GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πολιτική κρίση στην Αλβανία και ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός...

Από ΚΔΣ της ΣΦΕΒΑ http://www.sfeva.gr/    Η κλιμακούμενη πολιτική κρίση στην Αλβανία, της οποίας το εύρος και την απόληξη δεν μπορούμ...

Από ΚΔΣ της ΣΦΕΒΑ
http://www.sfeva.gr/  
Η κλιμακούμενη πολιτική κρίση στην Αλβανία, της οποίας το εύρος και την απόληξη δεν μπορούμε να προδικάσουμε, αποτελεί σαφώς εσωτερικό ζήτημα της χώρας.
Η κρίση όμως αυτή, παρουσιάζει αναμφίβολα ουσιαστικό ενδιαφέρον και για την Ελλάδα, στο βαθμό που σχετίζεται πρώτιστα με την ασφάλεια του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.
Στην παρούσα φάση είναι απαραίτητη η ανάληψη όλων των...
 νομίμων διπλωματικών πρωτοβουλιών από Ελληνικής πλευράς, προκειμένου να διαφυλαχθούν η ζωή και ιδιοκτησία των αδελφών μας.
Η κατά τα ανωτέρω εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των Βορειοηπειρωτών θα αποτρέψει ενδεχόμενες ενέργειες από κύκλους, οι οποίοι ευνοούμενοι από την κατάσταση ρευστότητος, βασίμως εκτιμάται ότι θα επιχειρήσουν να πλήξουν ποικιλότροπα την Ελληνική Εθνική Μειονότητα.
τραγικά εξάλλου γεγονότα της Χειμάρρας τον παρελθόντα Αύγουστο, είναι πολύ πρόσφατα. Ας μας φρονηματίσουν!

5 σχόλια

  1. Ελπίζω να ακούνε οι υπεύθυνοι και οι κυβερνώντες. Αλλά εδώ δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια και την ελευθερία (βλ. μνημόνιο) των εντός συνόρων Ελλήνων, για τους εκτός θα τα καταφέρουμε; Μόνο αν καταλάβουν οι κυβερνώντες ότι έχουν δύο επιλογές θα βελτιωθούν τα πράγματα: ή πράττουν το καθήκον τους ή πληρώνουν το ανάλογο τίμημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν κατεβει ειτε νομιμα ειτε με τη βια απο το θωκο η προδοτικη εθνομηδενιστικη κυβερνηση ΓΑΠ, τοτε θα εχουν αξια τα λογια αυτα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΕΟΣ

    ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΣΕΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

    ΒΑΛΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ


    ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?

    ΕΛΕΟΣ

    ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ 6% ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ 1%

    ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακομα και στην Αλβανια οι Ελληνες πολιτικοι που ειναι στη Βουλη δεν ειναι ενωμενοι. Μονο ο Βαγγελης Ντουλες εχει πυγμη οι υπολοιποι εχουν το συνδρομο του "Εφιαλτη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε των 6:53,

    Διαφωνώ κάθετα, ο Ντούλες έχει ριζώσει στην καρέκλα του ηγέτη και δεν ξεκουμπίζεται. Πηγαίνει με τα νερά του ΠΑΣΟΚ ενώ ο Ξέρρας (υπουργός πλέον του Μπερίσα) πηγαίνει με τη ΝΔ. Και οι δύο, μαύρα χάλια! Να καταλάβουν οι ηγέτες ότι ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε η ΝΔ είναι από αυτούς που νοιάζονται για τον τόπο για να δούμε άσπρη μέρα στο Βούρκο, στους Αγ. Σαράντα, στη Δερόπολη και αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση