GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μόνο αυτό του έλειπε, δύο αγωνιστικές "κεκλεισμένων" ο ΠΑΟ‏...

Από τον Γιώργο Στάμου http://www.mpala.gr/ Ενός κακού μύρια έπονται λέει ο λαός και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού ταιριάζει "γ...

Από τον Γιώργο Στάμου
http://www.mpala.gr/

Ενός κακού μύρια έπονται λέει ο λαός και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού ταιριάζει "γάντι" η φράση. Οι "πράσινοι" όχι μόνο έχασαν από τον Ολυμπιακό Βόλου κι έμειναν πέντε βαθμούς μακριά από τον Ολυμπιακό, όχι μόνο έμειναν "ακέφαλοι" και ψάχνουν να βρουν μία ικανή διοίκηση που θα τους κρατήσει σε υψηλά στάνταρ, αλλά είδαν και τον αθλητικό δικαστή να τους...κόβει την στήριξη του κόσμου τους για τα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος και...
να τους επιβάλλει και πρόστιμο 71.500 ευρώ!
Αυτή είναι η τιμωρία του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ, εκεί που οι οπαδοί τους μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, κυνήγησαν τους παίκτες και συγκρούστηκαν με δυνάμεις της αστυνομίας.
Αναλυτικά:"Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 15ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :
Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
Β) ΠΑΕ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
Γ) ΠΑΕ Λάρισα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ.
Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει την ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές (υπότροπος) και συνολική χρηματική ποινή εβδομήντα ενός χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
Ε) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή χιλίων ευρώ
* Η εκδίκαση των υποθέσεων ΠΑΕ Αρης και ΠΑΕ Καβάλα αναβλήθηκε".

6 σχόλια

  1. Το κακο ειναι οτι τα ΒΟΔΙΑ που τα ονομαζεται φιλαθλους θα κανουν παλι τα ιδια στην πρωτη ευκαιρια ΠΑΡΑΚΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. WHO CONTROL THE CITY?...ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...
    3aklia-dz algerien en greece po tahleb.flv
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΗΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ,ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ , ΟΠΩΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ , ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟ 2004 , ΠΑΚΕΤΑ ΝΤΕΛΟΡ , ΣΑΝΤΕΡ , ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝΕ ΚΑΙ 6.000.000 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ 20.000.000 ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ,ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΚΑΘΕΤΗ ΠΤΩΣΗ , ΚΑΙ Ι ΤΑΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ .
    ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΜΕΝΟ ΣΤΙΣ 16-12-10 ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ
    Tromaktiko 16/12/10 ώρα : 11:16 μμ
    ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ , ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ , ΠΑΡΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑΣΑΣ ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ;;;;;ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΠΟΥΗΔΗ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ,ΕΠΙΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΑΠΟ 300 – 900 ΕΥΡΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νεα

    με αιτηση του δρ Κουτσουκου στην Εισαγγελια Αρειου Παγου και Πρωτοδικων Αθηνας ζητειται να βγουν απο το αρχειο η υποθεση ΑΣΠΑΙΤΕ Ευανθια Μπποτσαρη Ευρωπαικα Προγραμματα κλπ...

    Τα ερευνητικα σκανδαλα της δεξιας ακομα να τα καθαρισει το Πασοκ. Μολις πηραν καποιοι μια θεσουλα αμεσως φαινετα ξεχασαν

    και την Ευη Μποτσαρη την πρωην συμβουλο της Γιαννακου που περασαν απο τα χερια της εκατομυρια Ευρωπαικα Προγραμματα
    Στο κολπο και αρκετοι δηθεν πασοκοι που τα πιαναν απο τα δεξια

    Οι καταγγελιες ακομα συνεχιζονται και στο Υπουργειο και στην Εισαγγελια και ολοι κανουν τον τυφλο!! Θα πεσει σκουπα στο Υπουργειο Πιαδειας και ΑΣΠΑΤΕ συντομα!!

    Θα γελασει ο καθε πικραμενος αν δουμε ποιοι προδοτες απο το Πασοκ τα πιαναν απο την δεξια!!
    Ερχονται αποκαλυψεις

    Νομολοια Οποιος απο τα μπλογκ αποκαλυπτει απατες εις βαρους του Δημοσιου ΔΕΝ διωκεται βασει νομολογιας Εφετειου Αιγαιου που υιθετει Ευρωπαικο Δικαιο

    Ελληνες χτυπατε τους απατεωνες του Δημοσιου αλυπητα. Καντε μηνυσεις στους επιορκους εισαγγελεις που καλυπτουν σκανδαλα εις βαρος δημοσιου!!

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Η 17 ΝΟΕΜΒΡΗ , ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ , ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΑΠΕΡΓΙΩΝ , ΧΑΦΙΕΔΕΣ , ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ .
    ΔΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΠΕΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΕΡΟΥ Γ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ 1981 ΕΠΙ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Η 17 ΝΟΕΜΒΡΗ , ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ , ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΑΠΕΡΓΙΩΝ , ΧΑΦΙΕΔΕΣ , ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ .
    ΔΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΠΕΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΕΡΟΥ Γ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ 1981 ΕΠΙ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ολος ο κόσμος προσκυνά ...σώβρακα και φανέλες....από το γνωστό του Τζίμη Πανούση !!!!

    http://www.youtube.com/watch?hl=el&v=Y_kDDBZpBX4

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση