GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες αποκαλύψεις από το Wikileaks στην Αμερική...

Εντονη είναι η ανησυχία της κυβέρνησης των ΗΠΑ για την επικείμενη νέα δημοσίευση χιλιάδων διαβαθμισμένων εγγράφων, που αναμένεται να συμπε...

Εντονη είναι η ανησυχία της κυβέρνησης των ΗΠΑ για την επικείμενη νέα δημοσίευση χιλιάδων διαβαθμισμένων εγγράφων, που αναμένεται να συμπεριλαμβάνουν διπλωματικά τηλεγραφήματα, από την ιστοσελίδα WikiLeaks.
«Ετοιμαζόμαστε για το χειρότερο σενάριο, ότι τα τηλεγραφήματα που θα διαρρεύσουν θα αφορούν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και χωρών», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Φίλιπ Κρόουλι.
«Είμαστε προετοιμασμένοι για το ενδεχόμενο το επερχόμενο πακέτο των εγγράφων να περιλαμβάνοειτηλεγραφήματα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Είμαστε σε επαφή με τους σταθμούς μας σε όλο τον κόσμο. Έχουν αρχίσει την διαδικασία της πληροφόρησης κυβερνήσεων ότι...
 μια δημοσίευση εγγράφων είναι πιθανή στο εγγύς μέλλον», πρόσθεσε.
Ο Κρόουλι εξήγησε ότι τα διπλωματικά εσωτερικά έγγραφα -επικοινωνίες από πρεσβείες, προξενεία και άλλες εγκαταστάσεις των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο- «περιλαμβάνουν συζητήσεις που κάνουμε με κυβερνητικούς αξιωματούχους, με πολίτες».
Πάντως, ο εκπρόσωπος έσπευσε να προϊδεάσει πως «οι αποκαλύψεις αυτές... θα δημιουργήσουν εντάσεις στις σχέσεις ανάμεσα στους διπλωμάτες μας και στους φίλους μας σε όλον τον κόσμο».
Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Ντέιβ Λέιπαν είπε ότι η δημοσιοποίηση της νέας παρτίδας εγγράφων είναι πιθανή στα τέλη αυτής της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης και ότι αυτά μπορεί να αναφέρονται σε ζητήματα που άπτονται του υπουργείου Αμύνης.
Το WikiLeaks δεν διευκρίνισε τι θα συμπεριλαμβάνεται στην επόμενη αποκάλυψή του, περιοριζόμενο να ανακοινώσει ότι θα έχει «επταπλάσιο» όγκο από εκείνον των εγγράφων για τον Πόλεμο στο Ιράκ.
Η πρώτη μαζική δημοσιοποίηση απόρρητων και εμπιστευτικών εγγράφων --συνολικά 77.000-- αφορούσε τον πόλεμο στο Αφγανιστάν και έγινε τον Ιούλιο. Η οργάνωση ανέφερε ότι προέβη στην κίνηση για να ρίξει φως στους συνεχιζόμενους πολέμους.
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο

8 σχόλια

  1. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ,ΕΝΤΑΥΘΑ.

    Οδηγίες προς Έλληνες που σκέφτονται να αναζητήσουν καλύτερη τύχη στο εξωτερικό

    Η σοβούσα οικονομική κρίση, υπό καθεστώς νέας ξενοκρατίας, έχει προκαλέσει, ως γνωστόν, οργή, αηδία, απογοήτευση ή και κατάθλιψη στην πλειονότητα του ελληνικού λαού, που χωρίς να τολμά πλέον ούτε να ονειρεύεται, έχει μετατραπεί, σχεδόν ανεπαισθήτως, σε δέσμιο της παρασιτικής και ολιγαρχικής «ελίτ-αλύτ» της χώρας.

    Βεβαίως υπάρχουν και αρκετοί συμπολίτες μας που εξακολουθούν να ονειρεύονται έναν καλύτερο, δικαιότερο, αξιοπρεπέστερα αλλά και – ει δυνατόν – «πολυπολιτισμικό» βίο κοσμοπολίτικων προδιαγραφών. Όχι ασφαλώς στην «ρατσιστική» Ελλάδα, που κατά βάθος απεχθάνονται και μισούν, ούτε όμως και στην «παρηκμασμένη» Εσπερία των ιμπεριαλιστών – καπιταλιστών, αλλά σε χώρες «εξωτικές» της Αφρικής και της Ασίας! Γι αυτούς τους ονειροπόλους συμπολίτες μας, που ασφαλώς δεν έχουν προσωπική εμπειρία για το τι ακριβώς συμβαίνει στις χώρες αυτές, εκδόθηκε προσφάτως ένας «οδηγός» (made in Germany) με συστάσεις, προτροπές και συμβουλές διαβίωσης στη νέα τους «πολυπολιτισμική» πατρίδα στη μακρινή Ανατολή. Ενδεικτικά αναφέρονται οι παρακάτω συστάσεις – δράσεις:

    1. Μη φοβάστε! Εισέλθετε παράνομα μαζί με πολλούς άλλους συμπατριώτες σας στο Πακιστάν, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, στην Αίγυπτο, στη Νιγερία, στη Σομαλία, στο Μπαγκλαντές, στο Μαρόκο, στην Αλγερία ή στην Τουρκία.

    2. Αδιαφορήστε για το διεθνές δίκαιο, τους νόμους για τη μετανάστευση, για το αν δεν έχετε βίζα ή για παρόμοιους γελοίους κανονισμούς.

    3. Όταν φτάσετε στην εξωτική χώρα προορισμού σας, απαιτείστε αμέσως από τις τοπικές υπηρεσίες δωρεάν ιατρική περίθαλψη για σας και την οικογένειά σας.

    4. Να επιμένετε ώστε όλοι οι υπάλληλοι του ταμείου ασφάλισης να μιλούν στη δική σας γλώσσα και στα νοσοκομεία να μαγειρεύουν φαγητά της χώρας σας.

    5. Να επιμένετε ώστε όλα τα έντυπα για συμπλήρωση, ερωτήσεις και ντοκουμέντα να είναι μεταφρασμένα στη δική σας γλώσσα.

    6. Να απορρίπτετε με έντονο τρόπο οποιαδήποτε κριτική για τον τρόπο συμπεριφορά σας με το να δηλώνεται κατηγορηματικά ότι όλα αυτά έχουν να κάνουν με το δικό σας πολιτισμό και τη δική σας θρησκεία.

    7. Διατηρείστε οπωσδήποτε την εθνική σας ταυτότητα για σας και τα παιδιά σας. Να κρεμάσετε τη σημαία της πατρίδας στα παράθυρα του σπιτιού σας και στα αυτοκίνητά σας.

    8. Απαιτείστε να υπάρχει ένας τόπος λατρείας δίπλα στο σπίτι σας και σε κάθε περίπτωση σε ένα από τα πιο κεντρικά μέρη της πόλης που ζείτε. Φροντίστε όμως να υπάρχουν δεκάδες παράνομες εκκλησίες – ορμητήρια σε νοικιασμένα υπόγεια και αποθήκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 9. Να μιλάτε παντού μόνο τη δική σας γλώσσα και να φροντίσετε τα παιδιά σας να συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο.

    10. Απαιτείστε αμέσως και χωρίς όρους άδεια παραμονής, το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δίπλωμα οδήγησης και ότι άλλο νομίζετε. Να εκλάβετε την κατοχή τέτοιων εγγράφων σαν μια δικαίωση της παράνομης παρουσίας σας στις χώρες υποδοχής σας.

    11. Μην επιτρέψετε να γίνονται διακρίσεις σε βάρος σας. Απαιτείστε το δίκαιό σας και ζητάτε επίδομα τέκνων και άλλες κοινωνικές παροχές.

    12. Συνεργαστείτε με τοπικές «ανθρωπιστικές» ΜΚΟ αμφιβόλου αξιοπιστίας ή ακόμη και με μυστικές υπηρεσίες ξένων κρατών, που ενδιαφέρονται για τα τεκταινόμενα στη χώρα υποδοχής.

    13. Απαιτείστε οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι αστυνομικοί και τα δικαστήρια να σας αντιμετωπίζουν πάντα με ευγένεια και σεβασμό και να σας διατίθενται δωρεάν δικηγόροι και μεταφραστές. Διαφορετικά, να οργανώνετε δυναμικές πορείες διαμαρτυρίας ενάντια στη χώρα υποδοχής και στους κατοίκους της, προκαλώντας ακόμα και χάος ή συγκρούσεις με τους γηγενείς.

    14. Να υποστηρίζετε ανεξαιρέτως τη βία ενάντια στους ντόπιους και στους μη χριστιανούς και ενάντια στην κυβέρνηση που επέτρεψε να εισέλθετε στη χώρα. Σε κάθε ευκαιρία δείξτε τη δύναμή σας και προβάλλετε θαρραλέα όσα σας επιβάλει η θρησκεία σας.

    Ασφαλώς, όσα αναφέρονται στον παραπάνω «οδηγό» φαντάζουν για κάποιους κακόγουστες αστειότητες, παρότι σε κάποιες χώρες της Δύσης αντανακλούν την ωμή πραγματικότητα. Άλλωστε το «καρτέλ των φιλάνθρωπων» δεν πρόκειται ποτέ να εγκαταλείψει την Ελλάδα και ας βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Ξέρουν πολύ καλά ότι άνθρωποι με τις δικές τους απόψεις σε χώρες όπως το Πακιστάν ή το Αφγανιστάν εύκολα οδηγούνται στην κρεμάλα και η εφαρμογή όσων αναφέρονται στον «οδηγό» αποτελούν αιτία για διώξεις, φυλακίσεις ή και εκτελέσεις. Και επιπλέον στην Ελλάδα οι ιππότες του φιλανθρωπισμού έχουν ρόλο και λόγο, μια που μπορούν, με μεγάλη ευκολία, να υποσκάπτουν – υπό τον μανδύα των κακώς νοουμένων ανθρωπίνων δικαιωμάτων – τα θεμέλια του δικού τους έθνους-κράτους και της κοινωνικής συνοχής, προστατεύοντας ή και προτρέποντας πολλούς από τους παράνομους ισλαμοαφροασιάτες μετανάστες που εισέρχονται στην Ελλάδα να κάνουν ακριβώς όσα αναφέρονται σ’ αυτόν τον «οδηγό». Ιδιαίτερα μάλιστα όταν υπάρχουν κυβερνήσεις που είτε δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων είτε τους κλείνουν το μάτι συγκαταθετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοι οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ(σκυλια) θα ξεσκισουν το δανειο του ΔΝΤ, θα κλεψουν τα δικα μας λεφτα και μετα θα την κανουν ομορφα και ωραια!! (κ. Τζων)

    ΟΧΙ, ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ!!! ΟΜΟΡΦΑ ΚΙ ΩΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ!!!!

    ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ («αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ(σκυλια)»), ΒΡΩΜΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΕΡΠΕΤΟ κ. Τζων.

    ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ, Ο ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΗΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ, ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕ Η Ο.Π.Λ.Α., ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΩΤΗ, ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥ Ή ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΙ ΕΓΛΥΦΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ, ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???
    ΟΧΙ ΕΝΑΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΛΙΓΑΛΑΔΕΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

    «Ενα Παπαδοπουλο χρειαζομαστε να βαλει καποια ταξη..
    Συλληψη και αμεση εκτελεση τους
    μπασταρδους...» (κ. Τζων)


    Α, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΗ ΧΟΥΝΤΟΠΟΥΤΑΝΑ ο κ. Τζων μας… ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ!!!

    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΩΘΩΝΙ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ, ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΩ “ΚΑΘΑΡΟΥ” ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Ή ΕΣΑΤΖΗΣ), ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΙ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ, ΔΙΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΣΠΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΦΤΕΡΝΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΒΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΘΗΚΙΑ!!

    ΟΥΣΤ, ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΧΟΥΝΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΜΜΑ-ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΣΑΣ !!!

    ΠΑΝΤΑ ΘΑ'ΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΤΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν καταλαβαίνω,τόσο πολύ το ενδιαφέρον για αποκαλύψεις από το Wikileaks,αφού μετά την δολοφονία των Κένεντι και δώθε,Τουλάχιστον προς τον έξω κόσμο η Συμπεριφορά των Αμερικανών,είναι απόλυτα Μαφιόζικη,δεν γνωρίζει ο Κόσμος, ειδικά για τον ΜΠΟΥΛΗ ΜΠΟΥΣ,αλλά και όποιου άλλου Προέδρου στο μέλλον που πιθανόν, θελήσει να αλλάξει στάση προς δημοκρατικότερη συμπεριφορά,θα τον αφήσει η υπέρ Κυβέρνηση-Μαφία,τον έφαγαν στο λεπτό,άρα τι θα μάθουμε παραπάνω από αυτά που είδη γνωρίζουμε,τι μεθοδολογία πράξεων, αφού το αποτέλεσμα το βλέπουμε ,εγώ βλέπω μόνο μια διαφορά, η Αμερική εξάγει με το έτσι θέλω τον τσαμπουκά της ειδικά προς τα έξω,εδώ στη χώρα μας οι πολιτικοί μας ασκούν βία μόνο προς τα λαϊκά στρώματα, και όχι προς τα έξω Τουρκία ας πούμε, τρέμουν και μόνο στην ιδέα, προς τους πιλότους μας και γενικότερα προς το Στρατό μας πετούν προσβολές,τι σημαίνει αυτό με μια λέξη {ΚΛΑΝΑΡΙΟ],αλλά αναγνωρίζω και το δίκαιον αυτών των συμπεριφορών,γιατί δεν κάνει και ο ΛΑΟΣ, ότι κάνουν οι Κυβερνώντες δεν ξέρει ο ΛΑΟΣ δηλαδή, ότι η βία φέρνει βία, ε ας την υποστεί αφού το αξίζει δυστυχώς.-ΚΩΣΤΑΣ Π.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Nέο σημαντικό αλλά και δίκαιο μέτρο ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΑΠ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aποκαλυψη\

    \Το μεγαλο σκανδαλο Ασπαιτε θα εξιχνιαστει συντομα!

    Ακουγεται οτι τα εγγραφα που αποκαλυπτουν την απατη της Ευανθιας Μποτσαρη ειναι στη διαθεση αρμοδιων αρχων!!\

    Ερχεται μεγαλο γλεντι
    Δικαιωνονται οσοι ειχαν κανει τις καταγγελιες εναντιον της δεξιας Συμβουλου της Γιαννακου της Μοτσαρη!
    Πασοκοι Ασπαιτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά τι φοβούνται οι Αμερικάνοι αφού αυτοί ότι κάνουν είναι νόμιμο - ειρηνικό και ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ!!!

    Γι αυτό δίκασαν και τον Μιλόσεβιτς (δικός τους, κάποτε) τον Χουσεϊν (κι αυτός ο παλιοδικτατορας δικός τους κάποτε, μέχρι ΒΕΤΟ στον ΟΗΕ είχαν ασκήσει για να τον σώσουν την δεκαετία του 80) Δικοί τους κι οι Εβραίοι με τα πηρυνικά τους...(του ΙΡΑΝ και της Β.Κορέας μόνο δεν είναι καλά...Θα είναι μπαγιάτικα μάλλον) Τι να πεί κανείς ΕΚΠΛΗΣΣΟΜΑΙ να φοβούνρται αυτοί οι ΒΡΑΧΟΙ της διεθνούς νομιμότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα ανωτερω σχολια σου επιβεβαιωνουν την αει αποδεικνυομενη παγκοσμια σταθερα :

    ΠΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ = ΜΑΛΑΚΑΣ

    γιαυτο οπου επεκρατησαν οι αριστεροι (παντα με χουντες) δεν κανανε ποτε εκλογες μετα (σαν γνησιες αριστερες αρχιχουνταρες) εξαθλιωσαν τους λαους - εγκαθιδρυσαν αιμοσταγεις τυραννιες (που μπροστα τους η 21 Απριλιου φανταζει σαν οργιο δημοκρατιας) οδηγησαν σε απιστευτη πεινα τους πολιτες των και τελος εκπορνευσαν τις αδελφες και τις κορες τους σε ολη την ΔΕΞΙΑ ΕΥΡΩΠΗ... γιαυτο δεν θα δειτε πουτανες δεξιες (πχ αγγλιδες-γαλλιδες-σκανδιναβες-ισπανιδες-ιταλιδες κλπ) ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ (πχ ρωσσιδες-ουκρανες-αλβανες-βουλγαρες-πολωνες-μολδαβες κλπ)

    Κατα τα αλλα στην χωρα μας (μοναδικο φαινομενο σε ολη την Ευρωπη..) οι μαλακες και οι αμορφωτοι συνεχιζουν να θελουν αριστερα και σοσιαλισμο (?) δηλαδη ενα οικονομικο μοντελο του 1800 που απετυχε σε ΟΛΑ τα κρατη που εφαρμοσθηκε παγκοσμιως (ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΣ -40-80 χρονια -ΧΟΥΝΤΕΣ) να μας το 'φορεσουν δυο αιωνες μετα (2009) σε μια εποχη που παμε στο διαστημα...

    ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΧΟΥΝΤΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ?

    ΠΟΤΕ ΠΡΟΚΟΨΕ ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ?

    αυτο το ερωτημα θα καιει παντα τα ψεμματα των σοσιαΛΗΣΤΑΡΑΔΩΝ ανα τον κοσμο...

    ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΩΝ, Η ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ. Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΜΑΧΗΣΕ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (εν αντιθεσει με την αριστερα που στραγγαλιζε παντα την ελευθερια) ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ (ΠΑΤΡΙΔΑ) , ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ.

    Μια μικρη συγκριση πχ σε δεξια κρατη (πχ ΑΜΕΡΙΚΗ-ΑΓΓΛΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ- ΙΣΠΑΝΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ με τις δυστυχισμενες χωρες που επεκρατησε χουντικα η αριστερα ΠΧ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ-ΤΣΕΧΟΣΛΟΒΑΚΙΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΟΡΕΑ φτανει για να καταλαβει ΠΟΙΕΣ ΠΗΓΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ποιοι κατοικοι ειχαν καλυτερο επιπεδο ζωης και δικαιωματα... ) ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση