GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια περίεργη ιστορία στο δήμο Γλυφάδας...

Από τον Ηρακλή Δημητρακόπουλο Μια περίεργη ιστορία απασχόλησε το A’ αστυνομικό τμήμα του Δήμου Γλυφάδας. Πρωταγωνιστής το πρωτοκλασάτο στέ...

Από τον Ηρακλή Δημητρακόπουλο
Μια περίεργη ιστορία απασχόλησε το A’ αστυνομικό τμήμα του Δήμου Γλυφάδας. Πρωταγωνιστής το πρωτοκλασάτο στέλεχος του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και αντιδήμαρχος καθαριότητας της απερχόμενης Διοίκησης του κ. Γιάννη Θεοδωρόπουλου.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες που υπάρχουν, εργολάβος από τη Φλώρινα έκοβε και διέλυε πέντε λεωφορεία, ένα απορριμματοφόρο και δύο φορτηγά του Δήμου χωρίς να έχει προηγηθεί η νόμιμη διαδικασία.
Όπως κατέθεσε ο εργολάβος σκραπ έδωσε προκαταβολή 5.000 ευρώ σε υπάλληλο του Δήμου και όχι στο ταμείο του Δήμου.
Έμπειροι δημοτικοί παράγοντες επισημαίνουν ότι για την εκποίηση του άχρηστου υλικού, έπρεπε να προηγηθεί απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να...
χαρακτηριστούν τα οχήματα του Δήμου άχρηστα και είτε να μεταφερθούν στον ΟΔΔΥ είτε να εκποιηθούν με διαγωνισμό. Οι ίδιοι δημοτικοί παράγοντες υποστηρίζουν ότι όλα δείχνουν ότι το μεγάλο φαγοπότι συνεχίζεται ! Τα φαινόμενα της λεηλασίας της Δημοτικής περιουσίας με αδιαφανείς διαδικασίες αποδεικνύουν ότι με φτιασίδια, ωραιοποιήσεις και μεταλλάξεις δεν αλλάζει νοοτροπία η δεξιά παράταξη. Ο κ. Βαρβιτσιώτης συνεχίζει την πολιτική του προκατόχου του με τα ίδια στελέχη.” Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς”...

15 σχόλια

  1. ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ TON ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ , ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΙΤΗ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΡMΠΟΝ ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΛΑΒΡΑΚΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα 32 τηλέφωνα του Πάγκαλου που αισθάνεται πλέον πολύ μόνος στην κυβέρνηση...

    Υψηλούς τηλεφωνικούς λογαριασμούς (στα σταθερά, αλλά και τα κινητά) συνεχίζουν να κάνουν τα μέλη της κυβέρνησης και επιμένουν να χρεώνουν ακόμη και αυτή τη στιγμή το Ελληνικό Δημόσιο με δεκάδες χιλιάδες ευρώ μηνιαίως. Το παράδειγμα δίνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος, με λογαριασμό που φτάνει τις 2.530 ευρώ μηνιαίως και ακολουθεί ο υπουργός Επικρατείας κ. Χ. Παμπούκης , με λογαριασμό 2.600 ευρώ».

    Tα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν για τα έξοδα κινητής τηλεφωνίας του Πολιτικού Γραφείου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θ.Πάγκαλου, δεν αφορούν έναν αριθμό κινητού, αλλά το σύνολο των συνδέσεων της κινητής τηλεφωνίας του Γραφείου, διευκρινίζει με ανακοίνωσή του ο ίδιος ο κ. Πάγκαλος.

    Μάλιστα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σημειώνει ότι κακώς δεν προσδιορίστηκε, επακριβώς, στο σχετικό έγγραφο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, ότι ο λογαριασμός δεν αφορά έναν αριθμό κινητού, αλλά το σύνολο των συνδέσεων της κινητής τηλεφωνίας που εξυπηρετούν τις ανάγκες ολόκληρου του Πολιτικού του Γραφείου του (σημειώνεται ότι στο ποσό περιλαμβάνονται συνδέσεις φωνής και δεδομένων).

    Όπως επίσης διευκρινίζεται, το ποσό των 1.402,00 ευρώ για πληρωμή σταθερής τηλεφωνίας εμφανίζεται στις σχετικές αναρτήσεις στον ιστότοπο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ως ένας ενιαίος λογαριασμός για περίοδο χρήσης ενός μηνός, εξαιτίας τεχνικών λόγων, που δεν αφορούν την αντιπροεδρία της Κυβέρνησης...


    = Αυτά δεν έπρεπε να τα καλύπτει από την τσέπη του ; Τις περικοπές ξέρουμε να τις κάνουμε ΜΟΝΟ για τους ΑΛΛΟΥΣ!
    Αλλά θα έρθει η ώρα σας, που θα πάει…

    = 1000000 ήταν τα τηλέφωνα της Μπατζελή για δυο μηνες !!
    17 χιλιάρικα ημερησίως !!!

    ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..
    ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ...
    ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ !
    ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ..ΠΟΥΤΑΝΟ..ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΠΟΣΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΡΙΕΡΕΣ.ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΧΝΑ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΒΑΜΜΕΝΟΥ ΜΑΛΛΙΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ. ΕΠΙ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΠΟΣΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΡΙΕΡΕΣ.ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΧΝΑ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΒΑΜΜΕΝΟΥ ΜΑΛΛΙΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ. ΕΠΙ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΡΕ ΓΑΙΔΑΡΟΜΟΥΡΗ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΨΙΝΑΚΗ ΑΛΛΑ ΜΠΡΑΤΣΕΤΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ ΘΑ ΣΕ ΒΡΕΙ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ .ΤΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μαζι σου γιγαντα...ολοι θα την κανουν απο την ΠΟΡΔ-ΟΜΕ ΕΡΤ
    ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ Ο κ.Προεδρος αντι να ασχολειται με τα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ...τριβει τα χερακια του ο Αρης...ο εκ των ασφαλων καθημενος βεβαια...τι? για κοροιδα ψαχνεις...επαγγελματιες του ειδους ειναι φιλαρακι.Μηπως υποστηριξε κανεις ανοιχτα και δυνατα τον ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΤΡΙΩΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ? ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΚΑΤΣΑΝΕ ....ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΕ-ΕΡΤ ΤΩΡΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΑ ΤΩΡΑ, ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΦΘΗΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ !!!!!!
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΓΙΟ ΤΟΥ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ, ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μετά την επιτυχία που είχε "Το γλυκό της Κυριακής: Γαμήσι με αμμοχάλικο και φλόκια γλάσσο για πασόκους".

    ΤΩΡΑ

    Για τους εθνικοσοσια-ΛΗΣΤΕΣ οπαδούς του ΠΑνελλήνιου Συλλόγου Οργανωμένης Κλοπής και του αυτιστικού προδότη σάπιου σπέρματος φιλέλληνα τουρίστα bravoyorgo tsant mineiko ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ:


    «Το τραγούδι της Κυριακής:
    Γειά χαρά και βαφανκούλο, τελειώσαμε και πάρε και τον πούλο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ” Εχω βαρεθεί να ακούω πολιτικούς, δημοσιογράφους, τα κανάλια, το κόσμο στα καφενεία, παντού να μιλάνε για το Μνημόνιο.

    Ξέρετε την αλήθεια; Σήμερα θα παρουσιάσω μόνο τον πίνακα 1, σελίδα 1349 του νόμου 3845, ΦΕΚ 65/2010. Ο Πίνακας λέει τα δημοσιονομικά μέτρα που περιλαμβάνει το πρόγραμμα.
    Πάμε λοιπόν να δούμε τα μέτρα για το 2010.
    Οπως βλέπετε από τα μέτρα του 2010, θα εξοικονομήσουμε 5800 εκατομύρια.

    Τελειώσαμε; Οχι βέβαια, έρχεται το 2011. Αν δεν καταλάβατε ακόμα το 2011, θα εξοικονομήσουμε άλλα 9.650 εκατομύρια, δηλαδή υπεδιπλάσια από το 2010, δηλαδή το αγγούρι θα είναι διπλάσιο το 2011. Για δείτε:

    Πάγωμα των συντάξεων!
    Μείωση των υψηλότερων συντάξεων!
    Αύξηση του ΦΠΑ
    Περαιτέρω αύξηση στα καύσιμα, στα ποτά και στα τσιγάρα!
    Φορολόγηση αυθαίρετων κτισμάτων!
    Πράσινα τέλη!
    Αύξηση αντικειμενικών αξιών 400 εκατομύρια
    Εξοικονόμηση πόρων από τον Καλλικράτη 500 εκατομύρια.

    ΚΑι μετά από αυτά έρχεται το 2012.
    Πάρτε και το 2012 να το έχετε.
    Ζείτε ακόμα ;
    Για δείτε τι λέει για το 2012.
    Πάγωμα συντάξεων!
    Διεύρυνση φορολογικής βάσης ΦΠΑ!
    Μείωση προσλήψεων δημοσίων υπάλλήλων πέραν του 5 προς 1!!
    Αυτό για όσους σας τάζουν θέσεις στο δημόσιο.
    Ανάπτυξη θέλετε.
    Πάρτε μείωση δημόσιων επενδύσεων 500 εκατομύρια.
    Προσέξτε τώρα και το τελευταίο.
    ΜΗ καθορισμένα μέτρα για λειτουργικά έξοδα 900 εκατομύρια!!!

    Αντέχετε;;
    Ε, πάρτε και το 2013
    Βλέπετε τι λέει;
    Πάγωμα συντάξεων και το 2013!
    ΜΗ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ 4200 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ,δηλαδή το 2013, θα πάρουνε μέτρα που θα πρέπει να αποδώσουν όσο ΟΛΕΣ οι περικοπές
    του 2010!!!

    Ακόμα αναπνέετε, και δεν σας έχουν φορολογήσει ;
    Δεν πειράζει.
    Υπομονή.
    Εσεις οι 500.000 Ελληνες που έχετε καταφέρει να ζείτε, θα δείτε τα βάσανα σας να τελειώνουν το … 2015, γιατί ακόμα υπάρχει το 2014, που έχει και αυτό μέτρα.

    Πάρτε και το 2014.
    Προσέξτε τώρα.
    Το 2014, και μόνο τότε θα σταματήσει τη φορολογία των κερδοφόρων επιχειρήσεων, χάνοντας 600 εκατομύρια, αλλά προβλέπει εξοικονόμηση από μη καθορισμένα ακόμα μέτρα 4700 εκατομυρίων!!!

    ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2014 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΘΟΥΝ 30 ΔΙς ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΝΤΑΙ 5,8!!!

    Από σήμερα λοιπόν ό,τι ακούτε από οποιονδήποτε, θα μπορείτε να ρίχνετε μια ματιά στους λογαριασμούς και να ξέρετε τι σας περιμένει.
    Αν έχετε τάσες αυτοκτονικές διαβάστε όλο το νόμο ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ!!!

    Κι ενώ ο νόμος γράφει όλα αυτά, έχεις τον έναν και τον άλλον, να διαμορφώνουν γνώμη, για τον 15χρονο που θα δουλεύει με 400 ευρώ, ή τη ποσόστωση ναυτικών στο Ζενίθ, “κρύβοντας” με την έντονη δημοσιοποίηση τέτοιων περιπτώσεων, το εγκληματικό σύνολο.
    Ε, λοιπόν.
    Οσοι τα λένε αυτά, ή ξέρουν και μας δουλέυουν, ή είναι βλάκες, ή και τα δύο.
    Αντε καληνύχτα, συνάδελφοι μελλοθάνατοι….

    Υ.Γ. Οσοι μπορείτε, διακινήστε τα παραπάνω στοιχεία, με οποιονδήποτε τρόπο. Ετσι κι αλλιώς δεν μου φαίνεται ότι θα τολμήσει κανένα επίσημο μέσον να τα δημοσιοποιήσει ευρέως.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΑ ΤΑ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οποία έκπληξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γι' αυτόν με την κοντή μνήμη που είπε ότι θα ψηφίσει Βαρβιτσιώτη. Ειναι ο ίδιος που είπε ότι το «να καις την ελληνική σημαία είναι αναφαίτερο δικαίωμα του καθενός».
    Πήγαινε λοιπόν να τον ψηφίσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σε σεισμική έξαρση βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η κυβέρνηση GAPsok... περιμένοντας τους "βαρβάρους" της Δευτέρας...
    ίσως να είναι "μια κάποια λύση" για ένα ακόμη αντιλαϊκό άλλοθι για νέα πιο δυσβάσταχτα μέτρα...

    Η κυβέρνηση, και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, προβάλουν εδώ και λίγες εβδομάδες μια εικόνα νευρικότητος και μοιάζουν να μην ξέρουν ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσει η χώρα.

    Η μετρολογία χωρίς τέλος, η συζήτηση περί εκλογών αλλά και αναδιάρθρωσης του χρέους έχουν επιτείνει την κακή ψυχολογία της αγοράς και το κλίμα αβεβαιότητος και ανασφάλειας στην κοινή γνώμη.

    Ο κ. Παπανδρέου θα πρέπει, αμέσως μετά τις εκλογές της Κυριακής, να είναι έτοιμος με ένα σχέδιο που θα πείσει και τους Ελληνες και τους ξένους ότι έχει πυξίδα και στόχο.
    Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι η κατάσταση είναι εύκολη.

    Αν όμως επιλέξει πάλι να λείπει από την Αθήνα χωρίς ουσιαστικό λόγο και να αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους, είναι βέβαιο ότι οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες....

    ΝΤΟΥΚΟΥ..ΝΤΟΥΚΟΥ..ΝΤΟΥΚΟΥ .ελικόπτερα ακούω !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τον αρμόδιο αντιδήμαρχο καθαριότητας που είναι και εκλεγμένο στέλεχος του κου Βαρβιτσίώτη, κ Τζούβελη, θα αποπέμψει απο την παραταξή του ο περίοπτος πολιτικός γόνος ή θα τον κρατήσει για να παίρνει και αυτός το κατι τις του όπως έκανε ο προηγούμενος εκλεκτός της ΝΔ; ΑΠΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση