GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δίχως σύμμαχο την Τηλεόραση η Ντόρα...

...Ποιες οι σημειολογικές επέτειοι της 21ης Νοεμβρίου και ποιος ο φημολογούμενος παρευρισκόμενος στη φιέστα Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη ...

...Ποιες οι σημειολογικές επέτειοι της 21ης Νοεμβρίου και ποιος ο φημολογούμενος παρευρισκόμενος στη φιέστα

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Δεν θα σταθώ στο γεγονός ότι η κ. Μπακογιάννη ανακοινώνει το κόμμα της και πολλοί ανά την ελληνική επικράτεια δεν γνωρίζουν ότι η ερχόμενη Κυριακή είναι η επίλεκτη μέρα. [Ίσως, γι' αυτό έσπευσε η φίλη Θέκλα (Παρασκευούδη) να προωθήσει προσκλήσεις με email, αλλά αρκεί μόνο αυτή;].
Πληροφορούμαι ότι δεν θα παρευρεθεί κανείς ενεργός πολιτικός της ΝΔ στην θυρανοίξια φιέστα. Δεν εξαιρείται ούτε ο αδελφός της Κυριάκος, ούτε ο υπερευεργετημένος από την οικογένεια Κωστής Χατζηδάκης (συμβαίνει πάντα το πούλημα του ευεργετημένου προς τον ευεργέτη).
Έντονη είναι, όμως, η φημολογία...
στον θεσσαλικό κάμπο που φέρει τον πρώην υπουργό Καραμανλή, κ. Σουφλιά, να παραβρίσκεται στο γήπεδο εν τω Γουδί, αλλά δε νομίζω ότι θα κάνει καλό η τυχόν παρουσία του εκεί. Δεν θεωρώ ότι βοηθά ο προσεταιρισμός ενός πολιτικού που φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την σημερινή οικονομική κατάσταση και ο οποίος δεν έχει μπει καν στη διαδικασία δημόσιας τοποθέτησης για τα πεπραγμένα του, σ' ένα κόμμα που θέλει να φαίνεται (υποθέτω και να είναι) καινούριο και να συναποτελείται από άφθαρτα, πρώτα βιολιά. Δεν μπορώ, δε, να νοήσω έναν κρατιστή να συνδιαλέγεται με φιλελεύθερους. Τελευταία φορά που συνέβη (με πρωταγωνιστές τους κ.κ. Σουφλιά και Αλογοσκούφη) φτάσαμε αιωρούμενοι στο κενό της πτώχειας. Στο πλαίσιο αυτό, είμαι πεπεισμένος ότι δεν βοηθούν επίσης προσκολλήσεις όπως αυτή του κ. Μαρκογιαννάκη και του κ. Κιλτίδη στο νέο εν δυνάμει κίνημα, καθώς οι ίδιοι δεν κατέχουν ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά δημοφηλίας, μετά τις ημέρες και τα έργα τους στις κυβερνήσεις του Κ. Καραμανλή του Νεώτερου.
Στέκομαι, ιδιαίτερα, στην σημαδιακή (τυχαία ή εσκεμμένη;) επιλογή της μέρας. Όχι, δεν επηρεάστηκα από σχετικές ειρωνικές αναφορές σε portal φιλικά προσκείμενο στον κ. Αβραμόπουλο (αλήθεια που ήταν χαμένος ο Αντιπρόεδρος στις πρόσφατες εκλογές; φοβόταν τυχόν φθορά του και εξαφανίστηκε από τα Μέσα, προεκλογικά και ενήμερα των καλπών;), που έγιναν με αφορμή τα όσα συνέβησαν την 21η Νοεμβρίου από την προ Χριστού Εποχή. Προσπερνώ και δημοσιευμένες συσχετίσεις της κ. Μπακογιάννη με... παρθένες που γιορτάζουν τέτοια μέρα (Εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου) και έγιναν από την κ. Πιπιλή. Είναι πράγματι αρκετές οι στιγμές που έλαβαν χώρα αυτή τη μέρα ανά τους αιώνες. Ενδεικτικά, ο Εδουάρδος Α' ο Μακροσκελής έγινε βασιλιάς της Αγγλίας. Πραγματοποιήθηκε η πρώτη πτήση επανδρωμένου αερόστατου στο Παρίσι. Τέτοια μέρα, μετά τον άτυχο Ελληνοτουρκικό Πόλεμο του 1897 υπογράφεται η συνθήκη ειρήνης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη, με την οποία τροποποιούνται τα ελληνοτουρκικά σύνορα σε βάρος της Ελλάδας και επιβάλλεται στην Ελλάδα ο Διεθνής Οικονομικός Έλεγχος και η υποχρέωση να καταβάλλει στην Τουρκία 4.000.000 τουρκικές λίρες, ως πολεμική αποζημίωση. Ακόμη, βυθίζεται το πλωτό νοσοκομείο Βρετανικός, αδελφό πλοίο του Τιτανικού, ανάμεσα στο ακρωτήριο του Σουνίου και του νησιού Κέα. (Ελπίζω για το καλό της Δημοκρατίας να μην ναυαγήσει και η προσπάθεια της κ. Μπακογιάννη και να αναγκαστεί, συνταξιούχα πια, να πίνει ουζάκια στη Τζιά, με τη φιλική συνοδεία του κ. Πάγκαλου.). Τέτοια μέρα, το 1694 γεννήθηκε ο γάλλος φιλόσοφος Βολταίρος, ενώ το 2000 την ίδια μέρα πέθανε ο Έμιλ Ζάτοπεκ, τσέχος δρομέας. (Εύχομαι να μετεμψυχωθεί η αντοχή του τελευταίου και η σοφία του πρώτου στους μετέχοντες του εγχειρήματος, μπας και εκφραστεί έτσι το μεγάλο κομμάτι εκείνο των ελλήνων πολιτών που έχουν γυρίσει την πλάτη στα υπάρχοντα κομματικά μορφώματα).
Την ερχόμενη Κυριακή γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας και μακάρι το νέο αυτό κόμμα να αποφράξει τα πνευμόνια του συφιλιασμένου έλληνα, που με δυσκολία αναπνέει από την σήψη και την πολιτική παρακμή που έχει μολύνει την ατμόσφαιρα.
Την ερχόμενη Κυριακή είναι η Παγκόσμια Ημέρα Χαιρετισμού και σίγουρα η κ. Μπακογιάννη αγωνιά για το αν ο κόσμος θα χαιρετίσει την κίνησή της ή θα την αποχαιρετίσει.
Την ερχόμενη Κυριακή είναι και η Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης και εδώ η πρώην δήμαρχος και υπουργός θα συναντήσει ένα πρόβλημα. Ήδη, πολλοί φίλοι του κ. Σαμαρά, ανάμεσα σ' αυτούς και ο κ. Μουρούτης, που... κινεί το θέμα από το προφίλ του στο facebook, αλλά και λοιποί 39,258 διαδικτυακοί χρήστες (ποσό ιδιαίτερα υψηλό για αριθμό μελών σε μια σελίδα στο facebook) έχουν γίνει μέλος και προωθούν διακαώς σελίδα που φέρει τίτλο: "21-11-2010: Όλοι οι Έλληνες κλείνουμε τις τηλεοράσεις. Διαδώστε το παντού" (http://www.facebook.com/home.php?#%21/pages/21-11-2010-Oloi-oi-Ellenes-kleinoume-tis-teleoraseis-Diadoste-to-pantou/139721596067549)
Αντιγράφω από τις πληροφορίες της σελίδας: "Η Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Νοεμβρίου με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, που ελήφθη το 1996. Φετος λοιπον ας κανουμε ολοι μαζι μια μεγαλη πλακα στους ιδιοκτητες των ΜΜΕ και τα κεντρα συμφεροντων που κατευθυνουν την ενημερωση μας. Ας πουμε ενα μεγαλο οχι στη προπαγανδα τη κατευθυνομενη ενημερωση το δηθεν lifestyle που πλασαρουν με αποτελεσμα ολα αυτα που ζουμε σημερα. ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΟΧΙ ΣΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ!!!!!!!!!" 
Mission: Στοχος μας δεν ειναι απλα να κλεισουμε τις τηλεορασεις μας για μια μερα. Καλουμε ολους να βλεπουν οσο το δυνατον λιγοτερες ωρες τηλεοραση απλα αυτη η μερα επιλεχθηκε συμβολικα ωστε να δειξουμε τη μαζικη μας αντιδραση στα ΜΜΕ"
Αν η κ. Μπακογιάννη και το επιτελείο της δεν κατάφερε ως τώρα να διαδώσει την είδηση της δημιουργίας κόμματος την ερχόμενη Κυριακή, νομίζω ότι θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τις δύο μέρες που απέμειναν, γιατί ανήμερα της τελετής (λαμβανομένης υπόψιν της δυναμικής που αποκτούν ανάλογες πρωτοβουλίες στο facebook) ενδέχεται να μην παρακολουθήσουν τηλεοπτικώς και πολλοί (κυρίως νέοι και παραγωγικές ηλικίες που το κόμμα θέλει να απευθυνθεί) την εορτή της αναγέννησής της, ανεξαρτήτως της συμφωνίας που έχει κάνει η ίδια με τα ΜΜΕ για την προβολή αυτού του γεγονότος.
Μένει, λοιπόν, να δούμε αν η κ. Μπακογιάννη και το επικοιωνιακό επιτελείο της θα πείσει τους πολίτες να κλείσουν την τηλεόραση και να πάνε στο γήπεδο.
Προσωπικά, λέω να πάω με φωτογραφική μηχανή και να αποθανατίσω τυχόν παρουσίες έκπληξη. Βλ.π. Δούκας, Βουλγαράκης, Ρουσσόπουλος και λοιποί "αδικημένοι" και "φτωχοί, πλην τίμιοι, συγγενείς"...

23 σχόλια

  1. “Το κρατικοδίαιτο σύστημα των μίντια κάνει τα πάντα για να κρατήσει ζωντανό το κόμμα του Καρατζαφέρη και να προβάλει το κόμμα της Ντόρας”.

    Η άποψή μου είναι ότι ΕΑΝ η Ν.Δ. προλάβει στο επόμενο εξάμηνο να προβάλει στελέχη (έχει?) με συγκροτημένη άποψη που δεν ξεφεύγει από τη γραμμή του κόμματος, κεφαλοποιώντας τα κέρδη από τις αυτοδιοικητικές εκλογές και σταματήσει τις ΗΞΕΙΣ – ΑΦΙΞΕΙΣ δηλώσεις μπορεί και αυτοδυναμία.

    Οι επόμενοι μήνες θα είναι εφιαλτικοί για τους ¨Ελληνες πολίτες, πρέπει η Ν.Δ. να ετοιμαστεί για το καλό,
    όχι μόνο του κόμματος αλλά πρωτίστως της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ.
    Η ΝΤΟΡΑ ΙΔΡΥΕΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε αναζήτηση πολίτικου ρόλου είναι κάποιοι αδιόρθωτοι νοσταλγοί, αεριτζήδες υποτακτικοί της κλίκας της συμφοράς και της Ντόρο-φαύλο-κρατιας στο Ελλαδισταν πρωην Λαπρακισταν...

    Μακάριοι οι κατέχοντες και οι κλέφτες που απολαμβάνουν ανενόχλητοι τα κλοπιμαία.

    Άλλα αργά η γρήγορα θερίζεις ότι σπέρνεις.

    Τα γνωστά φερέφωνα του κατεστημένου, δημοσιογράφοι ( κατίνες) που μόνον την αντικειμενική πληροφόρηση δεν υπηρετούν, αλλά αντιθέτως επιδίδονται σε πολυσχιδείς υποκειμενικούς σχολιασμούς, υπηρετούν πιστά τους πάτρωνας, και τις φαμίλιες των ,παρασιωπούν δε ή σιωπούν, παραβλέπουν ή δεν βλέπουν τις άνομες και ανήθικες οικονομικές δραστηριότητες των υποτακτικών της Ντόρο - φαύλο-κράτιας…

    Αντιλαμβανόμεθα φυσικά ότι οι ορισμένοι μεγαλοδημοσιογράφοι τύπου Χατζηνικολαου, Πρετεντερη, Παπαχελα,Παπαγιαννη, είναι ψυχικά και οικονομικά δεμένοι με την οικογενειοκρατία –φαυλοκρατία της Ντόρα-κρατιας και προσπαθούμε να τους αποφεύγουμε οπού και όπως εμφανίζονται….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ύστερα από 25 χρόνια Ντόρο- κρατίας , οικογένειο-κρατίας και φαύλο –κρατίας η πρωθιερέια της διαπλοκής Ντόρα , συνεχίζει να βάζει τις προσωπικές φιλοδοξίες της πάνω από το συμφέρον της καταχρεωμένης πατρίδας την οποία αφαίμαξε…

    Η Ντόρα Μπακογιάννη την επόμενη Κυριακή θα ανακοινώσει την ίδρυση του κόμματος (Κίνημα Δήμο-κρατιας -Λαμόγια-συμμαχία- Νεα Ντόρο-κρατια ). ..

    Ντόρα μου, άραξε στα αναρίθμητα αρχοντικά σου να λες στα εγγονάκια σου κανένα παραμύθι για τον εφιάλτη δράκουλα των Χανίων την δρακουλίνα κοράκλα του και τους χρυσό- πληρωμένους υπηρέτες –υποτακτικούς του εσμού της Ντόρο- φαύλο- κρατίας .

    Τα γνωστά ΝΤΟΡΑΚΙΑ ( ο Μαρκογιαννάκης, ο Κιλτιδης , ο Κακλαμανουλης, ο Τατούλης κλπ) σπεύδουν να την συλλυπηθούν ,να την παρηγορήσουν, να την γηροκομήσουν...

    Ντόρα τώρα πέρασαν τα χρόνια, γέρασες και εσύ,
    σταμάτα επιτέλους να παλεύεις, σε άγονη γραμμή !!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kόρη του καταραμένου αποστάτη της Δημοκρατίας, ο λαός δεν ξεχνά πως το μήλο πέφτει κάτω απ’τη μηλιά …

    Η παρουσία και μόνον αυτού του φθηνού κλώνου του Μητσοτακισμού
    (Η ενσάρκωση της διαπλοκής, της αναξιοκρατίας, της κενότητας και της παντελούς έλλειψης αρχών και ιδεολογίας ) στην πολιτική σκηνή υποβαθμίζει το επίπεδο της πολιτικής ζωής της πατρίδας μας και αποτελεί τροχοπέδη για την ανάταση της χώρας.

    Είμαστε όλοι έτοιμοι στις 21 του Νοεμβρη να ανοίξουμε τη μεγάλη αγκαλιά της Δημοκρατίας και να υποδεχτούμε την αδιάφθορη , αρχομανή και άπληστη Ντόρα ...
    Με κλούβια αυγά και ξινισμένο γιαούρτι…Αμην...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΤΕΡ ΓΙΩΤΗ

    ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ;

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.


    ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ.

    ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΙΓΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και που δεν έχει σύμμαχο την τηλεόραση, δεν έγινε τίποτα. ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ Η ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ.ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΤΟ ΡΑΜΟΛΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ.ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΔΟΛΙΧΟΚΕΦΑΛΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ.ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ.ΟΥΛΑ ΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ.ΟΥΣΤ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.ΓΕΟ.ΜΑΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΛΑΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ .ΟΤΙ ΠΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΣΙ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΕΡΜΑΝΥ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ.ΚΑΙ Η ΜΥΛΩΝΟΥ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΣΙ ΜΕ ΤΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑΔΕΣ..ΓΕΟ.ΜΑΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΦΟΥ, είδαμε το βαμπίρ πατέρα της Πρωθυπουργό,πολλές πιθανότητες υπάρχουν να δούμε και την κόρη του,η ψυχοπάθεια των Ελλήνων είναι αυταπόδεικτη, άρα καλά κάνει και ανοίγει το Κατάστημα-κομμα της,γιατί μήπως έχει να χάσει και τίποτα,εξάλλου άνεργη είναι,και δεν αποκλείεται να πήγε να γραφεί και στον Ο.Α.Ε.Δ. για το σχετικό επίδομα ανεργίας.ΚΩΣΤΑΣ Π.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΠΑΠΑΓΙΩΤΗ ΣΕ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΟ,ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ.ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το Mega,το Αλτερ και το ΣΚΑΙ που έχουν πάρει εργολαβία την αγιογραφία της Οσίας Οικογένειας.

    Έβγαλαν επανειλλημενως την Ντόρα Μπακογιάννη σε ζωντανή σύνδεση για να μας πει ότι ο κόσμος αποδοκίμασε το υπάρχον πολιτικό σύστημα και ότι είναι πολύ μπροστά και ότι θέλει κάτι καινούργιο.

    Είπε επίσης η Ντόρα ότι ο κόσμος θέλει ειλικρίνεια, τόλμη, θάρρος …

    Είναι εντυπωσιακό πώς ανερυθρίαστα η κ. Μπακογιάννη βγήκε να μιλήσει με λογική υπερκομματικού πολιτικού που ξαφνικά βγαίνει από τις στάχτες του πολιτικού συστήματος για να σώσει την Ελλάδα.

    Έλεος, δηλαδή, μια βασική εκφραστής του πολιτικού συστήματος, γέννημα θρέμμα, όχι του λαού αλλά της Οσίας Οικογένειας.

    Η κ. Μπακογιάννη βγήκε να ασκήσει κριτική και να μας πει ότι είναι εδώ για να βγάλει τη χώρα από το τέλμα.
    Έχουν γνώση οι φύλακες και μνήμη οι Έλληνες.
    Δεν είναι ουτε ηλίθιοι ,ούτε μακακες , ουτε αγελάδες για διαχρονικό άρμεγμα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΦΑΤΑΟΥΛΑ ΜΗΤΣΟ-ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ , ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ (D.N.A.), ΤΗΣ ΑΡΧΟΜΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΟΛΟΓΙΑΣ , ΓΝΩΣΤΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ KAKEΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΦΙΑΛΤΗ ΔΡΑΚΟΥΛΑ...

    Η ΝΤΟΡΑ ΑΚΡΙΒΕΣ , ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ ΤΙΠΟΤΑ ,ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΙΑΣ KAI THΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ .

    Η ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ, ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΙ ΜΙΝΤΙΑΡΧΕΣ-EΦΗΜΕΡΙΔΑΡΧΕΣ -ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ,
    ( ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ), ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ… .

    Η ΝΤΟΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΒΕΣΤΗ ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ ΤΗΣ !!!.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ.

    Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΑΡΧΟΜΑΝΗΣ ΝΤΟΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. λετε να κανει ενα δεξιο κομμα η κεντροδεξια ντορα???
    οποιος εχει το μυαλο και αρπαξει τη τεραστια δεξαμενη που λεγετε ακροδεξια καποτε θα κυβερνησει, οσο παραμενουν στις σαχλαμαρες περι.....κεντροδεξιας και αλλα τετοια χαριτωμενα, ουτε στη βουλη δεν θα μπουν......μα δεν το βλεπουν???? φωναζει το πραγμα!!!!! δεν υπαρχει στην ελλαδα κανενας πανιωνιος, μονο ολυμπιακος και παναθηναικος υπαρχουν!!!! μα τοσο μυαλο εχουν αραγε!!!! ακομα και να υπηρχε μια μικρη και ασημαντη μεριδα κεντροων, ειναι δυνατον να την παρει δεξιο κομμα????? το μαγαζι του παππου του γιωργακη θα το παρει δεξιος?????????? ειναι δυνατον να φυγει ο ολυμπιακος απο τον πειραια και να παει στη......τουμπα να κανει γηπεδο??????
    δηλαδη αφηνεις τη τεραστια δεξαμενη ψηφων της δεξιας, της γνησιας δεξιας, της λαικης δεξιας και να πας προς το.....κεντρο???????
    αλλα ειπαμε μονο το απειρο και η βλακεια δεν εχουν ορια........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δηλαδή , αν κατάλαβα καλά , η Μητσατοδράκαινα ερχεται για να σώσει την Ελλάδα;

    χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ MEGA ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΔΗΣΥ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΠ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ...

    Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΑΣΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ξεχάσατε τον πιο ισχυρό συμβολισμό.
    Στις 21 Νοεμβρίου σμίγει η Πανσέληνος με την Πούλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 21/11/2010 ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΞΕΚΙΝΑΓΕ ΤΗΝ 21/12/2010 ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΕΠΕΣΕ...

    Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΑΣΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η δυναστεία Μητσοτάκη ξανακτυπά , το θρίλερ συνεχίζεται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ωχ μωρέ τώρα.........με τις μουνότριχες της Κόρης του Δράκουλα
    θα σχολούμαστε ?

    Ας ασχοληθούν οι γνωστοί συφιλιδικοί
    δημοσιοπόρνες των μμε του κώλου Πασοκ.
    -------------------------------------

    ΠΑΣΟΚ: Πρωτα ο τραπεζιτης.

    Ακουσα εχτες την ξευτιλισμενη πρασινη παλιοαδερφη να ανακοινωνει τα μετρα. ΦΠΑ, πετρελαιο, ΔΕΗ, ΟΤΕ, Νερο, τροφιμα
    ΟΛΑ ΠΑΝΩ.
    Δεν ακουσα τιποτα για φορολογηση των υπερκερδων των τραπεζων...ακουσες κατι εσυ;

    Κατα τα αλλα,
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.
    Βλεπεις, ο μονος τροπος για να τις πειραξουν ειναι να τις μειωσουν, ενω οταν ΟΛΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΗΦΟΡΟ οι συνταξεις και ι μισθοι μενουν απειραχτα, αυτα ειναι μαγικα Πασοκ.

    Στην τελικη καλα κανουν, αφου απευθυνονται σε ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ, ΠΛΕΟΝ.....
    Μας ειπανε μαλακες οι Ευρωπαιοι,
    οι Ιρλανδοι, ο Στρος Καν, τελικα μαλλον ετσι θα ειναι.
    Ο Στρος Καν δε, χαρακτηρισε και την κυβερνηση "αριστερη" και δεν βρεθηκε κανεις να αντιδρασει.

    χέσε μέσα..να κονομάει η Ραγκούση - Νταλλάρα γίναμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι λέγαμε για “κόμμα –δώρο” στον ΓΑΠ ;

    Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα “Παρασκευή+13″ η Ντόρα Μπακογιάννη εκφράζει σαφώς την πρόθεσή της να συμμετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας, την οποία μόνο το ΠΑΣΟΚ και ο Καρατζαφέρης θέλουν μέχρι στιγμής.

    Απαντώντας εξάλλου σε ερώτηση για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την κυβέρνηση ο πρώην υπουργός Χρήστος Μαρκογιαννάκης που δηλώνει “παρών” στην κ. Μπακογιάννη δήλωσε:

 « θα πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου, να οδηγηθούν σε μια μίνιμουμ συμφωνία για να βγούμε από την κρίση. Όχι βεβαίως μια συμμαχία προθύμων, αλλά συμμαχία σοβαρών ανθρώπων οι οποίοι θέλουν το καλό του τόπου αυτή την ώρα….».

    $$......Οπου τσαμπα φραγκα και
    κονομα οι σωτηρες πρωτοι.. και στριμωγμενοι.
    Ταισμενοι και πεινασμενοι…
    δεν εχει σημασια..
    ειναι τσαμπα η κονομα $$$$$$$$$$

    Η κα Αρχηγός του νέου κόμματος, συγνώμη, μήπως θυμάσθε οτι ο μεγάλος πόθος της ήταν η αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας και όταν έφαγε το σούτ, έχασε τον κόσμο ολόκληρο:

    Ε, λοιπόν, είναι και αναξιόπιστη, εκτός της κενότητας που τη διακρίνει. Εμφανίζεται ως ανανεώτρια της πολιτικής σκηνής, ενώ και ο πιό απλός πολίτης είναι γνώστης της Μητσοτα-οικογενειο-κρατίας που μεταφέρει πάνω της.
    Όλα τα φερέφωνα και αγορασμένα ΜΜΕ στην υπηρεσία της κυρίας, προκειμένου να τη βοηθήσουν να σταθεί στα πόδια της.

    Τί μεταφέρει αυτή η “νέα” πολιτικός; Θα σας πώ εγώ τι μεταφέρει. 1) την ανύπαρκτη πανεπιστημιακή της υποδομή (ανευ διπλώματος), 2) την ανέλιξή της χάριν της πολιτικής επιρροής του πατέρα της και την εξαγορά πλήθους – στρατού κρατικών λειτουργών,
    3) την εξάρτησή της από ξένα κέντρα αποφάσεων, 4) τις ανθελληνικές της θέσεις σε σειρά κρίσιμων και ζωτικών θεμάτων της Ελλάδος,
    5) την επικίνδυνη εγωπάθειά της,
    6) την αχαλίνωτη επιθυμία της για προβολή.
    Ουσία όμως καμμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΘΕΝΑ ΜΕ ΤΟ <> ΤΗΣ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΓΥΡΩ ΤΗΣ.
    ΚΟΡΗ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΤΗΝ ΧΑΜΟΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Επιτέλους βρήκαμε τι να ψηφίσουμε.

    Είναι και της μόδας τα βαμπίρ.

    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΩΡΟ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ
    ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ.

    500...ναιιιιιιιιιι πεντακόσιες ΑΔΕΙΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ
    (και θα πάρει)
    ο σύζυγος της ΔρακουλοΚΟΡΗΣ..
    ΚΟΥΒΕΛΟΣ
    για μεταφορές σε συνερηγασία με την COSCO...στο λιμάνι Πειραιά.

    Πως είπατε ????.....
    Ποιος είστε κύριε.....!!!!!
    Η ΖΗΜΕΝΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ.

    Η συν-ΕΤΑΙΡΑ της ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ,
    η επί χρήμασι εκδιδόμενη πουτάνα
    ΚΑΝΕΙ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.
    ορμάτεεεεεεεεεε.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση