GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εισιτήρια STOP!...

Από το http://eisitiriastop.blogspot.com/    Η αντίδραση να σαρρώσει το θράσσος τους! Τα εισιτήρια ακόμη δεν έχουν αυξηθεί και ο κόσμος π...

Από το http://eisitiriastop.blogspot.com/
  
Η αντίδραση να σαρρώσει το θράσσος τους!
Τα εισιτήρια ακόμη δεν έχουν αυξηθεί και ο κόσμος που κατευθύνεται προς την κατεύθυνση της ανυπακοής είναι πολύς!
Θα συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε και να προωθούμε οποιαδήποτε πρωτοβουλία για άρνηση πληρωμής των εισιτηρίων στα ΜΜΜ από ΟΠΟΥ και αν προέρχεται. Σε αυτή την μάχη δεν χωράνε ούτε τα ιδεολογικά σύνορα, ούτε οι παρωπίδες... Όπου και αν τοποθετείται ο καθένας μας ιδεολογικά, δεν παύουμε να είμαστε όλοι πολίτες αυτής της χώρας!
Για ακόμη μια φορά,
καλούμε τους πολίτες όλης της χώρας να μην χτυπάνε εισιτήρια σε ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ, Λεωφορεία, Τρόλλεϋ, Τραμ και Προαστιακό!!!
Σε περίπτωση που γίνει έλεγχος εισιτηρίων ΔΕΝ δεχόμαστε να δώσουμε στοιχεία στους ελεγκτές και τους δηλώνουμε ότι
- συνειδητά ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να πληρώσουμε εισιτήριο αφού...
 θεωρούμε ότι οι υπηρεσίες που προσφέρουν τα μέσα ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ στις τιμές των εισιτηρίων τους
- συμμετέχουμε στο γενικότερο κίνημα πολιτών που έχει ξεσπάσει εναντίον της αύξησης του κόστους ζωής!
- ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να ακολουθήσουμε τους ελεγκτές εάν μας το ζητήσουν, και μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες τους απομονώνουμε (ΜΟΝΟ) ΛΕΚΤΙΚΑ ώστε να τους αποθαρρύνουμε από οποιαδήποτε άλλη πρόθεση μπορεί να έχουν σχετικά με κλήση αστυνομίας.
Από αυτό το βήμα καλούμε τους ελεγκτές να στηρίξουν τον αγώνα μας. Ως πολίτες και ως εργαζόμενοι βρισκόμαστε στο ΙΔΙΟ στρατόπεδο!!! Να μην καταλήξουν να γίνουν οι εισπράκτορες του ίδιου σάπιου συστήματος που οδηγεί στην εξαθλίωση, τόσο τους ίδιους, όσο και όλους τους υπόλοιπους πολίτες..!

11 σχόλια

  1. Θα πρέπει να γνωρίζουν οι επιβάτες πως δεν δικαιούται κανείς εκτός της αστυνομίας να τους ζητήσει στοιχεία ταυτότητας ούτε να τους οδηγήσει στην αστυνομία ή να κλείσει τις πόρτες για να μην κατέβουν από το όχημα( Στέρηση ελευθερίας). Το μόνο που δικαιούνται να κάνουν οι ελεγκτές είναι να κατεβάσουν από το όχημα όποιον δεν έχει εισιτήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε μεγάλε καλά τα διόδια, εκεί πέντε εργολάβοι εισπράττουν και εισπράττουν μήπως και φτιάξουν τίποτα δρόμους στο μέλλον, μια που το κράτος δεν μπορεί. Τις συγκοινωμίες με τα λειτουργικά τους έξοδα ποιός θα τα πληρώνει; Πάλι ο δημόσιος υπάλληλος με τους ιδιοκτήτες σπιτιών και αυτοκινήτων μαζί με τους καπνιστές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως θα πρέπει να σταματήσουμε να πληρώνουμε και φόρους γιατί τα ευρώ τα τρώνε οι γνωστοί ???? Αμάν πια τι θέλετε λεωφορεία με καθίσματα που να κάνουν μασάζ ή τρένα που να τρέχουν με 300 χιλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην παίρνεται τον κόσμο στον λαιμό σας. Όταν θα σκάσουν τα πρόστιμα να δούμε ποιος θα τα πληρώσει?
    Αν θέλετε να κάνετε πραγματικά κάτι, κάντε προσφυγή ενώπιον του ΣΤΕ. Αυτό που προτείνετε λέγεται αυτοδικία και επιτρέπεται από τον νόμο για συγκεκριμένους λόγους.
    Τέλος, τα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών δεν είναι ίδια περίπτωση με τα διόδια. Εκεί είναι ιδιωτική διαφορά, εδώ πρόκειται για δημόσιες υπηρεσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H ανακύκλωση και αναδημοσίευση κάθε της ηλιθιότητας: Ντεν πληρώνει εισιτήριο , συγκοινωνία γιόκ ΚΟΠΑΝΕ!!! Και περισσότεροι φόροι σε όλους και κοψίματα μισθών, για να πληρωθούν τα ελλείματα που προκαλούν μερικοί ανεγκέφαλοι σαν και σένα, ΗΛΙΘΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφου "οι υπηρεσιες που προσφερουν τα ΜΜΜ δεν ανταποκρινομνται στις τιμες"
    οπως γραφεις
    τοτε ΜΗΝ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ !!!
    Αλλα για το ΔΩΡΕΑΝ ειναι καλες, ετσι μουτρακλα;

    κοπριτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξύλο και στους ελεγκτές, μαζικό λυντσάρισμα σε υπαλλήλους ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΜΕΤΡΟ, ΗΛΠΑΠ, ΟΣΕ, Δ.Ο.Υ. αστυνομικούς, κλητήρες, πούστηδες, παπάδες, καστανάδες,εφημεριδοπώλες, αργυραμοιβούς, εναερίτες, παρκαδόρους, ταβερνιάρηδες, οδοκαθαριστές, στεγνοκαθαριστές, βαφεία, πορνεία, πλυντήρια, καραβανάδες, τζαμάδες, σιδεράδες, μαραγκούς, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, μηχανικούς, δικηγόρους, ιατρούς και.......ακροβάτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΜΗΠΩς ΚΑΙ ΣΤΑΝΙΑΡΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραια..Δεν θα πληρωνουν αυτοί, θα ανεβασει η κυβερνηση 1% τον ΦΠΑ και θα πληρωσουν οι φτωχοι απο το ψωμί τους...
    Μυαλά που σας δερνουν μερικους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 3ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ !!!!!
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μην συγκρινετε το θεμα των διοδιων με τα μμμ. Στα διοδια υπάρχει νομικό κενο και δικηγόροι ετοιμοι να αναλάβουν την υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση