GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

23η Φλεβάρη...

Από τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο http://www.koutsoukos-anastasios.gr/ Από την 23η Φλεβάρη 1821 στην 23η Φλεβάρη 2011. Ο αγώνας για την Ε...

Από τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο
http://www.koutsoukos-anastasios.gr/

Από την 23η Φλεβάρη 1821 στην 23η Φλεβάρη 2011. Ο αγώνας για την Εθνική Ανεξαρτησία και Ελευθερία συνεχίζεται!
«Eκ της στάκτης μου αναγεννώμαι».!
23 Φλεβάρη 1821, ο Αλέξανδρος Υψηλάντης έχει περάσει τον Προύθο και την επομένη δημοσιεύει την Προκήρυξη Ανεξαρτησίας.
23 Φλεβάρη 2011, οι νέο-υπόδουλοι Έλληνες στο ΔΝΤ, στην Τρόικα και στην νεοφασίστρια Μέρκελ, αρχίζουν την πρώτη εξέγερση, γενική συγκέντρωση - απεργία. Η αρχή της ανατροπής ή …
Προειδοποίηση: 1. Οι Γερμανοί επί κατοχής χρησιμοποιούσαν τους «ντόπιους εθνοπροδότες» και μετά τους εκτελούσαν!
2. Αν κάποιοι έχουν πάρει «μίζες» από το Δ.Ν.Τ και την Τρόικα για τα δάνεια και την υποδούλωση της χώρας, να τα ....
επιστρέψουν πίσω, γιατί οι ίδιοι οι ξένοι θα τους «εκτελέσουν», όπως έκανε πρόσφατα ο κ. Ντομινίκ Στρος Καν. Αν τους τάξανε θέσεις σε Διεθνείς οργανισμούς απλά τους κοροϊδεύουν.
3. Ουδέποτε οι μεγάλες δυνάμεις δεν αγαπούσανε τους «ντόπιους εθνοπροδότες», απλά τους χρησιμοποιούσαν και μετά τους «έκαιγαν»! Έλληνες ψηλά το κεφάλι! Αξιοπρέπεια!
4.. Αν όλοι τα φάγανε μαζί τότε όλοι πρέπει να τα επιστρέψουν μαζί. Να δημευτεί η μισή περιουσία όσων τα φάγανε! Να καταχεθεί η μισή περιουσία των τραπεζιτών νεοφεουδαρχών!
5. Λεφτά υπάρχουν και τα έχουν οι νεοφεουδάρχες, οι τραπεζίτες και οι κλεφτο - μεγαλοκαταθέτες στις τράπεζες της Ελβετίας και του εξωτερικού! Να ζητηθεί επισήμως από τις ξένες κυβερνήσεις η επιστροφή των κλεμένων.
6. Υπάρχει λύση. Να ιδρυθεί μια ισχυρή Κρατική τράπεζα κατά τα πρότυπα της Γερμανικής Αναπτυξιακής και να πάει στη Ε.Κ.Τ. και να δανειστεί μόνο με 1% με εγγύηση τα Ελληνικά Ομόλογα.
7. Οποιαδήποτε παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας διώκεται με τον νόμο «περί εσχάτης προδοσίας»! Μετανιώστε πριν είναι αργά!
 Ακόμα τούτη η άνοιξη, ραγιάδες, ραγιάδες,
τούτο το καλοκαίρι, ραγιάδες, ραγιάδες,
(και θα κινήσουν οι πολίτες να κάνουν το σεφέρι)!
 «Μάχου υπέρ πίστεως και πατρίδος»
«Είναι καιρός να αποτινάξωμεν τον αφόρητον τουτον ζυγόν,
να ελευθερώσωμεν την πατρίδα»
Προκήρυξη Ανεξαρτησίας Αλέξανδρου Υψηλάντη, 24 Φλεβάρη 1821
 Στις 23 Φεβρουαρίου 1821 ο Αλ. Υψηλάντης μόλις είχε περάσει τον Προύθο σημαίνοντας την έναρξη του αγώνα. Εκεί εξέδωσε στις 24 Φεβρουαρίου την προκήρυξη «Μάχου υπέρ Πίστεως και Πατρίδος», η οποία θεωρείται η επίσημη κήρυξη της Eπανάστασης. Δύο ημέρες αργότερα πραγματοποιήθηκε ιεροτελεστία κατά την οποία ευλογήθηκε η επαναστατική σημαία. Η σημαία είχε στη μια της όψη το φοίνικα, κεντρικό σύμβολο της Φιλικής Eταιρείας, και τη φράση «Eκ της στάκτης μου αναγεννώμαι». Στο Ιάσιο ο Υψηλάντης κήρυξε επίσημα την επανάσταση και ο Γεωργάκης
Ολύμπιος έσπευσε να ενωθεί μαζί του. Ο Καντακουζηνός ανέλαβε την αρχηγία του Ιερού Λόχου, που τον αποτέλεσαν 500 νέοι σπουδαστές. Στις 17 Μαρτίου ο Υψηλάντης ύψωσε την ελληνική σημαία στην πρωτεύουσα της Βλαχίας, το Βουκουρέστι. Σύντομη και άτυχη υπήρξε η πρώτη προσπάθεια των αγωνιστών στη Μολδοβλαχία. Διευκόλυνε όμως παρ' όλα αυτά και προετοίμασε την έκρηξη της επανάστασης στο Μοριά, στη Ρούμελη, στην Ήπειρο, στη Μακεδονία, στη Θεσσαλία και στα νησιά. Μετά την αποτυχία του Υψηλάντη, πρώτη εξεγέρθηκε η Πελοπόννησος. Σύμφωνα με
τα σχέδια της Φιλικής Eταιρείας, η Πελοπόννησος θα ήταν το κέντρο της επανάστασης. Στις 22 Μαρτίου 1821 επιτεύχθηκε η άλωση της Καλαμάτας, ως επίσημη όμως έναρξη του αγώνα θεωρείται η 25η Μαρτίου, ημέρα κατά την οποία, σύμφωνα με την παράδοση, στο μοναστήρι της Αγίας Λαύρας ο επίσκοπος Παλαιών Πατρών Γερμανός ύψωσε τη σημαία της Επανάστασης, η οποία απλώθηκε σαν πυρκαγιά σε ολόκληρη την Ελλάδα και οδήγησε στην απελευθέρωση.
 Στις 23 Φλεβάρη 2011 οι πολίτες – χωρίς κομματικές διακρίσεις - τα εργατικά συνδικάτα και ο λαός της Ελλάδας εξεγείρονται ενάντια στο ΔΝΤ, στην Τρόικα και στην νεοφασίστρια Μέρκελ, που μας οδήγησε η πολιτική της δεξιάς και οι ανίκανοι δεξιόστροφοι Υπουργοί της Κυβέρνησης. αρχίζουν την πρώτη γενικά απεργία. Η αρχή της ανατροπής ή …
Το μοιραίο λάθος του κ. Γ. Παπανδρέου ήταν, ότι όταν ανέβηκε στην εξουσία, δεν στηρίχτηκε σε νέα πρόσωπα και δομές που τον στήριξαν στις «δύσκολες στιγμές», αλλά παρασυρμένος από την «ανίκανη – εθνοπροδοτική κλίκα» που έχει δίπλα του, μοίρασε αφειδώς θέσεις σε όσους ανίκανους, δεξιόστροφους του «έσκαβαν και του σκάβουν τον λάκκο», ενώ φάνηκε «παντελώς αχάριστος» στους νέους «υποστηριχτές - ευεργέτες του».!
Ο νεοφιλελευθερισμός, που κατέρρευσε πριν δύο χρόνια στην Αμερική βρήκε απροετοίμαστα τα λεγόνμενα «σοσιαλιστικά κόμματα» και συν τω χρόνο μετεξελίχθηκε σε «δήθεν κρίση» μόνο του «χρηματοπιστωτικού συστήματος»! Οι δεξιές Κυβερνήσεις τότε έδωσαν τα πάντα στους νέο-φεουδάρχες και τους τραπεζίτες! Από τα 110 δις του Μνημονίου τα 78 δις πήγαν ως χάρισμα στους τραπεζίτες! Αυτή η ληστρική κλοπή σε βάρος των πολιτών δεν έχει ιστορικό προηγούμενο! Και η νέα αναστύλωση της νεοφεουδαρχίας ανατέθηκε σε σοσιαλιστικές κυβερνήσεις!
Μέσα στην “ανύπαρκτη διεθνή οικονομική κρίση”, που δημιούργησαν σκοπίμως οι ληστρικοί τραπεζίτες, η νεο-φασίστρια κ. Μέρκελ και οι “διεφθαρμένοι όλων των εθνών”, υψώνονται καθημερινά “τείχη” οικονομικά, πολιτισμικά, κοινωνικά, ρατσιστικά κλπ...
Πολλοί Έλληνες πολιτικοί – ακολουθώντας την πεπατημένη του δικτάτορα Γ. Παπαδόπουλου - πιστεύουν ματαίως, ότι όσο περισσότερο “γη και ύδωρ” προσφέρουν στις ξένες ισχυρές Κυβερνήσεις, τόσο πιο πολύ θα έρθουν πιο κοντά στην εξουσία ειδικά στην “μετα-Παπανδρέου” εποχή, που αρχίζει σιγά-σιγά να εμφανίζεται! Όμως εις μάτην. Ακόμα και οι Χιτλερικοί χρησιμοποιούσαν τους “εθνοπροδότες”, αλλά στο τέλος τους εκτελούσαν, με την απλή λογική “αφού πρόδωσες την Πατρίδα σου για λίγα αργύρια θα προδώσεις και εμάς για ακόμα πιο πολλά
αργύρια”! Όπως παρατηρήσαμε κανένας Έλληνας πολιτικός έως σήμερα, δεν κατάλαβε μια διεθνή θέση στον ΟΗΕ, στην Ευρώπη κλπ... και ούτε θα καταλάβει. Απλά τους “οσφυοκάμπτες” τους χρησιμοποιούν και μετά τους “πετάνε”!
Έχει ήδη διαρρεύσει ότι κ. Μέρκελ ζήτησε πρόσφατα από τον Έλληνα πρωθυπουργό να δει την Κρήτη σαν το "ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" που βρίσκεται στα χέρια του γερμανικού κολοσσού, της HOCHTIEF...", σημειώνει μια ιστοσελίδα Γερμανική . Φαίνεται ότι σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με την Άνγκελα Μέρκελ, για την εκχώρηση της Κρήτης στους Γερμανούς! Στην ουσία πρόκειται για ειρηνική παράδοση του νησιού με άλλοθι τις γερμανικές επενδύσεις. Οι Γερμανοί αφού δεν κατάλαβαν την Κρήτη με πόλεμο θέλουν αφ ενός μεν να εκμεταλλευτούν γεωστρατηγικά το νησί (πετρέλαια, ΑΟΖ, Σούδα κλπ) και αφετέρου να το μετατρέψουν σ ένα οργανωμένο θέρετρο για τους εύπορους γερμανούς πολίτες . φαίνεται ότι εκβιάζεται ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός γιατί βρίσκεται σε δεινή θέση και εξαιτίας του σκανδάλου της Siemens, μια και οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες έχουν ενημερώσει την Καγκελαρία για τις μίζες που έλαβαν συγκεκριμένοι Έλληνες πολιτικοί και τα κόμματά τους.
Προ καιρού έχουμε τονίσει ότι ο Πρωθυπουργός περιστοιχίζεται από μια ανίκανη κάστα δεξιόστροφων εθνοπροδοτών οι οποίοι, είναι μίσθαρνα όργανα των νεοταξιτών και νεοφασιστών της κ. Μέρκελ, και σκοπίμως τον οδηγούν στην καταστροφή.
Το Μνημόνιο και το ΔΝΤ, ήρθαν ως επακόλουθο της μη αντίδρασης των σοσιαλιστικών και αριστερών κομμάτων και της κλεψιάς του δημοσίου από τις δεξιές Κυβερνήσεις και την «κάλυψη» που παρείχαν οι δήθεν ελεγκτικές υπηρεσίες και μέρος επιόρκων λειτουργών της Δικαιοσύνης! Σχεδόν όλα τα σκάνδαλα μπήκαν σε κάποιο «αρχείο». Καλούμε τον Υπουργό Δικαιοσύνης να περάσει Νόμο να έρθουν όλα τα αρχειοθετημένα σκάνδαλα στο ακροατήριο σε μεικτά ορκωτά δικαστήρια. Η χώρα σύρεται σε δήθεν πτώχευση, αφού σκοπίμως δεν υπάρχει σχέδιο ανάπτυξης.
Ποιοι κερδίζουν από τα “επιτόκια δανεισμού, ακόμη δεν ερευνάται. Να ξηλωθούν όλοι οι ανίκανοι. Έλληνες Δημοκράτες ψηλά το κεφάλι. Υπάρχει ελπίδα! Αντισταθείτε!

33 σχόλια

  1. Ηγέτης μεγάλος ο Κούτσουκος , μπές μπροστά αρχηγέ και θα τούς φάμε ολους τούς πουλημένους τούς πασόκους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σύμφωνα με την παράδοση!!!!!, στο μοναστήρι της Αγίας Λαύρας ο επίσκοπος Παλαιών Πατρών Γερμανός ύψωσε τη σημαία της Επανάστασης ....΄΄

    Από πότε πρωτοαναφέρεται αυτή η παράδοση ? Σίγουρα όχι την 25η Μαρτίου 1821 !
    Εγώ έχω διαβάσει (από τα γραπτά του πρωτοσύγκελου του παλαιών Πατρών ,Φραντζή , που ήταν παρών στην συνάντηση) ότι λίγο πριν την 25η Μαρτίου στη συνάντηση με τον Παπαφλέσσα (μετέφερε το μυστικό και από την εξυπνάδα του γλύτωσε τη δολοφονία που του ετοίμαζαν οι περί τον γερμανό!!) αφού τον καθύβρισε φέρθηκε στην ιδέα για ξεσηκωμό σαν ένας Γερμανός όπως οι παραπάνω αναφερόμενοι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Πολλοί Έλληνες πολιτικοί – ακολουθώντας την πεπατημένη του δικτάτορα Γ. Παπαδόπουλου - πιστεύουν ματαίως, ότι όσο περισσότερο “γη και ύδωρ” προσφέρουν στις ξένες ισχυρές Κυβερνήσεις...κτλ, κτλ».
    Αυτό είναι ή άγνοια της ιστορίας, ή παραπληροφόρηση!
    Ο δικτάτορας Παπαδόπουλος δεν άφησε να χρησιμοποιήσουν οι Αμερικάνοι την βάση της Σούδας στον πόλεμο Ισραήλ Αιγύπτου και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που τον «έφαγαν»(όρα Ιωαννίδης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΡΑς;

    ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.


    ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ,
    ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ !!!

    ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΑ, ΤΟΝ ΒΡΟΜΙΑΡΗ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ?!?!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. eisai o epomeno

    arxhgos toy Pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. eisai o epomeno

    arxhgos toy Pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. eisai o epomeno

    arxhgos toy Pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. E E ERXETAI

    O NEOS PROUYPOYRGOS

    8A SVSEI THN ELLADA

    O OMPAMA THS ELLADAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαζι σου ηγετη

    η Διαμαντοπουλου ακομα να καταλαβει οτι

    τα προτυπα ηταν της χουντας
    και τα πειραματικα της δημοκρατιας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαζι σου ηγετη

    η Διαμαντοπουλου ακομα να καταλαβει οτι

    τα προτυπα ηταν της χουντας
    και τα πειραματικα της δημοκρατιας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΑΜΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δωσε το συνθημα για εξεγερση

    βαρα την δεξια
    την συντηρηση
    τον νεποτισμο τ
    την πλουτοκρατια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ

    ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΑ ΤΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΨΑΜΟΠΕΛΗ
    ΛΟΤΡΑΔΗ
    ΠΑΠΑΓΙΩΤΗ
    ΝΑΣΟ
    ΔΙΟΝΥΣΗ
    ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ

    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΡΥΦΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

    Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΔΟΣΙΑ

    ΝΑ ΞΕΣ Φαίνεται ότι σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με την Άνγκελα Μέρκελ, για την εκχώρηση της Κρήτης στους Γερμανούς! Στην ουσία πρόκειται για ειρηνική παράδοση του νησιού με άλλοθι τις γερμανικές επενδύσεις.

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ

    ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Η ΚΡΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    πΑ;ΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    Αν κάποιοι έχουν πάρει «μίζες» από το Δ.Ν.Τ και την Τρόικα για τα δάνεια και την υποδούλωση της χώρας, να τα ....
    επιστρέψουν πίσω, γιατί οι ίδιοι οι ξένοι θα τους «εκτελέσουν», όπως έκανε πρόσφατα ο κ. Ντομινίκ Στρος Καν. Αν τους τάξανε θέσεις σε Διεθνείς οργανισμούς απλά τους κοροϊδεύουν.


    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΡΧΟΝΤΑ

    ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΑΤΘΑΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ
    ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΑ ΔΕΞΙΟ
    ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

    ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΑ ΑΡΣΑΚΕΙΑ
    ΤΑ ΠΙΑΝΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΔΝΤ

    6. Υπάρχει λύση. Να ιδρυθεί μια ισχυρή Κρατική τράπεζα κατά τα πρότυπα της Γερμανικής Αναπτυξιακής και να πάει στη Ε.Κ.Τ. και να δανειστεί μόνο με 1% με εγγύηση τα Ελληνικά Ομόλογα.


    Ο ΔΡ ΚΟΤΣΟΥΚΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ ΔΟΚΤΩΡΑ

    ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΕΥΤΟΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΕΓΑΛΗ Η ΚΟΝΟΜΑ?

    ΜΠΟΡΕΙΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΓΚΡΗΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΝΑ ΕΙΣΕΙΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
    ?
    ΜΟΝΟ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗΣΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΣΕΙΓΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΞΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ?

    ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟΝ?

    ΠΑΣΟΚΑΝΤΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΡΕ ΔΟΚΤΩΡΑ

    ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΕΥΤΟΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΕΓΑΛΗ Η ΚΟΝΟΜΑ?

    ΜΠΟΡΕΙΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΓΚΡΗΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΝΑ ΕΙΣΕΙΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
    ?
    ΜΟΝΟ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗΣΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΣΕΙΓΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΞΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ?

    ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟΝ?

    ΠΑΣΟΚΑΝΤΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. NAI

    O MATUAIOY STHN KOOMA APO MIKROS
    POSA PLHRVNOYS STA ARSAKEIA EKALHS CYXIKOY?

    15 XILIADES TON XRONO??


    Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (1997 - 2000)

    Είναι επίσης Εταίρος της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας (Αρσάκεια και Τοσίτσεια Σχολεία) και μέλος της Ακαδημαϊκής Επιτροπής του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού).

    ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΙΝΑΙ Ο ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεξιουλη
    ο δρ Κουτσουκος πρωτος εγραψε αΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ αΛΕΞΗ

    ΟΔΗΓΟΥΣΕ 200.000 ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΑ

    ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΝΤΡΟΠΗ

    Ακομα και χημικα και βοβες κροτου ερριξαν σε δημοσιογραφους για να μην δειξουν τις "συλληψεις"!

    Μπροστα στο Οφθαλμιατρειο Aθηνων μια δοιμοιρια ΜΑΤ πεφτουν αννετια πανω σε κατι μαθητες και
    ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΟΥΣ ΔΕΚΑΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟΥΣ!

    το συνδρομο του Αλεξη χτυπα παλι την Αστυνομια που ξοδευει πολυ χημικο για το τιποτα και συλλαμβανει ασχετους

    και μια κοπελιτσα 13 ετων που εκλaiγε και την εσερναν σην ασφαλτο τραβωντας την απο το χερι!


    Ενω η Μαφια οργιαζει σε ολη την αθηνα και οι βιζιτουδες το βραδυ θα πηγαινουν με περιπολικα για την βιζιτα που ολοι περνουν ποσοστο, αστυνομοι πιλιτικοι νταβαντηδες ολοι στη μοιρασια της βιζιτας και ναρκωτικων

    Ο Υπουργος Προστασιας Πολιτη

    να ξηλωσει τους υπευθυνους της διμοιριας ΜΑΤ και να ψαξει ποιοι αξιωματικοι ειναι πισω απο τα στουντιο "μασαζ" "ξενοδοχεια" βιζιτες' πορνεια", ναρκωτικα' κλπ..

    Ο Γιωργος Παπανδρεου
    αν στηριχτει σε αυτη την αστυνομια συντομα θα πεσει απο τους φασιστες της γιατι ΔΕΝ υπαρχει αστυνομικος Πασοκ ειναι μια ψευδαισθηση!

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Σε ολη την χωρα Αστυνομικοι φασιστες μαζι με αξιωματικους του Στρατου ετοιμαζουν πραξηκοπημα και ο Γιωργος κανει ποδηλατο σαν τον παπου του το 1967, Αυτους γιατι δεν τους συλλαμβαβνεις?

    Ο Παπανδρεου GIORGOS
    δεν θα πεσει απο τους διαδηλωτες αλλα απο την Αστυνομια και τον Στρατο σαν τον Μουμπαρακ και το βραδυ που θα τον διωχνουν θα φωναζει τον λαο να τον σωσει, αλλα ποιον λαό, αυτόν που έδερνες με τα ΜΑΤ?

    Γιωργο
    μονος σου θα μεινεις!

    Πασοκοι %

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΝΤΡΟΠΗ

    Ακομα και χημικα και βοβες κροτου ερριξαν σε δημοσιογραφους για να μην δειξουν τις "συλληψεις"!

    Μπροστα στο Οφθαλμιατρειο Aθηνων μια δοιμοιρια ΜΑΤ πεφτουν αννετια πανω σε κατι μαθητες και
    ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΟΥΣ ΔΕΚΑΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟΥΣ!

    το συνδρομο του Αλεξη χτυπα παλι την Αστυνομια που ξοδευει πολυ χημικο για το τιποτα και συλλαμβανει ασχετους

    και μια κοπελιτσα 13 ετων που εκλaiγε και την εσερναν σην ασφαλτο τραβωντας την απο το χερι!


    Ενω η Μαφια οργιαζει σε ολη την αθηνα και οι βιζιτουδες το βραδυ θα πηγαινουν με περιπολικα για την βιζιτα που ολοι περνουν ποσοστο, αστυνομοι πιλιτικοι νταβαντηδες ολοι στη μοιρασια της βιζιτας και ναρκωτικων

    Ο Υπουργος Προστασιας Πολιτη

    να ξηλωσει τους υπευθυνους της διμοιριας ΜΑΤ και να ψαξει ποιοι αξιωματικοι ειναι πισω απο τα στουντιο "μασαζ" "ξενοδοχεια" βιζιτες' πορνεια", ναρκωτικα' κλπ..

    Ο Γιωργος Παπανδρεου
    αν στηριχτει σε αυτη την αστυνομια συντομα θα πεσει απο τους φασιστες της γιατι ΔΕΝ υπαρχει αστυνομικος Πασοκ ειναι μια ψευδαισθηση!

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Σε ολη την χωρα Αστυνομικοι φασιστες μαζι με αξιωματικους του Στρατου ετοιμαζουν πραξηκοπημα και ο Γιωργος κανει ποδηλατο σαν τον παπου του το 1967, Αυτους γιατι δεν τους συλλαμβαβνεις?

    Ο Παπανδρεου GIORGOS
    δεν θα πεσει απο τους διαδηλωτες αλλα απο την Αστυνομια και τον Στρατο σαν τον Μουμπαρακ και το βραδυ που θα τον διωχνουν θα φωναζει τον λαο να τον σωσει, αλλα ποιον λαό, αυτόν που έδερνες με τα ΜΑΤ?

    Γιωργο
    μονος σου θα μεινεις!

    Πασοκοι %

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το μοιραίο λάθος του κ. Γ. Παπανδρέου ήταν, ότι όταν ανέβηκε στην εξουσία, δεν στηρίχτηκε σε νέα πρόσωπα και δομές που τον στήριξαν στις «δύσκολες στιγμές», αλλά παρασυρμένος από την «ανίκανη – εθνοπροδοτική κλίκα» που έχει δίπλα του, μοίρασε αφειδώς θέσεις σε όσους ανίκανους, δεξιόστ

    ροφους του «έσκαβαν και του σκάβουν τον λάκκο», ενώ φάνηκε «παντελώς αχάριστος» στους νέους «υποστηριχτές - ευεργέτες του».!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εισε ο επομενος Πρωθυπουργος

    Μονο εσυ εν σταθερος
    διπλα στον λαο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΝΕ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΤΑ ΦΑΓΩΜΕΝΑ ΟΣΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ

    ΚΛΕΦΤΕς ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΦΝΑ!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΝΕ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΤΑ ΦΑΓΩΜΕΝΑ ΟΣΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ

    ΚΛΕΦΤΕς ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΦΝΑ!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΝΕ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΤΑ ΦΑΓΩΜΕΝΑ ΟΣΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ

    ΚΛΕΦΤΕς ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΦΝΑ!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τώρα,δεν είμαι σίγουρος γιά κάτι ρε ντόκτορα ή τι τέλος πάντων είσαι(οι απόψεις διίστανται)..
    Όλοι αυτοί που σε αναγορεύουν σε
    "μεγάλο ηγέτη" το εννοούν πραγματικά ή σε δουλεύουν?
    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση