GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανευρωπαϊκές διαδηλώσεις για τον φράχτη...

Από την ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ    Συνέντευξη Τύπου  πραγματοποιήθηκε στις 5/1 ενάντια στις ρατσιστ...

Από την ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ
ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ  
Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε στις 5/1 ενάντια στις ρατσιστικές εξαγγελίες Παπουτσή για τη δημιουργία του Φράχτη του Αίσχους στον Έβρο και για τις αντιρατσιστικές/αντιφασιστικές κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη στις 15 Γενάρη με διαδηλώσεις και συναυλίες.
-ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ/ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 15 ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ 2ΜΜ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ 4ΜΜ.
-ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΡΑΚΤΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΕ...
 ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
-ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ.
-ΑΣΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΝΟΜΙΜΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
Λεφτά για τις γειτονιές μας, όχι στις περικοπές, τη φτωχεια, το ρατσισμό!
Συνέντευξη τύπου πραγματοποίησε η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011 στην ΕΣΗΕΑ στον 1ο Όροφο.
Την συνέντευξη άνοιξε ο Πέτρος Κωνσταντίνου, Δημοτικός Σύμβουλος Αθήνας, Συντονιστής της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στα Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή και μέλος της συντονιστικής επιτροπής διοργάνωσης του αντιρατσιστικού/αντιφασιστικού συλαλητηρίου στις 15 Γενάρη.
Ο Πέτρος Κωνσταντίνου ευχαρίστησε κατ' αρχήν τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθήνας Θεοδόση Πελεγκρίνη που φιλοξενεί και στηρίζει τον αγώνα των Αφγανών Πολιτικών Προσφύγων που βρίσκονται εδώ και 60 μέρες στα Προπύλαια, και τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου κ. Σιμόπουλο και την ομάδα των υπευθύνων φύλαξης του Πολυτεχνείου που φιλοξενούν προσωρινά τους πρόσφυγες από το Ιράν και την Παλαιστίνη που βρίσκονταν μπροστά στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και οι οποίοι δέχτηκαν το άγριο ξύλο της αστυνομίας το πρωί της 27ης Δεκέμβρη. “Ο υπεύθυνος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ στην Αθήνα κ.Τσαρμπόπουλος, ο οποίος τηρεί σιγή ιχθύος εδώ και μήνες, είναι συνυπεύθυνος για αυτή την βάρβαρη επίθεση σε πρόσφυγες έξω από την είσοδο του ΟΗΕ και του ζητάμε να παραιτηθεί εδώ και τώρα αλλιώς να δώσει εξηγήσεις γιατί δεν έχει εκδώσει ούτε μια ανακοίνωση, δεν έχει κάνει ούτε ένα διάβημα για την απάνθρωπη συμπεριφορά της αστυνομίας μπροστά στο κτήριο που υποτίθεται πως νοιάζεται για τους μετανάστες”.,
Ο Πέτρος Κωνσταντίνου τόνισε επιπλέον πως η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει πλέον πάρει τον πιο απονθρωπο δρόμο. Αυτόν της βίας απέναντι στα πιο κατατρεγμάνα, πιο κυνηγημένα κομμάτια του πλυθησμού αυτού του πλοανήτη. “Είναι η ίδια κυβέρνηση που χτυπάει τα εργασιακά, κοινωνικά και δημοκρατικά δικαιώματα των εργαζόμενων ακόμα και μέσα στις γιορτές. Αυτή η κυβέρνηση που κόβει μισθούτς, συντάξεις συλλογικές συμβάσεις, κόβει λεφτά από τα νοσοκομεία και τα σχολεία και βγάζει παράνομες τις απεργίες όποιου προσπαθεί να αντισταθεί. Είναι η ίδια κυβέρνηση που στοχοποιεί τους φτωχούς και κυνηγημένους μετανάστες από τον Έβρο και τη Σάμο, μέχρι τον Αγ. Παντελεήμονα ως υπεύθυνους για όλα τα προβλήματα και εξαγγέλει στρατόπεδα συγκέντρωσης και φράχτες στον Έβρο.”
Ο Πέτρος Κωνσταντίνου ανακοίνωσε την απόφαση Ιρανικών, Παλαιστινιακών και Αφγανικών κοινοτήτων σε ολόκληρη την Ευρώπη και τον κόσμο να διαδηλώσουν ειρηνικά στις 15 Γενάρη έξω από τις Ελληνικές πρεσβείες και προξενεία παραδίδοντας ψηφίσματα διαμαρτυρίας για τις ρατσιστικές πολιτικές που ακολουθεί η ελληνική κυβέρνηση.
Ανακοίνωσε την συμμετοχή της ΑΔΕΔΥ και του ΕΚΑ, δεκάδων σωματείων και συνδικάτων μεταξύ αυτών και της Ένωσης Μεταναστών Εργατών, Φοιτητικών Συλλόγων όπως η Φιλοσοφική και των Μεταλειολόγων του Πολυτεχνείου, μεταναστευτικών κοινοτήτων, σχολείων αλλά και του Συντονιστικού Αντίστασης Μαθητικών Πρωτοβουλιών και τωνAnticapitalista, όλων των Μεταναστευτικών Κοινοτήτων (ιδιαίτερη εντύπωση κάνει η συμμετοχή της Εβραϊκής κοινότητας η οποία τονίζει πως τέτοια τείχη αίσχους “θυμίζουν την εποχή του Ολοκαυτώματος”) αλλά και πολιτικών οργανώσεων όπως της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Επίσης διάβασε ένα μικρός μέρος της λίστας από τους καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος στα εικαστικά δρώμενα, τα θεατρικά και τη συναυλία στο Άγιο Παντελεήμονα.
(Ακολουθεί η συνολική τοποθέτηση του Πέτρου Κωνσταντίνου)
Τέλος ο Πέτρος Κωνστντίνου αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχτηκε την Δευτέρα 4/1 το βράδι κλιμάκιο της ΚΕΕΡΦΑ, της Ένωσης Μεταναστών Εργατών και της Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας κατά την διάρκεια εξόρμησης στην πλ. Αττικής. Εκεί χτυπήθηκε και η υποψήφια και πρώτη σε σταυρούς με τον συνδυασμό Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας, γιατρός, Θένια Ασλανίδη από συμμορία φασιστών οι οποίοι επιτέθηκαν με συντεταγμένο τρόπο και όπως το συνηθίζουν να το πράτουν απέναντι σε μετανάστες στοιν Άγιο Παντελεήμονα και αλλού.
“Εμείς δεν αναγνωρίζουμε κανένα άβατο και μάλιστα σε τραμπούκικες συμμορίες. Οι δρόμοι και οι πλατείες της Αθήνας είναι ελεύθερες για τους αγωνιστές του εργατικού κινήματος και της αριστεράς. Καλούμε σήμερα την κυβέρνηση, τον Δήμος της Αθήνας και προσωπικά τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Καμίνη να πάρουν θέση απέναντι σε αυτές τις τραμπούκικες, φασιστικές κάλεσε το Δημοτικό Συμβούλιο να είναι παρόντες στην συναυλία στον Αγ. Παντελεήμονα ώστε να αποδείξουν ότι δεν αποδέχονται τις φασιστικές πρακτικές.
¨Οχι στα τείχη του μίσους και τους φράχτες που χτίζουν στα σύνορα αλλά και σε κάθε γειτονιά με τις πράκτικές μίσους που ακολουθούν”.
Στην συνέχεια το λόγο πήρε η Δέσποινα Σπανού από την Εκτελεστική Γραμματεία της ΑΔΕΔΥ
“Η εκδήλωση στις 15 Γενάρη δεν είναι μια τυπική εκδήλωση και δεν αφορά μόνο τους μετανάστες. Είναι η αρχή νέων αγώνων και νέων εξελίξεων. Μπορεί πράγματι ο φράχτης του αίσχους που προωθεί η κυβέρνηση να είναι η αφορμή. Όμως στις συνθήκες που ζούμε με τόσο μεγάλες επιθέσεις απλά οι μετανάστες είναι ο πιο αδύναμος κρίκος. Χωρίς κανένα δικαίωμα. Γι' αυτό και βάλλονται πιο εύκολα από όλους. Εμείς οι εργαζόμενοι αυτής της χώρας που δεχόμαστε εδώ και μήνες τις σκληρότερες επιθέσεις απέναντι στα δικαιώματά μας, δεν θα αφήσουμε απροστάτευτο αυτόν τον κόσμο.
Στη χώρα μας σήμερα αναπτύσεται μια επίθεση που δεν έχει όρια. Προσπαθούν να βάλουν τον έλληνα εργαζόμενο αντιμέτωπο με τον μετανάστη. Προσπαθούν λανθασμένα να περάσουν την άποψη ότι ο μετανάστης στερεί το ψωμί από το τραπέζι. Όμως δεν είναι έτσι.
Η επίθεση που γίνεται για να διαλυθεί κάθε κοινωνική συννοχή είναι τρομακτική. Δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις Πάγκαλου που στρέφονται ενάντια στους δημόσιους υπάλληλους. Και κατηγορεεί τους πάντες συλήβδην ως κοπρίτες.
Το θέμα της κοινωνικής αλληλεγγύης στις σημερινές συνθήκες είναι το πρώτιστο ζήτημα για να μπορέσουμε όλοι μαζί να αγωνιστούμε και να αντιμετωπίσουμε τη λαίλαπα του ΔΝΤ της Τρόικα, της ΕΕ και της κυβέρνησης που επιτίθεται σε όλους συνολικά. Και βλέπουμε την προπαγάνδα που χρησιμοποιούν. Κάνουν απεργία οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες και ξαφνικά φταίνε αυτοί γιατί δεν κινείται η αγορά. Λες και η ύφεση ξεκίνησε από τους εργαζόμενους και δεν οφείλεται στα μέτρα που έχουν ληφθεί. Αυτός είναι ο τρόπος να μας αντιμετωπίσουν. Προσπαθούν να στρέψουν τον έναν απέναντι στον άλλον.
Και αυτή τη στιγμή οι μετανάστες είναι ο πιο εύκολος στόχος. Στρέφονται ενάντια στους μετανάστες για πολιτικούς λόγους και τελικά κάνουν πλάτες στις συμμορίες που επιτίθενται και χτυπάνε ανθρώπους στον Αγ. Παντελεήμονα και σε πολλές ακόμα περιοχές. Η ίδια καταστολή δεν είναι μόνο απέναντι στους μετανάστες. Όλο αυτό το διάστημα είδαμε την καταστολή που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση και απέναντι στους εργαζόμενους. Και μαζί ολόκληρη η προπαγάνδα για τους δήθεν βολεμένους.
Αυτό που προσπαθούν είναι να φέρουν τον ένα απέναντι στον άλλον για να περάσουν τις πολιτικές της φτώχειας και της εξαθλίωσης που οδηγούν σε κοινωνικό αποκλεισμό ολόκληρων ομάδων.Το συλλαλητήριο αυτό στις 15 Γενάρη πρέπει να μετατραπεί σε μια μαζική διαμαρτυρία για όλες τις πολιτικές της κυβέρνησης και για όσα συμβαίνουν. Ο μόνος τρόπος να τους αντιμετωπίσουμε είναι όλοι μαζί”, τόνισε η Δέσποινα Σπανού η οποία αναφέρθηκε και στην Κωνσταντίνα Κούνεβα, ένα σύμβολο του αγώνα ενάντια στον ρατσισμό, την καταπίεση, τον εργασιακό μεσαίωνα. “Στο προσωπό της συγκεντρώνεται η μάχη ενάντια στις πολιτικές της φτώχειας του διαχωρισμού και του ρατσιστικού μίσους που σήμερα εκφράζει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ”, τόνισε.
Τον λόγο μετά πήρε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής των Παλαιστίνιων Πολιτικών Προσφύγων που είχαν κατασκηνώσει έξω από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και δέχτηκαν επίθεση στις 27 Δεκέμβρη Μοχάμεντ Νταρ Γιεσίν ο οποίος αφού εξήγησε την κατάσταση στην οποία βρίσκονται σήμερα και ευχαρίστησε τον πρύτανη του Πολυτεχνείου που έχει δεχτεί να τους φιλοξενεί προσωρινά τις επόμενες μέρες, τόνισε πως δεν ήταν δική τους επιλογή να φύγουν από την Παλαιστίνη αλλά είναι η βιαιότητα του Ισραηγλινού κράτους -συνεργάτη της κυβέρνησης Παπανδρέου- που αναγκάζει δεκάδες χιλιάδες Παλαιστίνιους στην προσφυγιά. “Δεν ζητάμε τίποτε άλλο από τα δικαιώματά μας, το δικαίωμά μας στο άσυλο, το δικαίωμά μας στη ζωή”, εξήγησε ο Μοχάμεντ.
Στην συνέχεια μίλησε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής των Αφγανών Πολιτικών Προσφύγων που έχουν κατασκηνώσει στα Προπύλαια Μιρ Ναβάζ ο οποίος εξήγησε πως μετά από 2 μήνες στα Προπύλαια και παρά την προσπάθειά τους να πάρουν μια επίσημη απάντηση από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χ. Παπουτσή για το αίτημά τους, αυτό που τελικά έλαβαν ήταν καταστολή και αστυνομική βία ακόμα και πάνω σε γυναίκες και μικρά παιδιά όπως η 21χρονών Μοργκάν Νεματί με το 75 ημερών βρέφος της που γεννήθηκε στην πλ. Βικτώριας και ήταν παρούσα στην συνέντευξη. “Είμαστε πρόσφυγες από μια χώρα που βρίσκεται σε πόλεμο. Αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν. Το ΝΑΤΟ βομβαρδίζει τα χωριά μας και οι Ταλιμπάν έχουν εξαφανίσει τα δημοκρατικά μας δικαιώματα”, εξήγησε ο Μιρ Ναβάζ. “Όμως η ελληνική κυβέρνηση αρνείται να μας δώσει Πολιτικό Άσυλο. Αυτός είναι και ο λόγος που από τις 29 Δεκέμβρη έχουμε αρχίσει απεργία πείνας διεκδικώντας ακόμα και με την ίδια μας τη ζωή το αδιαμφισβήτητο δικαίωμα μας στο Πολτικό Άσυλο”.
Ο Αλί Πουρκαριμί από το Ιράν αφού εξήγησε πως μεταξύ των Ιρανών που είχαν κατασκηνώσει μπροστά στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και χτυπήθηκαν από την αστυνομία το πρωί της 27ης Δεκεμβρίου υπάρχει κόσμος που βρίσκεται σε 45 μέρες απεργία πείνας και αργοπεθαίνει, τόνισε πως στο Ιράν ο Αμαντινετζάντ έχει εγκαθιδρύσει μια στιγμή δικτατορία. “Αν γυρίζουμε πίσω θα μας σκοτώσουν, εδώ μας φέρονται λες και είμαστε ζώα και μας οδηγούν σε αργό θάνατο. Η ελληνική κυβέρνηση εδώ και χρόνια μας λέει πως θα φέρει νόμους που θα μας δίνουν άσυλο. Υπάρχει κόσμος ανάμεσά μας που ζει στην Ελλάδα 7-8 χρόνια. Και τώρα έρχεται ο Παπουτσής να μας αρνηθεί στην ουσία το άσυλο και να χτίσει τείχη για να σκοτώνονται ακόμα περισσότεροι άνθρωποι στα σύνορα. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το συνεχίσουμε να παλεύουμε. Καλούμε όλον τον κόσμο να κατέβει στις διαδηλώσεις και τις συναυλίες στις 15 Γενάρη και ζητάμε και από την δική μας μεριά σε όλους τους Ιρανούς σε ολόκληρη την Ευρώπη και τον κόσμο αλλά και όλους τους αγωνιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να διαδηλώσουν στις 15 Γενάρη, ειρηνικά, έξω από όλα τα ελληνικά προξενεία και πρεσβείες σε ολόκληρο τον κόσμο”, τόνισε ο Αλί Πουρκαριμί.

31 σχόλια

  1. ΜΙΛΑΜΕ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΟΧΩΡΑ ΟΣΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΗΤΗ ΓΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΟΣΚΟΥΝ.
    ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΠΟΥΛ ΚΑΙ ΦΑΛΟΥΤΖΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ.
    ΓΑΜΩ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΣΑΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗΣΑΣ.
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΟΛΟΙΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΕΤΣΙ ...
    ΜΠΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ
    ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ....
    ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ...
    !!!!!!!!!!!!!
    ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ, ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ, ΑΝ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΑΝΤΕ ΠΙΑ
    ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ...
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ,ΜΑΖΕΨΤΕ ΟΣΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.

    ΤΑΪΣΤΕ ΤΟΥΣ,ΚΟΙΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΓΑΜΙΑ,ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ ΕΝΑ ΒΡΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΟΥΝ..!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ "ΑΔΕΛΦΙΑ" ΣΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ Η ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ...

    ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο βρε, δουλεύετε και τις αργίες (μάλλον οι δουλέμποροι πληρώνουν καλές υπερορίες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι στο φραχτη του παπουτση , εξω ολοι οι λαθρομεταναστες απο την ελλαδα, θελουν και διαδηλωση τα μουτρα σας , κλεβετε σκοτωνετε τους ελληνες και θελετε και τα ρεστα
    Να πατε στο πακισταν να δουλεψετε , επειδη σπερνετε παιδια σαν τα κουνελια απο εδω και απο κει ειμαστε υποχρεωμενοι να σας θρεψουμε
    Το μονο μας καθηκον και αγωνας ειναι στο πως θα ξεβρωμισουμε την ελλαδα απο την παρτυ σας

    Εξω απο εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΔΩ, ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ...
    ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΤΕ, Η ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ???
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ???
    ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΎΝ ΠΟΤΕ ???
    ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πασοκ


    «Λεφτά υπάρχουν», αλλά τα έχουν οι 10 τραπεζίτες και 10 ολιγάρχες – εφοπλιστές ειπε ο δρ Κουτσουκος

    γιατι ο Γιωργος ΔΕΝ μπορει να το πει γιατι τον περιτρυγυριζουν η παρεα Ραγκουση Παμπουκη Γερουλανου Παπακωσταντινου που τον εκμεταλευεται και τον δουλευει!!

    Γιωργο
    προσεχε μηπως στο τελος στην καρεκλα σου κατσει ο Παπακωσταντινου και σου μειναι το ποδηλατο με τρυπια σελλα!!

    ΓΙΩΡΓΟ
    ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΗΛΙΘΙΕ

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΞΥΠΝΙΑ?

    ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 14 ΔΙς Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΗΡΕ 750 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΙΖΑ!!





    Τελλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πασοκ


    «Λεφτά υπάρχουν», αλλά τα έχουν οι 10 τραπεζίτες και 10 ολιγάρχες – εφοπλιστές ειπε ο δρ Κουτσουκος

    γιατι ο Γιωργος ΔΕΝ μπορει να το πει γιατι τον περιτρυγυριζουν η παρεα Ραγκουση Παμπουκη Γερουλανου Παπακωσταντινου που τον εκμεταλευεται και τον δουλευει!!

    Γιωργο
    προσεχε μηπως στο τελος στην καρεκλα σου κατσει ο Παπακωσταντινου και σου μειναι το ποδηλατο με τρυπια σελλα!!

    ΓΙΩΡΓΟ
    ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΗΛΙΘΙΕ

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΞΥΠΝΙΑ?

    ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 14 ΔΙς Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΗΡΕ 750 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΙΖΑ!!





    Τελλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πασοκ


    «Λεφτά υπάρχουν», αλλά τα έχουν οι 10 τραπεζίτες και 10 ολιγάρχες – εφοπλιστές ειπε ο δρ Κουτσουκος

    γιατι ο Γιωργος ΔΕΝ μπορει να το πει γιατι τον περιτρυγυριζουν η παρεα Ραγκουση Παμπουκη Γερουλανου Παπακωσταντινου που τον εκμεταλευεται και τον δουλευει!!

    Γιωργο
    προσεχε μηπως στο τελος στην καρεκλα σου κατσει ο Παπακωσταντινου και σου μειναι το ποδηλατο με τρυπια σελλα!!

    ΓΙΩΡΓΟ
    ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΗΛΙΘΙΕ

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΞΥΠΝΙΑ?

    ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 14 ΔΙς Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΗΡΕ 750 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΙΖΑ!!





    Τελλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. esis pou to pezete antiratsistes ke pseftoproodeftiki iste elines :
    agapate tin elada:
    agapate tin thriskia ke ta ithi ke ta ethima tou topou mas:
    ke sto kato kato den tithete thema ratsismou alla thema asfalias ton politon pou exoume kathe dikeoma na to apolamvanoume.papoudes mas ke i propapoudes mas exoun dosi tin zoi tous ke to ema tous giafton ton topo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τρέχτε ρε να διαδηλώστε το είπε ο Αλή ο τέτοιος. Άλωστε θα διαδηλώσουν και στην Ευρώπη εναντίον της Ελλάδας που εξακολουθεί να έχει και να φρουρεί σύνορα σε αντίθεση με τους Ευρωπαίους που τα έχουν καταργήσει και δέχονται όλους τους μετανάστες.

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ.

    ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ.

    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ "ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι το λιγότερο υποκριτές οι "διαμαρτυρόμενοι".
    Ας πείσουν πρώτα τις κυβερνήσεις τους να μην αρνούνται την είσοδο των μεταναστών και μετά να μας κουνούν το δάχτυλο αποκαλώντας μας ρατσιστές.
    Το ότι γίναμε ξένοι στον τόπο μας, εμείς οι Έλληνες, λίγο τους ενδιαφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΥΤΣΗ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΟΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΏΝ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ.
    ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;
    Η ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΘΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Παπουτσής μοιάζει να είναι ο πιο αποτελεσματικός υπουργός δημόσιας τάξης των τελευταίων δεκαετιών. Μέσα σε ελάχιστο διάστημα από τότε που έχει αναλάβει βλέπουμε ορατά αποτελέσματα της δουλειάς του. Παρόλο που είναι γέννημα θρέμμα ενός φθαρμένου πολιτικού συστήματος, μάλλον εμπνέει σιγουριά στον πολίτη. Έχουμε λόγους να μην τον εμπιστευόμαστε, όπως και τους άλλους υπουργούς του παλαιού ΠΑΣΟΚ, που θεσμοθέτησαν τη διαφορά και εξέθρεψαν τις συμμορίες των συνδικαλιστών του δημόσιου τομέα. Δεν έχουμε όμως άλλη επιλογή, εφόσον μπήκε γερά στο παιχνίδι και φέρνει αποτελέσματα, πρέπει να επωφεληθούμε. Δεν υπάρχουν εξάλλου άλλα εναλλακτικά πρόσωπα να αναλάβουν αυτό το δύσκολο έργο. Ο Χρυσοχοΐδης εσφαλμένα θεωρείτο επιτυχημένος στο υπουργείο δημόσιας τάξης, όπου δεν κατάφερε τίποτα σπουδαίο. Ήταν υπερτιμημένος και αυτό φάνηκε στο υπουργείο ανάπτυξης , όπου έχει κολλήσει για τα καλά, περισσότερο και από την Κατσέλη. Επαναπαύτηκε στην αμφιλεγόμενη φήμη του και προσπάθησε να χτίσει ένα φιλολαϊκό προφίλ, γι αυτό έχει πάρει και την κατιούσα. Ο κόσμος δεν μασάει, θέλει ομαδικό παιχνίδι και αποτελέσματα, όχι προσωπικές πολιτικές. Ο Παπουτσής δείχνει να διαθέτει δυνάμεις και αντοχές απέναντι στο πολιτικό κόστος. Από την καινούργια του θέση κατάλαβε ότι η Ελλάδα μοιάζει με μια μικρή βάρκα σε έναν ωκεανό γεμάτο με απελπισμένους ναυαγούς. Πόσους να χωρέσει και να σώσει χωρίς να βυθιστεί; Ο φράχτης που φτιάχνει στον Έβρο έχει διπλή σημασία, επειδή κρύβει κι ένα σκληρό μήνυμα προς την Τουρκία, η οποία αμφισβητεί τα σύνορα της Ελλάδας και γι αυτό δεν δέχεται υπογραφή συμφωνίας επανεισδοχής των λαθρομεταναστών. Όσο δεν δέχεται η Τουρκία το διεθνές δίκαιο για τα σύνορα, είναι στο περιθώριο και της αξίζει ένας φράχτης που την διαχωρίζει από τις υπόλοιπες σύγχρονες χώρες. Τον φράχτη δεν τον βάζει η Ελλάδα τόσο εναντίον των λαθρομεταναστών, όσο εναντίον της Τουρκίας, που τους αφήνει να περνούν στην Ευρώπη ανεξέλεγκτα. Τα σύνορα στον σύγχρονο κόσμο δεν χρειάζονται φύλαξη μόνο από τους εισερχόμενους, αλλά από τους εξερχόμενους. Αν η Ελλάδα επέτρεπε στους λαθρομετανάστες να φεύγουν χωρίς εμπόδια για την Ιταλία, θα μετέθετε το πρόβλημα σε μια άλλη χώρα. Αυτή όμως η αλληλο-υπονόμευση δεν επιτρέπεται σε πολιτισμένες χώρες που έχουν υπογράψει διεθνείς συνθήκες. Οι κουτοπονηριές δεν περνάνε στην Ευρώπη. Αν ο Παπουτσής έκανε ότι κάνει και η Τουρκία, δηλαδή μετέθετε το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης σε άλλους, θα ήταν ένας συνηθισμένος κακομοίρης υπουργός σαν όλες τις μετριότητες που μας κυβερνούσαν επί δεκαετίες. Είναι η ύστατη ευκαιρία που του δίνεται να σώσει την υπόληψη και την αξιοπρέπειά του, καθώς και να επουλώσει τις πληγές του «Σάμαινα». Όποιος από τους παλιούς πασόκους θέλει να μπει πάλι στο πολιτικό παιχνίδι στην κατεστραμμένη Ελλάδα του σήμερα, πρέπει να ματώσει και να πονέσει πολύ. Με άλλα λόγια πρέπει να κάνει τολμηρές πολιτικές με μεγάλο προσωπικό κόστος και να αφήσει προσωπική σφραγίδα. Οι λαϊκίστικες και φιλολαϊκές μπαμπεσιές είναι ότι το πιο σιχαμένο στις δύσκολες μέρες που περνάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Παπουτσής μοιάζει να είναι ο πιο αποτελεσματικός υπουργός δημόσιας τάξης των τελευταίων δεκαετιών. Μέσα σε ελάχιστο διάστημα από τότε που έχει αναλάβει βλέπουμε ορατά αποτελέσματα της δουλειάς του. Παρόλο που είναι γέννημα θρέμμα ενός φθαρμένου πολιτικού συστήματος, μάλλον εμπνέει σιγουριά στον πολίτη. Έχουμε λόγους να μην τον εμπιστευόμαστε, όπως και τους άλλους υπουργούς του παλαιού ΠΑΣΟΚ, που θεσμοθέτησαν τη διαφορά και εξέθρεψαν τις συμμορίες των συνδικαλιστών του δημόσιου τομέα. Δεν έχουμε όμως άλλη επιλογή, εφόσον μπήκε γερά στο παιχνίδι και φέρνει αποτελέσματα, πρέπει να επωφεληθούμε. Δεν υπάρχουν εξάλλου άλλα εναλλακτικά πρόσωπα να αναλάβουν αυτό το δύσκολο έργο. Ο Χρυσοχοΐδης εσφαλμένα θεωρείτο επιτυχημένος στο υπουργείο δημόσιας τάξης, όπου δεν κατάφερε τίποτα σπουδαίο. Ήταν υπερτιμημένος και αυτό φάνηκε στο υπουργείο ανάπτυξης , όπου έχει κολλήσει για τα καλά, περισσότερο και από την Κατσέλη. Επαναπαύτηκε στην αμφιλεγόμενη φήμη του και προσπάθησε να χτίσει ένα φιλολαϊκό προφίλ, γι αυτό έχει πάρει και την κατιούσα. Ο κόσμος δεν μασάει, θέλει ομαδικό παιχνίδι και αποτελέσματα, όχι προσωπικές πολιτικές. Ο Παπουτσής δείχνει να διαθέτει δυνάμεις και αντοχές απέναντι στο πολιτικό κόστος. Από την καινούργια του θέση κατάλαβε ότι η Ελλάδα μοιάζει με μια μικρή βάρκα σε έναν ωκεανό γεμάτο με απελπισμένους ναυαγούς. Πόσους να χωρέσει και να σώσει χωρίς να βυθιστεί; Ο φράχτης που φτιάχνει στον Έβρο έχει διπλή σημασία, επειδή κρύβει κι ένα σκληρό μήνυμα προς την Τουρκία, η οποία αμφισβητεί τα σύνορα της Ελλάδας και γι αυτό δεν δέχεται υπογραφή συμφωνίας επανεισδοχής των λαθρομεταναστών. Όσο δεν δέχεται η Τουρκία το διεθνές δίκαιο για τα σύνορα, είναι στο περιθώριο και της αξίζει ένας φράχτης που την διαχωρίζει από τις υπόλοιπες σύγχρονες χώρες. Τον φράχτη δεν τον βάζει η Ελλάδα τόσο εναντίον των λαθρομεταναστών, όσο εναντίον της Τουρκίας, που τους αφήνει να περνούν στην Ευρώπη ανεξέλεγκτα. Τα σύνορα στον σύγχρονο κόσμο δεν χρειάζονται φύλαξη μόνο από τους εισερχόμενους, αλλά από τους εξερχόμενους. Αν η Ελλάδα επέτρεπε στους λαθρομετανάστες να φεύγουν χωρίς εμπόδια για την Ιταλία, θα μετέθετε το πρόβλημα σε μια άλλη χώρα. Αυτή όμως η αλληλο-υπονόμευση δεν επιτρέπεται σε πολιτισμένες χώρες που έχουν υπογράψει διεθνείς συνθήκες. Οι κουτοπονηριές δεν περνάνε στην Ευρώπη. Αν ο Παπουτσής έκανε ότι κάνει και η Τουρκία, δηλαδή μετέθετε το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης σε άλλους, θα ήταν ένας συνηθισμένος κακομοίρης υπουργός σαν όλες τις μετριότητες που μας κυβερνούσαν επί δεκαετίες. Είναι η ύστατη ευκαιρία που του δίνεται να σώσει την υπόληψη και την αξιοπρέπειά του, καθώς και να επουλώσει τις πληγές του «Σάμαινα». Όποιος από τους παλιούς πασόκους θέλει να μπει πάλι στο πολιτικό παιχνίδι στην κατεστραμμένη Ελλάδα του σήμερα, πρέπει να ματώσει και να πονέσει πολύ. Με άλλα λόγια πρέπει να κάνει τολμηρές πολιτικές με μεγάλο προσωπικό κόστος και να αφήσει προσωπική σφραγίδα. Οι λαϊκίστικες και φιλολαϊκές μπαμπεσιές είναι ότι το πιο σιχαμένο στις δύσκολες μέρες που περνάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΥΠΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΗ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΣΙΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ.ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ.ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗΔΕΣ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΠΟΡΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι νόμιμοι μετανάστες να αγκαλιαστούν από όλους μας και να υποστηρίξουμε και να βοηθήσουμε όλοι να ενταχτούν ισότιμα στην κοινωνία μας.
    Από εκεί όμως μέχρι τον καταιγιστικό ρυθμό εισόδου λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας,ξεπερνώντας κατά πολύ τα όρια μας,υπάρχει πολύ μαγάλη απόσταση.
    Να τους βάλετε στα σπίτια σας ρε παλληκάρια,εμείς οι υπόλοιποι που έχουν καταστραφεί οι ζωές και οι περιουσίες μας και κινδυνεύουμε εμείς και τα παιδιά μας κάθε ώρα,δεν φταίμε σε τίποτα.
    Αντελήφθητε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτοί που γράφουν είναι δουλέμποροι. Θα κάνουν και συναυλία στον Αγιο Παντελεήμονα. Θα καλέσουν και μουτζαχεντίν να παραστούν στην συναυλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΠΡΕ ΣΕΙς ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΑΜΑ ΚΑΝΟΥΜΑΙ ΑΝΑ 50 ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΜΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΜΑΙ ΕΠΙΔΟΤΙΣΙΣ ΤΗΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΑΙ ΖΑΧΑΡΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΙΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΖΑΧΑΡΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ 500.000 ΑΤΟΜΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΗΕ ΧΡΟΝΟ ΑΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΣΙΦΙΣΟΥΝ ΤΗΑ ΓΙΝΟΥΜΑΙ ΟΛΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΑΠΛΟΣ ΑΠΟ 10.000.000 ΜΥΡΙΑ ΤΗΑ ΓΙΝΟΥΜΑΙ 40.000.000 ΔΥΝΑΜΙΣ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ ΚΑΛΑ ΤΗΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ Πρύτανη του Πολυτεχνείου κ. Σιμόπουλο .Ο Πέτρος Κωνσταντίνου.Θένια Ασλανίδη ,η Δέσποινα Σπανού ΕΧΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΝΚΕΛΙ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. σχετικά με τη λαθρομετανάστευση στο χωριό μου λένε "απ' όταν γκαστρώθει η Πανταζίνα αμπάρωνε".τώρα που μπήκε μέσα κάθε καρυδιάς καρύδι φράζουμε.ποτέ βέβαια δεν είναι αργά. Όμως ας κυκλοφορήσουν οι ιθύνοντες έστω μια εργάσιμη ημέρα με τα μέσα μεταφοράς κυρίως αυτά με κατεύθυνση τα βόρεια προάστια και να μας πουν τι θα κάνουν όταν διαπιστώσουν ότι στους δέκα μόνο ένας είναι Έλληνας.συμφωνώ με τον ανώνυμο που προτείνει να τους φιλοξενήσουν αυτοί που διαμαρτύρονται για του φράκτες.προσωπικά στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω με το κριτήριο της αντιμετώπισης ή μη της λαθρομετανάστευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
    ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΚΑΘ' ΕΝΑΣ !!!!!
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΑΚΡΑ, ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΣΗ
    (ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 6 Ιαν 2011 8:14:00 μ.μ.)
    ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥΣ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΕΚΡΗΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ.

    ΕΚΤΟΣ, ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ.
    Η ΛΑΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ.
    ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΑΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΑΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. tha pethanete malakes athinaioi.. ap th fimatiosi !ZOA e ZOA !!!
    Pragmati den xreiazete fraktis ,xreiazete na stithoyn sta simeia eisodoy 30 polivola kai na min minei oyte enas nistikos apo autous ,GIA NA DOUME THA KSANARTHOUN NA PERASOUN TON EVRO ??/ TOSA SAPIOKARAVA EXEI STI SALAMINA na gemisoun merika apo auta me lathro kai na ta vithisoun sta diethi idata na teleionei to panigiri xoris na mathei kai na akousei kaneis tipota.Ante poulimena onta mpastardoi neoellines.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. αλλοι επαγγελματιες αντιρατσιστες.....αι στα τσακιδια βρωμιαρηδες που εχετε τα θρασος-αλητεια να υπερασπιζεστε τους βιαστες της ελευθεριας μας, τους τρομοκρατες της καθημερινοτητας μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προσωπικά με ενοχλεί πολύ περισσότερο η παθιασμένη μισαλλόδοξη συμπεριφορά ορισμένων Ελλήνων... Άνθρωποι που τόσα χρόνια κοίταζαν μόνο πώς θα διοριστούν με μέσον, θα κοροιδέψουν, θα πάρουν σύνταξη στα 45 κλπ.κλπ., ή/και που συμπεριφέρονται στην καθημερινή τους ζωή σαν Αυστραλοπίθηκοι, θεωρούν τους εαυτούς τους καλύτερους από τον υπόλοιπο κόσμο, επειδή κάποτε εδώ έζησε ο Περικλής. Είναι αηδιαστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΖΩΑ ΠΟΛΥΠΟΛΛΙΤΙΣΜΙΚΑ!
    ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΣΕΙ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
    ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ.

    Θ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ,ΜΑΖΕΨΤΕ ΟΣΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.

    ΤΑΪΣΤΕ ΤΟΥΣ,ΚΟΙΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΓΑΜΙΑ,ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ ΕΝΑ ΒΡΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΟΥΝ..!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ "ΑΔΕΛΦΙΑ" ΣΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ,ΜΑΖΕΨΤΕ ΟΣΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.

    ΤΑΪΣΤΕ ΤΟΥΣ,ΚΟΙΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΓΑΜΙΑ,ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ ΕΝΑ ΒΡΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΟΥΝ..!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ "ΑΔΕΛΦΙΑ" ΣΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ,ΜΑΖΕΨΤΕ ΟΣΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.

    ΤΑΪΣΤΕ ΤΟΥΣ,ΚΟΙΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΓΑΜΙΑ,ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ ΕΝΑ ΒΡΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΟΥΝ..!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ "ΑΔΕΛΦΙΑ" ΣΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΑΪΣΤΕ ΤΟΥΣ,ΚΟΙΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΓΑΜΙΑ,ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ ΕΝΑ ΒΡΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΟΥΝ..!

    Φίλε, πολύ έντονες σεξουαλικές φαντασιώσεις βλέπω ότι έχεις γιά τους μετανάστες. Να το προσέξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. …αυτή η μαλάκω η Σπανού της ΑΔΕΔΥ, από πού εξουσιοδοτήθηκε να λέει όλες αυτές τις παπαριές? Εκφράζει τους Δημοσίους Υπαλλήλους? Ουστ μωρή βρώμα…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση