GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάγγελμα...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/ Ελληνίδες, Έλληνες Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (Ο ΑΧΡΗΣΤΟΤΕΡΟΣ) Όπως γνωρίζετε, δεν μιλώ συχνά. Τα χρόνια που ...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/
Ελληνίδες, Έλληνες
Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (Ο ΑΧΡΗΣΤΟΤΕΡΟΣ)
Όπως γνωρίζετε, δεν μιλώ συχνά. Τα χρόνια που περάσαμε μαζί, μάθατε καλά πως δεν μιλώ αν δεν είναι απόλυτη ανάγκη. Μάθατε ότι δεν κάνω οτιδήποτε αν δεν είναι απόλυτη ανάγκη.
Παρʼ όλα αυτά, το τελευταίο διάστημα μου ζητούν πολλοί, από διάφορα μετερίζια της δημόσιας ζωής, να βγω και να μιλήσω. Μου ζητούν να απαντήσω για τα σκάνδαλα του Βατοπεδίου (είναι πολλά; Είναι ένα;), για την οικονομική κρίση, για τις αθρόες προσλήψεις, για όσα έγιναν στα πέντε χρόνια της διακυβέρνησής μου σʼ αυτό τον τόπο. Μου το ζητούν αρκετά επίμονα.
Αλλά τι να πω;
Είμαι της πεποίθησης ότι οι άνθρωποι πρέπει να μιλάνε μόνο για πράγματα που γνωρίζουν καλά. Τα πέντε εκείνα χρόνια είναι στη μνήμη μου θολά, είναι σαν όνειρο. Θυμάμαι σκηνές (τη χειραψία με τον Ομπάμα, τα πόδια της Σίας Κοσιώνη στο debate, το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον, μεγάλες στιγμές συγκίνησης), και θυμάμαι και...
 συναισθήματα, κυρίως εκνευρισμό, άγχος, και νύστα. Γιʼ αυτά που διαβάζω στις εφημερίδες, όμως, δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν έχω τίποτα να πω. Η σιωπή μου είναι η απάντησή τους.
Για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου; Ε, λοιπόν, δεν ήξερα τίποτα. Απορώ πώς δεν το καταλαβαίνετε αυτό το πράγμα. Νιώθω ότι ξαφνικά σα να μη με γνωρίζετε καθόλου. Δεν θυμάστε ποιος είμαι; Δεν θυμάστε; Ως πρωθυπουργός με το ζόρι πήγαινα στις συναντήσεις που μου έλεγαν, με το στανιό έσφιγγα χέρια κι έδινα λόγους. Δεν καθόμουν να ψάξω ποιοι είναι αυτοί οι κύριοι με τα μούσια και τα ράσα, δεν ασχολιόμουν με τα χαρτιά που πηγαινοέρχονταν. Έλεγα «ναι» σε όλους, γιατί το «ναι» έχει λιγότερες συλλαβές από το «όχι».
Τα ξεχάσατε όλα αυτά; Υπέθετα ότι το γνωρίζατε. Νόμιζα ότι δεν σας ένοιαζε.
Όσο για την οικονομική κρίση;
Τι να σας πω ρε παιδιά. Εγώ από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είχαμε οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Τώρα, αν επί των ημερών μου έγιναν χειρότερα τα πράγματα, τι να πω, mea culpa, εγώ εκείνη τη στιγμή μέσα στην τούρλα του Σαββάτου δεν κατάλαβα τι γινόταν. Όλοι τριγύρω μου χαρούμενοι ήταν. Ακόμα και ο Γιώργος Παπανδρέου έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν. Ο αντίπαλος τα έλεγε αυτά. Πού να φανταστώ ότι βουλιάζαμε; Δεν ξέρω τι έκανε ο Σημίτης πριν και τι έκαναν οι άλλοι μετά και ήρθε το ΔΝΤ, όσο εγώ ήμουν πρωθυπουργός, δεν ήρθε κανένας να μου πει «Πρόεδρε υπάρχει πρόβλημα» ή «Πρόεδρε δεν έχουμε λεφτά». Τι να κάνω; Να μυρίσω τα νύχια μου;
Ελληνίδες, Έλληνες
Νιώθω πικραμένος και απογοητευμένος. Οι άνθρωποι μου με ξέρουν καλά, όσοι τουλάχιστον μου έχουν μείνει και δεν είναι υπόδικοι, γνωρίζουν πως είμαι άνθρωπος εξαιρετικά ευαίσθητος. Στο τέλος του Toy Story 3 έκλαψα. Όπως καταλαβαίνετε, οι τελευταίοι δέκα μήνες για εμένα ήταν μήνες ενατένισης και βαθιάς ενδοσκόπησης. Αφήνω το βλέμμα μου να πλανηθεί στο επέκεινα του είναι μου και το μόνο που συναντώ είναι ένα απόλυτο κενό. Κι αυτό είναι ένα κενό που οφείλω, στις μέρες της σύνταξης και της νωχελικής τρυφηλότητας, να το γεμίσω. Βλέπω ότι τα πέντε χρόνια που περάσαμε μαζί δεν κατόρθωσαν ούτε δυο στάλες ευτυχίας και πληρότητας να μου εξασφαλίσουν –γιʼ αυτό τώρα, ιδιώτης κι ευτυχισμένος, αδράττω κάθε μέρα και κάθε ευκαιρία, και προσπαθώ να καλύψω τα κενά. Έχω πάρει σβάρνα το Top-250 του IMDB και σκοπεύω να τις δω όλες μέχρι το τέλος του χρόνου (μέχρι τώρα έχω δει τις 124). Έχω κολλήσει χάρτη στον τοίχο του γραφείου μου και τον γεμίζω με πινέζες στις χώρες που έχω επισκεφθεί (μέχρι τώρα, 32). Έχω φτάσει Level 67 στο World of Warcraft. Προσπαθώ. Αγωνίζομαι. Το μεσημέρι κοιμάμαι, μετά ξυπνάω και προσπαθώ πάλι. Αγωνίζομαι πάλι.
Είναι σκληρός ο κόσμος της πολιτικής, με πισώπλατα μαχαιρώματα, προδοσίες και άγχη. Δε τον νοσταλγώ. Δε μου λείπει. Προτιμώ πια να αναζητώ ανακούφιση και ηρεμία σε κόσμους άλλους, φανταστικούς και ψηφιακούς, σαν του Red Dead Redemption (κυκλοφορεί για Xbox360 και PS3). Εκεί ζουν σκληροί καουμπόηδες και άτεγκτοι σερίφηδες, κανείς δεν ζητάει συγνώμη, και κανείς δεν απαιτεί ντε και καλά να μιλήσεις και να απολογηθείς για πράγματα που δεν γνωρίζεις.
Εκεί θα πάω να χαθώ.
Σας φιλώ γλυκά
ΚΚΚΚ
(Κώστας Καραμανλής, Κάποτε Καταλληλότερος)
Απο το Newsit(Σχολιο αναγνωστη)

18 σχόλια

  1. Τρία διλήμματα για την κυβέρνηση

    Από τη Δευτέρα η Κυβέρνηση θα βρεθεί αντιμέτωπη με τρία διλήμματα:

    Πρώτον, τη λήψη των νέων επώδυνων μέτρων.

    Δεύτερον, τη διαχείριση της εσωκομματικής αμφισβήτησης που άρχισε ήδη από το βράδυ της περασμένης Κυριακής και θα λάβει διαστάσεις, αν το αποτέλεσμα είναι ιδιαιτέρως δυσμενές.

    Τρίτον, την αναζήτηση πρόθυμων συμμάχων. Ο κ. Κουβέλης, έχει ήδη συνταχθεί μαζί τους. Και ο κ. Καρατζαφέρης επίσης, παρά τις πιρουέτες του με την, δια της εις άτοπον επαγωγή, στήριξη υποψηφίων δημάρχων της Ν.Δ.. Στις δυο κρίσιμες εκλογικές μάχες, την Αττική και την Πελοπόννησο, (που θα κριθούν οι εντυπώσεις) στηρίζει το ΠΑΣΟΚ και την Κυβέρνηση. Η άλλη πρόθυμη σύμμαχος ετοιμάζεται να ανακοινώσει το κόμμα της για τις 21 Νοεμβρίου και εξ υπαρχής δήλωσε ότι σκοπός της είναι μια μετεκλογική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ του κ. Παπανδρέου.

    Τι επιδιώκουν όλοι αυτοί στις αυριανές εκλογές; Την αποδυνάμωση της Ν.Δ. και του Αντώνη Σαμαρά. Γιατί μια ενισχυμένη Ν.Δ. αποτελεί εμπόδιο στα σχέδια που εξυφαίνονται στο παρασκήνιο για τη στήριξη του κ. Παπανδρέου και από άλλες δυνάμεις επειδή ξέμεινε από δικές του. Αυτό ας το έχουν υπόψιν, όσοι προσανατολίζονται στις αυριανές εκλογές να απέχουν ή να ρίξουν λευκό.

    Το λευκό και η αποχή είναι ψήφος ανοχής προς την Κυβέρνηση. Είναι ψήφος ανοχής προς το μνημόνιο. Είναι ψήφος εμπιστοσύνης προς την τροϊκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθε μερα! ειχαμε και καινουρια ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ μετρα..

    Καθε μερα! στην κυριολεξια.
    Πληρωναν οι φτωχοι τα κλεψιμαικα των πολιτικων και των πλουσιων.

    Εδω και δυο εβδομαδες ομως ησυχια λογω εκλογων..
    Μεχρι και το κωλοκαναλο τους το Μπομπολο-MEGA εχει σιγησει..

    Δυο ημερες ησυχιας μεινανε ακομα ομως...

    Αν ριξετε υπερ του μνημονιου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αυριο,

    ετοιμαστειτε απο Δευτερα για τις ωραιες εποχες ξανα..
    ετοιμαστειτε παλι για καθημερινο:

    MEGA
    ΔΝΤ
    ΠΑΣΟΚ
    ΠΑΓΚΑΛΟ
    ΓΑΠ
    ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ
    ΚΑΨΗ
    ΤΡΕΜΗ
    ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ
    ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟ
    ΜΠΟΜΠΟΛΑ
    ΡΕΠΠΑ
    ΚΩΝΣΤΑ

    και τις λοιπες εμετικες σκατοφατσεσ του μνημονιου...

    ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΤΕ ΦΑΠΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθε μερα! ειχαμε και καινουρια ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ μετρα..

    Καθε μερα! στην κυριολεξια.
    Πληρωναν οι φτωχοι τα κλεψιμαικα των πολιτικων και των πλουσιων.

    Εδω και δυο εβδομαδες ομως ησυχια λογω εκλογων..
    Μεχρι και το κωλοκαναλο τους το Μπομπολο-MEGA εχει σιγησει..

    Δυο ημερες ησυχιας μεινανε ακομα ομως...

    Αν ριξετε υπερ του μνημονιου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αυριο,

    ετοιμαστειτε απο Δευτερα για τις ωραιες εποχες ξανα..
    ετοιμαστειτε παλι για καθημερινο:

    MEGA
    ΔΝΤ
    ΠΑΣΟΚ
    ΠΑΓΚΑΛΟ
    ΓΑΠ
    ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ
    ΚΑΨΗ
    ΤΡΕΜΗ
    ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ
    ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟ
    ΜΠΟΜΠΟΛΑ
    ΡΕΠΠΑ
    ΚΩΝΣΤΑ

    και τις λοιπες εμετικες σκατοφατσεσ του μνημονιου...

    ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΤΕ ΦΑΠΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AS OPSESE XONTRE THS PIO MEGALHS HTAS POU FORTOSES STHN PLATH MAS TON GIO THS MARGARITAS O ANONYMOS APO TO CAPE COD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΧΡΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ.ΡΕΜΑΛΙ, ΒΟΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπάρχει πάντα μια ελπίδα, πως σαν Έλληνες δεν έχουμε μόνο αρνητικά να δείχνουμε....
    http://www.navy.mil/navydata/bios/navybio.asp?bioID=270

    Καπετάν Μακρύς. Ο μόνος δρόμος και η μοναδική ελπίδα που έχεις για να κερδίσεις το "Κακό", είναι να κάνεις μια αληθινή πρόοδο στο "Καλό".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολυ ΧΟΛΗ ξερνας
    μηπως ΖΗΛΕΥΕΙΣ;

    Ποιο ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ πρεπει να βγαλουμε; η μαλλον ποιο ΕΣΥ θαθελες να βγαζαμε....


    ηλιθιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εργοδοτη Ελληνα που απασχολεις αλλοδαπους:
    ΕΡΧΕΤΑΙ και η δικη σου σειρα!!
    Διαβασε:

    Τον σκότωσαν, τον τεμάχισαν σε 28 κομμάτια και τον πέταξαν σε κάδο απορριμμάτων για να εξαφανίσουν τα ίχνη του. Η συγκλονιστική υπόθεση, που σόκαρε την κοινή γνώμη τον περασμένο Μάιο, εξιχνιάστηκε από την ασφάλεια Αττικής.

    Δράστες της στυγερής δολοφονίας είναι ένας 35χρονος από την Αλγερία, δύο 30χρονοι Παλαιστίνιοι και ένας 25χρονος Ιρακινός, που σκότωσαν τον 40χρονο Αιγύπτιο ηλεκτρολόγο λόγω επαγγελματικών και οικονομικών διαφορών. Οι τρεις πρώτοι συνελήφθησαν κι ένας απ’ αυτούς ομολόγησε την πράξη του, ενώ ο Ιρακινός διαφεύγει στο εξωτερικό.

    Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Αλγερινός σχεδίασε τη δολοφονία, επειδή δεν πήρε τη δουλειά(!!) σε μία οικοδομή και έπεισε τους υπόλοιπους να βγάλουν από τη μέση τον άτυχο ηλεκτρολόγο. Αφού του έδωσαν ραντεβού στο διαμέρισμα του Παλαιστίνιου στην οδό Σκρα 82, στην Καλλιθέα, τον σκότωσαν, τον τεμάχισαν σε 28 κομμάτια, τα οποία τοποθέτησαν μέσα σε ταξιδιωτικό σάκο που άφησαν δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στην οδό Σαπφούς 44 στην ίδια περιοχή.

    Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα 12 Νοε., 2010, στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

    ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ:
    Ερχεται και η σειρα σας . . . . .
    ηλιθιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. exis na mas dixis kopion kalytero apo ton karamanli tin teleytea 15entaetia kyrie sygrafea poromeno pasoki
    giafto pame kala tin elada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΑΙΣΘΗΤΕ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΕ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΑΡΑΓΕ ΚΟΙΜΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΙ ΚΟΜΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ.ΜΟΥΤΡΑ ΑΠΟ ΝΤΕΝΕΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. kati pseftodianooumeni ke pseftokoultouriarides san ke esena theloun giouxarisma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΥΤΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΑ ΟΙΚΤΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ.ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΑΝΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΦΙΡΜΑΝΙ.ΧΑΝΕΤΕ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. TO SKEFTOSOUN POLY PRIN TO GRAPSIS
    SYGRAFEA TIS KAKIAS ORAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. <>

    Τσοπανε,

    οπως και τόσοι άλλοι διανοητικώς φουκαράδες, ετσι κι εσύ, αθελά σου μας προσκάλεσες
    στα ενδότερα του αχυρομυλού σου.

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανοητοι που βριζετε,δεν ειμαι πασοκι,δεν εχω συμφερον κανενα και ειμαι λιγοτερο ηλιθιος απο εσας σιγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αναρτήθηκε από το Press-gr στις 10:17 μμ την 13 Νοε 2010


    Γκλίτσα,αυτήν τήν ώρα ΄΄τόν΄΄ παίζεις συνήθως,παρέα μέ τά πρόβατά σου??
    Όταν τελειώνεις,πέρνα κι από εδώ,νά τραβάς καί μία μαλακία,στόν θυρωρόν μας,διότι είναι...... κουλός!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑφοιΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ γιώργος-νικος-αντρικος + Μάργκαρετ & μιμή.
    ΜΕΝΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΣΚΩΤΑΣ
    ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ
    ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ
    ΚΟΚΑΛΗΣ
    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ
    ΨΥΧΑΡΗΣ
    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
    ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
    ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
    ΜΑΝΤΕΛΗΣ
    ΣΤΑΗ
    ΛΙΑΝΗ
    ΚΑΣΟΓΚΙ
    ΚΑΛΑΚΓ ΤΖΩΝ
    ΚΑΨΗΣ
    ΚΟΥΡΗΣ
    ΕΥΓ. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
    ΚΑΝΕΛΑΚΗΣ
    ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ
    ΔΕΛΑΤΟΛΛΑΣ
    ΤΡΑΚΓΑΣ
    ΚΥΡΤΣΟΣ
    ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ
    ΘΕΜΟΣ ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ ΜΕ 5 ΕΚΑΤ.
    ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΕΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ 15 ΕΚ

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ "ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΎΡΓΗΤΟΙ" ...ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΥΛΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ !!!!!!

    Υπάρχουν δύο μόνο ψηφοδέλτια: του Μνημονίου και της Ελπίδας...

    " Σήμερα, μπροστά στις κάλπες, υπάρχουν δύο ψηφοδέλτια:
    Το ψηφοδέλτιο της κυβέρνησης για το Μνημόνιο και τα νέα μέτρα που ετοιμάζουν και το ψηφοδέλτιο της Ελπίδας που ανοίγει δρόμους, ανοίγει προοπτικές για ανάπτυξη με κοινωνική συνοχή.
    Το παντοδύναμο μήνυμα του λαού, από τη Δευτέρα, για αλλαγή πορείας της κυβέρνησης, κανείς δεν θα μπορέσει να υποκριθεί και να πει ότι δεν το είδε, δεν το άκουσε ή δεν το κατάλαβε.
    Ευχαριστώ πολύ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΣΜΑΡΑΣ».

    * Λογικά τα exit poll πρέπει να έχουν βγει.
    Από τα πράσινα blogs βλέπω μούγκα στη στρούγκα.

    * Εδώ και τώρα εκλογές.
    Οι ταγματασφαλίτες ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ που κυβερνούν,πρέπει να φύγουν …χθες.

    Απάντηση..

    * word up, man. εκλογές εδώ και τώρα. ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΑ τσιράκια ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανωνυμε 10.27 εσυ που την βαρας καλυτερα εχεις προτεραιοτητα να κανεις αυτο που προτεινεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση