GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kροκοδείλια δάκρυα για τη διατηρηση του Status Quo...

Του Γιώργου Καισάριου http://www.market-talk.net/    Προφανώς ο κύριος Χατζηδάκης μιλεί για κάποια άλλη χώρα. Διότι, ναι μεν πρ...

Του Γιώργου Καισάριου
http://www.market-talk.net/  
Προφανώς ο κύριος Χατζηδάκης μιλεί για κάποια άλλη χώρα. Διότι, ναι μεν πράγματι «Οι λύσεις στις δημοκρατικές κοινωνίες δίνονται από τους πολίτες στις εκλογές», αλλά αυτό που δεν αντιλαμβάνεται ο κύριος Χατζηδάκης είναι ότι η Ελλάδα δεν είναι δημοκρατική χώρα και προπάντων, δημοκρατική κοινωνία.
Η Ελλάδα, για να πληροφορήσω τον κύριο Χατζηδάκη, είναι κομματική χούντα και μάλιστα του χειρίστου είδος (της οποίας είναι μέλος).
Αν θέλει να κάνει κάτι ο κύριος Χατζηδάκης, θα πρέπει να αρχίσει να ομιλεί για ανεξαρτησία του νομοθετικού σώματος από τον κομματικό κλοιό και για το πώς θα...
 πρέπει να αλλάξει το σύνταγμα μας έτσι ώστε η βουλή να ανεξαρτητοποιηθεί.
Όποτε τα κροκοδείλια δάκρυα του κύριου Χατζηδάκη δεν με αγγίζουν ούτε στο ελάχιστο και όλα αυτά που λέει δεν έχουν κανένα νόημα και είναι για τα μπάζα και ακόμα πάρα πέρα.
Αν θέλει να συμπράξει ο κύριος Χατζηδάκης έτσι ώστε να πάει η χώρα αυτή προς το καλύτερο, θα πρέπει να βγει στη βουλή και να καταγγείλει το σύνταγμα αυτής της χώρας και να δώσει ιδέες για το τι θα πρέπει να γίνει έτσι ώστε να αλλάξει αυτή η κατάσταση το γρηγορότερο δυνατόν.
Αλλά επειδή εκτιμώ ότι ο κύριος Χατζηδάκης δεν το έχει καν σκεφτεί αυτό το ζήτημα (διότι ζει με την φαντασίωση ότι έχουμε δημοκρατία), δεν έχω καμία ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει.
Αν έχει κάτι να μας πει ο κύριος Χατζηδάκης προς την κατεύθυνση αυτή (να γίνει η Ελλάδα δημοκρατία), καλώς. Διαφορετικά καλά θα είναι να κάνει την πάπια, διότι από κροκοδείλια δάκρυα και από άδειους πολιτικούς έχουμε χορτάσει.

9 σχόλια

  1. Βία και μίσος κύριε Χατζηδάκι και δεν ευθυνόμαστε εμείς γι αυτά. ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ και οι υπόλοιποι σαν εσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και που έφαγε ξύλο πάλι μυαλό δεν έβαλε! Οπότε σαν τα ζώα ....ξύλο μέχρι να καταλάβει ότι δεν παίρνει άλλο με τις μαμουνιές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατί περίμενες τον Χατζιδάκη να μιλήσει και να κάνεις το σχόλιό σου? δεν μας λες όμως και ποιος είναι επικεφαλής της κομματικής χούντας , έτσι για να ξέρουμε γιατί πράγμα μιλάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεφτιλα τι θελεις δηλαδη στρατιωτικη χουντα Ετσι οπως απαξιωνεται συνεχεια την βουλευτικη δημοκρατια στρωνεται το εδαφος για επιδοξους δικτατορες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟΨΕ ΦΑΤΣΑ & ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ !!
    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ !
    ΟΣΦΥΟ ΚΑΜΠΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ
    ΤΟΝ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ

    ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΑΛΑ ΛΟΥΔΟΒΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τιποτα δεν μοιαζει με Δημοκρατια σ αυτη τη χώρα εδω και πάρα πολλα χρόνια!

    Κομματική ΧΟΥΝΤΑ ειναι! Ακριβώς έτσι!

    ΜΜΕ? ΔΙΑΠΛΟΚΗ! ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ - λαμογια παντου!

    ΚΡΕΜΑΛΕΕΕΕΕΕΕΣ τωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΙ.
    ΔΕ ΖΟΥΝ ΕΔΩ.
    ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ.
    ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ, ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ.
    ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΡΝΕΙΣ, ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 16 Ιαν 2011 12:53:00 μ.μ.
    16 Ιαν 2011 2:32:00 μ.μ.

    ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ.
    ΕΣΥ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΤΕ !!

    ΠΟΙΟΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ ΣΥ ???
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΜΑΣ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ?!?!?!

    ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ.

    ΑΥΤΟΙ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΤΗ "ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ",
    ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΡΧΗΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ "ΚΡΑΤΑΝΕ" 151 ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΝΟΜΟΥΣ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΆΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ .....

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ????
    ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!

    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗ ΒΙΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ, "ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι τοις πάσι γνωστό και κοινά αποδεκτό ότι ο βολευτής Κωστάκης Χατζηδάκης ,πρώην υπουργός του Καραμανλή του Μικρόνοου δεν θα εκλέγονταν ποτέ με τη ΝΔ, αν δεν υπήρχε πρώτα ένας Μητσοτάκης και μετά μια Ντόρα για να τον προωθήσει και κατόπιν να τον διορίσει στις υψηλές υπουργικές θέσεις …

    Είναι από εκείνους τους υποτακτικούς που βάζουν το προσωπικό συμφέρον τους πάνω απ' όλα.

    O ξυλοφορτωθής αχρείος πολιτικός ανήρ όταν ανέλαβε αρμόδιος υπουργός του μπουχέσα , το εισιτήριο των μέσων μαζικής μεταφοράς ήταν μισό ευρώ και το ανέβασε σε ένα ευρώ… η Εθνική Ολυμπιακή πετούσε στις πέντε ηπείρους και όταν την ξεπούλησε έναντι πινακίου φακής δεν πετούσε ούτε μέχρι το Καστελόριζο… πρόσφερε δε τόσα καλούδια στον δεινοπαθούντα λαό που οι οφειλόμενες μπουνιές και οι σφαλιάρες που άρπαξε ούτε για μικρή προκαταβολή δεν αντιστοιχούσαν ...
    (Τις υπόλοιπες καρπαζιές έχει να λαμβάνει λιαν σύντομως προσαυξημένες βεβαίως με τους ανάλογους τόκους συν τον δυσβάστακτο Φ.Π.Α.)

    Η οργή εξελίχθηκε σε μίσος και το μίσος τυφλώνει...καρπαζώνει …και ξεβρακώνει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση