GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιδρύεται Ινστιτούτο Συγκριτικών Δοκιμών...

Από selfservice.gr Ευρωπαϊκό « αέρα » στον ελεγκτικό μηχανισμό του δημοσίου επιχειρεί να φέρει η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, η οπο...


Ευρωπαϊκό «αέρα» στον ελεγκτικό μηχανισμό του δημοσίου επιχειρεί να φέρει η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, η οποία πρόκειται να δημοσιοποιήσει πρόταση σχετικά με την ίδρυση του πρώτου στην Ελλάδα Ινστιτούτου Συγκριτικών Δοκιμών για προϊόντα και υπηρεσίες. Σύμφωνα με την πρόταση, ο καινοτόμος για τα ελληνικά δεδομένα μηχανισμός θα οργανωθεί και θα φιλοξενηθεί από τον ΕΛΟΤ, ενώ την τεχνογνωσία, προκειμένου να λειτουργήσει με αποτελεσματικότητα, θα του δώσουν ο...
ΕΛΟΤ κι η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.
Πρόκειται για πρωτοβουλία την οποία ανέλαβε ο πολιτικός προϊστάμενος της Γενικής Γραμματείας, κ. Δημήτρης Σπυράκος, διαπιστώνοντας την ύπαρξη ανάγκης για σφαιρική και αντικειμενική πληροφόρηση του καταναλωτή, ανάγκης η οποία απορρέει από την υπερπροσφορά προϊόντων και υπηρεσιών που διατίθεται στην αγορά και που τους τελευταίους μήνες, λόγω της κρίσης και του αρνητικά εξελισσόμενου οικονομικού περιβάλλοντος, έχει αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχικοί πόροι για τη συγκρότηση, οργάνωση, και στελέχωση του υπό ίδρυση φορέα έχουν ήδη εξασφαλιστεί από τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Πρόκειται για ποσό της τάξης του 1,5 εκατ. ευρώ. Όπως έγινε γνωστό, στα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του το Ινστιτούτο θα χρηματοδοτείται μέσω του ΕΣΠΑ.
Ωστόσο, το στοίχημα του κ. Σπυράκου θα είναι να καταστήσει σε εύλογο χρόνο τον φορέα αυτοχρηματοδοτούμενο, ώστε αντί να εξαρτάται οικονομικά από το δημόσιο, να λειτουργήσει σε αυτόνομη βάση.
Στο πλαίσιο αυτό, το Ινστιτούτο θα επιδιώξει:
• Να πουλά στην αγορά υπηρεσίες του, που θα αφορούν σε εξειδικευμένες έρευνες τις οποίες θα διενεργεί, είτε μόνο του είτε σε συνεργασία με άλλους ευρωπαϊκούς φορείς.
• Να πουλά στις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις τα αποτελέσματα των συγκριτικών δοκιμών, που θα διενεργεί για προϊόντα και υπηρεσίες.
• Να εξασφαλίζει έσοδα από εκδόσεις και από εκδηλώσεις του.
• Να πουλά και να εκμισθώνει λογότυπα με τα αποτελέσματα των ερευνών του.
• Να πουλά με πλειστηριασμό προϊόντα, τα οποία χρησιμοποίησε σε έρευνες, όπως για παράδειγμα αυτοκίνητα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές κά.
Η αποστολή του Ινστιτούτου
Όπως επισημαίνει στο σελφ σέρβις παράγοντας του Υπουργείου Εργασίας, στο οποίο υπάγεται η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, «αποστολή του φορέα θα είναι η ενημέρωση των καταναλωτών ως προς τα αντικειμενικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα των προϊόντων και των υπηρεσιών, ώστε να είναι σε θέση να αναγνωρίζουν, να συγκρίνουν, να αξιολογούν και εν τέλει να επιλέγουν, με γνώμονα την καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών τους και την ουσιαστικότερη αξιοποίηση των εισοδημάτων τους».
Ο ίδιος, εξάλλου, μας πληροφορεί ότι ο φορέας:
• Θα προβαίνει σε συγκριτική εξέταση των προϊόντων και υπηρεσιών σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά, την ποιότητα και την τιμή τους, και θα γνωστοποιεί στους καταναλωτές τα αποτελέσματα των ερευνών του.
• Θα δίνει στη δημοσιότητα τις πληροφορίες που αφορούν γενικότερα τα συμφέροντα του καταναλωτή.
• Θα ενημερώνει τους καταναλωτές για τα αντικειμενικά χαρακτηριστικά, την περιβαλλοντική συμβατότητα των προϊόντων, τη χρήση τους.
• Θα θέτει στη διάθεση των ενδιαφερομένων κάθε είδους χρήσιμη πληροφορία για την καλύτερη χρήση των προϊόντων και υπηρεσιών.
• Θα διεξάγει έρευνες με τη χρήση αναγνωρισμένων επιστημονικών μεθόδων, που θα παρέχουν εγγυήσεις για την ορθότητα της αξιολόγησης των αποτελεσμάτων.
• Θα διεξάγει νομικές και οικονομικές μελέτες.
• Θα πραγματοποιεί εκστρατείες ενημέρωσης των καταναλωτών και θα αναπτύσσει πολλαπλά παιδαγωγικά εργαλεία.
• Θα παρέχει πληροφορίες στους καταναλωτές μέσω τηλεφώνου, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο και μια ειδική κάρτα (στο Βέλγιο φέρει τον τίτλο «test-achats»), η οποία θα δίνεται σε επιχειρήσεις, που πληρούν κάποια υψηλά εχέγγυα ποιότητας και τιμής στα προϊόντα τους. Μέσω αυτής θα δίνονται στους καταναλωτές ειδικά προνόμια, όπως χαμηλότερο επιτόκιο για συγκεκριμένες περιπτώσεις δανείων, χαμηλότερες τιμές για τηλεφωνικές και διαδικτυακές συνδέσεις, καθώς και εκπτώσεις για αγορά προϊόντων και υπηρεσιών.
• Θα ασκεί με τη δράση του πίεση στους παραγωγούς και τους διακινητές προϊόντων, όπως και τους παρόχους υπηρεσιών, ώστε να βελτιώνουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, με στόχο την αναβάθμιση της αγοράς.
• Γενικότερα θα λειτουργεί για πολλά ζητήματα ως ρυθμιστής της αγοράς, δίνοντας λύσεις στους καταναλωτές σε θέματα ή προβλήματα που ανακύπτουν στις συναλλαγές τους με τις επιχειρήσεις.
• Θα συνεργάζεται με άλλους αντίστοιχους φορείς της ΕΕ, ώστε να υποβοηθείται στο έργο του.
• Πριν τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων κάθε έρευνας θα τα γνωστοποιεί στους παραγωγούς-διακινητές, τα προϊόντα ή υπηρεσίες των οποίων αφορούν, για τη διατύπωση των παρατηρήσεων ή των τυχόν ενστάσεών τους.

7 σχόλια

  1. Βρε δεξιά κωθώνια, νεοδημοκράτες...

    Τα θέλει ο κώλος σας, τα μπινελίκια σας μου φαίνεται!!

    Είσαστε τρισάθλιοι και θρασύτατοι !!

    Ο μπουχέσας σας και όλη η «νόμιμη και ηθική» συμμορία του, κατέστρεψαν τη χώρα ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ!!!

    Έλεγαν ψέματα στην Ευρώπη (6% έλλειμμα, ενώ ήταν 15,6%!!!), γκρέμισαν το κύρος της Ελλάδας και μας κατεξευτέλισαν διεθνώς ως λαό και ως χώρα.

    Ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου, έμεινε για να καθαρίσει τα σκατά, που αφήσατε πίσω σας, παλιοτόμαρα!!!

    Για να δείτε πόσο γελοίοι είστε, δέστε το κύρος που έχει ο Γιώργος στο εξωτερικό, ένας αγαπητός και τολμηρός ηγέτης, πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, άνθρωπος που δεν φοβάται να αναλαμβάνει ευθύνες στα δύσκολα, φερέγγυος απέναντι στους ξένους ηγέτες και από την άλλη- Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ, Ο ΨΕΥΤΗΣ (ΧΑΝΣ ΑΪΧΕΛ- "μας εξαπάτησε η προηγούμενη συντηρητική κυβέρνηση"), Ο ΚΛΕΦΤΗΣ (ομόλογα, κουμπάροι, βατοπέδια, "νόνιμες και ηθικές off shore" κλπ.) και ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ!!!!

    Και τώρα έχετε τον γελοιότερο και μεγαλύτερο από τον μπουχέσα λαϊκιστή, το Σαμαρούλη, που θα "μηδενίσει το έλλειμμα μέσα σε 1,5 χρόνο" (?!?!) , ο ψεύτης και αφερέγγυος προδότης της παράταξης του (όχι μόνο την πρόδωσε, αλλά έριξε και την κυβέρνησή της!!).

    Μόνο που δε μοιράζει καθρεφτάκια και χάντρες στους ιθαγενείς, ο γελοιότατος!!!

    Είστε για λύπηση γελοία δεξιά υποκείμενα, σας έχει πάρει χαμπάρι πλέον ο λαός και δεν τρώει άλλο κουτόχορτο από το κόμμα-απολίθωμά σας!!

    Εσείς οι Δεξιοί θα πρέπει να χώσετε το κεφάλι σας μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική σας διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    ...αλλά ποιός την έχασε τη ντροπή του για να τη βρείτε εσείς???
    ...ΒΡΕ, ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑ Ο ΔΕΞΙΟΣ???
    Αυτός πουλάει και τη μάνα του ακόμα, για το συμφέρον!!!


    ΔΕΞΙΟΙ- ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΔ- ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ, ΛΙΠΟΤΑΞΙΑΣ, ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΜΑΧΙΑΣ!!!!

    2 Κοινοβουλευτικές θητείες - 5 πραγματικά έτη στην κυβέρνηση!!!!!!

    Ο μπουχέσας, μόνος του δεν τις προκήρυξε τις εκλογές ή κάνω λάθος????

    Είχε ή δεν είχε το Σεπτέμβριο του 2009 ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΓΕΜΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ????

    Τότε γιατί το έκανε???

    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ- ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η "ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ" ΤΟΥ, ΕΧΑΣΑΝ "ΚΑΙ ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΡΕΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΜΑΧΗΣΑΝ!!!

    ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΑΛΛΟΥ!!!!

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ- ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕΣ ΥΑΙΝΕΣ- ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ, ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΜΕ!!!!

    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΜΕ- ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ!!!!!


    ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ Η ΝΔ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΟΛΙΣ ΣΕ 8 ΑΠΟ ΑΥΤΑ (3+5)!!!!!!

    ΤΥΧΑΙΟ???? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!

    Ο ΛΑΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ!!

    ΜΕΤΑ ΑΠ’ΟΛΑ ΑΥΤΑ – ΠΩΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΞΑΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς όλα τα δεξιά ανιστόρητα άτομα, που εξυμνούν τη χούντα…

    Θα σας πω μια ιστορία για το Ποιόν σας…

    Για το πόσο άνθρωποι είσαστε (ή μήπως απάνθρωπα τέρατα?) !

    Όταν συνελήφθη ο Αλέκος Παναγούλης από τη Χούντα, μετά την αποτυχημένη απόπειρα να δολοφονήσει τον δικτάτορα Παπαδόπουλο, τα χουντοδεξιά κτήνη, που σήμερα συστεγάζονται κατά 99% στη ΝΔ, τον υπέβαλλαν σε απάνθρωπα βασανιστήρια!!!

    Ένα εκ των οποίων, ήταν να του βάζουν μια πολύ λεπτή βελόνα στην ουρήθρα και από το άλλο της μισό, που προεξείχε, να της βάζουν φωτιά με έναν αναπτήρα!!!!
    Το αποτέλεσμα, φυσικά, ήταν το θύμα του βασανισμού αυτού, να λιποθυμούσε από τη φρίκη και το φόβο!!

    Αυτοί ήσασταν βρωμερά σκουλήκια, φασίστες…

    Εσείς…οι πατεράδες σας…οι παππούδες σας- οι δοσίλογοι στην Κατοχή!!!

    Βρωμερά και απάνθρωπα ΚΤΗΝΗ!!!!

    Μάλλιος, Μπάμπαλης, Θεοφιλογιαννάκος, Κραββαρίτης, Σπανός, Εμμανουηλίδης, Γκοτζαμάνης και εκατοντάδες άλλα μισάνθρωπα ανθρωποειδή!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιά και ο λόγος περι ΤΣΟΓΛΑΝΩΝ
    που είναι και το λένε ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ...
    ____________________________________
    Είχε προηγηθεί επί Χαριλάου Τρικούπη, μετά την πτώχευση νομίζω, το εξής αμίμητο:

    Ένας χωροφύλακας ήλθε σε αντιπαράθεση με έναν υπάλληλο της Αγγλικής Πρεσβείας και τον χαστουκισε.
    «Δεν περνάς σου λέω ουρέ ζαγάρ’ !..»
    Ο θιγείς πηγε στην πρεσβεία και ο πρέσβυς απαιτησε δημοσια αποκατάσταση στην Πλατεια Συνταγματος !
    Πήγε ένα τάγμα της χωροφυλακής , απέδωσε τιμές στον θιγέντα και το λοιπό προσωπικό της αγγλικής πρεσβείας, εκφωνήθηκαν δεκάρικοι υποτέλειας από έλληνες αξιωματούχους και έτσι απεκατεστάθη η τρωθείσα τιμή του «ευγενούς».

    ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ...... !!!!!

    ΚΑΙ.......δεν είναι βρισιά αυτά που λέμε για το ΠΑΣΟΚ και τον ανάπηρο στο μυαλό αμέα Γιώργο. ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ. ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ. ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ.ΤΟ ΔΟΥΛΙΚΟ
    ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ TOY ΔΝΤ-ΑΜΕΡΙΚΑΝ κλπ.

    ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΑΣΟΚ + ΓΙΩΡΓΟΣ
    είναι πλέον, απο μόνες τους βρισιές
    και πολύ αισχρές, απο μόνες τους !

    ΚΑΤΙ ΣΑΝ ....σου γαμώ το γιούφτικο Χουντικο-ΠρασινοΡουφιανικό σόι σου..
    ΑΛΗΤΗ ΘΑΝΑΣΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ
    ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΟΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Μ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ.
    ___________________________________
    υπόνομε σκατίλας-εμετού- ΝΑΡΚΩΜΑΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Εν Μελισσοχωρίω την 20η-9-1944

    Δια το Κ.Κ. Βουλγαρίας: Φιλίπποβιτς, Γραμ. Βουλγαρικής Λέσχης

    Δια τον Βουλγαρικόν Στρατόν: Γιούνωφ, Υπολοχαγός

    Δια τον Ε.Λ.Α.Σ.: Αυγερινός

    Δια την Π.Ε.Ε.Α.: Στασινόπουλος"


    ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΟΔΕΞΙΟΙ, ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΔΟΣΙΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΗΤΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ (όπως το παραπάνω).

    (ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ- «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ»- ΤΟ 1989, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΤΗΝ «ΑΥΡΙΑΝΗ», ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ «ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ»)

    ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΔΕΞΙΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΟΝΟΜΑ «Φιλίπποβιτς», ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΕΡΒΙΚΟ ΟΝΟΜΑ!!

    ΦΙΛΙΠΠΟΒ ΝΑΙ, ΟΧΙ ΦΙΛΙΠΠΟΒΙΤΣ- ΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

    ΕΠΙΣΗΣ- ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ Ο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΜΕ ΤΑ "ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ", ΤΟΝ ΤΙΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΩΦ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 44’ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΑΣ ΠΑΤΡΩΝΩΝ (ΤΩΝ ΕΓΓΛΕΖΙΚΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ, ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΑΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙ- ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!).

    Ο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ?

    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΕ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ 1944, ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ- ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΡΟ ΤΟΥ 44’ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΤΕ, ΒΡΩΜΕΡΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ (ΜΑΥδες, Ταγγματασφαλήτες και λοιποί προδότες δεξιοί!) ??

    ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΝ…

    ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ!!!

    Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΙΑ- Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ, ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ- ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΡΥΝΕΙ, ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ Ο "ΔΕΞΙΟΣ" ΝΤΕ ΓΚΩΛ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ, ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μιά και ο λόγος περι ΤΣΟΓΛΑΝΩΝ
    που είναι και το λένε ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ...
    χοίροι στύλ Παπανδρέου.....

    Είχε προηγηθεί επί Χαριλάου Τρικούπη, μετά την πτώχευση νομίζω, το εξής αμίμητο:

    Ένας χωροφύλακας ήλθε σε αντιπαράθεση με έναν υπάλληλο της Αγγλικής Πρεσβείας και τον χαστουκισε.
    «Δεν περνάς σου λέω ουρέ ζαγάρ’ !..»

    Ο θιγείς πηγε στην πρεσβεία και ο πρέσβυς απαιτησε δημοσια αποκατάσταση στην Πλατεια Συνταγματος !

    Πήγε ένα τάγμα της χωροφυλακής , απέδωσε τιμές στον θιγέντα και το λοιπό προσωπικό της αγγλικής πρεσβείας, εκφωνήθηκαν δεκάρικοι υποτέλειας από έλληνες αξιωματούχους και έτσι απεκατεστάθη η τρωθείσα τιμή του «ευγενούς».

    ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ......


    Δεν είναι εκλεγμενος πλεον.
    Κατελυσε το συνταγμα, εκανε πραξικοπημα, ειναι κατοχικος πρωθυπουργευων.

    Και εγω και ο καθενας μας, κανοντας οτι λεει το συνταγμα, ΠΡΕΠΕΙ να διαφυλαξουμε την Δημοκρατια και την ΕΕΥΘΕΡΙΑ της πατριδας.
    Αρα θα κανουμε οτι περναει απ' το χερι μας για να οδηγηθει ο προδοτης στο Γουδι.

    Εχεις αντιρρηση ;__________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση