσει για Ελληνικές Τράπεζες, αλλά αν γίνω δικτάτωρ,
    θα εξαιρέσω από την εξαίρεση κάτι κραυγαλέα Πασοκομάγαζα που μας έχουν πρήξει τα συκώτια.
    Και ο νοών, νοείτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Kακλαμάνης είναι από την Άνδρο, αρβανίτης δεν έχει καμμία σχέση με τους Αθηναίους πολίτες. Ο Νίκος ο Μιχαλολιάκος είναι γέννημα θρέμμα της Αθήνας, και δη της Γούβας. Αν διαβάζει ο Νίκος θα καταλάβει τι εννοώ. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντ. Σαμαράς στην Ελευθεροτυπία:

    “H Ελλάδα θα μπορούσε να δανειστεί χρήματα από τις αγορές -έστω και πανάκριβα- τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και το Μάρτιο, όπως έπραξαν η Πορτογαλία και η Ιρλανδία και να μην υπογράψει μνημόνιο, δήλωσε από την Αλεξανδρούπολη ο Αντώνης Σαμαράς. Επέμεινε ότι το έλλειμμα μπορεί να μηδενιστεί χωρίς νέα μέτρα, «φτάνει να δουλέψει η Οικονομία”

    Απάντηση:

    Ναι, αλλά καμιά άλλη χώρα ούτε η Πορτογαλία, ούτε η Ιρλανδία ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!

    ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΜΑ – ΟΧΙ ΧΡΕΟΣ!!!!!!

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ!!!!!!!!!!

    ΕΜΕΙΣ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΚΡΕΜΟ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!!

    Από την ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Το ΑΕΠ της χώρας ήταν 250 δις (κατ’άλλους 240, κατ’αλλους 260).
    Τέλος πάντων- το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν αρκετά πιο κάτω από το 100%!!!

    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά- αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά,
    μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!

    ΔΕΞΙΟΙ : ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ – ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η οικονομική κρίση και η υποταγή στο ΔΝΤ ήταν προσχεδιασμένες από καιρό.

    Το 40 Ραιχ,στην θεση της Βερμαχτ, η Ντοιτσε Μπανκ.
    «Aνάθεμα την ώρα , κατάρα τη στιγμή» που ενώθηκαν ξανά οι φρίτσηδες.
    Μια χαρά τους κρατούσε ο Χόνεκερ μαντρωμένους. Τώρα ξαμολήθηκαν τα ροτβάιλερ κι άντε να τα μαζέψεις.
    Όπου νάναι θα ξανακουστεί και στα φανερά το «Ζιγκ Χάιλ»..

    Η Γερμανια ανηκει στο Διεθνες Κεφαλαιο και οχι στους Γερμανους.
    Αυτοι τους εβαλαν σε πολεμους, αυτοι τους εσωσαν μετα, αυτοι τους εδωσαν δανεια με ενεχειρα τη Χωρα και σημερα οδηγουν σε αουτομπαν…

    Το Κεφαλαιο εχει μακρυ χερι.. ειναι το ιδιο που εδωσε τα 100 εκ δολλ στον Ανδρεα να φταξει το ΠΑΣΟΚ !!! και τον εβαλε να υπογραψει Μνημονιο για το τι θα λεει και τι οχι..
    ΠΑSSOK...ftou..φτου΄..φτΟΥ.

    THN KYΡΙΑΚΗ ..ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.
    Διαφορετικά, θα μας ΛΙΩΣΟΥΝ
    όλους μετά οι νεοΝΑΖΙ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η οικονομική κρίση και η υποταγή στο ΔΝΤ ήταν προσχεδιασμένες από καιρό.

    Το 40 Ραιχ,στην θεση της Βερμαχτ, η Ντοιτσε Μπανκ.
    «Aνάθεμα την ώρα , κατάρα τη στιγμή» που ενώθηκαν ξανά οι φρίτσηδες.
    Μια χαρά τους κρατούσε ο Χόνεκερ μαντρωμένους. Τώρα ξαμολήθηκαν τα ροτβάιλερ κι άντε να τα μαζέψεις.
    Όπου νάναι θα ξανακουστεί και στα φανερά το «Ζιγκ Χάιλ»..

    Η Γερμανια ανηκει στο Διεθνες Κεφαλαιο και οχι στους Γερμανους.
    Αυτοι τους εβαλαν σε πολεμους, αυτοι τους εσωσαν μετα, αυτοι τους εδωσαν δανεια με ενεχειρα τη Χωρα και σημερα οδηγουν σε αουτομπαν…

    Το Κεφαλαιο εχει μακρυ χερι.. ειναι το ιδιο που εδωσε τα 100 εκ δολλ στον Ανδρεα να φταξει το ΠΑΣΟΚ !!! και τον εβαλε να υπογραψει Μνημονιο για το τι θα λεει και τι οχι..
    ΠΑSSOK...ftou..φτου΄..φτΟΥ.

    THN KYΡΙΑΚΗ ..ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.
    Διαφορετικά, θα μας ΛΙΩΣΟΥΝ
    όλους μετά οι νεοΝΑΖΙ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!
    ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΡΩΝΕΙ
    ΤΙΣ ΓΑΠ-ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ
    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ & ΨΕΥΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΕΕ-ΔΝΤ.

    Έρχεται ΤΟ τσουνάμι…........
    Πράσινα παράσιτα
    και ΔΝΤ Τραπεζικά βοθρολύμματα.

    ...για ολα αυτα, χτυπατε αλυπητα οσους γνωστους πασοκους εχετε.
    Σπαστε τους στο ξυλο,
    σπαστε τους πλευρα, χερια, κεφαλια, μη χαριστειτε σε κανεναν ακομα και αν ειναι συγγενεις σας, ακομα και γονεις σας.
    Φτιαξτε αντιπασοκικες επιτροπες σε καθε γειτονια και χτυπατε οποιον φοραει κατι πρασινο πανω του χωρις δευτερη κουβεντα.
    Εκαναν την Ελλαδα ζουγκλα, απανταμε με τον νομο της ζουγκλας.
    Βυθισαν την Ελλαδα στο σκοταδι, ας τους κανουμε να χασουν το φως τους.
    ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΡΑ.

    ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    “Η οικονομική κρίση και η υποταγή ήταν προσχεδιασμένες από καιρό”.
    Από πολύ καιρό, θα προσθέσω.
    Ψάξτε για ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στον Οικονομικό Ταχυδρόμο (του Γιάννη Μαρίνου) το 1990!
    Αναφερόταν σε βρεταννικές προβλέψεις για ελληνοτουρκική σύρραξη, έξοδο της Ελλάδας από την Ε.Ε. και επιστροφή στη δραχμή το έτος 2010 ή 2011.

    Από την πρώτη στιγμή πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω πως το όλο σκηνικό είναι στημένο .

    Από τα Δεκεμβριανά που μέχρι το ΔΝΤ και το μνημόνιο.
    Φυσικά και φταίμε εμείς .
    Εάν είχαμε διαφορετική ιδιοσυγκρασία τα σχέδια τους δεν θα είχαν επιτυχία.
    Μας είχαν όμως διαβάσει από την αρχή και πολύ καλά μάλιστα.
    Οι νεοέλληνας μοιάζει με το παράδειγμα του άσωτου υιού όπου έχει κληρονομήσει ένα οικόπεδο όπου ο ίδιος δεν αναλογίζεται την άξια του.
    Ο τοκογλύφος όμως που γνωρίζει αρχίζει και τον δανείζει λίγο λήγω συνεχώς και συγχρόνως τον υποθηκεύει .
    Και ο ανέμελος υιός ξοδεύει και λέει ΄΄έλα μωρέ έχει ο θεός΄΄
    Και έρχεται η μέρα όπου το οικόπεδο έχει ποια όλο υποθηκευτεί και άσωτος υιός περιμένει ακόμα από τον θεό.
    Αυτό πάθαμε κύριοι.

    Και μην ξεχνάτε ότι η Γερμανία έχασε τον πόλεμο γιατί καθυστέρησε στην Ελλάδα.
    Οπότε το Δ΄Ράιχ ήξερε τώρα από που να ξεκινήσει!

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ
    ΠΟΛΥ. ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ
    ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ν.Υ......

    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    ΜΟΝΙΜΟ..ΓΙΑ ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ ΟΙ 40 ΑΝΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για τον 08857 δεν βαρέθηκες να γράφεις την ίδια .........,
    Ο κόσμος δεν κοιμάται σαν εσένα που δεν μπορείς να δεις ούτε έξω από την πόρτα σου.
    Πάρε ένα πανί και πήγαινε να σκουπίσεις τ ....
    των αφεντικών σου που μας έκαναν δούλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καμία συγκυβέρνηση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
    Αν ο λαός πιστέψει στον κοινωνικό φιλελευθερισμό και επιλέξει την ΝΔ για κυβέρνηση έχει καλώς.
    Αν όχι ας μείνουμε για πάντα στην αντιπολίτευση.
    Όχι άλλα πειράματα τύπου “μεσαίου χώρου”.

    Ούτε να το σκέφτεται ο Σαμαράς για συγκυβέρνηση.
    Ούτε βλέφαρο να μην παίζει κατά κει, γιατί και το βλέφαρο το ερμηνεύουν ως συγκατάβαση.

    Αν θέλει να έχει κάποιο μέλλον και να μην καταγραφεί στην ιστορία απλώς ως “πιο ανθρώπινος” απο τον ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ WASP Παπανδρέου.

    Άλλωστε, στη ζωή σου δίνεται πάντα μόνο ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

    - ΟΧΙ δεν θα γίνουμε ΠΟΤΕ.
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ. ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ
    ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ..
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΑΣΟΚ.

    ΠΟΤΕ συνένοχοι στην Αλητεία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση