GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυρίζει αίμα...

Γράφει ο Θάνος Ανεστόπουλος Ανάμεσα στους νεκρούς υπηρέτες σας λύκοι με προβιές προβάτων επιζείτε πίνοντας τ αλάτι από τα μάτια μας τα...

Γράφει ο Θάνος Ανεστόπουλος
Ανάμεσα στους νεκρούς υπηρέτες σας
λύκοι με προβιές προβάτων
επιζείτε πίνοντας τ αλάτι από τα μάτια μας
τα δάκρυα από τις παγωμένες ανημπόριες που σπέρνετε
με όπλο σας τον φόβο...
Στα αρρωστημένα σας δίκτυα
διαγράφεται η κρυστάλλινη σκληρότητά σας
ενισχυμένη από την ακινησία μας...
Μυρίζει αίμα το τέλος αυτού του ταξιδιού...
τα αμέτρητα λυπημένα μάτια θα γίνουν σπίτια που θα φιλοξενήσουν την οργή
και μέσα από τα μελαγχολικά μας τραγούδια και μέσα από τα ποιήματά μας
και μέσα από τους ψίθυρους των βιασμένων ονείρων μας
και μέσα από την ευάλωτη μα και αδιάβροχη πλέον καρδιά μας,
η ζωή μας θα αναζωπυρωθεί
κι οι φόβοι, δικοί σας φόβοι θα γυρίσουν καταπάνω σας... και θα...

σας σκοτώσουν
...είμαι ο υπηρέτης σας, ο πιο κακός θεός, Καλά Χριστούγεννα.

7 σχόλια

  1. Που ήσουνα ρε ποιηταρά όταν γινότανε το έλα να δεις από την ρεμούλα, από τις πλάτες που κάνανε οι δικοί σου και εσύ στους αλήτες με τα άσπρα κολάρα? που ήσουνα όταν όλη η Ελλάδα και εσύ μαζί τρωγόπινε με τα δανεικά που οι δανειστές μας δεν τα δίνανε για την ψυχή της μάνας τους? Που ήσουνα όταν τα κόμματα και το δικό σου και τα υπόλοιπα μηδενός εξαιρουμένου ταΐζανε τους συνδικαλιστές, τους καναλάρχες, και ότι βγάζει η ανώτατη εκπαίδευση για να βγάνει το σκασμό; Τώρα σου μύρισε αίμα ρε ύαινα?
    Τώρα θες να δεις πτώματα για να πατήσεις πάνω τους και να ψηλώσεις? Τώρα ρε πτωματοφάγε θες να ξεσκίσεις ότι άφησαν οι καθώς πρέπει και το αληταριό που το λένε εξουσία? Τώρα ρε Εφιάλτη δεν θα χυθεί αίμα γαλαζοαίματων αρπαχτικών του δημόσιου χρήματος αλλά αίμα μεροκαματιάρηδων που θα χορτάσει εσένα και όλους που σκέφτονται σαν εσένα! Ουστ ύαινα και να μην το αξιωθείς να δεις τέτοια μέρα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που ήσουνα ρε ποιηταρά όταν γινότανε το έλα να δεις από την ρεμούλα, από τις πλάτες που κάνανε οι δικοί σου και εσύ στους αλήτες με τα άσπρα κολάρα? που ήσουνα όταν όλη η Ελλάδα και εσύ μαζί τρωγόπινε με τα δανεικά που οι δανειστές μας δεν τα δίνανε για την ψυχή της μάνας τους? Που ήσουνα όταν τα κόμματα και το δικό σου και τα υπόλοιπα μηδενός εξαιρουμένου ταΐζανε τους συνδικαλιστές, τους καναλάρχες, και ότι βγάζει η ανώτατη εκπαίδευση για να βγάνει το σκασμό; Τώρα σου μύρισε αίμα ρε ύαινα?
    Τώρα θες να δεις πτώματα για να πατήσεις πάνω τους και να ψηλώσεις? Τώρα ρε πτωματοφάγε θες να ξεσκίσεις ότι άφησαν οι καθώς πρέπει και το αληταριό που το λένε εξουσία? Τώρα ρε Εφιάλτη δεν θα χυθεί αίμα γαλαζοαίματων αρπαχτικών του δημόσιου χρήματος αλλά αίμα μεροκαματιάρηδων που θα χορτάσει εσένα και όλους που σκέφτονται σαν εσένα! Ουστ ύαινα και να μην το αξιωθείς να δεις τέτοια μέρα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμπρός να Fam De la Patri! Εμπρός να φάμε τους Έλληνες που δεν είναι Μηχανικοί Πολυτεχνείων με τις Άδειες που τους βγάζουμε και τους γδέρνουμε, με το ένσημο που από κάθε Δημόσιο Έργο πηγαίνει κατ’ ευθείαν στα Ασφαλιστικά μας Ταμεία και έτσι οι συντάξεις μας είναι σαν παχιές αγελάδες, ( νάναι καλά τα βόδια και το γκουβέρνο που τα έζεψε)!!!! Για μας που γεμίσαμε με την γνώση μας και τις ικανότητες μας την Ελλάδα από άκρη σε άκρη αυθαίρετα, που τιγκάραμε τα σπίτια ημιυπαίθριους χώρους.
    Τι ήθελε και τι θέλει ο ιδιοκτήτης που έριχνε το χρήμα ή ο εργολάβος?
    Δέκα μέτρα, πενήντα μέτρα, εκατό μέτρα παραπάνω από την νόμιμη άδεια, αλλά με την αμοιβή μας κανονικά από την πίσω πόρτα στο τσεπάκι μετρητά και αφορολόγητα!
    Δεν θα θα είμαστε εμείς αυτοί που θα του χαλάσουμε το χατίρι να χαλάσουμε και την πιάτσα, ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ θα την κάνουμε την παρανομία και με την Πολεοδομία τα βρίσκουμε!!!!
    Της Πουτάνας το κάγκελο θα γίνει τώρα με τα Πιστοποιητικά που θα μας ανατεθούν να δίνουμε για το αν μια κατασκευή πληροί τους όρους Θερμομόνωσης και αν όχι να υποδεικνύουμε στον ιδιοκτήτη τι πρέπει να κάνει για να εναρμονιστεί με αυτούς, γιατί εμείς που κάναμε όλα τα παραπάνω και που εδώ και κάμποσο καιρό έχουν πέσει οι κατασκευές και είμαστε πεινασμένοι για το κάτι παραπάνω θα δράσουμε!!
    Νάναι καλά και αυτή η ανεκδιήγητη Υπουργός που έκανε αυτήν την καλή σκέψη για να μας σώσει, και που η ΑΣΧΕΤΗ αντί να πει το από εδώ και πέρα, ζητά να γίνουν μετατροπές σε σπίτια και πενήντα και εκατό χρόνων, αλλιώς χάνουν την αξία τους και δεν μεταβιβάζονται, δεν πωλούνται !!!!
    Φαντάζεστε τους ιδιοκτήτες πεσμένους στα τέσσερα να μας φιλούν τα αρχίδια και με το πακέτο στα χέρια, άλλος τούβλο άλλος κατοσταριές τα Ευρώπουλα για να πάρουν το Πιστοποιητικό με όσο γίνετε πιο φτηνές παρεμβάσεις στο κτήριο τους?
    Ζήτω μας!!!! Ζήτω της Υπουργού Μπιρμίλη!!!! Ζήτω το Μπορδέλο που ζούμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κριση και η ΛΥΣΗ
    http://tamgr.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EINAI TO AIMA APO TA ATHWA GYNEKOPAIDA KAI GERONTIA POU DOLOFINISE O STALIN KAI O CHE TA IDALMATA OLWN TWN ELLINWN... DEN GAMIESE AGORI MOU PES TIN ALITHIA AFTI KAI ASE OLES TOIS ALLES MALAKIES MEGALOSE PIA DIVASTE ISTORIA.... MALAKES KOLOELLINAKIA ANISTORITA MALAKISMENA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. POLY BATHOS TO KEIMENO !
    TOSO BATHOS POU AKOMH KAI H POYTSA MOY DEN XORA MESA.

    AIMA DAKRYA KAI IDROTAS !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάζεμα, κοινώς Round Up, και των 300 της κάθε βουλής από το 74 και μετά! Ξεκώλιασμα στο Σύνταγμα και κάψιμο ενόσω είναι ζωντανοί!
    Πριν μας ξεφύγουν στο εξωτερικό! Να τους επικηρύξουμε!
    ΘΑΝΑΤΟΣ - ΣΚΟΤΩΣΤΕ τους! Είναι φαρμεκερά φίδια! ΘΑΝΑΤΟΣ!

    γιαν. παπαντ! ΟΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση