GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι διαδηλωτές στην Ιρλανδία...

Περίπου 50.000 ήταν οι Ιρλανδοί που διαδήλωσαν σήμερα στο κέντρο του Δουβλίνου κατά του προγράμματος σκληρής λιτότητας που...

Περίπου 50.000 ήταν οι Ιρλανδοί που διαδήλωσαν σήμερα στο κέντρο του Δουβλίνου κατά του προγράμματος σκληρής λιτότητας που... προωθεί η κυβέρνηση στο πλαίσιο της ένταξης της χώρας στο μηχανισμό στήριξης ΕΕ-ΔΝΤ ενώ αύριο ανακοινώνεται η συμφωνία για την παροχή βοήθειας στην Ιρλανδία.

20 σχόλια

  1. O Ιρλανδικός λαός βρήκε στους δρόμους ,
    Και ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λαός είναι αρακτός στις ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ
    Και ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΒΑΣΙΛΟ-ΧΟΥΝΤΟ-ΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ!!!

    Η ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΟΔΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ-ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΓΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Ιρλανδικός λαός βρήκε στους δρόμους ,
    Και ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λαός είναι αρακτός στις ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ
    Και ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα είπαν πολλοί
    και το Ανάν και το Μνημόνιο βασικό κοινό σημείο έχουν την παράδοση εθνικής κυριαρχίας στους “διεθνείς εντολοδότες”.
    Και νά ‘ταν μόνο αυτά ;
    Για θυμηθείτε το βιβλίο της Ρεπούση. Τι έκανε η ακαδημαϊκή αυτή μετριότητα; Ουσιαστικά copy-paste (και με λίγο πασπαλιψατέρ) από την τετράτομη “Ιστορία” του CDRSEE
    (του κυρίου Σόρος βεβαίως βεβαίως).

    Δηλαδή όχι μόνο η εθνική κυριαρχία, αλλά ακόμα και η ιστορία που μαθαίνουν τα παιδιά μας να καθορίζεται από τους “διεθνείς εντολοδότες”.
    Και ποιοί υποστήριζαν τη Ρεπούση ; Μα οι ίδιοι φυσικά που βγαίνουν στα κανάλια και υποστηρίζουν το μνημόνιο. Οι ίδιοι που υποστήριζαν και το σχέδιο Ανάν.

    Και η ιστορία αυτή πάει ακόμα πιο πίσω,ΥΠΟΡΓΟΙ Α-ΠΑΙΔΕΙΑΣ..ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΤΣΟΓΛΑΝΟΓΛΟΥ / ΑΛΗΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ.
    και έχει να κάνει με πάρα πολλά από αυτά που βιώνει η δύστυχη ελληνική παιδεία.

    Κοινός τόπος όλων αυτών των φαινομενικά άσχετων μεταξύ τους ζητημάτων είναι η γενικευμένη αποδόμηση. Αποδόμηση της εθνικής εξουσίας, αποδόμηση της οικονομίας, αποδόμηση της κυριαρχίας, αποδόμηση της παιδείας. Με λίγα λόγια αποδόμηση της Ελλάδας και τσάκισμα του ηθικού του Έλληνα. Και ποιοί βγαίνουν μπροστά σε κάθε τέτοιο σκηνικό και προπαγανδίζουν αυτά που επιτάσσουν οι εντολοδότες ;

    Οι ίδιοι και οι ίδιοι. Ένα ετερόκλητο (αλλά στο βάθος συμπαγέστατο) συνονθύλευμα από πολιτικούς, δημοσιογράφους, “αναλυτές”, πανεπιστημιακούς και λοιπά γιουσουφάκια που εκτρέφονται στα διάφορα νεοφιλελεύθερα κογκλάβια και συναντώνται αρμονικά με τα (υποτιθέμενα αντίπαλα) συνασπιστήρια και εκσυγχρονιστήρια της άλλης (υποτίθεται) όχθης.

    Άσχετο εγκυκλοπαιδικό :
    επί τουρκοκρατίας, ‘τσογλάνια’ ονόμαζαν οι Έλληνες τα παιδιά που βοηθούσαν ή που έκαναν τα θελήματα των Τούρκων._______________________

    Και ένα υστερόγραφο (που μου ήρθε τώρα):
    Μήπως θυμάται κανείς το σκηνικό που είχε γίνει στις αρχές του ’90, αμέσως μετά το τεράστιο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για το όνομα Μακεδονία, με το άρθρο του Μίχα στην εφημερίδα (ή περιοδικό) της ΟΝΝΕΔ επί προεδρίας Κ. Χατζηδάκη- MHTSSOTAKH ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ .
    ( ΗΛΕΚΡΙΚΟΣ , ΜΕΤΡΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ , ΤΡΟΛΕΙ , ΤΡΑΜ . )
    Για το κατάντημα των μέσων μαζικής μεταφοράς , ( ηλεκτρικός μετρό , λεωφορεία ,τρόλεϊ , τραμ . ) την μεγαλύτερη εύθηνη την έχουν οι συνδικαλιστές τους και οι εργαζόμενοι που μαζί με τις δοτές άχρηστες και ανίκανες διοικήσεις τους δεν προτείνουν σωστά μέτρα για αύξηση των εσόδων των ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ,κοιτάζουν μόνο να αναθέτουν την φύλαξη των σταθμών σε εταιρείες σεκιούριτι με ανίκανο προσωπικό που μόνο για σεκιούριτι δεν κάνουν ,ο ΗΣΑΠ να αναθέτει σε απατεώνες εργολάβους την αλλαγή των γραμμών που για δουλεία ενός έτους το πολύ αυτές την κάνουν σε πέντε και βαλε χρόνια για να τα οικονομάνε ( ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ κάποτε που είχε τον ΗΣΑΠ το πρωί δούλευαν κανονικά τα τραίνα και το βράδυ αλλάζανε τις γραμμές χωρίς να ταλαιπωρείτε ο κόσμος ) , να περνούν μεγάλους μισθούς με τις υπερορίες και τα επιδόματα .
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ , ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΧΑΝΟΥΝ 4.000.000 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ 120.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΥΡΩ
    ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ .
    ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ :
    Να καταργήσουν την εταιρία σεκιούριτι η να φέρουν άλλη ,αλλά με ικανότερο προσωπικό ειδικευμένο στη φύλαξη .
    Ο ΗΣΑΠ να ανακαλέσει την σύμβαση με τον εργολάβο που κάνει τα έργα για τις γραμμές και να ελέγξει από την αρχή τις συμφωνίες γιατί το έργο είναι υπερτιμημένο .
    ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΩΜΑ ΕΛΕΚΤΩΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ
    (Το προσωπικό θα βρεθεί από τις μετατάξεις του δημοσίου και ΔΕΚΟ )
    ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ , ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ .
    ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ

    ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ .
    ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ .
    ΙΚΑΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΙΚΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. heads
    Για «καραμπινάτη απάτη» καταγγέλλει την κυβέρνηση Καραμανλή ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Χανς Άιχελ,σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής»

    ==
    Φυσικα φυσικα ..
    Στο "βημα" που αλλου??

    Και πως τουρθε τωρα να δωσει .."συνεντευξη" στο "βημα"??

    Δεν θα κοιμηθω αποψε αμα δεν μαθω ποσα πηρε ο αιχελ ,(ποσα του δωσανε) για να δωσει .."συνεντευξη"..

    Τι σου ειναι ρε οι αλητες..
    Βρηκαν τον μεθυστακα Γερμανο του ταξανε "δωρεαν διακοπες"(??) η ποιος ξερει τι αλλο και αρχισε να ξερναει..
    Φτου μασκαρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. heads
    Για «καραμπινάτη απάτη» καταγγέλλει την κυβέρνηση Καραμανλή ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Χανς Άιχελ,σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής»

    ==
    Φυσικα φυσικα ..
    Στο "βημα" που αλλου??

    Και πως τουρθε τωρα να δωσει .."συνεντευξη" στο "βημα"??

    Δεν θα κοιμηθω αποψε αμα δεν μαθω ποσα πηρε ο αιχελ ,(ποσα του δωσανε) για να δωσει .."συνεντευξη"..

    Τι σου ειναι ρε οι αλητες..
    Βρηκαν τον μεθυστακα Γερμανο του ταξανε "δωρεαν διακοπες"(??) η ποιος ξερει τι αλλο και αρχισε να ξερναει..
    Φτου μασκαρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛEΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ,ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ .
    ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για την καταστροφή που γίνεται στους αγρότες από την απεργία των ναυτεργατών, γιατί δεν μιλάτε;
    Πατρονάρει την απεργία,αδιαφορώντας για την καταστροφή, η Παπαρήγα.
    Αυτή, που γύρισε το ΚΚΕ στο 1917.
    Και νομίζει και αυτή μαζί με τον...Μεντρέκα (τί μυαλό και αυτός!)και την άλλη την μπαρουτοκαπνισμένη αγωνίστρια την Λ.Κανέλλη, ότι θα πάρουν μερικές ψήφους παραπάνω.
    Τι να τις κάνουν πάνω στα αποκαΐδια ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΑΝΣ ΑΪΧΕΛ (πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας- Συνέντευξη στην Ελευθεροτυπία):

    «Η Ελλάδα μπήκε στην ΟΝΕ με το «σπαθί της»»

    Μεγάλες ευθύνες για το οικονομικό ναυάγιο της Ελλάδας ρίχνει στην κυβέρνηση της ΝΔ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Χανς Άϊχελ. Ο πολιτικός που ήταν από τους πρωταγωνιστές να μπει η Γερμανία στην ευρωζώνη, δηλώνει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις πως η Ελλάδα παραποίησε στοιχεία, ή τουλάχιστον δεν παραποίησε όσο άλλοι προκειμένου να μπει στη ζώνη του ευρώ.

    ΕΡ: Τι πιστεύετε ότι πήγε λάθος στην Ελλάδα και ποιος ο ρόλος των κερδοσκόπων στην οικονομική κρίση;

    - Πιστεύω ότι στην Ελλάδα μεγάλο ρόλο για τα όσα βλέπουμε σήμερα, έπαιξε η τελευταία κυβέρνηση των συντηρητικών της ΝΔ, η οποία αύξησε τρομερά το δημόσιο χρέος, διόγκωσε τον κρατικό μηχανισμό και με το χρέος αυτό εξαπάτησε την Ε.Ε. Άλλα έλεγαν πριν από τις εκλογές και άλλη ήταν η πραγματικότητα που είδαμε έπειτα από αυτές. Οι κρατικές δαπάνες ξέφυγαν από κάθε έλεγχο. Ενώ μας έλεγαν ότι το έλλειμμα έφθανε στο 6%, τελικά ανακαλύψαμε ότι ήταν πάνω από το 12% (Σ.Γ. τελικά διαπιστώθηκε σήμερα ότι ήταν 15,6%). Την κατάσταση αυτή εκμεταλλεύθηκαν και οι κερδοσκόποι, οι οποίοι και όξυναν την κρίση. Εάν όμως δεν υπήρχε το τρομερό αυτό δημόσιο χρέος της Ελλάδας, οι κερδοσκόποι δεν θα είχαν την ευκαιρία αυτή. Η Ελλάδα τους άνοιξε την πόρτα. Και μέσω της Ελλάδας, χτυπούν τώρα την ευρωζώνη και συνολικά την Ευρώπη.

    ΕΡ: Διατελέσατε υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας την περίοδο καθιέρωσης του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος. Πιστεύετε ότι η Ελλάδα προκειμένου να εισέλθει στην ευρωζώνη, παραποίησε οικονομικά στοιχεία; Και αν ναι, ήταν μόνον η Ελλάδα που έκανε κάτι τέτοιο;

    - Εγώ δεν μπορώ να πω ότι η Ελλάδα παραποίησε στοιχεία. Δεν υπάρχουν αποδείξεις. Αντίθετα, μπορώ να πω ότι την εποχή εκείνη, η Ελλάδα έκανε πολύ μεγάλες προσπάθειες στον οικονομικό τομέα, προκειμένου να γίνει ισότιμο μέλος της ευρωζώνης. Όμως και τότε δεν εκπλήρωνε ένα κριτήριο: αυτό του συνολικού χρέους, το οποίο ήταν στο 60% (σ.σ. σήμερα- 130%!!!!). Η Ελλάδα όμως δεν ήταν μόνη της στην κατάσταση αυτή. Το ίδιο συνέβαινε και σε χώρες όπως η Ιταλία και το Βέλγιο. Γενικά μπορώ να πω ότι η ελληνική στατιστική δεν είναι καλή. Ούτε και η φορολογική πολιτική. Για εμένα είναι σίγουρο ότι η Ελλάδα εξαπάτησε τους εταίρους της το 2009. Δεν γίνεται να λες πριν από τις εκλογές ότι το έλλειμμα είναι 6% και μετά να ανακαλύπτουμε ότι είναι μεγαλύτερο του 12%. Αυτό είναι εξόφθαλμη εξαπάτηση. Είναι πρωτοφανές. Να τονίσω και κάτι ακόμη. Η Ελλάδα την εποχή ένταξης στο ευρώ, παρουσίασε τα οικονομικά της στοιχεία στην Επιτροπή, αλλά και στην ΕΚΤ. Τα δύο αυτά όργανα εξέτασαν πολύ καλά τα στοιχεία και αυτοί ήταν που έδωσαν την έγκρισή τους για ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη. Δεν υπάρχει καμιά απόδειξη ότι η Ελλάδα «μαγείρεψε» τα οικονομικά της στοιχεία.


    ΔΕΞΙΑ - Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΧΩΡΑ


    Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς 27 Νοε 2010 8:33:00 μ.μ.

    Φτάνει πια βρε καθυστερημένοι δεξιοί, μας έχετε πρήξει εδώ και χρόνια…

    Το μάθαμε, το εμπεδώσαμε το μάθημα:

    Οι δυνάμεις του Σατανά, οι Εβραίοι, οι υποχθόνιοι, που συνεχώς εξυφαίνουν συνομωσίες εναντίον της “πανίσχυρης οικονομικά” και “υπολογίσιμης” απ’ όλο τον κόσμο Ελλάδας (δεν κοιτάτε τα χάλια μας λέω γω…), οι μασόνοι, τα alien και τα ufo, σε στενή συνεργασία με το Λευκό Οίκο, τη λέσχη Μπίντελμπεργκ, το διεθνή Σιωνισμό (μαζί και το…666) και κάτω από τις λευκές πυραμίδες στην Τάκλα μακάν, καθορίζουν το μέλλον του πλανήτη, όμως το ξανθό γένος και οι καταγόμενοι από τον Σείριο δεν χαμπαριάζουν και φυλάττουν Θερμοπύλες.

    Μην λέτε διαρκώς τα ίδια, καταντάει κουραστικό. Καμιά άλλη version δεν υπάρχει, να ανανεωθεί το ενδιαφέρον;

    Βαρεθήκαμε να γελάμε με τα ίδια.

    Όχι τίποτα άλλο, αλλά έχετε κι άλλα ζητήματα να λύσετε: Έχασε ο Άνθιμος στο δήμο Θεσσαλονίκης, ενώ και την περιφέρεια την πήρε μετά βίας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γι αυτό το Μνημόνιο πρέπει να αντιμετωπισθεί ως αυτό που είναι στην πραγματικότητα: η επιτομή και το απαύγασμα της ιδεολογίας του ευρωλιγουρισμού και του ευρωραγιαδισμού.Το αποκορύφωμα της ιδεολογίας που επέβαλαν από το 1825 οι κοτζαμπάσηδες: «Δεν μπορείτε Έλληνες να κυβερνηθείτε και να κρατήσετε το κράτος μόνοι σας, χρειάζεστε τους ξένους για να σας κυβερνήσουν». Η επιτομή της υποταγής στα δόγματα του ανανισμού, του ενδοτισμού και του αφελληνισμού.

    Γι αυτό και η σχετική αναφορά στην χθεσινή ομιλία του Σαμαρά ήταν απο τις σημαντικότερες του κειμένου: “Κάποιοι στο παρελθόν προσπαθούσαν να μας πείσουν –το θυμάστε- ότι το αλήστου μνήμης Σχέδιο Ανάν ήταν «μονόδρομος σωτηρίας» για την Κύπρο. Πήραν, τότε, την απάντηση που έπρεπε. Πώς τα έφερε η μοίρα και είναι οι ίδιοι που σπεύδουν σήμερα σε μια «συμμαχία προθύμων» γύρω από την πολιτική του Μνημονίου…”

    Η ψευδαίσθηση κάθε ανεξαρτησίας, λήγει με το Μνημόνιο. Όπως λήγει και η όποια εντύπωση είχε απομείνει, ότι οι «προστάτιδες» δυνάμεις του ελληνικού κράτους επιθυμούν την πρόοδο και την ευημερία του ελληνικού κράτους και του ελληνικού έθνους.

    Απέναντι στο σκοτάδι και την απελπισία του Μνημονίου, απέναντι στην ισοπεδωτική, αυτομαστιγωτική αντίληψη περί συνολικής χρεοκοπίας της ελληνικής κοινωνίας, που υποβάλλουν στον ελληνικό λαό οι εμπνευστές του Μνημονίου, η απάντησή του Αντώνη Σαμαρά, δεν μπορεί να είναι μια απλώς «καλύτερη» οικονομική πολιτική.

    Πρέπει να είναι αυτό που ο ίδιος διατύπωσε ως η στρατηγική της ελπίδας.

    Και στρατηγική της ελπίδας, είναι να απευθύνεται μόνο στο λαό, να μπει μπροστάρης στους πόθους του και να δώσει τη λύση που τόσο έχει ανάγκη στην υπαρξιακή αγωνία του σήμερα.

    Και για να γίνει αυτό, δεν είναι ανάγκη να γίνεις «λαϊκιστής».

    Αρκεί, πολύ απλά, να είναι ο εαυτός του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΣΙΤΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ,Ο ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ,ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ,ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ
    ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΤΟ [ 1952]
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ,ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ[.2000]ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ ΤΟ ΝΑΤΟ [ ΤΣΙΤΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ] ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ [ΜΑΙΜΟΥ ]ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ [ΠΟΥ ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ]ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΘΑ
    ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΨΥΧΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΨΥΧΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΡΩΣΟΦΑΣΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1945. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παπακωνσταντίνου: ο επόμενος "αντιστασιακός" κατά της Τροϊκας

    Τι ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!!

    Μέρες διαβάζουμε ότι μετράει ο υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου: ή θα κάνει αυτά που του λέει ή Τρόικα ή θα φύγει φέρεται να είπε στους συνεργάτες του. Να μην ξεχνάει ότι υπάρχει η πιθανότητα και να τα κάνει και να φύγει .

    Κατά τα άλλα, ούτε ο καιρός δεν τον θέλει. Με τέτοια καλοκαιρία άντε να εισπράξεις φόρους από το πετρέλαιο θέρμανσης.

    Βγήκε επίστης στην τηλεόραση και είπε οτι δεν τίθεται θέμα απολύσεων στο Δημόσιο, διευκρινίζοντας ότι οι προσλήψεις που θα γίνουν θα ανέλθουν σε 8.000 συμπερι-λαμβανομένων των μετατάξεων.
    Το 2010, ανέφερε ο υπουργός, συνταξιοδοτούνται 40.000 άτομα κάτι που σημαίνει 8.000 προσλήψεις (βάσει της αναλογίας 1 πρόσληψη για 5 αποχωρήσεις) στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οι μετατάξεις από ΔΕΚΟ και Οργανισμούς που θα κλείσουν.

    Δεν θα αντιπαρατεθεί δηλαδή με την Τρόϊκα στο Σύνταγμα για τους Δημόσιους υπαλλήλους, επειδή είναι στις καλές του.
    Η επόμενη δήλωση θα αφορά την αποδοχή της Ορθόδοξης Εκκλησίας ως επικρατούσας, ή φοβάται τον Παπα-δήμο;

    Ας εξειδικεύσουμε όμως το επιχείρημα του: Συνταξιοδοτούνται 10.000 εκπαιδευτικοί και δεν μπορούμε μα τους αντικαταστήσουμε γιατί και οι μετατάξεις μετράνε ως προσλήψεις. Συμπληρώνουμε τα κενά με μηχανοδηγούς, ιπτάμενους συνοδούς και φροντιστές. Έχουμε κενά στην αστυνομία: θα βάλουμε αγροφύλακες. Έχουμε κενά σε νοσηλευτές: θα βάλουμε οδηγούς τρόλεϊ. Μιλάμε για το μάνατζμεντ της φακής. Ότι δεν μας αρέσει, το πετάμε. Ιδίως τις «δεξιές» φακές…

    Ερωτηθείς στη συνέχεια σχετικά με το πότε θα μπορέσει η χώρα να βγει στις αγορές ο υπουργός διευκρίνισε ότι αυτό θα συμβεί εντός του 2011 και μάλλον μετά τα μέσα της χρονιάς. Το πραγματικό τεστ, όπως είπε, θα γίνει όταν θα βγούμε στις αγορές με εκδόσεις μεγαλύτερης διάρκειας.

    Το θέμα είναι να βγει ο κόσμος στις Χριστουγεννιάτικες αγορές, να κυκλοφορήσει το ρημαδοευρώ, να πάρεις φόρους, μπας και αφήσει ήσυχες τις γριές και τη σύνταξη τους και βλέπουμε για τις διεθνείς αγορές.

    Όσον αφορά στις εργασιακές σχέσεις, ο ΥΠΟΙΚ επανέλαβε οι επιχειρησιακές συμβάσεις θα υπερισχύουν των κλαδικών μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και πως οι προϋποθέσεις αυτές θα αποτυπωθούν στο σχετικό νομοσχέδιο.

    Πάλι με τη Λούκα ανακατεύεσαι και θα έχουμε δράματα. Είδε κι έπαθε να φύγει από το όμορο Υπουργείο και πάλι με το Χαρτοφυλάκιο της μπλέκεται. Περιμένουμε με αγωνία το νομοσχέδιο. Αν φανταστούμε ότι θα είναι αποτέλεσμα της αγαστούς συνεργασίας σας με τη Λούκα, να το αναμένουμε εντός του 2012 ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο λόγος που επιθυμεί διακαώς την επικύρωση της νέας συνθήκης START ο Αμερικανός πρόεδρος, είναι ότι χωρίς αυτή δεν θα είναι σε θέση να αναθερμάνει τις σχέσεις των ΗΠΑ με την Ρωσία. Όμως από τη στιγμή που η διοίκηση Obama έχει υποσχεθεί στη Ρωσία ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο για την επικύρωση της , το οποίο απ’ότι δείχνουν τα πράγματα δεν θα είναι σε θέση να τηρήσει, σημαίνει ότι η Ουάσινγκτον υπολείπεται αξιοπιστίας στα μάτια της Μόσχας.

    Οι ρεπουμπλικάνοι θα πρέπει να κριτικάρουν σφόδρα την απροθυμία της διοίκησης Obama να καταγγείλει και να κριτικάρει την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Ρωσία, την αυξημένη κατάπνιξη της ελευθερίας της έκφρασης και την συνεχόμενη κατοχή της Γεωργίας (ενός μελλοντικού συμμάχου του ΝΑΤΟ). Όμως ακόμα κι αυτό να συμβεί η υποτιθέμενη αναθέρμανση των σχέσεων των δύο χωρών, είναι θέμα χρόνου να καταρρεύσει, άσχετα με το αν επικυρωθεί ή όχι η νέα συνθήκη START.

    Κατά τα λεγόμενα της διοίκησης Obama, είναι πολύ πιθανό κάποιος να πιστέψει ότι εάν δεν επικυρωθεί η νέα συνθήκη START μέχρι το τέλος του έτους, ένα μέρος των ρωσικών πυρηνικών να πέσει στα χέρια των τρομοκρατών. Την προηγούμενη εβδομάδα ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας John Kerry, προειδοποίησε ότι εάν δεν περάσει η νέα συνθήκη START, η Αμερική δεν θα είναι σε θέση να επιθεωρήσει τα αποθέματα των ρώσικων πυρηνικών όπλων, που σημαίνει ότι η Αμερική δεν θα είναι σε θέση να προασπίσει τα συμφέροντα της.

    Είναι αστείο να πιστεύει κάνεις ότι αυτοί οι υποτιθέμενοι έλεγχοι, μπορούν να αποκαλύψουν τον πραγματικό αριθμό των πυρηνικών όπλων της Ρωσίας ή ότι με κάποιο τρόπο η Αμερική θα αποτρέψει να πέσουν τα πυρηνικά στα χέρια των τρομοκρατών.

    Άσχετα με το τι θα συμβεί με τη νέα συνθήκη START, η Αμερική έχει στη διάθεση της αρκετούς τρόπους για να επιθεωρήσει και να εντοπίσει τα ρωσικά πυρηνικά, συμπεριλαμβανομένης της κατασκοπίας και άλλων συμφωνιών έλεγχου οπλισμού π.χ. το «Nunn-Lugar Cooperative Threat Reduction Program».

    Η νέα συνθήκη START θα πρέπει να επικυρωθεί, μόνο όταν η Γερουσία θα έχει εξασφαλίσει την ενδυνάμωση και τη βιωσιμότητα της αμερικανικής στρατηγικής καθώς και την βιωσιμότητα του πυρηνικού οπλισμού της.

    Είναι προφανές ότι το υπάρχον στρατηγικό status quo δεν πρόκειται να αλλάξει μέσα στου προσεχείς μήνες. Όπως δεν πρόκειται να μειώσει την υποστήριξη που παρέχει η Ρωσία στην Αμερική στην επιχείρηση στο Αφγανιστάν και στις προσπάθειες της στο Ιράν. Τα Ρωσικά πυρηνικά θα παραμείνουν ασφαλή και η Αμερικανική ασφάλεια δεν πρόκειται να υποστεί απειλές εάν δεν υπογράφει η συμφωνία.

    Διαφορετικά εάν η διοίκηση Obama και οι επικριτές της συνεχίσουν αυτό το αστείο debate περί πυρηνικής απειλής, τότε είναι σίγουρο ότι δεν έχουν πάρει στα σοβαρά την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ.

    Foreign Policy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ζήτω το ΚΚΕ!!!!!!
    Ζήτω το τέκνο του το ΠΑΜΕ!!!!!! Ζήτω τα ηρωικά ΚΝΑΤ!!!!!!!
    Ζήτω οι πρακτικές του που θέλουν την μικρή και οικονομικά διαλυμένη πατρίδα μας ακόμη πιο μικρή, ακόμη πιο διαλυμένη οικονομικά απαγορεύοντας κυριολεκτικά τις θαλάσσιες επικοινωνίες!!!!!!
    Ζήτω το κόμμα του Λαού που λέει όχι στην φοροδιαφυγή αλλά το ίδιο δεν επιτρέπει έλεγχο στα οικονομικά του!!!!!!!!!
    Ζήτω η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο!!!!!!!!
    Ζήτω η κυβέρνηση που δεν εφαρμόζει τους νόμους του κράτους και να ανοίξει τα λιμάνια στη σκέψη ότι μπορεί να πειραχτεί μια τρίχα από τα αρχίδια ενός ηρωικού Κνίτη από αυτούς που τα κλείνουν, και το Κόμμα του Λαού την κάμει κοντάρι να υψώνει τις σημαίες του στις διαδηλώσεις που θα ακολουθήσουν, και κάθετε και παρακολουθεί να διαλύετε ο οικονομικός ιστός της χώρας με τα λιμάνια κλεισμένα και τους νησιώτες παραγωγούς πεθαίνουν!!!!!!
    Ζήτω η Νέα Δημοκρατία που παρακολουθεί τα τεκταινόμενα προσδοκώντας ζημιά στην κυβέρνηση!!!!!!
    Ζήτω το ΛΑΟΣ, που φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομα τους φοβούμενο μήπως και το ΚΚΕ του πει ότι είναι φασιστικό κόμμα και του χαλάσει τα μούτρα!!!!!!!
    Ζήτω ο ΣΥΡΙΖΑ του Μπούλη, που έχασε την παράσταση καθώς το ΚΚΕ έχει το πάνω χέρι στο κλείσιμο των λιμανιών με τους ελεγχόμενους από αυτό Ζόμπι-κομματικούς, και παραφυλάει μήπως πέσει κανένας ψήφος εδώ κει εκεί και τον αρπάξει!!!!!!!!!
    Ζήτω η Δημοκρατική Αριστερά που αντί να πλακώσει τον ΣΥΡΙΖΑ στις καρπαζιές τον άφησε να αλωνίζει , και τώρα ψάχνει να βρει τους δικούς του δρόμους της φωτιάς !!!!!!!
    Ζήτω η Δημοκρατική Συμμαχία που χαίρετε την αναμπουμπούλα καθώς την ευνοεί, της Κόρης, που άνοιξε το δικό της μαγαζί βλέποντας ότι δεν την παίρνει από ηλικία να μένει στην Νέα Δημοκρατία και να περιμένει να γίνει αρχηγός και από εκεί πρωθυπουργός, ενώ έτσι το κορίτσι έχει πιθανότητες με αποστάτες, τυχάρπαστους, και τύπους εμπρός να φαμ ντε λα πατρί, από ότι έχει απομείνει δηλαδή, παριστάνοντας την αθώα του αίματος να κυβερνήσει μια μέρα δικαιώνοντας τον μπαμπά, και να δώσει στην μαμά να επαναλάβει το ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ζήτω το ΚΚΕ!!!!!!
    Ζήτω το τέκνο του το ΠΑΜΕ!!!!!! Ζήτω τα ηρωικά ΚΝΑΤ!!!!!!!
    Ζήτω οι πρακτικές του που θέλουν την μικρή και οικονομικά διαλυμένη πατρίδα μας ακόμη πιο μικρή, ακόμη πιο διαλυμένη οικονομικά απαγορεύοντας κυριολεκτικά τις θαλάσσιες επικοινωνίες!!!!!!
    Ζήτω το κόμμα του Λαού που λέει όχι στην φοροδιαφυγή αλλά το ίδιο δεν επιτρέπει έλεγχο στα οικονομικά του!!!!!!!!!
    Ζήτω η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο!!!!!!!!
    Ζήτω η κυβέρνηση που δεν εφαρμόζει τους νόμους του κράτους και να ανοίξει τα λιμάνια στη σκέψη ότι μπορεί να πειραχτεί μια τρίχα από τα αρχίδια ενός ηρωικού Κνίτη από αυτούς που τα κλείνουν, και το Κόμμα του Λαού την κάμει κοντάρι να υψώνει τις σημαίες του στις διαδηλώσεις που θα ακολουθήσουν, και κάθετε και παρακολουθεί να διαλύετε ο οικονομικός ιστός της χώρας με τα λιμάνια κλεισμένα και τους νησιώτες παραγωγούς πεθαίνουν!!!!!!
    Ζήτω η Νέα Δημοκρατία που παρακολουθεί τα τεκταινόμενα προσδοκώντας ζημιά στην κυβέρνηση!!!!!!
    Ζήτω το ΛΑΟΣ, που φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομα τους φοβούμενο μήπως και το ΚΚΕ του πει ότι είναι φασιστικό κόμμα και του χαλάσει τα μούτρα!!!!!!!
    Ζήτω ο ΣΥΡΙΖΑ του Μπούλη, που έχασε την παράσταση καθώς το ΚΚΕ έχει το πάνω χέρι στο κλείσιμο των λιμανιών με τους ελεγχόμενους από αυτό Ζόμπι-κομματικούς, και παραφυλάει μήπως πέσει κανένας ψήφος εδώ κει εκεί και τον αρπάξει!!!!!!!!!
    Ζήτω η Δημοκρατική Αριστερά που αντί να πλακώσει τον ΣΥΡΙΖΑ στις καρπαζιές τον άφησε να αλωνίζει , και τώρα ψάχνει να βρει τους δικούς του δρόμους της φωτιάς !!!!!!!
    Ζήτω η Δημοκρατική Συμμαχία που χαίρετε την αναμπουμπούλα καθώς την ευνοεί, της Κόρης, που άνοιξε το δικό της μαγαζί βλέποντας ότι δεν την παίρνει από ηλικία να μένει στην Νέα Δημοκρατία και να περιμένει να γίνει αρχηγός και από εκεί πρωθυπουργός, ενώ έτσι το κορίτσι έχει πιθανότητες με αποστάτες, τυχάρπαστους, και τύπους εμπρός να φαμ ντε λα πατρί, από ότι έχει απομείνει δηλαδή, παριστάνοντας την αθώα του αίματος να κυβερνήσει μια μέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι αριθμοί ευημερούν και οι άνθρωποι πεθαίνουν από την πείνα.

    Αυτό είναι το επίτευγμα του ΔΝΤ στη χώρα αυτή αλλά και σε άλλες στις οποίες οι θαυματοποιοί της παγκόσμιας οικονομίας πήγαν για να τους σώσουν από την χρεοκοπία αλλά χρεοκόπησαν τη ζωή.

    Ερχόμαστε λοιπόν στην Ελλάδα στην οποία σοσιαλιστές κυβερνούν αλλά λειτουργούν με τον πλέον σκληρό μονεταριστικό τρόπο. Οι αριθμοί για την κυβέρνηση έχουν τον κυρίαρχο ρόλο στην πολιτική και τις αποφάσεις τους. Οι αριθμοί πάνω από τους ανθρώπους κι όχι το αντίθετο. Η υπέροχη μακροοικονομία η οποία δεν κοιτά την καθημερινότητα, τις συνθήκες διαβίωσης των πολιτών. Αν η ανάπτυξη είναι θετική, αν το έλλειμμα χαμηλό, αν το χρέος μειωθεί τότε ξαφνικά αυτή η χώρα ανακηρύσσεται αυτόματα πετυχημένη.

    Στην Ελλάδα λοιπόν ήρθε η τρόικα για να φτιάξει τα μακροοικονομικά μας που ομολογουμένως είναι άθλια. Δεν την ενδιαφέρει αν η χωματερή της Φυλής τα επόμενα χρόνια θα γίνει το… εστιατόριο για χιλιάδες πολίτες. Αδιαφορεί αν οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι θα πεθαίνουν γιατί δε θα έχουν να φάνε. Δεν νοιάζεται καθόλου αν οι εργαζόμενοι θα παίρνουν μισθούς πείνας την ίδια ώρα που η επιχειρηματική και πολιτική νομενκλατούρα μαζί με τα τζιράκια τους, τους οσφυοκάμπτες και τους παρατρεχάμενους θα ζουν… ζωή και κότα.

    Η υπέροχη μακροοικονομία σε λίγα χρόνια άγριας λιτότητας θα είναι πράγματι υπέροχη. Ποιος όμως θα έχει μείνει για να γιορτάσει για τους υπέροχους αριθμούς, εκτός από λίγες εκατοντάδες ευνοούμενων του συστήματος;

    Το ΔΝΤ θα καταγράψει μια «επιτυχία» ακόμη, η σοσιαλιστική κυβέρνηση δε θα υπάρχει και θα έχει ξεχαστεί στα μαύρα κατάστιχα της ιστορίας αλλά ο κόσμος θα πεινάει και θα τρώει από τα σκουπίδια.

    Τέτοια χώρα θέλουμε;
    Γιατί γελιούνται όσοι νομίζουν ότι η Γουατεμάλα από την Ελλάδα απέχει


    Δεν ενδιαφέρουν στο ΔΝΤ οι τραγικές συνέπειες της μακροοικονομίας, διότι μακροπρόθεσμα
    όλοι θα είμαστε νεκροί.
    ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΝΟΥ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΥΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ!!!!! ΣΕ ΠΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΟΙ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΕΣ ΓΝΟΝΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΚΟΝΟΜΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΠΟΣΤΟ????? Η ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ Η ΒΟΥΛiΑΖΟΥΜΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ
    http://www.eptaoa.gr/pdf/fek%20metaforas%203717-08/fek%20g%201104%20-%2030.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ
    Ψυχάρης - Μπόμπολας

    Aς συνεχησουμε να στυριζουμε
    τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΑΓΑΖΑ ΤΟΥΣ
    ποτε θα ξυπνησεις ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑΑΑΑ ?



    Στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ
    Ψυχάρης - Μπόμπολας

    Aς συνεχησουμε να στυριζουμε
    τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΑΓΑΖΑ ΤΟΥΣ
    ποτε θα ξυπνησεις ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑΑΑΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση