GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Ρωσία και στο Κατάρ το παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου...

Η Ρωσία και το Κατάρ είναι οι χώρες που θα φιλοξενήσουν τα παγκόσμια πρωταθλήματα ποδοσφαίρου το 2018 και το 2022 αντίστοιχα. Η διοίκηση...

Η Ρωσία και το Κατάρ είναι οι χώρες που θα φιλοξενήσουν τα παγκόσμια πρωταθλήματα ποδοσφαίρου το 2018 και το 2022 αντίστοιχα.
Η διοίκηση της FIFA συνεδρίασε την Πέμπτη στην Ζυρίχη και απέρριψε τις προτάσεις της Αγγλίας, του Βελγίου, της Ολλανδίας, της Ισπανίας και της Πορτογαλίας.
Οι υποψήφιοι για την διοργάνωση το 2022 ήταν η Ιαπωνία, η νότια Κορέα, το Κατάρ και η Αυστραλία. Το επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα...
 διεξαχθεί στην Βραζιλία.

5 σχόλια

  1. STERN ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ

    ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΟΝΟ

    http://www.stern.de/politik/ausland/offener-brief-zur-krise-liebe-griechen-1548498-photoshow.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις 12.00 μια ομάδα ΕΛΑΣιτών κατόρθωσε να ανατινάξει την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας με δυναμίτη ενώ μια άλλη με τον ίδιο τρόπο εισήλθε στο υπόγειο. Αμέσως μεγάλος αριθμός ΕΛΑΣιτών άρχισε να κατακλύζει την πολυκατοικία και να ανεβαίνει τις σκάλες προς τον δεύτερο όροφο.

    Στην σκάλα του δευτέρου ορόφου εδόθη μάχη σώμα με σώμα μεταξύ των χωροφυλάκων και των ΕΛΑΣιτών αρκετοί από τους οποίους έπεσαν μαχαιρωμένοι καθώς μόνο οι ξιφολόγχες είχαν απομείνει στους περισσότερους υπερασπιστές ως χρήσιμο όπλο.

    Τελικά ΕΛΑΣίτες, οι οποίοι ανέβηκαν από την σιδερένια σκάλα υπηρεσίας στον δεύτερο όροφο, επιτέθηκαν εκ των όπισθεν στους υπερασπιστές, οι οποίοι κατάκοποι, τραυματισμένοι και ουσιαστικά άοπλοι συνελήφθησαν ζωντανοί, εκτός τριών που κατόρθωσαν και διέφυγαν.
    Οι αιχμάλωτοι ξεγυμνώθηκαν και περιφέρθηκαν στις παρακείμενες οδούς υφιστάμενοι κτυπήματα από κοντάκια όπλων και ρόπαλα, χαστουκιά, κλωτσιές και μαχαιριές από έναν αφηνιασμένο όχλο Ολόκληρη την νύκτα της 6ης προς 7ης Δεκεμβρίου βασανίσθηκαν και τελικά οδηγήθηκαν σε μακρινές χαράδρες όπου τους έβγαλαν τα μάτια, τους έκοψαν τα αυτιά, τις μύτες και τις γλώσσες. Σε αυτή την κατάσταση τους εκτέλεσαν.”
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 1944- ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά μου, σήμερα ή αύριο θα αντιμετωπίσουμε πολυάριθμο, επικίνδυνο και καλά εξοπλισμένο εχθρό, φανατικό στην εγκληματική του ιδεολογία. Πρέπει να αγωνιστούμε όλοι μας με την ίδια αποφασιστικότητα και την ίδια πίστη που επέδειξε το σώμα της Χωροφυλακής από τα παλιά χρόνια μέχρι σήμερα Πιθανόν να υποχρεωθούμε να αμυνθούμε μέχρις εσχάτων, και πιθανόν να χρησιμοποιήσωμεν και την λόγχη, ακόμα και να έλθωμεν σώμα με σώμα με τους κομμουνιστές. Η θυσία για την πατρίδα πρέπει να μας εμπνέει και το υπέρτατο χρέος προς την τιμή των όπλων μας, πρέπει να μας οιστρηλατεί. Καμιά ανθρώπινη δύναμη στον κόσμο δεν είναι δυνατόν να μας λυγίσει και να μας υποτάξει, όταν έχουμε μπροστά μας το παράδειγμα των Σουλιωτών και των πολιορκημένων του Μεσολογγίου, που αναγκάστηκαν να τρέφονται και με φύλλα δένδρων ακόμα για να μην παραδοθούν. Η Ελληνική ιστορία είναι γεμάτη από δάκρυα και αίμα, ηρωισμούς και θυσίες. Γι’ αυτό συνεχίζει τον ένδοξο δρόμο της η αθάνατη αυτή φυλή που λάτρεψε την ανδρεία και θεοποίησε την παλικαριά. Δεν θα λογαριάσουμε τον αριθμό των αντιπάλων μας. Τον Οκτώβριο του 1940 το ίδιο πράξαμε. Η ανδρειωμένη ψυχή της φυλής μας δεν λογάριασε τα εκατομμύρια των λογχών του εχθρού, γιατί η παλικαριά δεν μετριέται με τον πήχη, ούτε ζυγίζεται. Δημιουργεί, εξυψώνει και επιτυγχάνει θαύματα. Ο εχθρός δεν πρέπει να καταλάβει το οχυρό μας.

    «ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ»

    Αυτό είναι το σύνθημα μας, αυτές οι λέξεις πρέπει να σας εμπνέουν και να σας καθοδηγούν.

    «ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ»

    Φώναξαν αμέσως οι Χωροφύλακες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΙΓΟ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!!

    ΓΑΜΩ ΤΗ ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΣΑΣ!!!!

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς όλα τα δεξιά ανιστόρητα άτομα, που εξυμνούν τη χούντα…

    Θα σας πω μια ιστορία για το Ποιόν σας…

    Για το πόσο άνθρωποι είσαστε (ή μήπως απάνθρωπα τέρατα?) !

    Όταν συνελήφθη ο Αλέκος Παναγούλης από τη Χούντα, μετά την αποτυχημένη απόπειρα να δολοφονήσει τον δικτάτορα Παπαδόπουλο, τα χουντοδεξιά κτήνη, που σήμερα συστεγάζονται κατά 99% στη ΝΔ, τον υπέβαλλαν σε απάνθρωπα βασανιστήρια!!!

    Ένα εκ των οποίων, ήταν να του βάζουν μια πολύ λεπτή βελόνα στην ουρήθρα και από το άλλο της μισό, που προεξείχε, να της βάζουν φωτιά με έναν αναπτήρα!!!!
    Το αποτέλεσμα, φυσικά, ήταν το θύμα του βασανισμού αυτού, να λιποθυμούσε από τη φρίκη και το φόβο!!

    Αυτοί ήσασταν βρωμερά σκουλήκια, φασίστες…

    Εσείς…οι πατεράδες σας…οι παππούδες σας- οι δοσίλογοι στην Κατοχή!!!

    Βρωμερά και απάνθρωπα ΚΤΗΝΗ!!!!

    Μάλλιος, Μπάμπαλης, Θεοφιλογιαννάκος, Κραββαρίτης, Σπανός, Εμμανουηλίδης, Γκοτζαμάνης και εκατοντάδες άλλα μισάνθρωπα ανθρωποειδή!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση