GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κρίση ανεβάζει το εγχώριο προϊόν!

Από το http://www.sportsecrets.gr/    Από εκεί που οι Έλληνες ποδοσφαιριστές αποτελούσαν τις έσχατες λύσεις για τις ομάδας της Superleagu...

Από το http://www.sportsecrets.gr/
  
Από εκεί που οι Έλληνες ποδοσφαιριστές αποτελούσαν τις έσχατες λύσεις για τις ομάδας της Superleague, πλέον έχουν γίνει κάτι παραπάνω από απαραίτητοι! Ο λόγος; Μα δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό, η οικονομική κρίση. Η έλλειψη ρευστού έχει αναγκάσει ακόμα και τις μεγάλες ομάδες να καταλήγουν σε φτηνές εγχώριες λύσεις!
Δεν είναι τυχαίο ότι τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, που είναι η πρώτη που ακουμπάει η οικονομική αστάθεια που υπάρχει στον πλανήτη, έχουν γεμίσει όλα τα πρωτοσέλιδα με Έλληνες παίκτες που είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Ξαφνικά, παίκτες όπως ο...
 Γεωργιάδης του Πανσερραϊκού, ο Βέλλιος του Ηρακλή και άλλοι πολλοί, έγιναν ονόματα πρώτης γραμμής!
Αυτό είναι πολύ καλό και για τους μικρομεσαίους της κατηγορίας. Γιατί; Μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα να φουσκώσουν πολύ τα ποσά, αλλά θα πουλάνε πιο εύκολα κάποιο ταλέντο που θα ξεπετάγεται, αφού οι μεγάλοι πλέον κοιτούν και αυτές τις περιπτώσεις και δεν θα περιμένουν να έρθει η ανέλπιστη πρόταση από το εξωτερικό ή να τελειώσει το συμβόλαιο του παίκτη και να τον χάσουν χωρίς να πάρουν φράγκο!
Επίσης είναι πολύ καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού σιγά σιγά οι Έλληνες παίκτες θα παίζουν περισσότερο και θα αποκτούν όλο και πιο γρήγορα εμπειρία, έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα να πλαισιώσουν την Εθνική ομάδα σε κάποια δύσκολη στιγμή.
Έπρεπε να έρθουν αυτές οι οικονομικές συγκυρίες για να στρέψουν οι Έλληνες παράγοντες το βλέμμα τους στο εγχώριο προϊόν και να μην σκορπάνε τα λεφτά τους σε ξένους αμφιβόλου αξίας, που είναι πολύ πιθανό, μέσα σε λίγο καιρό να κλαίνε τα λεφτά τους!
Υ.Γ. Άλλωστε δεν πρέπει να λησμονούμε ότι οι ντόπιοι παίκτες πονούν περισσότερο την φανέλα που φοράνε και ξέρουν καλύτερα σε ποια ματς πρέπει να δώσουν όλο τους το είναι και σε ποια να είναι λίγο πιο χαλαροί!

1 σχόλιο

  1. Να και κάτι καλό.
    Αντε γιατί το είχαν παρακάνει οι σύλογοι
    Βλέπαμε ποδόσφαιρο ή μπάσκετ και νομίζαμε ότι παρακολουθούσαμε ξένες ομάδες
    Ποιός δε θυμάται όμάδες που στην εντεκάδα τους υπήρχε μόνο ένας έλληνας.
    Και σιγά δεν είδαμε και καμιά ποιότητα που να το δικαιολογεί αυτό.
    Ελληνες παίχτες λοιπόν μήπως ο κόσμος επιστρεψει στα γήπεδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση