GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Cabaret Voltaire: Περιπλάνηση...

Ένα μουσικό-θεατρικό ταξίδι στο οποίο η « εναλλαγή » είναι η αφετηρία. Η επιτακτική ανάγκη για αλλαγή , η βαθειά επιθυμία για ένα καλύτερο ...

Ένα μουσικό-θεατρικό ταξίδι στο οποίο η «εναλλαγή» είναι η αφετηρία.
Η επιτακτική ανάγκη για αλλαγή, η βαθειά επιθυμία για ένα καλύτερο αύριο, η υπέρβαση της σκληρής καθημερινότητας και η αναζήτηση της ευτυχίας είναι ο τελικός προορισμός.
H μουσική και o λόγος, συνυπάρχουν τόσο ως αυτοτελείς ενότητες όσο και ως δημιουργικές προεκτάσεις μιας αέναης σκηνικής πρόκλησης.
Της ενσωμάτωσης ετερόκλητων δραματουργικών στοιχείων που ωστόσο δημιουργούν μια ομόκεντρη ενότητα που έχει ως σημείο αναφοράς την τέχνη αλλά κυρίως …την ζωή….
Η ανθρώπινη φωνή και ο ήχος του ηλεκτρονικού οργάνου {electrone}, προσεγγίζουν τον εσωτερικό ήχο των κειμένων αποκαλύπτοντας και ελευθερώνοντας...
 την μυστική ζωή των λέξεων.
Στο πρώτο μέρος η δραματοποιημένη ανάγνωση μέρους του κειμένου της «Εβραίας» του Μ. Μπρέχτ, και του: «Μίλα μου σαν την βροχή» του Τ. Ουϊλλιαμς, συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό της αναζήτησης και της επιτακτικής ανάγκης για μια έξοδο, μια φυγή προς την υπέρβαση σ έναν κόσμο όπου το όνειρο δικαιούται να υπάρχει ως αδιάσπαστο στοιχείο της πραγματικότητας.
Η μουσική άλλοτε προσθέτει στην υπάρχουσα σιωπή και άλλοτε ολοκληρώνει την περιπλάνηση οδηγώντας το επόμενο βήμα……
Τραγούδια αγαπημένων Ελλήνων συνθετών κλείνουν την βραδιά θυμίζοντας μας… πως οι διαχρονικές αξίες είναι ίσως «μυστικό» για μια πιο ενδιαφέρουσα ζωή.
Εκτέλεση ηλεκτρονικού οργάνου{Εlectrone}–Σύνθεση-Ενορχήστρωση:
ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
Ερμηνεία – Σκηνοθεσία: ΟΛΥΝΑ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ
Παραγωγή ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ
7,8,21,22/01/2011 8.30μμ
CABARET VOLTAIRΕ
Μαραθώνος 30, Κεραμεικός 2105227046/ 6933513308
Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ {με ποτό}
Διάρκεια 85 λεπτά.

3 σχόλια

  1. WHO CONTROL THE CITY?...ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...
    3aklia-dz algerien en greece po tahleb.flv
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΗΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ,ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ , ΟΠΩΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ , ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟ 2004 , ΠΑΚΕΤΑ ΝΤΕΛΟΡ , ΣΑΝΤΕΡ , ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝΕ ΚΑΙ 6.000.000 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ 20.000.000 ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ,ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΚΑΘΕΤΗ ΠΤΩΣΗ , ΚΑΙ Ι ΤΑΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ .
    ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΜΕΝΟ ΣΤΙΣ 16-12-10 ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ
    Tromaktiko 16/12/10 ώρα : 11:16 μμ
    ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ , ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ , ΠΑΡΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑΣΑΣ ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ;;;;;ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΠΟΥΗΔΗ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ,ΕΠΙΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΑΠΟ 300 – 900 ΕΥΡΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμπρός να Fam De la Patri! Εμπρός να φάμε τους Έλληνες που δεν είναι Μηχανικοί Πολυτεχνείων με τις Άδειες που τους βγάζουμε και τους γδέρνουμε, με το ένσημο που από κάθε Δημόσιο Έργο πηγαίνει κατ’ ευθείαν στα Ασφαλιστικά μας Ταμεία και έτσι οι συντάξεις μας είναι σαν παχιές αγελάδες, ( νάναι καλά τα βόδια και το γκουβέρνο που τα έζεψε)!!!! Για μας που γεμίσαμε με την γνώση μας και τις ικανότητες μας την Ελλάδα από άκρη σε άκρη αυθαίρετα, που τιγκάραμε τα σπίτια ημιυπαίθριους χώρους.
    Τι ήθελε και τι θέλει ο ιδιοκτήτης που έριχνε το χρήμα ή ο εργολάβος?
    Δέκα μέτρα, πενήντα μέτρα, εκατό μέτρα παραπάνω από την νόμιμη άδεια, αλλά με την αμοιβή μας κανονικά από την πίσω πόρτα στο τσεπάκι μετρητά και αφορολόγητα!
    Δεν θα εμείς θα είμαστε αυτοί που θα του χαλάσουμε το χατίρι να χαλάσουμε και την πιάτσα, ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ θα την κάνουμε την παρανομία και με την Πολεοδομία τα βρίσκουμε!!!!
    Της Πουτάνας το κάγκελο θα γίνει τώρα με τα Πιστοποιητικά που θα μας ανατεθούν να δίνουμε για το αν μια κατασκευή πληροί τους όρους Θερμομόνωσης και αν όχι να υποδεικνύουμε στον ιδιοκτήτη τι πρέπει να κάνει για να εναρμονιστεί με αυτούς, γιατί εμείς που κάναμε όλα τα παραπάνω και που εδώ και κάμποσο καιρό έχουν πέσει οι κατασκευές και είμαστε πεινασμένοι για το κάτι παραπάνω θα δράσουμε!!
    Νάναι καλά και αυτή η ανεκδιήγητη Υπουργός που έκανε αυτήν την καλή σκέψη για να μας σώσει, και που η ΑΣΧΕΤΗ αντί να πει το από εδώ και πέρα, ζητά να γίνουν μετατροπές σε σπίτια και πενήντα και εκατό χρόνων, αλλιώς χάνουν την αξία τους και δεν μεταβιβάζονται, δεν πωλούνται !!!!
    Φαντάζεστε τους ιδιοκτήτες πεσμένους στα τέσσερα να μας φιλούν τα αρχίδια και με το πακέτο στα χέρια, άλλος τούβλο άλλος κατοσταριές τα Ευρώπουλα για να πάρουν το Πιστοποιητικό με όσο γίνετε πιο φτηνές παρεμβάσεις στο κτήριο τους?
    Ζήτω μας!!!! Ζήτω της Υπουργού Μπιρμίλη!!!! Ζήτω το Μπορδέλο που ζούμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασοκ

    οι αλλαγες στην ανωτατη Εκπαιδερυση δεν μπορει ναα γινουν απο αυτους που συγκαλυπτουν τα σκανδαλα της δεξιας στην παιδεια

    στο γραφειο του Γιαννη Παναρετου ειναι πολυ καιρο το σκανδαλο Ασπαιτε Ευη Μποτσαρη Ευρωπαικα Προγραμματα 'κοψιμο του οικοπεδου της Ασπαιτε και χτισιμο του εμπορικου κεντρου the mall

    οπως και ο θανατος του Καθηγητη Σπυρελλη που υπεγραψε για το the mall.

    Πώς πεθανε ξαφνικα ο Σπυρελλης που εφερε με πλαστα εγγραφα την Ευανθια μακρη Μποτσαρη στην Ασπαιτε? Δολοφονηθηκε? Ειχε μιλησει ο Σπυρελλης πριν δολοφονηθει?

    Που εμπλεκεται η Εισαγγελεας Ελενη Ραικου που αναμενεται να συληφθει εντος λιγων ημερων?

    Ερχονται αποκαλυψεις!!

    Αδεκαστοι Ρεπορτερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση