GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αφαιρέθηκαν οι Μεσογειακοί του 2013 από την Ελλάδα...

Χάνουν τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013 ο Βόλος και η Λάρισα. Η  Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) που συνεδρίασε στο Παρί...

Χάνουν τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013 ο Βόλος και η Λάρισα. Η  Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) που συνεδρίασε στο Παρίσι κατά συντριπτική πλειοψηφία αποφάσισε την αφαίρεση της διοργάνωσης από την Ελλάδα, καθώς έκρινε ότι η χώρα δεν μπορεί να ανταποκριθεί οικονομικά: Η  Ελλάδα θα έπρεπε να βάλει αρκετά χρήματα για να φέρει σε πέρας μία διοργάνωση χαμηλού κύρους και σίγουρα ζημιογόνα...
Βάσει του αρχικού προγραμματισμού, οι Αγώνες θα...
 διεξάγονταν από τις 24 Ιουνίου μέχρι τις 3 Ιουλίου του 2013, παρουσία 4.000 αθλητών από 24 χώρες. Οι θεσσαλικές πόλεις πήραν το χρίσμα στις 27 Οκτωβρίου 2007 στην Πεσκάρα. Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί η πόλη που θα πάρει τη διοργάνωση, μόλις δύο χρόνια πριν την έναρξή της. Μεγάλο φαβορί είναι η ισπανική Ταραγόνα.

10 σχόλια

  1. ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ ΑΛΩΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΡΙΣΤΑ,ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΝ ΤΑ ΠΙΡΑΓΧΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕ ,ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ.ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΗΣΤΙΚΕ ΟΥΔΕΙΣ . ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΙΑΓΚΟΥΛΕΣ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ. ΕΥΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΚΟΝΟΜΟΥΣΑΝ,ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ,ΕΥΓΕ ΤΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝΕ ΧΑΡΜΑΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και κλαααααμα τα λαμογια,
    ΡΕ ουστ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kai pio poli KLeei H ntora me ta oikopeda kai ta lamogia pou thn synodevoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε ρε κλάμα ο κούβελος και η καμηλοπάρδαλη του Δράκουλα (απλή συμμαθήτρια του Χριστφοράκου η καημένη….).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗΔΕΣ ΣΑΣ ΤΗΝ "ΕΧΩΣΑΝ";
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΑΝΑΘΛΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πασοκ

    Αποκαλυψη

    Αν και ο Ραγκουσης Γιαννης ο χουντικος και Παπαουτσης ο ανοητος ειχαν ετοιμασει τα ΜΑΤ μπροστα στην Νομικη τοτε εμφανιστηκε ο Δρ Κουτσουκος που μολις τελειωσε το μαθημα στην ΑΣΠΑΙΤΕ και εκανε τηλεφωνα "ψηλά"!

    Δεν θα μπουν τα ΜΑΤ στην Νομικη και ΔΕΝ θα καταργηθει το ασυλο ειπε ο δρ Κουτσουκος εξω απο την Νομικη Σχολη


    Καλουμε την Πρυτανεια του Πανεπιστημιου να κοιταξει τα προβληματα της διαφθορας στο Πανεπιστημιο και να αφησουν το θεμα Μεταναστων.

    Η Ραικου Ελενη να μην δωσει αδεια γιατι εκτος απο τις μηνυσεις που εχει εναντιον της για την καλυψη σκανδαλων της δεξιας θα προστεθουν και αλλες!!

    Να λυθει το θεμα ειρηνικα!!

    Αυτη η κινηση του Δρ Κουτσουκου εσωσε το Πασοκ απο το χαος.
    θα ειχαμε γινει Καιρο!!

    Χάος επικρατεί στους δρόμους του Καΐρου και του Σουέζ, όπου διαδηλωτές έχουν ξεσηκωθεί κατά του καθεστώτος του Χόσνι Μουμπάρακ.

    Ελα Ραγκουση Γιαννη εισαι χουντικος και ανεπαρκης, οπως και ο νομος για τους μεταναστες που εφτειαξες...τον πουλο τωρα

    Γιαννης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ,ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση