GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ελληνικό μοντέλο θέλει άλλη φιλοσοφία...

Από το http://www.sportsecrets.gr/    Μετά τον Βαγγέλη Βλάχο, ο Αστέρας Τρίπολης στηρίζει το ελληνικό μοντέλο στον πάγκο του και συμφώ...

Από το http://www.sportsecrets.gr/  
Μετά τον Βαγγέλη Βλάχο, ο Αστέρας Τρίπολης στηρίζει το ελληνικό μοντέλο στον πάγκο του και συμφώνησε με τον Παύλο Δερμιτζάκη. Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει πλέον το δύσκολο έργο να σώσει την ομάδα από τον υποβιβασμό, αλλά και να φτιάξει σιγά σιγά ένα δυνατό σύνολο που θα πρωταγωνιστεί ξανά!
Οι διοικούντες του… αστεριού βλέπουν στο πρόσωπο του ανερχόμενου Έλληνα τεχνικού τον άνθρωπο που όχι μόνο θα σώσει την ομάδα, αλλά θα την αναδιοργανώσει! Γιατί η επιμονή σε Έλληνες προπονητές είναι καλή, αλλά όχι με το μοντέλο που έχει ήδη ο Αστέρας, τους πολλούς Λατίνους.
Σε τέτοιου βεληνεκούς ομάδες χρειάζεται...
 σωστή εξισορρόπηση του ρόστερ, ανάμεσα στους ντόπιους και τους ξένους και καλή διαχείριση των ταλέντων της ομάδας! Όλα αυτά πιστεύουν στην Τρίπολη ότι μπορεί να τα κάνει ο Παύλος Δερμιτζάκης και για αυτό του έδωσαν αυτή την ευκαιρία.
Βέβαια, αυτή τη δουλειά την ξεκίνησε ο Βαγγέλης Βλάχος με τον μεγάλο χρόνο συμμετοχής που έδωσε σε παίκτες όπως ο Φορτούνης και ο Μπακασέτας, αλλά το γυαλί είχε σπάσει εδώ και καιρό με τον πολύπειρο τεχνικό δεν δύσκολα θα ξανακολλούσε!
Από εδώ και πέρα, η αλλαγή φιλοσοφίας θα πρέπει να φανεί και στο μεταγραφικό σχεδιασμό, αφού καλεί οι παίκτες από την Νότια Αμερική, αλλά σε μεγάλες ποσότητες ποτέ δεν έκαναν καλό, όχι μόνο στις ελληνικές, αλλά και σε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες!

1 σχόλιο

  1. ΕΛΕΟΣ

    ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΣΕΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

    ΒΑΛΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ


    ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?

    ΕΛΕΟΣ

    ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ 6% ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ 1%

    ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση