GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απογοήτευση και ανησυχία...

Από τον Στέφανο Μάνο Η συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό μού προκαλεί απογοήτευση και ανησυχία. Ενώ η Ελλάδα διατρέχει μύριους κ...

Από τον Στέφανο Μάνο
Η συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό μού προκαλεί απογοήτευση και ανησυχία. Ενώ η Ελλάδα διατρέχει μύριους κινδύνους εξ αιτίας της ασωτίας της πολιτικής της ηγεσίας, όλα τα κόμματα, ακόμη και το κυβερνητικό, περιορίζονται σε γενικόλογες διαπιστώσεις και ανούσιες προτάσεις. Εμφανίζονται να πιστεύουν ότι με μικρά πηδηματάκια γύρω από το σημερινό status quo θα ξεπεραστεί η κρίση. Τη λαθεμένη αυτή εντύπωση έχουν μεταδώσει και στις μεγάλες οργανωμένες συντεχνίες που με νύχια και με δόντια αγωνίζονται να διατηρήσουν όσα αδικαιολόγητα εξασφάλισαν.
Η εδραίωση της εμπιστοσύνης για το μέλλον και για την αξιοπιστία της Ελλάδας δεν μπορεί να...
 στηριχτεί αποκλειστικώς σε δημοσιονομικά και περιοριστικά μέτρα. Για να ξεπεραστεί ο κίνδυνος υποβάθμισης της Ελλάδας πρέπει να γίνουν πράγματα που θεωρούνται γενικώς αδιανόητα. Η φαντασία και το θάρρος δυστυχώς απουσιάζουν.

17 σχόλια

  1. ΜΑΝΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΑΝΤΕ ΧΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ, ΑΧΡΗΣΤΕ. ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΕΡΑ ΜΗΝ ΦΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πας να πηδηχτεις απο το παραθυρο?το μονο αδιανοητο που πρεπει να γινει ειναι να σας κρεμασουν ολους στο Συνταγμα και να σας φτυνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν κάνω λάθος Κε Μάνο κάποτε και επι σειρά ετών χρηματίσατε υπουργός σε σημαντικά υπουργεία.
    Τί κάνατε τότε εσείς Κε Μάνο?
    Τίποτε απολύτως ή μάλλον ότι εκαναν όλοι ανεχόσασταν μια αρρωστημένη κατάσταση γιατί σας βόλευε ή δεν είχατε την τόλμη να αντιμετωπίσετε.
    Το να κάνετε επισημάνσεις και να στηλιτεύτε τώρα κατόπιν εορτής και εκ του ασφαλούς την παρούσα δεινή κατάσταση που έχει περιέλθει η Ελλάδα και ο δυστυχής ελληνικός λαός με εσφαλμένες ενέργειες όλου του πολιτικού κόσμου απο την μεταπολίτευση και εντευθεν είναι ανευ ουσίας και σημασίας.
    Ούτε είστε αμοιρος ευθηνών Κε Μάνο διότι όταν είχατε την ευκαιρία ταμέσα και την δύναμη να κάνετε κάτι καλό για τον τόπο δεν θελήσατε ούτε και τολμήσατε.
    Ο υπουργικός θώκος είταν πολύ γλυκός για να τον διακινδυνευσετε πηγαίνοντας κόντρα σε ένα σύστημα που εσείς εκθρέψατε σας στήριζε και σας βόλευε.
    Και έρχεστε τώρα να μας εκφράσετε την απογοήτευσή σας και την ανησυχία σας... Τί θράσος!!!
    Αφήστε εμάς να ανησυχούμε που οι μισθοί και οι συντάξεις μας εξανεμίστικαν, που βλέπουμε καθημερινά την υποβάθμιση την απαξίωση και την υποτίμηση της χώρας μας εξ αιτίας αστόχων εσφαλμένων και υπόπτων ενεργειών πολιτικών κυβερνήσεων υπουργών και πάει λέγοντας, μηδέ υμών εξαιρουμένου.
    Η απογοήτευση είναι λέξη ξένη για εσας εσείς δεν κινδυνευετε από τίποτε είστε καλοβολεμένος. η απογοήτευση είναι όλη δική μας γιατί εμπιστευτήκαμε τις τύχες μας σε ανικάνους ατολμους υστερόβουλους καιμικρόνοους πολιτικούς που έχουν την τόλμη και το θράσος να μιλούνεκ των υστέρων και εκ του ασφαλούς όταν δηλ. η κουτάλα έχει φύγει από τα χέρια τους και πέρασε σε άλλους ομοίους τους για να συνεχίσουν το τρελό φαγοπότι που έχει στηθεί εις βάρος του ραγιά έλληνα. Η δε δικαιόσύνη καθεύδει μακαρίως, διότι σε άλλη χώρα πάρα πολοί από εσας θα ήταν στην φύλακή μερικοί δε επί εσχάτη προδοσία. Στην Ελλάδα όμως οι κλέφτες και οι ψεύτες πάντα χαίρονται διαψευδοντας την γνωστή παροιμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντοτε σωστός ο Μάνος. Αν ακούγαμε αυτόν και τον Ανδριανόπουλο και δεν τους λοιδωρούσαμε δαιμονοποιώντας τους σαν νεοφιλελεύθερους, δεν θα είμασταν σήμερα σε αυτά τα χάλια. Το αστείο είναι πως σήμερα φωνάζουν περισσότερο όλοι ακριβώς εκείνοι οι κρατικοδίαιτοι που με τις λαμογιές και τα βολέματά τους οδήγησαν τον τόπο στα αδιέξοδα. Αυτοί οι δύο πάντα τα έλεγαν. Και βρέθηκαν και εκτός των κομμάτων τους για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Αλλά που καταλαβαίνουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ουστ δεξιο φιλελευθερο φασιστομουτρο ! 0+0= 14 ελεγες επι μητσοτακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΔΕ ΗΣΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΔΟΣ (Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ).
    ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟΙ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΛΕΟΝ (ΣΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ)ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ......
    ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .....
    ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ....
    ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ....

    ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ !!!!!

    ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ....

    ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΠΟΝΗΡΟΙ, ΨΕΥΤΕΣ, ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ?!?!?!?!?!

    ΤΙΠΟΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποσο αποτυχημενος εισαι ρε μαλακα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παιδια οΜανος. Ο οπαδος του :Εγω να ειμαι μόνιμος και όλοι εσεις συμβασιουχοι.
    Παιξε ρε μαλακα το πουλοφωνο σου και αντε παρατα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για πες μας ρε μάνο, εσύ που άσκησες εξουσία, τι ποσοστό ευθύνης σου αναλογεί (μικρό ή μεγάλο) για το σημερινό κατάντημα της χώρας.
    Όσον περί άλλα τυρβάζετε και δεν απαντάτε σε τέτοιου είδους ερωτήματα όλοι εσείς, οι πολιτικάντηδες της συμφοράς μας, που ξέρετε να κάνετε τους έξυπνους από τις βιλλάρες σας της Εκάλης, να μη εκπλαγείτε όταν σας στριμώξει ο κοσμάκης, της ανεργείας και των 300€, σε καμμιά γωνία, στυλ χατζηδάκη. . . ΟΚ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΓΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ .ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΛΑ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΔΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ [80 ] ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ.ΓΛΥΚΑ ΤΑ ΑΚΟΠΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΕΡΟ ΣΑΛΙΑΡΗ.ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες. Να ξέρετε οτι για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ προϊόν πωλείται στα σούπερ μάρκετ, υπάρχει ένα αντίστοιχο του οποίου ο κωδικος ( barcode) στην ψηφιακή μπάρα αρχίζει από 5 20....και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ. Εγώ μέχρι σήμερα αδρανούσα. Τώρα το ψάχνω σε ΌΛΑ τα προϊόντα που αγοράζω. ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 5 20...ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ 300€ ΤΗ ΜΕΡΑ;;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΑΝΤΕ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΙ'Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΛΑΤΙΝΗ .....
    ΜΑΣΤΑ
    ΜΑΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εχουμε χορτασει απο πτυχιουχους
    καθηκητες
    οικονομολογους
    ειδικους

    το αποτελεσμα ειναι ΜΗΔΕΝ!

    Σκατα στα πτυχια σας
    σκατα στα μυαλα σας
    σκατα στα σπιτια σας
    σκατα και στα λεφτα σας

    τιποτενιοι
    \
    ηλιθιοι
    μαλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βρε ΜΟΥΝΙ
    εδω στη μλογκοσφαιρα βρηκες να κανεις τον εξυπνο;

    Αντε βρε χαμουρη να μιλησεις σε κανενα ΚΑΠΗ να σε πιστεψουν
    ισως και να σε χειροκροτησουν κιολας
    γιατι εδω μεσα μονο ΜΟΥΤΖΕΣ θα φας
    βρωμολιγουρη

    λιγδιαρη
    μηδενικο
    ενα σπρωξιμο στην Ελλαδα μας προς τα πισω εκανες κι εσυ

    μουραχαυλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΔΕΚΟ ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ.
    ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ
    ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ
    ΟΙ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ
    ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΟΥ

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΛΑΚΟ Η ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΑΛΕΥΡΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση