GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς τον πρωθυπουργό...

Από την Ρούλα Τάκη    Αγαπητέ μου πρωθυπουργέ, Έχω πολύ καιρό να σε σκεφτώ, προχθές το βράδυ όμως βλέποντας την εκπομπή του Χαρδαβέλλα,...

Από την Ρούλα Τάκη  
Αγαπητέ μου πρωθυπουργέ,
Έχω πολύ καιρό να σε σκεφτώ, προχθές το βράδυ όμως βλέποντας την εκπομπή του Χαρδαβέλλα, δεν ξέρω γιατί άρχισαν να περνάνε από το μυαλό μου διάφορες σκέψεις.
Αν Πρωθυπουργέ μου υπάρχουν αυτά τα κοιτάσματα στην Κρήτη, και δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω διακεκριμένους καθηγητές, ο ένας εξ αυτών ο κύριος Φώσκολος είναι σύμβουλος της Καναδικής Κυβέρνησης στην αναζήτηση και εκμετάλλευση γαιανθράκων, γιατί δεν τον προσλαμβάνεις σύμβουλο να σωθεί η Ελλάδα;
΄Εχεις, εκείνον τον Ιταλό δεν θυμάμαι το όνομά του, και του δίνει το ελληνικό κράτος έναν παχυλότατο μισθό, γιατί δεν...
 παίρνεις τους δικούς μας τους ΄Ελληνες και τους έχουν οι Καναδοί;
Αλλά ξέχασα, αυτοί είναι χαζοί, ενώ εμείς οι έξυπνοι προσλαμβάνουμε τους Ιταλούς.
Βέβαια από την πολλή σκέψη Πρωθυπουργέ μου, και το άδειο στομάχι, το βράδυ έβλεπα στον ύπνο μου κάτι όνειρα που ήταν λέει πολύ κόσμος συγκεντρωμένος στην πλατεία Συντάγματος και κρατούσαν άλλοι μπαλτάδες, άλλοι κατσαρόλες, άλλοι τηγάνια, άλλοι τσεκούρια, και κυνηγούσανε εσένα, τον Πάγκαλο και όλη την κομπανία γύρω γύρω να σας σκοτώσουνε.
Αλλά εσείς τρέχατε, εσύ ειδικά που είσαι και γυμνασμένος ήσουν μπροστά και σε απόσταση από τους άλλους, ο καημένος ο Πάγκαλος τελευταίος και τον πιάσανε πρώτο. Πάνω στο πετσόκομμα του Πάγκαλου ξύπνησα, και η πρώτη μου σκέψη ήταν, τι κρίμα έπρεπε να συνεχιστεί λίγο το όνειρο γιατί αυτές είναι σκηνές επιστημονικής φαντασίας, που δεν πρόκειται ποτέ να τις δω στην πραγματικότητα.

20 σχόλια

  1. Η Ντόρα θα σαρώσει το παλιό πολιτικό σκηνικό.Στις 21 Νοεμβρίου γίνεται η αρχή.
    Επιτέλους ιδρύεται και στη χώρα μας ένα σοβαρό κεντρώο φιλελεύθερο κόμμα.Το είχε ανάγκη ο κόσμος.
    Με ανοιχτές τις πόρτες στις νέες ζωντανές δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας,μακριά από φέουδα και παραγοντισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασοκ

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ...πιθανα ετοιμάζουν `βρώμικο 89`για τις ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ... ειπε ο Δρ Κουτσουκος στη Μηλιωνη πριν λιγο!!!!

    Οι δεξιοι αφου "εκαψαν σκοπιμα αφου τον εκμεταλευτηκαν" τον Δημαρα και καρφωσαν την επαφη του με Σαμαρα (an den ton eixan karfosei mporei na ebgaine ston B gyro) τωρα ετοιμαζουν χειροτερα με την "δηθεν αριστερα με δεξια τσεπη"!

    «Ανίερες» συµµαχίες ανάµεσα στη Νέα Δηµοκρατία και τα κόµµατα της Αριστεράς βλέπει η κυβέρνηση, ενόψει του δεύτερου κρίσιµου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

    Κυβερνητικά στελέχη πιστεύουν ότι από την εποµένη του πρώτου γύρου συντελούνται υπόγειες διεργασίες ανάµεσα σε εκπροσώπους της αξιωµατικής και της ήσσονος αντιπολίτευσης,

    µε όχηµα τη διάθεση για αντιµνηµονιακή διαµαρτυρία των ψηφοφόρων, που έχει όµως ως στόχο την καταψήφιση των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ.

    Κωστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΓΕΡΗ ΠΟΥΤΣΑ.

    ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.

    ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΓΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΥΤΣΑ ΣΕ
    ΠΑΓΚΑΛΟ,
    ΨΕΥΤΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ,
    ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ,
    MEGA,
    ΜΠΟΜΠΟΛΑ,
    ΡΕΠΠΑ,
    ΚΑΨΗ,
    ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΚΤΛ.. ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΘΙΑΣΟΥ.

    ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΓΕΡΗ ΠΟΥΤΣΑ.

    ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.

    ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΓΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΥΤΣΑ ΣΕ
    ΠΑΓΚΑΛΟ,
    ΨΕΥΤΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ,
    ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ,
    MEGA,
    ΜΠΟΜΠΟΛΑ,
    ΡΕΠΠΑ,
    ΚΑΨΗ,
    ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΚΤΛ.. ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΘΙΑΣΟΥ.

    ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα κοιτασματα ειναι των δανειστων μας των κολλητων του αυτιστικου και δεν τα πειραζει κανεις. Εναντι αυτων παιρνεις δανεια κ Τακη απο το μαγαζι των τοκογλυφων το ΔΝΤ.
    Ο μηχανισμος στηριξης της ευρωπης ειναι για τα μπαζα,λειτουργησε ως προθαλαμος με το αζημειωτο για τις χωρες που συμμετεχουν αφου οικονομανε απο το ψοφιμι Ελλας τοκους για να στησουν το μαγαζι στον τοπο μας οι τοκογλυφοι.
    Μπορει κ Χαρδαβελλας να φωναζει απο τις εκπομπες του αλλα τα ωτα των κυβερνωντων ειναι κλειστα,αλλων τα συμφεροντα υπερασπιζονται εδω και οχι της Ελλαδας.
    Τωρα οσο για το ονειρο σας καμια φορα μερικα γινονται πραγματικοτητα και αν εχει και τιποτε κοκκινο μεσα ειναι και γρηγορα.
    Οποτε ο καιρος θα δειξει, αλλωστε η φλογα σιγοκαιει ειναι και κοκκινη το βοριαδακι περιμενει να γινει της πουτανας.
    Πολλες αυτοκτονιες τελευταια, πολλα σπιτια βραζουν, πολλα σπιτια δεν εχουν φαγητο, πολλα συσσιτια, πολλα σπιτια αλλαξανε χερια,πολλες οικογενειες καταστραφηκαν, πολλοι ανεργοι συνωστιζονται οχι σαν της Σμυρνης της κ Ρεπουση στον ΟΑΕΔ, πολλοι καταστηματαρχες εχουν καταληξει στο χειροτερο σημειο οικονομικης καταστροφης μετα απο χρονια δουλειας, πολλοι αγροτες ακονιζουν τα δρεπανια και τις τσαπες και γενικα πολλοι ειναι σε κατασταση παροξυσμου. Τι λετε αυτο καπου δεν θα ξεσπασει; αν γινει αυτο τοτε το ονειρο σας θα ειναι κωμωδια μπροστα στο θριλερ που θα δουνε τα ματια σας πραγματικα.
    Το καραβι βολοδερνεται στα κυματα και ο βλακας ειναι στην γεφυρα με την στολη μπατμαν ετοιμος να την κανει πρωτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοπελιά,

    Μην νομίζεις ότι κάποια πράγματα δεν γίνονται. Αρκεί να ξυπνήσει ο καταπιεσμένος. Αρκεί να ανάψει ξαφνικά η σπίθα που θα βάλει φωτιά.
    Να σου θυμίσω την σύλληψη και εκτέλεση της τσαρικής οικογένειας, την σύλληψη και εκτέλεση του Τσαουσέσκου, τις ταραχές και την πτώση του τύρανου στην Αλβανία, την πτώση του δικτάτορα μπατίστα κ.λ.π.
    Δεν ξέρω αν συμβεί κάτι τέτοιο εδώ, πάντως η ιστορία μας διδάσκει πολλά.
    Και σίγουρα η σκατομηχανή με το τραγικό όνομα Πάγκαλος έχει πολλά να φοβάται όταν ξεσπάσει ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στον ΠΕΙΡΑΙΑ ψηφίζουμε στον δεύτερο γύρο , όλοι οι Πειραιώτες τον ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΒΑΣΙΛΗ .
    Β . Μιχαλολιάκος , σπουδές: Ιατρική Αθηνών . Ειδικότητα : ογκολόγος ,εργάστηκε στο ΝΙΜΙΤΣ.
    Και ήταν βουλευτής της Ν.Δ .Παρατήθηκε τώρα .
    Γ . Μίχας : τεχνολόγος ναυπηγός ,ανωτέρα σχολή αναξίου λόγου , για να λέει ότι έχει τελειώσει κάτι ,για να μην φαίνεται εντελώς αγράμματος .
    Και εργάστηκε στα ναυπηγία Σκαραμαγκά ως μόνιμος φυτευτός συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ.
    Επίσης είναι και ζωγράφος ( ντικιτάνγκας ;;;; )
    Δεν έχει πάει στην σχολή καλών τεχνών του πολυτεχνείου ,ούτε απ έξω δεν μπόρεσε να περάσει .
    Η μόνη του εκπαίδευση ήταν τα ιδιαίτερα που του έκανε ο Λαλιώτης για το πώς θα δουλεύει τον κοσμάκη και να τον φλομώνει στις μπαρούφες και να τα χάβει ο κοσμάκης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΙΚΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΗ .
    ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΙΚΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ,
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΡΧΗΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΣΓΟΥΡΟ Γ , ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ , ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΦΙΑ
    ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ . ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΕ ΜΑΣΤΕΡ
    ΣΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ . Π . Χ . ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ Ο ΣΗΜΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ,
    ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΘΑΝ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980 , ΠΑΚΕΤΑ ΝΤΕΛΟΡ Κ.Λ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κακως δεν τον σκεφτεσαι Ρουλα,εγω τον ευγνωμονω καθε λεπτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κίνδυνος εξευτελιστικου τερματισμου της πολιτικης καρριέρας του Γ.Παπανδρέου

    Του Θωμα Ακρωτηριανάκη

    Ακολουθουν προσωπικες εκτιμήσεις και απόψεις μου.
    Οπως έχω ήδη γράψει :
    http://press-gr.blogspot.com/2010/11/blog-post_2670.html
    το αργότερο μέχρι τις αρχες Φλεβάρη (2011) η ΝΔ θα είναι το πρώτο κόμμα (κάνω και μια επικαιροποίηση αριθμητικων δεδομένων,η διαφορά περιφερειακης επιρροης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ,
    που ήταν 1,91 % με 95% ενσωμάτωση είναι τώρα με τα τελικα
    αποτελέσματα 2,01%,κάπου εκει κοντα είναι και η διαφορα της εκλογικης επιρροης τους σε βουλευτικες εκλογες,διότι οι περιφερειακες εκλογες είναι ουσιαστικα εξίσου
    πολιτικοποιημένες,και η αυξημένη αποχη δεν αλλάζει πολυ τα πράγματα,αφου αυτοι που την επόμενη φορα δεν θα ξανακάνουν αποχη,επανέρχονται στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ με το ίδιο περίπου ποσοστο,που παίρνει το κόμμα που τους επηρεάζει
    πιο πολυ).
    Επομένως συμφέρει τον Γ.Παπανδρέου και είναι επείγουσα ανάγκη γι' αυτον, να προκηρύξει μέχρι τότε βουλευτικες εκλογες,επικαλούμενος κακα αποτελέσματα στο β' γύρο,
    ή αν πάει για λίγο αργότερα,κάποιες διαφορες με την Τρόικα.
    Αντίθετα,αν δεν προκηρύξει πρόωρες εκλογες μέχρι τις αρχες Φλεβάρη,
    κινδυνεύει να τερματιστει εξευτελιστικα η πολιτικη καρριέρα του Γ.Παπανδρέου,λόγω προσφυγης
    στο ΔΝΤ.Η κατάληξη αυτη έχει συμβει και σε αλλους,σε άλλες χώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πασοκ

    Στηριξτε δημοκρατικους υποψηφιους

    παρα τα λαθη

    και τις αβλεψιες τους ειπε ο Δρ Κουτσουκος στη Μηλιωνη!

    Η δεξια παραμονευει απο την δικη σου ΑΠΟΧΗ!!

    Να συμμετεχουμε ολοι στις εκλογες, εδω και τωρα!!

    Τακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΕΞΟΡΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΛΑΤΣΟΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. * Το έλλειμμα το δεκάμηνο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου μειώθηκε περίπου 30% έναντι στόχου 32% και ετήσιας εκτίμησης για μείωση κατά 36,9%, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη το υπουργείο Οικονομικών.
    * Τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού αυξήθηκαν κατά 3,7% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, έναντι αύξησης 3,6% στο εννεάμηνο. Πόσος στόχος είχε μπει; Πάνω από 13% αρχικά και πάνω από 9% στη συνέχεια.

    Με τόσες θυσίες, τόσες περικοπές και τόσο φορολογικό αίμα και τα έσοδα βούτηξαν, επομένως και το έλλειμμα που θα είναι 9,3% δε φταίει μόνο η βάση απ’ όπου ξεκίνησε αλλά και ότι οι στόχοι που έθεσε ο κ. Παπακωνσταντίνου ήταν «πράσινη φούσκα».

    Όπως αναφέρει το υπουργείο: «Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού για το δεκάμηνο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2010, σε δημοσιονομική βάση το έλλειμμα περιορίστηκε στα 17.405 εκατ. € από 24.833 εκατ. € το αντίστοιχο διάστημα του 2009 σημειώνοντας μείωση περίπου 30% έναντι στόχου μείωσης στο δεκάμηνο με βάση το Πρόγραμμα Οικονομικής Πολιτικής κατά 32% (επικαιροποιημένος στόχος Αυγούστου) και ετήσια εκτίμησης για μείωση – όπως αποτυπώνεται στο Προσχέδιο του Προϋπολογισμού – κατά 36,9%. Στη μείωση του ελλείμματος συντελεί κυρίως η μείωση των δαπανών του τακτικού προϋπολογισμού κατά 7% και ειδικότερα των πρωτογενών δαπανών κατά 11% έναντι ετήσιας εκτίμησης για μείωση κατά 9,2%, που αποτυπώνεται στο Προσχέδιο του Προϋπολογισμού, ενώ οι τόκοι αυξήθηκαν κατά 5,5% έναντι ετήσιας πρόβλεψης για αύξηση κατά 7,2%»

    Μόνο με το αίμα που χύθηκε έξι μήνες τώρα, μπόρεσε να μειωθεί το έλλειμμα. Αν αυτό είναι επιτυχία τότε δώστε τους αμέσως το Νόμπελ Οικονομίας.
    Ματώσαμε με αποτέλεσμα μια πράσινη φούσκα..



    ρε...νεοΝΑΖΙ πασόκοι...
    ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κύριε πρωθυπουργέ, Οι μελλοθάνατοι δεν ψηφίζουν !

    Κύριε πρωθυπουργέ. Εγώ δεν θα σας ψηφίσω ό,τι και αν μου τάξετε. Γιατί ξέρω ότι από τη Δευτέρα είναι βέβαιος όχι ένας αλλά πολλοί θανατοί μου.
    Γιατί ξέρω ότι από την ερχόμενη Δευτέρα 15/11:

    - Θα μου κόψετε το ρεύμα (ευχαρισστώ για την προεκλογική χάρη που δεν το έχετε κόψει ως τώρα).

    -Θα εξαπολύσετε το ΣΔΟΕ να με κυνηγήσει γιατί δεν έχω αποδώσει το ΦΠΑ και δεν απεδέχθην την περαίωση.

    -Θα ρθεί ο αστυνόμος να μου φέρει την κλήτευση για τα οφειλόμενα στο ΤΕΒΕ.

    -Θα ξαναεμφανιστούν τα κοράκια των τραπεζών για τα καθυστερούμενα.

    Για αυτό σας λέω κ. πρωθυπουργέ, μην κοπιάζεις να με εκβιάσεις να ψηφίσω τους υποτακτικούς σου. Γιατί ξέρω ότι από τη Δευτέρα οι μάσκες σου θα πέσουν και θα δείξεις για μια ακόμα φορά το αληθινό σου πρόσωπο και ρόλο. Μια φορά σε πίστεψα και σε ψήφισα, δεύτερη ΟΧΙ.

    Ετσι και αλλοιώς ο θάνατός μου είναι βέβαιος. Ας πάω με αξιοπρέπεια.

    ένας μικρομεσαίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα 32 τηλέφωνα του Πάγκαλου που αισθάνεται πλέον πολύ μόνος στην κυβέρνηση...

    Υψηλούς τηλεφωνικούς λογαριασμούς (στα σταθερά, αλλά και τα κινητά) συνεχίζουν να κάνουν τα μέλη της κυβέρνησης και επιμένουν να χρεώνουν ακόμη και αυτή τη στιγμή το Ελληνικό Δημόσιο με δεκάδες χιλιάδες ευρώ μηνιαίως. Το παράδειγμα δίνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος, με λογαριασμό που φτάνει τις 2.530 ευρώ μηνιαίως και ακολουθεί ο υπουργός Επικρατείας κ. Χ. Παμπούκης , με λογαριασμό 2.600 ευρώ».

    Tα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν για τα έξοδα κινητής τηλεφωνίας του Πολιτικού Γραφείου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θ.Πάγκαλου, δεν αφορούν έναν αριθμό κινητού, αλλά το σύνολο των συνδέσεων της κινητής τηλεφωνίας του Γραφείου, διευκρινίζει με ανακοίνωσή του ο ίδιος ο κ. Πάγκαλος.

    Μάλιστα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σημειώνει ότι κακώς δεν προσδιορίστηκε, επακριβώς, στο σχετικό έγγραφο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, ότι ο λογαριασμός δεν αφορά έναν αριθμό κινητού, αλλά το σύνολο των συνδέσεων της κινητής τηλεφωνίας που εξυπηρετούν τις ανάγκες ολόκληρου του Πολιτικού του Γραφείου του (σημειώνεται ότι στο ποσό περιλαμβάνονται συνδέσεις φωνής και δεδομένων)....

    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ
    ΜΕ ΦΕΚ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΙΑΣ
    ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ..

    ΠΟΣΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΓΡΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ????
    ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΑ
    ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ 70 ΕΥΡΩ.

    = Αυτά δεν έπρεπε να τα καλύπτει από την τσέπη του ;
    Τις περικοπές ξέρουμε να τις κάνουμε ΜΟΝΟ για τους ΑΛΛΟΥΣ!
    Αλλά θα έρθει η ώρα σας, που θα πάει…

    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ.....ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΟ !!
    = 1000000 ήταν τα τηλέφωνα της Μπατζελή για δυο μηνες !!
    17 χιλιάρικα ημερησίως !!!

    ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..
    ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ...
    ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ !
    ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ..ΠΟΥΤΑΝΟ..ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προσπαθώ να φανταστώ το << Πετσόκομα >> του Πάγκαλου
    Φαντάζομαι θα εμοιαζε με πετσόκομα γριάς γουρούνας . Πόλυ αίμα πολύ ξίγκι πολλα αντερα και σκατά.
    Ωραίο θέαμα και θέμα για ταινία θρίλερ
    θα γεμισε η πλατεία σκατά και λίπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε παιδια γιατί μας ψεκάζουν τακτικά με αεροπλάνα τελευταία? Δεν μπόρεσαν να μας ξεκάνουν με τα περίφημα εμβόλια και τώρα μας ρίχνουν βαρέα τοξικά μέταλλα και μυστηριώδεις ιούς για να μας εξοντώσουν με αργό αλλα αποτελεσματικό τρόπο?...Πληροφορίες chemtrails στην ιστοσελίδα "κοκκινος ουρανός" .Δείτε το βίντεο αν εχετε γερά νεύρα και στομάχια...Το υπουργείο αμυνας μπορεί να μας δώσει μια απάντηση γι αυτά??? Υπάρχει κανείς απο τους υποψηφίους Δημάρχους και περιφερειάρχες που να γνωρίζει αυτό το ζήτημα και να μας ενημερώσει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ” Εχω βαρεθεί να ακούω πολιτικούς, δημοσιογράφους, τα κανάλια, το κόσμο στα καφενεία, παντού να μιλάνε για το Μνημόνιο.

    Ξέρετε την αλήθεια; Σήμερα θα παρουσιάσω μόνο τον πίνακα 1, σελίδα 1349 του νόμου 3845, ΦΕΚ 65/2010. Ο Πίνακας λέει τα δημοσιονομικά μέτρα που περιλαμβάνει το πρόγραμμα.
    Πάμε λοιπόν να δούμε τα μέτρα για το 2010.
    Οπως βλέπετε από τα μέτρα του 2010, θα εξοικονομήσουμε 5800 εκατομύρια.

    Τελειώσαμε; Οχι βέβαια, έρχεται το 2011. Αν δεν καταλάβατε ακόμα το 2011, θα εξοικονομήσουμε άλλα 9.650 εκατομύρια, δηλαδή υπεδιπλάσια από το 2010, δηλαδή το αγγούρι θα είναι διπλάσιο το 2011. Για δείτε:

    Πάγωμα των συντάξεων!
    Μείωση των υψηλότερων συντάξεων!
    Αύξηση του ΦΠΑ
    Περαιτέρω αύξηση στα καύσιμα, στα ποτά και στα τσιγάρα!
    Φορολόγηση αυθαίρετων κτισμάτων!
    Πράσινα τέλη!
    Αύξηση αντικειμενικών αξιών 400 εκατομύρια
    Εξοικονόμηση πόρων από τον Καλλικράτη 500 εκατομύρια.

    ΚΑι μετά από αυτά έρχεται το 2012.
    Πάρτε και το 2012 να το έχετε.
    Ζείτε ακόμα ;
    Για δείτε τι λέει για το 2012.
    Πάγωμα συντάξεων!
    Διεύρυνση φορολογικής βάσης ΦΠΑ!
    Μείωση προσλήψεων δημοσίων υπάλλήλων πέραν του 5 προς 1!!
    Αυτό για όσους σας τάζουν θέσεις στο δημόσιο.
    Ανάπτυξη θέλετε.
    Πάρτε μείωση δημόσιων επενδύσεων 500 εκατομύρια.
    Προσέξτε τώρα και το τελευταίο.
    ΜΗ καθορισμένα μέτρα για λειτουργικά έξοδα 900 εκατομύρια!!!

    Αντέχετε;;
    Ε, πάρτε και το 2013
    Βλέπετε τι λέει;
    Πάγωμα συντάξεων και το 2013!
    ΜΗ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ 4200 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ,δηλαδή το 2013, θα πάρουνε μέτρα που θα πρέπει να αποδώσουν όσο ΟΛΕΣ οι περικοπές
    του 2010!!!

    Ακόμα αναπνέετε, και δεν σας έχουν φορολογήσει ;
    Δεν πειράζει.
    Υπομονή.
    Εσεις οι 500.000 Ελληνες που έχετε καταφέρει να ζείτε, θα δείτε τα βάσανα σας να τελειώνουν το … 2015, γιατί ακόμα υπάρχει το 2014, που έχει και αυτό μέτρα.

    Πάρτε και το 2014.
    Προσέξτε τώρα.
    Το 2014, και μόνο τότε θα σταματήσει τη φορολογία των κερδοφόρων επιχειρήσεων, χάνοντας 600 εκατομύρια, αλλά προβλέπει εξοικονόμηση από μη καθορισμένα ακόμα μέτρα 4700 εκατομυρίων!!!

    ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2014 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΘΟΥΝ 30 ΔΙς ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΝΤΑΙ 5,8!!!

    Από σήμερα λοιπόν ό,τι ακούτε από οποιονδήποτε, θα μπορείτε να ρίχνετε μια ματιά στους λογαριασμούς και να ξέρετε τι σας περιμένει.
    Αν έχετε τάσες αυτοκτονικές διαβάστε όλο το νόμο ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ!!!

    Κι ενώ ο νόμος γράφει όλα αυτά, έχεις τον έναν και τον άλλον, να διαμορφώνουν γνώμη, για τον 15χρονο που θα δουλεύει με 400 ευρώ, ή τη ποσόστωση ναυτικών στο Ζενίθ, “κρύβοντας” με την έντονη δημοσιοποίηση τέτοιων περιπτώσεων, το εγκληματικό σύνολο.
    Ε, λοιπόν.
    Οσοι τα λένε αυτά, ή ξέρουν και μας δουλέυουν, ή είναι βλάκες, ή και τα δύο.
    Αντε καληνύχτα, συνάδελφοι μελλοθάνατοι….

    Υ.Γ. Οσοι μπορείτε, διακινήστε τα παραπάνω στοιχεία, με οποιονδήποτε τρόπο. Ετσι κι αλλιώς δεν μου φαίνεται ότι θα τολμήσει κανένα επίσημο μέσον να τα δημοσιοποιήσει ευρέως.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΝΕΙΡΑ ... ΜΑ ΚΑΤΙ ΟΝΕΙΡΑ...

    ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΤΕ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΠΑΛΤΑΔΕΣ,ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΟΠΗΣ ΚΡΕΑΤΟΣ, ΨΑΛΙΔΙΑ, ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ Κ.Α ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ?

    ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση