GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φαντάροι για τα σκουπίδια…

Από το http://diktiospartakos.blogspot.com/    ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ, ΔΩΡΕΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! Και ο Ευ. Βενιζέ...

Από το http://diktiospartakos.blogspot.com/  
ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ, ΔΩΡΕΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!
Και ο Ευ. Βενιζέλος, υπουργός Εθνικής Άμυνας και άνθρωπος που δεσμεύτηκε ότι θα διαφυλάξει τα δικαιώματα των στρατευμένων, βρήκε τη λύση στο πρόβλημα αποκομιδής των σκουπιδιών της Θεσσαλονίκης:
ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ!
Δηλαδή θα βάλουν τους ανεκπαίδευτους στρατιώτες,
· όπου όλοι γνωρίζουμε την επιπολαιότητα και τη βιασύνη που επικρατεί κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής εκπαίδευσης των οδηγών στρατιωτικών οχημάτων ,
· που δεν γνωρίζουν τους δρόμους της πόλης και δεν έχουν καμιά...
 επαγγελματική εμπειρία στην συγκομιδή σκουπιδιών,
· που οδηγούν ανασφάλιστα οχήματα και ευθύνονται προσωπικά σε περίπτωση ατυχήματος
να αναλάβουν τόσο μεγάλη ευθύνη, εκθέτοντας τους ίδιους και τους πολίτες της πόλης σε πρωτόγνωρους κινδύνους ατυχημάτων.
Επίσης, από πού και ως που, ο φαντάρος που υποχρεώνεται να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία, δίνει όρκο να υπερασπίζει την Άμυνα της χώρας και το Σύνταγμα, μετατρέπεται σε δούλο που όλοι αυθαίρετα εκμεταλλεύονται, καλύπτοντας τρύπες του κρατικού μηχανισμού και εξυπηρετώντας τις ανάγκες των δημοσίων σχέσεων των πολιτικών;
Αυτό είναι το περιεχόμενο και η ουσία της συμμετοχής του Στρατού στην Πολιτική Προστασία!
Βλέπεις εκλογές έρχονται, γιατί ο Ευ.Βενιζέλος να μην γίνει αρεστός στους συμπολίτες εκλογείς του;
Γιατί να μη στηρίξει τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Μπουτάρη, που στηρίχτηκε και από το ΠΑΣΟΚ;
Έτσι λοιπόν, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟ και ο δήμαρχος Μπουτάρης αποφάσισαν ότι το αδιέξοδο που δημιούργησαν από κοινού, μετατρέποντας τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας σε χωματερή θα λύσει ο Στρατός, δηλαδή οι φαντάροι.
Τόσοι φόροι, τόσα δημοτικά τέλη και τελικά άφησαν τη Θεσσαλονίκη χωρίς απορριμματοφόρα. Στους δρόμους της πόλης έχουν στοιβαχτεί 1000 τόνοι σκουπιδιών καθώς τα 55 από τα 73 απορριμματοφόρα παραμένουν καθηλωμένα λόγω βλάβης.
Σήμερα, κυκλοφόρησαν μόλις 8 απορριμματοφόρα!!!
Αλήθεια που είναι οι δημοσιογράφοι να αναδείξουν τις ευθύνες της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης; Αλλά φαίνεται το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να καταδικάζουν τους απεργούς-εργαζόμενους.
Ποιος ξεχνά τις κραυγές τους σε περιπτώσεις απεργιών των εργαζομένων στους ΟΤΑ, όταν διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους αναδεικνύοντας «τους κινδύνους για τη δημόσια υγεία», καταγγέλλουν ότι «θα μας φάνε τα ποντίκια», «θα ξεσπάσει επιδημία» και τόσα άλλα προπαγανδιστικά ευτράπελα;
Τώρα δεν κινδυνεύουν οι πολίτες της Θεσσαλονίκης; Σύμφωνα με δηλώσεις του αντιδημάρχου καθαριότητας Θεσσαλονίκης, ακόμη και αν επιστρατευτούν τα οχήματα του στρατού η διακομιδή των σκουπιδιών θα διαρκέσει έως τα μέσα της επόμενης βδομάδας, για να καθαρίσει η πόλη!
Την ίδια στιγμή, ο προηγούμενος δήμαρχος της ΝΔ, Παπαγεωργόπουλος και ο νυν του ΠΑΣΟΚ, Μπουτάρης επιρρίπτουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο, για την άθλια και επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί στην πόλη.
Όμως, αναπάντητο παραμένει το ερώτημα γιατί ο καταχρεωμένος δήμος Θεσσαλονίκης, αντί να καλύψει τις τρομερές ανάγκες των πολιτών και πρώτα από όλα να φροντίσει για την καθαριότητα της πόλης που την μετέτρεψαν σε χαβούζα, δαπάνησε 250.000 ευρώ, για τον Ανδριάντα του Καραμανλή του πρεσβύτερου.
Αλήθεια, ενώ κλείνουν παιδικοί σταθμοί, σχολεία, σχολές ΑΕΙ-ΤΕΙ, τα νοσοκομεία υπολειτουργούν κλπ. σε ποιον περίσσευαν τα 250.000 ευρώ για να φτιάξουν Ανδριάντα σε ένα πολιτικό άνδρα, που πέρα από τη δεξιά ρητορεία, η ιστορική μελέτη αποδεικνύει ότι λούφαξε την περίοδο της Κατοχής, αφήνοντας πίσω του την Αθήνα Πόλη Τέρας της άναρχης δόμησης των εργολάβων και αξεπέραστη παρακαταθήκη Διαπλοκής, ακραίου κρατικού αυταρχισμού, παραβίασης της λαϊκής εντολής, τεράστιων εγκλημάτων ενάντια στον κυπριακό λαό!
Είναι οξύμωρο στην πόλη που δολοφονήθηκε ο Λαμπράκης, επί πρωθυπουργίας Κωνσταντίνου Καραμανλή, να στήνουν τον ανδριάντα του Καραμανλή, ενώ την πόλη κατακλύζουν τα σκουπίδια!
Εμείς καλούμε τους φαντάρους να αντιδράσουν.
Να αρνηθούν να οδηγήσουν τα στρατιωτικά οχήματα στους δρόμους της πόλης και να συμμετέχουν στην αποκομιδή των σκουπιδιών.
Καλούμε τους γονείς να διαμαρτυρηθούν, να σταθούν δίπλα στα παιδιά τους και να τα υπερασπίσουν. Δεν πρέπει να αφήσουν κανένα πολιτικό να τα εμπαίζει , να τα εκμεταλλεύεται και να τα αφήνει εκτεθειμένα σε σοβαρούς κινδύνους για την υγεία και την σωματική τους ακεραιότητα.
Τέλος, απευθύνουμε δημόσιο κάλεσμα στα Σωματεία και στην Ομοσπονδία των εργαζόμενων στους ΟΤΑ να σταθούν δίπλα στους φαντάρους και να εμποδίσουν την απαράδεκτη και επικίνδυνη αυτή μεθόδευση.
Πρέπει τώρα τα εργατικά σωματεία, οι φοιτητικοί σύλλογοι, οι Κινήσεις Πόλης όχι μόνο να προστατεύσουν τους φαντάρους, αλλά και να απαιτήσουν από την Τοπική Αυτοδιοίκηση να εξασφαλίσει σύγχρονη, καθαρή, ασφαλή, από τις κρατικές-αυτοδιοικητικές αυθαιρεσίες και αξιοπρεπή διαβίωση στους πολίτες της Θεσσαλονίκης.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

16 σχόλια

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΑΝΟΥΝ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥς ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΔΕΣ (ΔΕΝ ΈΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΔΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και οι φαντάροι και οι καραβανάδες και οι παπάδες και όλος ο λαός να βάλουν πλάτη να καθαρίσει η πόλη ...από την βρώμα που άφησαν πίσω τους ο πρώην δήμαρχος και ο πρώην νομάρχης-ζοροπανίκας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε αυτός ο Ντινόπουλος τώρα στο MEGA δεν έχει το Θεό του. Δεν ξέρει τι του γείνετε. Φωνάζει συνέχει σαν ΚΑΦΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτόν τον φαντάρο που θα βάλετε να μαζέψει τα άπλυτα της πόλης σας είναι ο ίδιος (και οι γονείς του) που πληρώνει τον Δήμο σας για τα απορρίματα, πληρώνει τους μισθούς των πολιτικών σας και τους μισθούς των ανωτέρων του.
    Κι ας τον αποκαλούν παλιοφάνταρο.
    Είναι αυτός που στη σοβαρή ανάγκη της χώρας θα τρέξει να δώσει τη ζωή του ενω οι υπόλοιποι θα έχετε λακίσει κατα 'κει που είναι οι τραπεζικοί λογαριασμοί σας, όπως ακριβώς δείξατε μέχρι σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρέ καργιόλη ψευταρά,
    τά 7-10 στρατιωτικά οχήματα,τά
    οδηγούν μόνιμοι πολίτες συμβασιούχοι
    στό στρατό.50ρηδες είναι.
    Η αποκομιδή γίνεται από τούς
    υπαλλήλους τού Δήμου.
    Κανένας κληρωτός φαντάρος δέν έχει
    εμπλακεί.
    Μά πόοοοσο Γκεμπελίσκος είσαι?
    Εντεταλμένη vaginaσκύλα,έχεις τό
    θράσος νά μιλήσεις γιά δούλους!!
    Προερχόμενε από τό πιό στυγνό
    πολιτικό καθεστώς.
    Εκεί ρέ,οί φαντάροι καθάριζαν
    τούς απόπατους στίς ντάτσες τής
    νομεκλατούρας.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΠΡΩΙ - ΠΡΩΙ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φυσικά και είναι παράνομη η χρησιμοποίηση φανταρων αμισθί για υπηρεσία που έπρεπε να ανατεθεί και να πληρωθεί σε ιδιωτικές επιχειρησεις από το Δήμο Θεσσαλονίκης.Μόνο με στρατιωτικό νόμο η με κήρυξη έκτακτης ανάγκης μπορεί να γίνει αυτό.
    Οι έλληνες πολίτες που υπηρετούν στό στρατό και μάλιστα αμισθί με παγκόσμια πρωτοτυπία δεν είναι δούλοι για να δουλεύουν σε θέσεις ιδιωτικού τομέα.Ντροπή για τον κ.Μπουτάρη και τον συνεργαζόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ.
    ΘΑ ΔΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είναι κακό ρε σύ να μαζεύουν οι φαντάροι τα σκουπίδια των πολιτών και των πολιτικών.

    Κοινωνικό έργο κανουν!

    Ορθόν ομως είναι,

    επικεφαλείς στις σκουπιδιάρες να είναι και καποιοι Υψηλόβαθμοι, απο συνταγματάρχη και άνω, να δίνουν οδηγείες δια την αντιμετώπηση του εχθρού.

    Ο εχθρός της υγείας,

    τα σκουπίδια,

    θέλουν στρατηγούς εκπαιδευμένους στα σχολεία και στα πεδία των μαχών της μίζας και της λαμογιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι "σκουπιδο-κομμάντο" εν δράσει στη Θεσσαλονίκη - Από το πρωί ο Στρατός καθαρίζει τα σκουπίδια!
    21-01-2011 11:08:14
    Ο αρχηγός του ΓΕΣ Φράγκος Φραγκούλης αποδέχθηκε το αίτημα-εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου για να περισυλλέγει το στρατιωτικό προσωπικό (οι περίφημοι "κομμάντο σκουπιδιών" ή "σκουπιδο-κομμάντο") τα σκουπίδια στην πόλη που εκλέγεται ο υπουργός, και από σήμερα δεκάδες φορτηγά του Ελληνικού Στρατού μεταβλήθηκαν εν μία νυκτί σε σκουπιδιάρηδες και μαζεύουν τα σκουπίδια από την Θεσσαλονίκη, απλά και μόνο γιατί δεν επαρκούν τα απορριματοφόρα του δήμου, εγκαταλείποντας φυσικά κάθε εκπαίδευση και υπηρεσία!

    Από νωρίς το πρωί, 14 φορτηγά οχήματα από το Γ' Σώμα Στρατού με δεκάδες αξιωματικούς, υπαξιωματικούς, ΕΠΟΠ, και στρατεύσιμους, καθαρίζουν την πόλη του υπουργού Εθνικής Άμυνας, ένα καθήκονμ το οποίο υποθέτουμε ότι δεν πειλαμβανόταν σε αυτά που υπολόγιζαν να προσφέρουν στην πατρίδα, ειδικά οι αξιωματικοί.

    Στο έργο τους καθοδηγούνται από υπαλλήλους της αντιδημαρχίας Ανακύκλωσης και Καθαριότητας οι οποίοι τους δίνου και τις σχετικές εντολές για το που πρέπει να "επιχειρούν" οι "κομμάντο των σκουπιδιών".

    «Αυξήθηκαν και τα απορριμματοφόρα του δήμου αφού μπορέσαμε να επιδιορθώσουμε κάποιες βλάβες. Από τα 10 που λειτουργούσαν χθες, σήμερα βγήκαν στους δρόμους 23 οχήματα και ελπίζουμε να βελτιωθεί η κατάσταση στους δρόμους», δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Στάθης Αβραμίδης.

    Η συνδρομή του Ελληνικού Στρατού δεν έχει προσδιοριστεί για πόσο χρονικό διάστημα θα συνεχιστεί. "Για όσο χρειαστεί" λένε συνεργάτες του υπουργού. Υπολογίζεται πως σε κάδους και πεζοδρόμια έχουν συσσωρευτεί περίπου 2.000 τόνοι απορριμμάτων.

    Εμείς προτείνουμε να διατεθούν και Leopard-2HEL, τα οποία έτσι ή αλλιώς πυρομαχικά δεν έχουν για να μπορέσουν να επιχειρήσουν ή ΤΟΜΑ Μ113, τα οποία΄έχουν και μεγάλη χωρητικότητα στο εσωτερικό τους για σκουπίδια και έτσι ή άλλιώς είναι παντελώς ακατάλληλα για το σύγχρονο πεδίο μάχης, αφού στον Στρατό τα χαρακτηρίζουν και "ταξί μάχης".

    Στις δύσκολες περιοχές όπου υπάρχουν μεγάλες συγκεντρώσεις σκουπιδιών μπορούν να ριφθούν και αλεξιπτωτιστές για να δημιουργήσουν λαβίδα στα σκουπίδια. Έτσι ή αλλιώς έχουν ειδικευθεί σε τέτοια καθήκοντα: Το 2002 τους είχαν χρησιμοποιήσει για να σπάνε τον πάγο στα πεζοδρόμια της Κηφισιάς.

    Ελπίζουμε η κίνηση αυτή του υπουργού Εθνικής Άμυνας να μην επεκταθεί και σε άλλες "κοινωνικές δραστηριότητες" και δούμε στρατιωτικούς - νηπιαγωγούς επειδή δεν επαρκούν οι νηπιαγωγοί, στρατιωτικούς - φύλακες σε σχολεία, σε μουσεία, καθαριστές τουαλετών κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε προδότες που το είδατε οι φαντάροι να μαζεύουν σκουπίδια;

    Αλλά τέτοια σκουπίδια που είσαστε εσείς πρέπει να πάτε για τη χωματερή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. SIGA RE! IPOTITHETE OTI AN XRIASTI
    PREPI NA PALEPSOUN NA POLEMISOUN I NA DOSOUN TO AIMA TOUS GIA TIN PATRIDA .TI THA PI ANEKPEDEFTI KE TI THA PATHOUN AN MAZEPSOUN TA SKOUPIDIA;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ρε οργια ολοι σας, που ειδατε στρατιωτες στα ανατρεπομενα? ετσι να τους δω και εγω δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΔΕΙΤΕ-ΡΩΤΗΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ. ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έλεος!!!!Δεν στέλνουμε τα παιδιά μας στο στρατό για να μαζεύουν τα σκουπίδια!!!
    Να στείλει πρώτα ο Βενιζέλος το παιδί του και μετά εμείς.
    Ποιος είναι ικανός να βάλει τάξη σ'αυτή τη χώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν και δεν μου αρεσει ο πολιτικος σας λογος θα πρεπει να συμφωνησω με αυτα που σημερα γραφεται και μπραβο που αναδικνειεται αυτο το προβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση