GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βοήθεια στο Σπίτι", τέλος;...

Από την Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.    Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.) ανακοινώνει ότι, καλύπτε...

Από την Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.  
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.) ανακοινώνει ότι, καλύπτει συνδικαλιστικά το απασχολούμενο προσωπικό στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» που προκήρυξε 24ωρη Πανελλαδική απεργία για την ΤΡΙΤΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010.
Καλεί επίσης όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης 2 Νοεμβρίου 2010 έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών (Βασιλίσσης Σοφίας 15 – Αθήνα) και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση που απαξιώνει τις Κοινωνικές Δομές, όπως το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», μη...
 εξασφαλίζοντας τη χρηματοδότηση τους. Συνέπεια αυτού είναι το προσωπικό να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο της απόλυσης από 1ης Ιανουαρίου του 2011.
Οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» διεκδικούν:
• Άμεση προώθηση νομοθετικής ρύθμισης για την κατοχύρωση όλων των θέσεων εργασίας και την μετατροπή των συμβάσεων τους σε Αορίστου Χρόνου.
• Δημιουργία μόνιμων δομών «Βοήθεια στο Σπίτι» και Κοινωνικών Υπηρεσιών στους Ο.Τ.Α. προκειμένου να υπάρξει η διασφάλιση της συνέχισης της λειτουργίας τους.
• Εξασφάλιση κονδυλίων για τη μισθοδοσία όλων των εργαζομένων στις Προνοιακές Δομές με σχετική πρόβλεψη στον κρατικό προϋπολογισμό και άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» που παραμένουν απλήρωτοι για πολλούς μήνες.

9 σχόλια

  1. Αφού προσπαθήσαμε να φτιάξουμε ένα υποτιπώδες κράτος πρόνοιας, τώρα αρχίζουμε να το αποδομούμε. Τί άλλο θα δούμε?? Γιατί δεν ξεκινάνε να κόβουνε από τα "χοντρά" προγράμματα και να αφήσουν τελευταία την πρόνοια.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί συμπολίτες, αυτήν την Κυριακή, μας δίδεται η ευκαιρία να απαλλαγούμε από τον Φασισμό της πασοκοκρατίας, που μας υποδούλωσε στην Διεθνή Νομισματική Τοκογλυφία.
    ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΈΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.
    Δημαράς, Σγουρός και Μητρόπουλος είναι το ίδιο, ΜΑΥΡΟ για να απελευθερωθούμε.
    Ψηφίστικε αύξηση στις αποδοχές των Βουλευτών. Στους μισθωτούς και συνταξιούχους έκοψαν μισθούς και συντάξεις.
    Μαυρο στην πασοκοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα κονδύλια [Βοήθεια στο σπίτι], μας τα έφαγαν οι αυξήσεις στους βουλευτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που πήγαν τα λεφτά??
    Τα λεφτά που είχαμε τι έγιναν?
    Ποίοι τα έφαγαν?
    Εγώ φιλάρες δεν έφαγα τίποτα, μου τα έφαγαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ε...και !
    αναλώσιμοι είναι οι ιθαγενείς
    του πασοκιστάν.
    να ψηφίσουν όμως πρώτα.......

    Λύθηκε και το θέμα του που θα παρκάρουμε τις Μερσεντές ΤΟΥΣ.

    Συναντήθηκαν χθες το μεσημέρι οι κύριοι «μαζί τα φάγαμε» Πάγκαλος και Προβόπουλος για να συζητήσουν για θέματα οικονομικής πολιτικής.

    H συνάντηση ήταν προγραμματισμένη και κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε ταύτιση απόψεων στο πώς θα τιμωρήσουν αυτούς που τα έφαγαν δηλαδή τον κόσμο. Αν κρίνουμε από τις παλαιότερες δηλώσεις του Πάγκαλου, όλοι μαζί τα φάγαμε και προτού πέσουμε στο Ζάλογγο να βρούμε που θα παρκάρουμε τις Μερσεντές μας.

    Φυσικά ο κ. Αντιπρόεδρος πιστεύει ότι όλοι έχουμε ακριβά αυτοκίνητα και εισοδήματα πάνω από 600.000 ευρώ το χρόνο όπως ο ίδιος.
    Μαζί τα μοιραστήκαμε άλλωστε, γιατί να διαφέρουμε ;

    Ο δε κ. Προβόπουλος πιστεύει κι αυτός ότι μαζί τα φάγαμε και κυρίως τα έφαγαν οι ηλικιωμένοι που πάνε μια – δυο εκδρομές το χρόνο.
    Τα έφαγαν επίσης οι μαθητές που μεταφέρονται με ταξί και λεωφορεία διότι το κράτος είναι ανίκανο να αγοράσει μερικά λεωφορεία και να βάλει ορισμένους τεμπέληδες να οδηγήσουν.

    Φυσικά ο κ. Προβόπουλος δεν έχει πει λέξη για τις στρατιές αντιπροέδρων και λοιπών παρατρεχάμενων στα κεντρικά της ΤτΕ και στα περισσότερα από 10 υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Εκεί οι μισθοί τρέχουν αλλά σίγουρα δεν είναι όμοιοι με τον κόσμο που «μαζί τα έφαγε».

    Αξιος και των δυο ο μισθός. Λουλούδια που ανθίζουν στο «πράσινο» περιβόλι αλλά που δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να ανθίσουν οπουδήποτε αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ


    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πασοκ

    Αν γινουν βουλευτικες εκλογες τωρα ειναι για να σβηστουν τα πεπραγμενα των Παπακωσταντινου Ραγκουση κλπ....

    με τη διαγραφη λογω του νομου ευθυνης - ανευθυνοτητας υπουργων (οπως εκανε ο Καραμανλης)....

    Ομως δεν θα γινουν βουλευτικες εκλογες τον Δεκεμβριο ειπε στη Μηλιωνη ο Δρ Κουτσουκος!!

    Τα σεναρια που κυκλοφορουν οι Ραγκουσηδες για να καψουν τον Γιωργο

    ΔΕΝ ισχυουν!!!

    Τι λενε οι Ραγκουσηδες:
    Εκλογές το συντοµότερο δυνατό θα προκηρύξει ο Γιώργος Παπανδρέου, στην περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ ηττηθεί καθαρά στις εκλογές της 7ης Νοεµβρίου.

    Αυτό πρακτικά σηµαίνει ότι οι πρόωρες εκλογές θα πραγµατοποιηθούν στις 5 ή τις 12 Δεκεµβρίου, αν φυσικά συντρέξουν οι προϋποθέσεις που προαναφέρθηκαν.

    Μάλιστα, κυκλοφορούν και σενάρια µε βάση τα οποία η κυβέρνηση θα µπορούσε να αναβάλει τον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και να προχωρήσει στην κήρυξη «δίδυµων» εκλογών για τις 12 Δεκεµβρίου.
    ---
    Το Πασοκ ΔΕΝ θα χασει τις εκλογες ουτε θα γινουν εθνικες εκλογες ειπε ο δρ Κουτσουκος

    απλα θα φυγουν οσοι κατεστεψαν το Πασοκ! (Ραγκουσης Παπακωσταντινου Γερουλανος Τσοκλη Νταλαρα κλπ...

    οι οποιοι εκβιαζουν τον Γιωργο με προσωπικα πολιτικα μυστικα που γνωριζουν να κανει "ηρωικη εξοδο" για να κατσουν οι ιδιοι στη θεση του Πρωθυπουργου!
    Αμ δεν!!

    Η Δημοκρατια θα νικησει!

    Γιωργος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο φοροφυγάς - Γιδοβοσκός να πληρώσει εδώ και τώρα τους φόρους που οφείλει. Να ξέρεις και να πεθάνεις θα τα πληρώσουν οι κληρονόμοι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΔΑΜΕ ΠΩΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η ΠΟΕ-ΟΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΛΙΟΥ. η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙ 4,5 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ (ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ) ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΝΑΝ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΥΣΑΝ 30/6 ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ (ΚΑΚΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΟΡΙΣΤΟΥ....ΒΛΕΠΕ ΣΧΕΤ. ΟΔΗΓΙΕΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΩΝ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ ΜΕ 4ΩΡΙΤΕΣ ΚΑΙ 8ΩΡΙΤΕΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; ΜΗΠΩΣ ΣΥΝΔΙΟΙΚΟΥΝ; ΕΙΧΑΝ "ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ" ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ; ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ (ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΔΙΚΑΣΙΜΟ !!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση