GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ...

Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου Στην χώρα των κυκλωμάτων , της παρέας και των μετριοτήτων έφτασε η ώρα μηδέν. Σε λιγότερους από τρείς μήνες θα...

Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου

Στην χώρα των κυκλωμάτων, της παρέας και των μετριοτήτων έφτασε η ώρα μηδέν. Σε λιγότερους από τρείς μήνες θα αξιολογηθεί αν θα εισπράξουμε την τέταρτη δόση του δανείου που μας χορηγεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα και το ΔΝΤ. Κατά πάσα πιθανότητα η απόφαση της αξιολόγησης θα είναι απορριπτική. Διότι δεν θα έχουμε εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει. Εκτός κι αν έχουμε μέχρι τότε ξεπεράσει τους εαυτούς μας, τις έμμονες ιδέες μας και το παραδοσιακό μας αλληλοφάγωμα κι’ έχουμε δουλέψει με επιμονή και αυταπάρνηση ώστε να έχουμε ανταποκριθεί στις προσδοκίες των δανειστών και να έχουμε πραγματοποιήσει τια απαραίτητες για την οικονομική μας επιβίωση μεταρρυθμίσεις.
 Επειδή όμως δεν πιστεύω πλέον σε θαύματα εκτιμώ πως είναι μάλλον αδύνατον να τα καταφέρουμε. Τι γίνεται τότε; Είχα από τον περασμένο Μάρτιο εξηγήσει πως για την χώρα θα ήταν λύση μιά έγκαιρη στάση πληρωμών. Εφ όσον δεν είχαμε το θάρρος και την πολιτική αποφασιστικότητα από τότε να...
 προχωρήσουμε σε δραματικές περικοπές του δημόσιου τομέα και των εξόδων του κράτους μια αναστολή πληρωμής των υποχρεώσεών μας θα μας οδηγούσε – κάτω από δραματικές συνθήκες σίγουρα – σε μια αναθεώρηση της οικονομικής μας πραγματικότητας και σε μια εξομάλυνση της δημοσιονομικής μας θέσης. Τα αρνητικά μιάς τέτοιας επιλογής δυστυχώς θα τα γευθούμε και τώρα. Αν αποτύχουμε στην αξιολόγηση επιτευγμάτων του Φεβρουαρίου/Μαρτίου.
 Η μάλλον επερχόμενη διακοπή χρηματοδότησης θα οδηγήσει την χώρα να μείνει δίχως συνάλλαγμα και με ελάχιστη δυνατότητα εκπλήρωσης εσωτερικών της υποχρεώσεων. Το ίδιο θα συνέβαινε και με μια στάση πληρωμών τον περασμένο Μάρτιο. Η διαφορά είναι πως τότε Γερμανία και Γαλλία θα είχαν τεράστιο πρόβλημα κάλυψης των ανοιγμάτων των Τραπεζών τους σε ελληνικά ομόλογα (κάτι σαν την κρίση της Ιρλανδίας, με τα αντίστοιχα αμερικανικά στεγαστικά). Ενώ τώρα σε μεγάλο βαθμό οι Τράπεζές τους είχαν τον χρόνο να καλυφθούν με αγορές των σκουπιδιών του ενεργητικού τους από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα. Έχουμε λοιπόν τώρα πολύ λιγότερα διαπραγματευτικά χαρτιά στα χέρια μας. Άρα και μεγαλύτερη πιθανότητα να αδιαφορήσουν όλοι για μας.
 Η συμπόρευση της αδύνατης οικονομίας μας με ένα πανίσχυρο νόμισμα ποτέ δεν προοιώνιζε προοπτικές ανάπτυξης. Ο συγχωρεμένος ο Μίλτον Φρήντμαν από πάντα το τόνιζε. Εκτός κι αν αγκαλιάζαμε έγκαιρα πολιτικές ανοιχτών αγορών και χαμηλής φορολογίας. Κάτι όμως εξαιρετικά δύσκολο με την καχυποψία της ελληνικής κοινωνίας κατά του λεγόμενου νεοφιλελευθερισμού και κατά δοξασιών κατ αρχήν αντίθετων με αριστερά ευχολόγια. Το αδιέξοδο λοιπόν ήταν αναπόφευκτο κάποια στιγμή να έλθει. Κάποιοι από εμάς, αφελείς όπως αποδείχθηκε, ελπίζαμε πως τα μεγάλα κόμματα, κάτω από την πίεση της ανάγκης και αναγνωρίζοντας πως ο δανεισμός δεν θα μπορούσε να συνεχισθεί εις το διηνεκές, θα άλλαζαν ρότα και θα αγκάλιαζαν πολιτικές που θα οδηγούσαν την χώρα σε ηρεμότερα λιμάνια. Μάταιες ελπίδες. Ο κυρίαρχος τρόμος του πολιτικού κόστους οδήγησε όλους να επιμένουν σε «φιλολαϊκές» δήθεν πολιτικές παροχών που θα κατέληγαν τελικά σε τραγικό συνολικό εθνικό κόστος.
 Τώρα η φρίκη είναι σχεδόν δίπλα μας. Η χώρα δηλ να μείνει δίχως συνάλλαγμα αλλά και με ελάχιστους πόρους για την ικανοποίηση των εσωτερικών της αναγκών. Διότι τα δάνεια που παίρνουμε δεν είναι μόνο για την ικανοποίηση των δανειστών μας. Αλλά και για την κάλυψη των τρεχουσών μας υποχρεώσεων. Μια και ξοδεύουμε πολύ περισσότερα από όσα παράγουμε. Δεν θα υπάρχουν λοιπόν προφανέστατα διαθέσιμοι πόροι για την πληρωμή μισθών και συντάξεων. Αλλά και για την κάλυψη τρεχουσών αναγκών των νοσοκομείων, των σχολείων και άλλων κρατικών υπηρεσιών. Επίσης, η έλλειψη συναλλάγματος θα οδηγήσει τις εισαγωγές σε πλήρη κατάρρευση. Πετρέλαιο και φυσικό αέριο δεν θα υπάρχει, με συνέπεια διακοπές στην ηλεκτροδότηση, προβλήματα σε επίγειες, θαλάσσιες και εναέριες συγκοινωνίες αλλά και δυσκολία λειτουργίας νοσοκομείων, επιχειρήσεων και δημοσίων φορέων. Η διακοπή των εισαγωγών και η στενότητα πόρων, θα έχει συνέπειες και στο λιανικό εμπόριο και θα οδηγήσει σε κατάρρευση των δημοσίων εσόδων. Φόροι θα είναι αδύνατον να πληρωθούν ενώ οι δανειακές υποχρεώσεις επιχειρήσεων και πολιτών με πολύ μεγάλη δυσκολία θα πραγματοποιούνται. Οι συνέπειες για το Τραπεζικό σύστημα θα είναι καταλυτικές. Η οικονομία και η κοινωνική συνοχή θα τιναχθούν από τα πράγματα στον αέρα.
 Η χώρα θα αναγκασθεί να εγκαταλείψει το ευρώ. Για να είναι σε θέση να τυπώσει χρήμα και να εκπληρώσει βασικές της υποχρεώσεις. Όπως είναι η πληρωμή μισθών και συντάξεων. Αλλά το χρήμα θα είναι πληθωριστικό μια και το ελληνικό νόμισμα θα υποτιμηθεί δραματικά. Με συνέπεια ελάχιστα πράγματα να μπορούν να αγορασθούν από μια αγορά με ανύπαρκτα εισαγόμενα προϊόντα που αποτελούν σήμερα την βάση της καταναλωτικής προτίμησης του κοινού. Εξ άλλου ελληνικά προϊόντα δεν υπάρχουν για βασικούς τομείς των καθημερινών αναγκών. Και οι αγρότες έχουν μεταβληθεί σε δημόσιους υπάλληλους και παράγουν πλέον ελάχιστα πράγματα για την καθημερινή ανάγκη του κοινωνικού συνόλου. Θα υπάρξει λοιπόν και σοβαρότατο πρόβλημα διατροφής. Πιθανότατα οι αρχές να αναγκασθούν να οργανώνουν λαϊκά συσσίτια. Εφ όσον αυτό θα είναι εφικτό.
 Η δημόσια τάξη εκ των πραγμάτων θα καταλυθεί με συμμορίες αλλοδαπών και ημεδαπών να ελέγχουν ολόκληρες συνοικίες ενώ οι εύποροι θα περιχαρακώνουν με προστατευτικά τείχη γειτονιές - νησίδες ασφάλειας. Όπου βέβαια και θα κυκλοφορεί λαθραίο συνάλλαγμα για την εξασφάλιση διαφορετικής ποιότητας προϊόντων.
 Είναι ανάγκη να καταλάβουν οι κυβερνώντες πως όλα αυτά δεν είναι προϊόντα επιστημονικής φαντασίας. Αλλά ρεαλιστικές πραγματικότητες ενός αδυσώπητου αύριο. Ας νοιώσουν το πρόβλημα. Κι ας προχωρήσουν σε ριζοσπαστικές κι ασυμβίβαστες αλλαγές σήμερα, ξεπερνώντας κάθε αντίσταση, για να μην κλάψουμε όλοι αύριο.

30 σχόλια

  1. Βρε βασιλοχουντοδεξιά κωθώνια, νεοδημοκράτες...

    Τα θέλει ο κώλος σας, τα μπινελίκια σας μου φαίνεται!!

    Είσαστε τρισάθλιοι και θρασύτατοι !!

    Ο μπουχέσας σας και όλη η «νόμιμη και ηθική» συμμορία του, κατέστρεψαν τη χώρα ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ!!!

    Έλεγαν ψέματα στην Ευρώπη (6% έλλειμμα, ενώ ήταν 15,6%!!!), γκρέμισαν το κύρος της Ελλάδας και μας κατεξευτέλισαν διεθνώς ως λαό και ως χώρα.

    Ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου, έμεινε για να καθαρίσει τα σκατά, που αφήσατε πίσω σας, παλιοτόμαρα!!!

    Για να δείτε πόσο γελοίοι είστε, δέστε το κύρος που έχει ο Γιώργος στο εξωτερικό, ένας αγαπητός και τολμηρός ηγέτης, πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, άνθρωπος που δεν φοβάται να αναλαμβάνει ευθύνες στα δύσκολα, φερέγγυος απέναντι στους ξένους ηγέτες και από την άλλη- Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ, Ο ΨΕΥΤΗΣ (ΧΑΝΣ ΑΪΧΕΛ- "μας εξαπάτησε η προηγούμενη συντηρητική κυβέρνηση"), Ο ΚΛΕΦΤΗΣ (ομόλογα, κουμπάροι, βατοπέδια, "νόνιμες και ηθικές off shore" κλπ.) και ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ!!!!

    Και τώρα έχετε τον γελοιότερο και μεγαλύτερο από τον μπουχέσα λαϊκιστή, το Σαμαρούλη, που θα "μηδενίσει το έλλειμμα μέσα σε 1,5 χρόνο" (?!?!) , ο ψεύτης και αφερέγγυος προδότης της παράταξης του (όχι μόνο την πρόδωσε, αλλά έριξε και την κυβέρνησή της!!).

    Μόνο που δε μοιράζει καθρεφτάκια και χάντρες στους ιθαγενείς, ο γελοιότατος!!!

    Είστε για λύπηση γελοία δεξιά υποκείμενα, σας έχει πάρει χαμπάρι πλέον ο λαός και δεν τρώει άλλο κουτόχορτο από το κόμμα-απολίθωμά σας!!

    Εσείς οι Δεξιοί θα πρέπει να χώσετε το κεφάλι σας μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική σας διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    ΔΕΞΙΟΙ- ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!


    ...αλλά ποιός την έχασε τη ντροπή του για να τη βρείτε εσείς???
    ...ΒΡΕ, ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑ Ο ΔΕΞΙΟΣ???
    Αυτός πουλάει και τη μάνα του ακόμα, για το συμφέρον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΡΕ ΒΟΔΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΕΥΓΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΣ.....ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΡΕ ΖΩΩΟ ΕΘΕΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ......

    2 Κοινοβουλευτικές θητείες - 5 πραγματικά έτη στην κυβέρνηση!!!!!!

    Παγκόσμιο Ρεκόρ ανικανότητας, φυγομαχίας, ευθυνοφοβίας και αχρηστίας της αχρείας Δεξιάς!!!!

    Ο μπουχέσας, μόνος του δεν τις προκήρυξε τις εκλογές ή κάνω λάθος????

    Είχε ή δεν είχε το Σεπτέμβριο του 2009 ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΓΕΜΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ????

    Τότε γιατί το έκανε???

    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ- ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η "ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ" ΤΟΥ, ΕΧΑΣΑΝ "ΚΑΙ ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΡΕΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΜΑΧΗΣΑΝ!!!

    ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΑΛΛΟΥ!!!!

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ- ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕΣ ΥΑΙΝΕΣ- ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ, ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΜΕ!!!!

    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΜΕ- ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ!!!!!


    ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ Η ΝΔ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΟΛΙΣ ΣΕ 8 ΑΠΟ ΑΥΤΑ (3+5)!!!!!!

    ΤΥΧΑΙΟ???? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!

    Ο ΛΑΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ!!

    ΜΕΤΑ ΑΠ’ΟΛΑ ΑΥΤΑ – ΠΩΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΞΑΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ. ΑΣΧΕΤΟ ΑΝ ΠΟΛΛΟΙ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ. ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΙΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Το είπε και ο Θέος".



    2010..ΠΑSSOK = EΘΝΙΚΟSSΟΛΙΑΛΗΣΜΟΣ.

    2010..ΠΑSSOK = EΘΝΙΚΟSSΟΛΙΑΛΗΣΜΟΣ.




    * Θέος= Σύμβουλος του Τσογλάνογλου
    Παπανδρέου Γεωργίου του Γ΄ του ηλιθίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και τωρα που οι μικροαστικοι πισινοι μηρμηγκιασαν απο την ανδριανοπουλικη καταστροφολογια να προσθεσουμε στο σεναριο

    εκτελεση με συνοπτικες διαδικασιες του πολιτικου προσωπικου που μας οδηγησε εδω

    εθνικοποιηση σε οτι απεμεινε και δεν πηγε στην ελβετια σαν καταθεσεις

    δημιουργια ενος νεου ΕΑΜ του 21 αιωνα

    και για να μη μακρυγορουμε ξεκινημα απο ενα πατο πηγαδιου ολοι μας με κοινη μεν φτωχεια αλλα και ελπιδες

    υ.γ
    δηλαδη οι παπουδες μας ξεκινουσαν με καλυτερες προπτικες απο εμας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχομαι να είσαι υπερβολικος
    Ουτε να το σκεφτώ δεν θέλω
    Ιδού που μας οδήγησαν ανίκανοι πολιτικοί, κλέφτες απαταιώνες και ξεπουλημένοι σε ξένα συμφέροντα
    Είναι καιρός ο Ελληνας να ξυπνήσει από τον λήθαργο και να πάρει την τύχη την δική του και της χώρας του στα χέρια του
    Τί χειρότερο μπορεί να γίνει δηλαδή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. *** άρε εγκέφαλε.με πρόλαβες...

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ!

    Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που έχουμε στα χέρια μας, αμερικανοί επιστήμονες οι οποίοι εξέτασαν το ανθρωπόμορφο ομοίωμα το οποίο ανακαλύφθηκε στο Ρόσγουελ το 1949, έκαναν μια πρωτοφανή για την τεχνολογία της εποχής χειρουργική επέμβαση, δίνοντας ανθρώπινη μορφή στο εξωγήινο αυτό Ον! Η επέμβαση έγινε σε μυστικά εργαστήρια βιοανθρωπολογίας κάπου στη Μινεσότα με τη βοήθεια ειδικών εξωγήινων γιατρών που συνόδευαν τον άτυχο εξωγήινο!

    Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ο οι συγκεκριμένοι εξωγήινοι κατοικούν στον Πράσινο Πλανήτη, έναν εξωπλανήτη του Πράσινου Γαλαξία μερικές εκατοντάδες χιλιλάδες έτη φωτός μακριά από το δικό μας.

    Η εξωτική τεχνολογία των συγκεκριμένων Πράσινων μορφών ζωής (η οποία στηρίζεται στην πράσινη Ανάπτυξη) έχει καταστήσει τα ταξίδια στο σύμπαν υπόθεση ρουτίνας. Η συγκεκριμένη τεχνολογία στηρίζεται στις αρχές της Πράσινης Κβαντικής Μηχανικής και πιο συγκεκριμένα στην εκμετάλλευση κάποιων άγνωστων σε μας ιδιοτήτων του Πράσινου Κουάρκ.

    Έλληνες υπομονή! Σε λίγο θα μετοικήσουμε όλοι στον Πράσινο πλανήτη όπου μας περιμένει η ευδαιμονία και η μακροζωία.
    (Στο ταξίδι δεν θα συμπεριληφθούν όσοι αντιοτάσσονται σθεναρά στο Μνημόνιο η οποίοι θα μείνουν εδώ να πεθάνουν της πείνας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στάση πληρωμών προτείνετε, λοιπόν, κύριε Ανδριανόπουλε. Αυτό θα ισχύει και για σας; Δε θα πληρώνεστε για κάποιο χρονικό διάστημα και θα ζείτε μόνο από τις καταθέσεις σας στην τράπεζα ή στις τράπεζες; Εξάλλου, νομίζω πρέπει να έχετε μπόλικες καταθέσεις. Επειδή ήσασταν βουλευτής, δε σημαίνει πως θα έπρεπε να αρκεστείτε στο μισθό και τη βουλευτική αποζημίωση και να σταματήσετε να ασχολείστε με μπίζνες, έτσι δεν είναι;
    Να σας ρωτήσω, με την ευκαιρία: Αφού εργάζεστε στον ιδιωτικό τομέα, γιατί παίρνετε ΚΑΙ βουλευτική αποζημίωση; Αντί, λοιπόν, να προτείνετε στάση πληρωμών ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, δώστε εσείς τη βουλευτική σας αποζημίωση και τραβάτε στο διά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ____________________________________
    η αλητεία του κουκουλοφόρου ΘΑΝΑΣΗ
    ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ εν δράση όπως τότε...ΤΑ
    ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.γέμισε όλα τα σχόλια πάλι με εμμετό....


    Η λοβοτομή που τους έκανε ο Ανδρέας δεν θεραπεύεται και οδηγεί στην ολική αποβλάκωση.


    ____________________________ΤΕΛΟΣ__

    Aφού είσαι τόσο
    ΚΟΠΑΝΟΣ
    και δεν καταλαβαίνει ότι καταστρέφει το PRESS- ΠΑΣΟΚ
    BLOKS.
    ΣΟΥ ΛΕΩ και ευχαριστώ που το παρασέρνειs στα έγκατα του ΒΟΘΡΟΥ όπου ζεις ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑ λιγδασμίενε
    απο τα ΣΚΑΤΑ και τα ΚΑΤΟΥΡΑ,
    των χεστρών της Ιπποκράτους Πασοκ.
    ----------------------------------
    γελοίε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ. ΑΣΧΕΤΟ ΑΝ ΠΟΛΛΟΙ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ. ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτα που γραφει ο κ.Ανδιανοπουλος ειναι παντα ενδειαφεροντα.
    Στο σημειο αυτο θα ηθελα να αναφερω οτι αλλοι Ελληνες οικονομολογοι ειχαν προβλεψει το τι θα γινοταν και προτειναν κιολας απο την αρχη της κρησης να βγουμε απο το Ευρω και μαλιστα ανελισαν τα μεγαλα πλεονεκτηματα αυτης της κινησης. Δυστηχως οι πολιτικοι μας ειναι ευθηνοφοβοι και μικροι. Τωρα ο κ.Ανδριανοπουλος ερχεται και "προβλεπει" την αποτηχια της πολιτικης που και ο ιδιος υποστηριξε(μνημονιο). Βεβαια το ερωτημα ειναι αν οι "μεγαλες" και αυτονοητες αλλαγες γινοταν διχως την ηγεσια της χωρας απο την τροικα, εδω ισως ειχε δικιο. Οι πολιτικοι μας φυλαγουν και προστατευουν τον κομματικο στρατο τους, οι αλλαγες που εγειναν ειναι πολυ μικρες χρηαζονται και αλλες και μαλιστα και θεσμικες. Αλλα ο κοσμος θελει και δυκαιοσυνη ακομα καλητερα αιμα! Ναι δηλαδη να δει πολιτικους στη φυλακη. Αλλιως η θεση του πολιτικου κατεστημενου θα αρχισει να τριζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΙΑ ΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙΣ.ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΒΛΕΠΩ .ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΕΧΕΙΣ ΧΩΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟ,ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ,ΑΡΠΑΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ.ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΣΤΟΜΑ .ΠΑΤΕ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΩΒΝΑΞΟΥΝ ΑΡΚΕΙ Ο ΠΑΡΑΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ.ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ,ΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ.ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΣΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΙΡΑΓΧΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σωστότατα όλα αυτά.Αλλά είναι το υπεραισιόδοξο σενάριο.Κατά τη γνώμη μου.Μέχρι τότε θα αρχίσει η παραχώρηση εδαφών και δικαιωμάτων, οι νεοέλληνες θα φεύγουν σαν πρόσφυγες και τα σύνορα θα περιοριστούν κάπου στην πελοπόννησο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ισαμε 15 φορες το εχεις επαναλαβει αυτο γαμω την φυλη σου μπασταρδο..

    Να μην πληρωσουμε..
    Τα πηραμε τα φαγατε τζιογλανια και τωρα να γινουμε και απατεωνες!!!

    Γιατι να μην κανουμε το πολυ απλουστερο.
    Να εκτελεσσουμε τους αλητοσυμμοριτες της αλητοσυμμοριας πασοκ(σκυλια) (και σενα μεσα) και ΝΑ ΤΟΥς ΔΗΜΕΥΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ???

    Ο Λ Η την περιουσια σκατενιο υποκειμενο..

    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ οτι την αποκτησατε ΝΟΜΙΜΑ ...
    Και φυσικα το "νομιμα" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΝΝΟΙΑ..

    Αν το τζοχαντζοπουλο π.χ απεκτησε .."νομιμα" 100 τοσα ακινητα,να γινει λαικο δικαστηριο και να εξηγησει τις ..
    νομιμοτητες"...

    Αν δεν πεισει,τοτε ΚΡΕΜΑΛΑ.....


    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΙΣΚΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΛΙΓΟ.. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ..ΕΙΔΑΛΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΚΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ..ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ.. ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ-ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κωλομάγουλε, προσεχώρησες ή περιμένεις να κάνει πρώτα κίνηση ο μάνος;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΑ ΦΟΒΕΡΟΣ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟ..Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ..Ο ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ ΕΝΟΣ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ Π0ΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ..ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΒΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΦΑΡΕΤΡΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΦΗΣΕ ΑΛΑΛΟΥΣ..ΑΘΛΙΟΤΗΣ.....ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΙΑΝΟ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΣΤΕ...ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ...ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 11/27 ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΜΗΠΩΣ Η ΙΔΙΑ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ. ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ.ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ,ΚΟΙΤΑΖΕ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΥΓΚΙ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ω μεγάλε στοχαστή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. κ. Ανδριανόπουλε μιλάτε για ολική καταστροφή αλλά δεν βλέπω να λέτε τίποτα για τους υπεύθυνους και για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει εις βάρος του λαού μας με τις κλεψιές, τις παραλήψεις και την ανικανότητα τους.
    Αφού ξέρετε μια και ήσασταν και εσείς μέσα στο σύστημα; γιατί δεν λέτε ονόματα και στοιχεία για αυτούς για να τους ζητήσουμε την επιστροφή των κλεμμένων;
    Γιατί τους προστατεύετε και σπέρνετε τον πανικό για να εξυπηρετήσετε τα αποτρόπαια σχέδια τους τα οποία έχουν να κάνουν με τον μελλοντικό διαμελισμό της πατρίδας μας.
    Μήπως ο Μίκης Θεοδωράκης έχει δίκιο που λέει ότι όλοι σας έχετε ξεπουληθεί και προκαλέσετε εσκεμμένα αυτή την κρίση;
    Αν θέλετε λοιπόν να προσφέρετε κάτι ουσιαστικό πείτε μας όλες τις λαμογιές που σίγουρα γνωρίζετε για να απαιτήσουμε τα δέοντα. Αν δεν το κάνετε σημαίνει ότι κάποιοι έχουν ράμματα και για την δική σας την γούνα οπότε καλύτερα να σιωπήσετε και όταν έρθει η ώρα της προγραμματισμένης δυστυχίας μας φροντίστε να μη βρεθείτε στο δρόμο κανενός μας γιατί θα σας πάρει και εσάς ο διάβολος όπως έχει αρχίσει και παίρνει ήδη όσους από εσάς τολμούν και κυκλοφορούν ελεύθερα!... χωρίς προστασία!!!!

    Πατησιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στην χώρα των κυκλωμάτων, της παρέας και των μετριοτήτων έφτασε η ώρα μηδέν.
    ...........................


    Έχεις απόλυτο δίκιο,όμως θά προσθέσω στήν συγκεκριμένην πρόταση σου,μέ τήν άδεια σου φυσικά(!!!!) :

    Στήν χώρα τών κυκλωμάτων,τής παρέας τών μετριοτήτων καί τών αμετανοήτων ηλιθίων πολιτών,έφτασε ή ώρα μηδέν.

    Σήμερα,σέ ταβέρνα τού Πειραιά,πλησίον(πόρτα από πόρτα 5 μόνον μέτρα) τής κεντρικής εφορίας,λογ/σμός χωρίς απόδειξη,διότι ή ταμειακή μηχανή είχε δήθεν χαλάσει(!!!!!!).
    Μετά από 15 μέτρα,αγορά τσιγάρων κ.α. από τό περίπτερο,λογ/σμός 15 ευρώ χωρίς απόδειξη,διότι ή νέα(!!!) υπάλληλος(????) τού περιπτέρου,δέν γνώριζε(!!!!) νά τοποθετήση νέα χαρτοταινία,στήν ταμειακή!!!!!

    Καί πρίν 3 ημέρες.
    Πρόθεση διά παραγγελία σέ σχετικό κατάστημα,διά τοποθέτηση πορτοπαραθύρων σέ μπαλκόνι,σύν μία κεντρική πόρτα ασφαλείας,(πρίν λίγες ημέρες κλέψανε διαμέρισμα 2ου ορόφου τής πολυκατοικίας μας,΄μέρα μεσημέρι,σέ κεντρικό σημείο τού Πειραιά!!)σέ διαμέρισμα,συνολικής αξίας καί οί δύο παραγγελίες 2.950 ευρώ.
    Ό καταστηματάρχης-επαγγελματίας κλέφτης,προσπαθούσε νά μέ πείση,ότι ""μέ συμφέρει νά μού κόψη τιμολόγιο μέ ΦΠΑ στό μισό(!!!!!) τής αξίας"",δλδ στά 1.500 ευρώ μόνον!!!!!!
    Ή ίδια απάντηση κι από άλλον ίδιον επαγγελματία κλέφτη,δλδ τό μισό τής αξίας,τό ΦΠΑ!!!!!
    Ή παραγγελία φυσικά ακυρώθηκε καί διά τούς δύο!!!!
    Τέσσερα (κι όχι ΜΟΝΟΝ) ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΚΛΕΦΤΗ-ΕΛΛΗΝΑ,ΠΟΥ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ/ΚΛΟΠΗ ΕΧΕΙ ΜΠΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ''ΜΕΔΟΥΛΙ'' ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΟΥ!!!!!
    Κι ή πολιτεία (ελεκτικοί μηχανισμοί) συνεχίζουν νά μαλακίζονται,φουμάροντας τίς μπάφες τους!!!!!!
    Ευτυχώς δλδ πού υπάρχουν κι οί αποδοχές (σίγουρες) τών φουκαράδων τών μικροσυνταξιούχων,διά νά τίς αρμέγουμε,όποτε κι όσο ''θέλουμε'',ενώ τήν ίδια ώρα τά απανταχού λαμόγια,ανώνυμοι καί μή,συνεχίζουν νά κατακλέβουν ατιμώρητοι!!!


    Ποιός διαφωνεί ότι ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ????

    Έλληνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανδριανόπουλε πες αλεύρι, η λέσχη builderberg σε γυρεύει...πουλημένο τομάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πω πω ευφυια !!!!!!

    Καλως τον αμπελοφιλοσοφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. <>
    ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 1817
    Θεόδωρος Κ.Κολοκοτρώνης
    Το φωτιά και τσεκούρι είναι μεταγενέστερο φίλε άριστε, Ανδρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΛΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ? ΣΕ ΤΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΩΝ '80 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ? ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ - ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΝΔΡ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ. ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ. ΟΤΑΝ Ο ΜΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡ. ΗΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΑΦΗΣΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1981 ΕΤΗΣΙΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΑΥΤΑ. ΗΣΑΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΚΑΙ ΦΕΡΑΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ "ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ". ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΟΙ ΤΟΠΟΣ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΗΛΘΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ. ΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΛΟΙΠΌΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑΜΕ. ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΜΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ. ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΌΝ ΟΙ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 3 Δεκ 2010 4:35:00 μ.μ. ,
    επιτέλους, ένα σχόλιο που μας φέρνει αντιμέτωπους με τις ευθύνες μας. Είναι τραγικό να προσπαθώ κάθε μέρα να παίρνω αποδείξεις. Γιατροί, ταξιτζήδες, έμποροι στις λαικές, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Και ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΔΕ ΖΗΤΑΕΙ!
    Ντροπή μας, και καλά να πάθουμε, αφού ακόμη και λίγο πριν το τέλος δεν αλλάζουμε μυαλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΣΥ ΚΩΛΟΜΑΓΟΥΛΕ ΘΑΤΣΕΡΙΣΚΟ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΑΝΗΚΕΙΣ; ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΟΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ....ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΕ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. oso pio grigora vouliaxoume toso to kalitero.
    ta ofeli.
    1.telos o fovos ke i agonia.
    2.arxizi i elpida.
    3.xanaxtizoume.

    ine i eukeriamas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ωραια η αναλυση σας κ. Ανριανοπουλε, κ δυστυχώς με μεγαλη δοση αληθειας.
    Δεν μού λέτε όμως, κάτι ιστοριούλες με κατι τσιμεντα τις θυμάστε? ότι πήρατε την βενζίνη 120 δρχ/λτ κ την πηγατε 175 δρχ/λτ το θυμαστε?
    Το προβλημε με εσας τους πολιτικούς είναι κ η κρίση σας αλλα κ η μνημη σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η Βενζίνη αυξήθηκε 50δρχ όταν μπηκε ο σχετικός φόρος. Και την επoμένη ακριβώς που ειχε φύγει ο Ανδρ από το Υπουργείο που αρνιόταν να βάλει φόρους. Να μελετάτε καλύτερα τα πράγματα πριν εκτοξεύετε στον αέρα κατηγορίες. Και οι φόροι - που δεν τους κατάργησε κανλενας μετά (λ.χ. ο Ανδρέα Παπανδρέου) μπαίνουν από το κράτος, όχι από την αγορά. Οσο για το άλλο παραμύθι για τα τσιμέντα πρώτη φορά το ακούω. Μάλλον τον Σουφλιά θα πρέπει να ρωτήσεις...

    liberal

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση