GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετατροπή της πραγματικής μειοψηφίας ... σε πλασματική πλειοψηφία!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός prevejohn@yahoo.gr    Ακούγοντας τα νέα μέτρα που προτίθεται να πάρει εις βάρος μας η κυβέρνηση μου ήρθε στο μυα...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
  
Ακούγοντας τα νέα μέτρα που προτίθεται να πάρει εις βάρος μας η κυβέρνηση μου ήρθε στο μυαλό ή περίφημη φράση του Αριστοτέλη "Ομοια ως εστί το πολύ τα μέλλοντα τοις γεγονόσι" που στα νεοελληνικά σημαίνει ότι "Τα μέλλοντα είναι κατά πολύ μεγαλύτερο μέρος όμοια με όσα έχουν γίνει" και συμπληρώνω ότι ίσως είναι ... και χειρότερα!!!
Κάνω αυτή την επισήμανση για αυτούς που καυχιόνται ότι η απόχη και η μη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία θα προβλημάτιζε και εν μέρει θα νουθετούσε τους εισπράκτορες των ΔουΝουΤάδων!!!
Φίλες/οι όχι μόνο δεν πήραν χαμπάρι αλλά είδατε ότι αυτοκηρύχτηκαν νικητές και δικαιωμένοι για τις...
 επιλογές και τις αποφάσεις τους εις βάρος μας. Μάλιστα με περίσσιο θράσος και ωμότητα μας κοροϊδεύουν πως τάχατε δεν θα θίξουν περαιτέρω τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους αλλά ήδη έχουν ληφθεί αποφάσεις για την αύξηση του Φ.Π.Α σε πολλά από τα βασικά είδη, στα τιμολόγια της Δ.Ε.Η, στο πετρέλαιο θέρμανση, ενώ κατάντησαν οι μετακινήσεις μας εντός της χώρας μας να φαντάζουν σαν ταξίδια στο εξωτερικό με τα ληστρικά διόδια που έχουν επιβάλει οι μεγαλοεργολάβοι υποστηριχτές τους!!!
Τις τελευταίες μάλιστα μέρες τα φερέφωνα τους (αβανταδόροι μεγαλοδημοσιογράφοι) μας πλασάρουν τα νιαουρίσματα του κ. Πρωθυπουργού απέναντι στην κ. Μέρκελ ως λεονταρισμούς ενώ παράλληλα επανέφεραν στο προσκήνιο την υπόθεση Βατοπαιδίου με στημένες ψηφοφορίες και παραπομπές που φέρνουν στο νου όλων μας την σοφή λαϊκή φράση "Κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει"
Ανέφερα τα παραπάνω για να σας δείξω ότι η αποχή μας τελικά τους καταβόλεψε μια και μετέτρεψε την πραγματική μειοψηφία τους σε πλασματική πλειοψηφία που τους επιτρέπει να συνεχίσουν με ερασιτεχνισμούς και παλινωδίες το θεάρεστο έργο τους. ¨Ένα έργο που οι εναπομείναντες πραγματικά μεγάλοι σε ηλικία, αλλά το κυριότερο σε ανάστημα, Μίκης Θεοδωράκης και Μανώλης Γλέζος χαρακτηρίζουν με τα λεγόμενα τους ως εθνική προδοσία!!!

8 σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΗΣΥΧΑΣΤΕ ΠΙΑ ,ΣΙΛΑΝΣ ,ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΣΑΣ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ,ΤΟΥΣ ΖΗΣΑΜΕ ΓΙΑ 5,5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΨΗΦΟΥΣ [ΞΕΓΕΛΑΣΤΙΚΑΝ] ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΜΙΝΑΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ.ΟΤΙ ΜΑΥΡΟ , ΟΤΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ , ΟΤΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ,ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΓΕΩΡΓΙΕ Α ΠΑΠΑΝΡΕΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΤΡΥΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΑΜΠΟΛΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ .ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ , ΠΑΝΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πολύ κρίμα, και παριστάνεις και τον "μορφωμένο", που ακόμη δεν έχεις καταλάβει τίποτα!...
    Τίποτα!...
    Κι αυτό φαίνεται από το "...τις αποφάσεις τους εις βάρος μας"!...
    Ο Αριστοτέλης σε μάρανε, τρομάρα σου παλιομαλάκα, δεν ξέρω αν θα σούστελνε και ...επιταγές, αν τελικά το διαβολοστέλναμε το καράβι...
    Θα σου πώ όμως κι εγώ μια ρήση, που δεν είναι βέβαια του επιπέδου της δικής σου, της Αριστοτέλειας, έχει όμως κι αυτή την αξία της.
    "Χέσε ψηλά κι αγνάντευε"!...
    Τουλάχιστον ο ευνοούμενός σου ο μπουχέσας, κι η υπόλοιπη συμμορία του, (που γκαρίζουν τριγύρω αντί να κρύβονται), είμαι βέβαιος πως θα την εκτιμήσουν πολύ!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑΤΑΙ ΜΕ ΧΡΕΟΣ-Ο περήφανος Ιρλανδικός λαός αντιστέκεται στην κατάληψη της χώρας τους απ τα ξένα οικονομικά συμφέροντα
    http://www.youtube.com/watch?v=TAt0JecK8lY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν οι απόψεις δεν έχουν αντίλογο για να αποδειχτούν τα λαθεμένα και τα υποτιθέμενα σκόπιμα λόγια μας τότε επιστρατεύεται ο ανώνυμος σχολιασμός με χαρακτηρισμούς και ύβρεις εντυπωσιασμού. Όποιος δεν έχει το θάρρος να μιλά επώνυμα ή ακόμα και ανώνυμα για να εκφέρει την αντίθετη άποψη που υποτίθεται ότι θεωρεί σωστή σημαίνει ότι δεν την έχει ή ότι εξυπηρετεί σκοπιμότητες που μόνο ο ίδιος γνωρίζει.

    Είμαστε οπαδοί του διαλόγου και δεν διεκδικούμε το αλάθητο αλλά θεωρούμε τους ανώνυμους υβριστές (και όχι σχολιαστές) ως ανάξιους συνομιλητές που τους δίνουμε αξία όταν τους απαντούμε επώνυμα!!!

    Κύριοι μείνετε στην ανωνυμία σας και βρίζεται σίγουρα κανένας δεν σας παίρνει στα σοβαρά γιατί δεν λέτε τίποτα!!!
    Και τέλος καλύτερα να γράφουμε κάποιοι επώνυμες λαθεμένες απόψεις παρά ανώνυμες βρισιές και κατηγορίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν οι απόψεις δεν έχουν αντίλογο για να αποδειχτούν τα λαθεμένα και τα υποτιθέμενα σκόπιμα λόγια ... τότε επιστρατεύεται ο ανώνυμος σχολιασμός με χαρακτηρισμούς και ύβρεις εντυπωσιασμού. Όποιος δεν έχει το θάρρος να μιλά επώνυμα ή ακόμα και ανώνυμα για να εκφέρει την αντίθετη άποψη που υποτίθεται ότι θεωρεί σωστή σημαίνει ότι δεν την έχει ή ότι εξυπηρετεί σκοπιμότητες που μόνο ο ίδιος γνωρίζει.

    Είμαστε οπαδοί του διαλόγου και δεν διεκδικούμε το αλάθητο αλλά θεωρούμε τους ανώνυμους υβριστές (και όχι σχολιαστές) ως ανάξιους συνομιλητές που τους δίνουμε αξία όταν τους απαντούμε επώνυμα!!!

    Κύριοι μείνετε στην ανωνυμία σας και βρίζεται σίγουρα κανένας δεν σας παίρνει στα σοβαρά γιατί δεν λέτε τίποτα!!!
    Και τέλος καλύτερα να γράφουμε κάποιοι επώνυμες λαθεμένες απόψεις παρά ανώνυμες βρισιές και κατηγορίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι περιφερόμενοι βολεμένοι ανώνυμοι υβριστές που βάζουν ταμπέλες σε επώνυμους που τολμούν να κρίνουν την "ευτυχία" που έχει φέρει στον λαό το κόμμα που κυβερνάει την Ελλάδα τα περισσότερα από τα τελευταία 30 χρόνια ας ανοίξουν τον παρακάτω σύνδεσμο για να καταλάβουν ότι υπάρχουν και ανεξάρτητες φωνές!!!

    http://press-gr.blogspot.com/2010/08/blog-post_3544.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΛΑΚΕΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ
    ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!!!!
    ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα ερθει η στιγμη που το ονομα Παπανδρεου θα λαβει τη θεση που του αξιζει στα βιβλια της ελληνικης ιστοριας,διπλα στον εφιαλτη,
    Τσολακογλου κ.λ.π..

    Για να γινει αυτο δυστυχως ο ελληνικος λαος θα πληρωσει με το αιμα του και ισως αυτο να ειναι που θα φερει την καθαρση.και αναφερομαι στο ονομα Παπανδρεου και οχι στον τελευταιο απογονο,τον επονομαζομενο γαπ η αλλιως το [ζαβο]απο την αειμνηστη μαλβινα.

    ΠΑΝΤΩΣ...
    Βρε παιδιά μην ανησυχείτε. Έχουμε τους λαθρομετανάστες που μας γονιμοποιούν και αυξάνουν το ΑΕΠ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση