GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλοι ενωμένοι σαν Έλληνες στην Βουλή για τον Ντομινίκ Στρος Καν...

Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου http://papaioannou.wordpress.com/2010/12/05/%cf%8c%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%bd%cf%89%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b...


Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου
http://papaioannou.wordpress.com/2010/12/05/%cf%8c%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%bd%cf%89%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%ae-%ce%b3/
Περιμένουμε μέρες τώρα τους συνδικαλιστές ή τα κόμματα και ειδικότερα αυτά που στέκονται κατά του μνημονίου να οργανώσουν έστω και μια καθοδηγούμενη και αυστηρά οριοθετημένη ψευτο-διαδηλωση από τις γνώστες. Μια διαδήλωση για την έλευση του Ντομινίκ στην Αθήνα και ειδικότερα στην Ελληνική βουλή.
Περιμένουμε όμως μάταια όπως μάταιη είναι η αναμονή λύσεων ή έστω και καθοδήγησης στον αγώνα που κάνει η ελληνική κοινωνία για επιβίωση. Οι κύριοι αυτοί δεν είναι εκεί για την πατρίδα άλλα για το κόμμα του και τα προνομία που αυτό τους έχει δώσει. Αυτά προστατεύουν και αυτά από τον Ντομινίκ δεν απειλούνται. Πρόσφατα ο κύριος αυτός παρουσίασε με...
 την βοήθεια της κυβέρνησης, την ψήφο διαμαρτυρία και την αποχή από της κάλπες ως μήνυμα «ότι το πρόγραμμα που εφαρμόσθηκε από την κυβέρνηση με την υποστήριξη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έγινε κατανοητό» από την κοινωνία.
Έχοντας πρόσφατο αυτό το αλαζονικό προηγούμενο θα πρέπει να αναμένουμε ότι εφόσον φύγει από εδώ χωρίς αντίδραση θα ανοίξει σαμπάνιες για τα επινίκια και η χώρα θα οδηγηθεί σε νέα τραγωδία με όχημα τον Παπανδρέου
Όμως μια χρυσή ευκαιρία απλώνεται μπροστά μας. Η απουσία των κομμάτων είναι η ευκαιρία για να σταλεί μήνυμα εντός και έκτος για το τέλος του πολιτικού συστήματος. Η απουσία των κομμάτων δημιουργεί μια αυθόρμητη δημοκρατική αντίδραση
Θα μαζευτούμε όλοι οι έλληνες σαν Έλληνες, όσοι ψήφισαν και όσοι δεν ψηφίσαν, πέρα από κόμματα, απλοί άνθρωποι, φοιτητές, εργαζόμενοι, μικροί επιχειρηματίες αγροτες άνεργοι, νέοι, γυναίκες μια φωνή μια θέληση την Τρίτη 7-12 στην πλατεία Συντάγματος.
Εκείνη την ώρα ο Ντομινίκ στρος Καν στην αίθουσα της Γερουσίας θα πιστοποιεί την μοίρα της Ελλάδας ενώπιων μιας χρεοκοπημένης από χρόνια βουλής. Μετά από αυτό τα κόμματα η τρόικα και η κυβέρνηση θα τρέχουν πίσω από τα γεγονότα
Την τρίτη το βράδυ η ευκαιρία για επανάσταση και αλλαγή. Εμπρός Διαδώστε παντού με κάθε μέσω αναρτήστε το με SMS mail μεταδώστε το μήνυμα, με το στόμα, με το χαμόγελο, με τα μάτια, με τηλέφωνο, facebook ραδιόφωνο, MMS
Ξεκινήστε αργήσαμε ξεκινήστε.
Το μήνυμα είναι μεταδοτικό

11 σχόλια

  1. Και πέστε μου αξίζει μια πεντάρα,
    των γραφειοκρατών η φάρα,
    στήνει με ζήλο περισσό,
    στο σβέρκο του λαού χορό,
    στης ιστορίας τον χοντρό το κινητή,
    την έχω βαρεθεί.

    Και τι θα χάναμε χωρίς αυτούς όλους,
    τους Ευρωπαίους, τους προφεσόρους,
    που καλύτερα θα ξέρανε πολλά,
    αν δεν γεμίζαν ολοένα την κοιλιά,
    υπαλληλίσκοι φοβητσιάρηδες, δούλοι παχιοί,
    τους έχω βαρεθεί.

    Κι οι ποιητές με χέρι υγρό,
    υμνούνε της πατρίδας τον χαμό,
    κάνουν με θέρμη τα στοιχειά στιχάκια,
    με τους σοφούς του κράτους τα ‘χουνε πλακάκια,
    σαν χέλια γλοιώδικα έχουν πουληθεί,
    τους έχω βαρεθεί.

    Στίχοι: Wolf Birman

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ Ο νέοςΦΥΡΕΡ
    ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΤΟΥ ΔΝΤ
    (το αφεντικό του ΔΟΣΙΛΟΓΛΟΥ
    ΤΣΟΓΛΑΝΟΓΛΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΘΑ ΕΡΘΕΙ να μας λερώσει
    και την ΒΟΥΛΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΘΑ ΦΟΡΑΩ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ
    ΜΕ ΤΥΠΩΣΗ ΠΙΣΩ

    "
    HELLAS NOT FOR SALE
    I M F
    G O H O M E "
    ----------------------------------
    οι μόνοι που δήλωσαν ότι θα αντισταθούν και θα το χέσουν
    είναι οι παρακάτω.

    ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, 17:00
    - Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ)
    - Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ)
    - Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ)
    - Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ)
    - Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ)

    θα πάω ..με αυτούς
    Οι μόνοι που ξεπλένουν
    την ΝΤΡΟΠΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ
    ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ και ασπόδυλων τσιρακίων
    Ντόρας,Καρατζαφέρη, Κουβέλη _______

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να συντονιστούν οι Έλληνες με τους Ιρλανδούς που κάνουν πιο ουσιαστικά πράγματα για να δείξουν τη δυσαρρέσκειά τους. Οι διαδηλώσεις από μόνες τους δεν κάνουν τα αυτιά του κάθε Στρος-Καν να ιδρώσουν. Οι κλασσικές μέθοδοι αντίδρασης (βλ. απεργίες και πορείες) από μόνες τους δεν είναι αρκετές.

    Ούτε η βία είναι η λύση φυσικά, μιάς και δίνει άλλωθι για πιο σκληρά μέτρα κατά της ελευθερίας μας. Πρέπει να πιέσουμε για έλεγχο των τραπεζιτών και των κυβερνώντων. Πρέπει να βγούμε και να ασκήσουμε κριτική δημόσια και να καταδικάσουμε τα ΜΜΕ που πάνε να μας υπνωτίσουν. Πρέπει με την καθημερινότητά μας να πολεμήσουμε. Πρέπει με την ψήφο μας να αναδείξουμε.

    Μην τρέχετε στις πολυεθνικές να αγοράζετε και μετά να αναρωτιέστε γιατί ασκούν τόση επιρροή στη χώρα μας.

    Αγοράστε χρυσό και ασήμι για να καταπολεμήσετε τους μεγαλοτραπεζίτες που μας πολεμούν από εξωτερικό και για να διαφυλάξετε την αξία των χρημάτων σας. (Το ασήμι έχει ανέβει πολύ σε αξία και αναμένεται να διπλασιαστεί τουλάχιστον ενώ και ο χρυσός έχει τρελή άνοδο)

    Ενωθείτε με Ιρλανδία, Ισλανδία, Πορτογαλία και Ισπανία αλλά και με Ιταλία. Το ίντερνετ είναι ακόμα ελεύθερο και προσφέρεται για επικοινωνία (ως πότε..;)

    Πάμε λίγο όλοι. Ξυπνήστε! Ενημερωθείτε σωστά! Δράστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύμφωνα με πηγές του «ΘΕΜΑτος» που προέρχονται από αξιόπιστους κυβερνητικούς παράγοντες, παράλληλα με τις συζητήσεις περί συμβάσεων παραχώρησης ομάδας περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, καταρτίζεται ολοταχώς σχέδιο πώλησης βραχονησίδων της Ελλάδας που μέχρι στιγμής παραμένουν ερημωμένες.

    Πρόκειται για την ουσιαστική επιβεβαίωση όσων πριν από καιρό έγραφαν οι «Financial Times» και ο υπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Δρούτσας διέψευδε, αλλά και αυτών που προκλητικά ο Γερμανός βουλευτής της Χριστιανοδημοκρατικής Ενωσης κ. Μάρκο Βάντερβιτς δήλωνε: «Αν η Ευρωπαϊκή Ενωση και άρα και η Γερμανία βοηθήσει οικονομικά την Ελλάδα, αυτή θα πρέπει να δώσει εγγυήσεις σε αντάλλαγμα. Λίγα νησιά, για παράδειγμα, μπορούν να κάνουν τη δουλειά».

    Ειδικότερα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που προέρχονται από την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου και την οποία επιβεβαιώνει ανώτατη κυβερνητική πηγή, ήδη έχει ξεκινήσει ένα plan b, καθώς το αρχικό σχέδιο αξιοποίησης της κρατικής ακίνητης περιουσίας από μόνο του είναι πολύ δύσκολο να αποφέρει τα επιθυμητά έσοδα και μάλιστα με άμεσο τρόπο.

    Κάπως έτσι, τίθεται σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο που περιλαμβάνει την πώληση ακατοίκητων νησίδων σε περιοχές που δεν είναι «φορτισμένες» με εθνικά ζητήματα. Ηδη προς αυτή την κατεύθυνση έχει ζητηθεί τον τελευταίο μήνα ειδική λίστα από τις αρμόδιες υπηρεσίες ΚΕΔ και ΕΤΑ, η οποία θα υποδεικνύει συγκεκριμένες βραχονησίδες που μπορούν να διατεθούν στη «διεθνή αγορά». Γνώση για το θέμα έχουν και τράπεζες της χώρας, οι οποίες κατέχουν μέρος εκτάσεων για τις οποίες ήδη γίνεται αναφορά.

    Ο εν λόγω κατάλογος, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει περιοχές κυρίως στην περιοχή του Ιονίου Πελάγους (ακούγονται οι βραχονησίδες Ναυσικά, Λιγιά, το σύμπλεγμα Εχινάδες), δύο νησιά κοντά στον Σκορπιό, περιοχές στον Κορινθιακό όπως ο Αγιος Θωμάς (είχε ξαναβρεθεί στο επίκεντρο ενδιαφέροντος αγοράς από Αραβες επενδυτές), ο Αγιος Αθανάσιος, ο Αγιος Γεώργιος στο Γαλαξίδι, δύο βραχονησίδες κοντά στη Χαλκιδική, νησίδα στον Αμβρακικό, ο Αγιος Ιωάννης στην Πελοπόννησο, το Τραγονήσι, το Εξω Λιθάρι, το Κάτεργο, ο Ορθόλιθος από τους Παξούς κ.ά.

    ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΜΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ.
    ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πασοκ

    Ο Αλεξης ζει!!

    Ολοι στην ειρηνικη πορεια μνημης στις 6 Δεκεμβρη ειπε ο δρ Κουτσουkος στην Μηλιωνη σήμερα!

    Πρσοχή στις προβοκάτσιες του παρακράτους της δεξιάς!!

    Ας μην ξεχναμε οτι τον Δεκεμβρη του 2008 από τις 10 Δεκέμβρη 2008 και μετά οι μυστικες υπηρεσιες της δεξιάς βασει σχεδίου ( Σαρκοζι αλλα Γκρεκ) Ξενοκρατης 2 εκαψαν την Αθηνα για να εκφοβισουν την γενικευση των κινητοποιησεων!!


    Τιμούμε και τους Νεκρους της Μαρφιν
    που σκοτωσε σκοπιμα το παρακρατος της δεξιας και βασει σχεδιου οι κατωθι:

    α. οι μυστικες υπηρεσίες της δεξιας που θέλαν να αποτρέψουν μια γενίκευση των κινητοποιήσεων, οπως εκανε ανάλογα ο Σαρκοζι

    β. οι υπευθυνοι της τραπεζας Μαρφιν που δεν ειχαν ουτε αδεια, ουτε πυρασφαλεια ουτε αλεξισφαιρα τζαμια ουτε κανονικη αδεια λειτουργια για το ερηπομενο παλαιοκλασσικο, ουτε λειτουργουσε η πορτα εξοδου ουτε τους αφησαν να βγουν...

    γ. στο σχεδιο συμμετειχαν τμηματα της πουροσβεστικης της δεξιας που ολιγωρησε και δεν αντεδρασε σωστα και αστυνομιας του Πολυδωρα...που ακομα παραμενει ανεπαφη!!!

    "Τιμη και Δοξα" στον Αλεξη το συμβολο της νεολαιας του 21ου αιώνα στην Ελλαδα και Ευρώπη!!

    Ολοι να προσκυνησουμε στην μνημη του Αλέξη!! Ας μην ξεχναμε οτι από τον Αλέξη και μετα έπεσε η δεξιά!!

    Σωτήρης Πασοκ

    5 Δεκ 2010 6:18:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν θα παραστεί το ΚΚΕ στην Βουλη για τον Στρος Κον.

    Την απόφαση να μην παραστεί στις ομιλίες των κ.κ. Ντομινίκ Στρος Καν και Ολι Ρεν στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής έλαβε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ

    Υπενθυμίζεται ότι μετά από επικοινωνία με τον πρόεδρο της Βουλής, οι κ.κ. Στρος Καν και Ρεν θα μιλήσουν στην Επιτροπή Οικονομικών, την Τρίτη και την Πέμπτη αντίστοιχα.

    Όπως επισημαίνεται, η επίσκεψη του επικεφαλής του ΔΝΤ στη Βουλή και η εμφάνιση του στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, όπως επίσης και του Όλι Ρεν δεν έχει κανένα νόημα, τη στιγμή που η κυβέρνηση κατά παράβαση ακόμα και των διατάξεων του συντάγματος αρνείται να φέρει για συζήτηση και ψήφιση του επικαιροποιημένου μνημονίου στην Βουλή, όπως έχει ζητήσει επανειλημμένα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ.

    Γι αυτό η ΚΟ του ΚΚΕ δηλώνει πως δεν θα παραστεί στη συζήτηση με τους κ.κ. Στρος Καν και τον Ρεν, καλώντας παράλληλα τους εργαζόμενους να οργανώσουν την πάλη τους για την ανατροπή του μνημονίου και της πολιτικής της κυβέρνησης.

    Σημειώνεται ότι ήδη το ΠΑΜΕ έχει καλέσει σε Παλλαϊκό συλλαλητήριο στο Συνταγμα την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου στις 17:00, κατά της επίσκεψης του επικεφαλής του ΔΝΤ στη χώρα μας.


    Εξαιρετική απόφαση!
    Κανένα απολύτως σημείο επαφής με τους νεκροθαφτες των λαών !

    Περιμένουμε αντίστοιχες κινήσεις απομόνωσης των δωσιλόγων και των εντολέων τους και από τα υπόλοιπα αντιμνημωνιακά κόμματα !
    Ιδού η Ρόδος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΥΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΡΙΖΑ: ανεπιθύμητος ο Στρος-Καν

    «Ο Στρος-Καν είναι ανεπιθύμητο πρόσωπο στη χώρα μας και αντιπροσωπεύει στα μάτια των φτωχότερων λαών και ανθρώπων του πλανήτη μας ένα μισητό σύμβολο», τονίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης με αφορμή την άφιξη του επικεφαλής του ΔΝΤ στην Αθήνα.

    «Ο Στρος-Καν είναι επικεφαλής ενός βρώμικου οργανισμού, ο οποίος συνιστά θεμελιώδες μέρος ενός παγκόσμιου συστήματος, που έχει καταδικάσει στην εξαθλίωση τον δεύτερο και τρίτο κόσμο, ενώ έχει παραδώσει όλο τον πλανήτη στη λεηλασία, την απληστία και τη ληστρική μανία του διεθνούς χρηματιστικού κεφαλαίου», συμπληρώνει ο κ. Λαφαζάνης.

    Στρέφοντας τα πυρά του και κατά της κυβέρνησης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «αυτή την ώρα, με τις ατιμωτικές συμφωνίες μιας κυβέρνησης, που, κατά τον διακεκριμένο Συνταγματολόγο Γεωργ. Κασιμάτη, εγκαθιδρύουν μια “de facto πραξικοπηματική εξουσία”, η Ελλάδα έχει παραδοθεί στην νεοαποικιακή-δεσποτική διαχείριση της τρόικας, εντός της οποίας το ΔΝΤ και ο Στρος-Καν, διαδραματίζουν ένα κεντρικό ρόλο, σε μια πρωτοφανή επιχείρηση καταστροφής ενός τόπου και ενός λαού».

    Κλιμακώνοντας την επίθεσή του κατά του επικεφαλής του ΔΝΤ, ο κ. Λαφαζάνης τονίζει ότι «ο Στρος-Καν έρχεται στη χώρα μας ως αλαζονικός επικυρίαρχος και ως η πραγματική, άνομη και απόλυτη εξουσία σε αυτόν τον τόπο».

    «Ο ελληνικός λαός οφείλει όχι μόνο να του κλείσει την πόρτα, αλλά και να διαδηλώσει με όλες τις δυνάμεις του για να απεμπλακεί η χώρα από τα δεσμά της τρόικα και του μνημονίου και να ακολουθήσει νέους αναγεννητικούς προοδευτικούς και σοσιαλιστικούς δρόμους», καταλήγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλήθεια με ποια αιτιολογία θα μιλήσουν στην Βουλη των Ελλήνων.

    Προφανώς αποτελεί στήριξη στην κυβέρνηση.

    Τα κόμματα της αντιπολίτευσης γιατί πρέπει να συμμετέχουν σε αυτή την κωμωδία.

    Γιατί δεν μπορούμε να ενημερωθούμε από μια συνέντευξη τύπου.


    Ο Πάνος Τζαβέλας τραγουδούσε (35+ χρόνια νωρίτερα):
    “Κι αν φύγανε οι Γερμανοί, ήρθαν οι Αμερικανοί
    καινούργια πάλι κατοχή…”
    Σήμερα έχουμε ΚΑΙ αμερικανική κατοχή, ΚΑΙ γερμανική.

    Εύγε φυσικά στο ΚΚΕ για αυτή του την απόφαση, που ήταν αναμενόμενη βέβαια.


    Δυστυχως η ΝΔ δεν μπορει να πραξει αναλογα.
    Αλα μπραβο στο ΚΚΕ για την γενναια του σταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έεεελα τώρα Κε Παπαϊωάννου πού
    δέν καταλαβαίνεις!!!??
    Σέ τά μάς?
    Υπό τήν προηγούμενη Κυβέρνηση θά
    διαδήλωνε καί τό φάντασμα τού
    αγέννητου αγωνιστή τής Εθνικής
    Αντίστασης,
    oί κομματικοί απόγονοι τών early
    greenguards ζιβαγγοφόροι,
    oί διορισμένοι όπου τό ΠΑΣΟΚ
    συνδικαλίζεται μέ επιτυχία 80%,
    οί μετανάστες πρασινοκαρτάδες,
    οί 55χρονοι παχαιοσυνταξιούχοι
    καί εφ΄απαξάδες,
    οί λαβόντες υπόσχεση διορισμού,
    οί..οί..νά μή κουράσω..
    Ε ΠΟΥ ΣΤΗ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ?
    Διευθύνουν τήν ορχήστρα κουλών
    καί τή χορωδία μουγγών?
    ΧΑΜΟΥΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ
    ΛΙΓΟΙ,ΜΑΝΤΡΩΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ
    ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ
    ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ.
    Τώρα κατευθύνετε νέα γενιά μέ
    ιδεολογικές καί ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ
    ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ!!
    Ακόμα καί τή μόρφωση,μέσω τής
    οποίας θά αντιδρούσαν,τή σκίσατε
    κάνοντας ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.Χαμούρες...
    Ώ μπαμπάλακες,τήν τεχνολογία πού
    μάς λείπει τήν δημιουργούν οί
    χώρες (ξέρεις εσύ),όπου αντί
    διαδήλωσης οί νέοι φτιάχνουν
    π.χ. λογισμικό,γιά νά τό πουλή-
    σουν καί όχι νά τό αγοράσει η
    χώρα τους.
    Αυτοί είναι πατριώτες.
    Στά περί εκμετάλευσης,αρμόδιοι
    είναι νά απαντήσουν οί Έλληνες
    επιστήμονες τού εξωτερικού.
    Πνευματικά κωλόγεροι (καί εγώ),
    μπροστά στό κομματικό φανατηλίκι
    καί τήν αδυναμία σας νά προσφέ-
    ρετε,αφού τό know how σας,είναι
    συγκέντρωση-διαδήλωση-σάλια,
    χαντακώνετε ακόμα μιά γενιά.
    ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΦΜ ΠΣΙΜΠΑΓΑΝ
    "Παρασιτικός Συνδικαλιζόμενος
    Ινστρούχτωρ,Μηδενικώς Προσφέρων
    Αλλά Γεννιτσαρεύων Ανερχόντων
    Νεολαίων".
    Φροντίσατε νά είναι καί 9ψήφιος.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυριο θα γινει συναντηση διεθνων και ντοπιων κοπροσκυλων νεκροθαφτων.
    ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ "ΚΟΛΟΧΑΝΙΟ".
    Ο ΚΑΦΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ "ΜΠΑΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΑΛΕΣΤΕ"
    Θα παραστουν ολα τα επιτιμα ευγενή κοπρόσκυλα δοσιλογοι,αρχαιοκαπηλοι,αγιογδυτες,λαμογια,κλεφτες,απατεωνες,κοπριες,λινατσες,τραχαναδες. Εχουν διανεμηθει επίσημες προσκλήσεις με σήμα το κουταλοπηρουνο σε κιτρινιαρηδες δημοσιογραφους και εκδότες να τιμήσουν με την παρουσία τους το ξεκοκκαλισμα.
    Θα υπάρχει ζωντανή σύνδεση με το κανάλι Γκαιμπελς TV όπου θα υπαρχουν και συνεντεύξεις κοπαδόσκυλων.
    Θα μιλησει ο πρόεδρος των νεκροθαφτών,αρχισκυλοκοπρίτης Ο ΤΟΚΟΓΥΦΛΟΣΤΡΟΣ ΣΚΑΤΑΝ.
    Το επίσημο ένδυμα της εκδήλωσης είναι μαύρο κουστούμι και στο πέτο το σήμα με τον ταφο και το φτυάρι.
    Πρώτος εισηγητής της εκδήλωσης θα είναι ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΦΑΛΑΚΡΟΚΟΡΑΚΑΣ της πλειοψηφίας.
    Επίσης στο βήμα θα ανέβουν ολα τα διεθνιστούλικα τσανάκια ο Αζωρ, ο Τσίκο, ο ρούντυ και όλο το σκυλολοι επώνυμο και μη της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
    Η δημοπρασία των νησιών θα αρχίσει μετά την δευτερολογία της ομιλίας του Τοκογλυφοστρος Σκαταν.
    Ο κατάλογος των υπό πλειοδότηση ιδιοκτησιών περιλαμβάνει βραχονησίδες,νησιά με τουριστική αναγνώριση,οικόπεδα,χωράφια,κτίρια,μνημεία,μουσεία.
    Το ενδιαφερον συγκεντρώνουν οι βραχονησίδες πλησίον του Καστελόριζου-Κρήτης πού έχουν απεριόριστη θέα και απαίσιο υπέδαφος γεμάτο πετρέλαιο που μολύνει τις θάλασσες μας. Οι κυβερνώντες ελπίζουν να ξεπουλήσουν αυτά τα τοξικά νησιά και να τα δώσουν στους "ηλίθιους" που ενδιαφέρονται, μιας και εδώ και εδω ειμαστε υπερ της πρασινης αναπτυξης.
    Στην συνεδρίαση αυτή έχουν καλεστεί όλοι οι κοπρίτες και τα βρωμόσκυλα ράτσας κουρεμένα χτενισμένα με ροζ κορδελίτσα στο τρίχωμα.
    Απαγορεύεται αυστηρώς η οποιαδήποτε προσέγγιση μπόγια, είτε μαζικά, συγκεντρώσεις είτε κατα μόνας.
    Πας εισερχόμενος μέ απόχη θα συλλαμβάνεται ως ασκόπως περιφερόμενος.
    Είναι η ετήσια μάζωξη όλων των κοπρόσκυλων και επειδή θεωρούνται και προστατευόμενο είδος δεν επιτρέπεται η οποιαδήποτε παρενόχληση ειδικά κατα την ώρα του ξεκοκκαλίσματος της λείας.
    Την εκδήλωση θα κλείσει ο επαναστάτης,ο μαχητής του Αιγαίου που πολεμώντας του πηρε την σημαία ο άνεμος,ο λεπτεπιλεπτος,ο αραχνουφαντος,ο μυαλοπωλης,ο ξερολας,το αντριωμενο παλληκάρι, το πρότυπο του βασανισμένου σκύλου.
    Οι καλαμαράδες συμβολαιογράφοι που συνοδεύουν τον προεδρο των κοπρόσκυλων θα καθονται στα καθίσματα παραπλευρως του βήματος για τις υπογραφές μεταβίβασης των ιδιοκτησιών, όπου με βάση το σχεδιο αναπτυξης που θα αναπτύξει ο πρόεδρος των κοπροσκυλων θα δοθουν σε διεθνή ευαγή ιδρύματα με ιδιοκτήτες αγγέλους που θελουν το καλό της πατριδας μας και όλου του κόσμου.
    Ρητα απαγορεύεται η είσοδος με φιμωτρο στο εκτροφείο.
    Κινητή μονάδα κτηνιάτρων θα ειναι σε επιφυλακή.
    Το σκυλολοι θα αποχωρήσει για τα κλουβιά του πριν της 12 νυκτερινής προς αποφυγή συνάντησης με τα ζομπι. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!! ΣΤΟ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝ ΠΑΤΡΙΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΥΑΝΟΚΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΟΥ,ΤΑ ΧΑΥΤΕΙΑ,ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ,ΤΗΝ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΟΔΟΣ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΤΟΥ ΙΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΣ.
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση