GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κατά Πάγκαλου...

Αποκλειστικό Επιστολή του Βαγγέλη Λόη, μέλος Εθνικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ., προς Πρόεδρο της Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης, σ. Α...

Αποκλειστικό

Επιστολή του Βαγγέλη Λόη, μέλος Εθνικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ., προς Πρόεδρο της Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης, σ. Ανωμερίτη Γεώργιο, με την οποία ζητά να κληθεί από την αρμόδια επιτροπή ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης!

Σύντροφε Πρόεδρε της Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης,
Μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις και μετά από σειρά γεγονότων και δηλώσεων που εκθέτουν το κίνημα μας αλλά και το κάθε μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ, όπως και τον ίδιον το Πρόεδρο μας και την κυβέρνηση και σύμφωνα με τα άρθρα του κώδικα Δεοντολογίας και Διαφάνειας σας...
κάλω να καλέσετε σε συνεδρίαση σας τον σ. Πάγκαλο Θεόδωρο!
Η συμπεριφορά του, οι δηλώσεις του στον τύπο, έχουν δημιουργήσει ανεπανόρθωτη ζημιά στο κίνημα μας και η κοινωνία πλέον δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές…!
Μετά και από τα δημοσιεύματα στον τύπο για την εξωφρενική σε εποχές λιτότητας έξοδό του που προκαλεί, ακόμα δε χειρότερο αν πρόκειται για δώρο του συγκεκριμένου επιχειρηματία, τότε αυτό προξενεί εύλογα ερωτηματικά σε όλη την κοινωνία!!!

Συντροφικά,
Βαγγέλης Λόης
Μέλος εθνικού Συμβουλίου
ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Κοινοποίηση:
-Γραμματέα Εθνικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ.
σ. Μιχάλη Καρχιμάκη
-Γραμματέα Π.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αθήνας
σ. Κώστα Πούλιο

11 σχόλια

  1. Ε,ΑΦΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ.ΜΑΣ ΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΩ ΔΙΚΑΙΩ.ΠΟΝΑΕΙ ΔΟΝΤΙ,ΒΓΑΖΕΙ ΔΟΝΤΙ.ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞ,ΕΝΓΚΕΛΣ,ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ, ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.ΓΕΩ.ΜΑΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ? ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ, ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΣΑΣ? ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΩΣΑΝ ΤΟΝ ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟ???Η ΘΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΤΣΙ ...ΣΚΕΤΑ Κ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΕΓΟΙ ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΠΟΥΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ....ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ??? ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΟΧΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΕΣ!!! ΜΙΑ ΜΑΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιστολή ενδοΠΑΣΟΚική,
    πού αρχίζει μέ:Σύντροφε Πρόεδρε..
    καί τελειώνει μέ:Συντροφικά...
    Μερικοί ακόμα διατηρούνται στή
    σαλαμούρα.
    Επιμένουν ότι είναι ΠΑΚ καί ΠΑΣΟΚ
    τού 1974.
    Επειδή καί η σαλαμούρα χαλάει,
    υπάρχει η φορμόλη.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα "παχύδερμα" έχουν και θράσος. Αίσχος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι προτιμότερο να είσαι Πάγκαλος παρά τσιράκι του Παναγιωτακόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΓΩ ΠΕΝΤΕ ΚΙΛΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΦΑΕ ΦΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σύντροφοι,γιά μπάτσες είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχει δικιο ο Πάγκαλος. Και λίγα λέει.Η αλήθεια πονάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το πρόβλημα στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ είναι ότι το IQ των μελών του ισούται με το 1/2 του IQ ΠΑΓΚΑΛΟΥ.Το ερώτημα είναι πώς είναι δυνατόν να είναι μέλη του Εθνικού Συμβουλίου. Βέβαια είναι η εποχή που οι ΦΕΛΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι αλήθεια, ότι ο Πάγκαλος δήλωσε , πως αν τολμήσει να το αγγίξει ο ΓΑΠ, θα βγάλει πολλά στη φόρα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. " Σ ύ ν τ ρ ο φ ε " χα χα χα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση