GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε η υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας...

Παραιτήθηκε τελικά η υπουργός των Εξωτερικών της Γαλλίας, Michele Alliot-Marie,η οποία είχε δεχθεί έντονη κριτική για τις στενές σχέσεις ...


Παραιτήθηκε τελικά η υπουργός των Εξωτερικών της Γαλλίας, Michele Alliot-Marie,η οποία είχε δεχθεί έντονη κριτική για τις στενές σχέσεις που διατηρούσε αυτή και η οικογένειά της με το προηγούμενο καθεστώς της Τυνησίας. Η ίδια δήλωσε πως δεν έχει κάνει κάποιο λάθος και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στα μέσα ενημέρωσης. Την θέση της θα αναλάβει ο νυν υπουργός Άμυνας.
Είχε κατηγορηθεί πως τα Χριστούγεννα έκανε διακοπές στην Τυνησία και ...
πως παρείχε βοήθεια ώστε να κατασταλεί η εξέγερση στην χώρα.

2 σχόλια

  1. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΤΙ ΤΙΣ ΗΘΕΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ,ΣΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΞΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ,ΠΟΛΙΤΙΚΑ.ΠΟΥ ΕΔΩ ΠΟΥ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΚΟΡΔΩΝΟΝΤΑΙ.ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ .ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό δείχνει ότι σε άλλα κράτη, όπου υπάρχει κράτος, η ηθική δεν έχει κομματικό χρώμα (δεν λέω ότι στη Γαλλία δεν υπάρχουν περιπτώσεις διαφθοράς αλλά κάποιοι πάνε φυλακή η στα σπίτια τους). Στην Ελλάδα, κυβερνητικοί παράγοντες μας βρίζουν, μας κλέβουν, έχουν δηλητηριάσει την πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου και παραμένουν στη θέση τους. Αυτό τα λέει όλα για το ποιόν αυτών που μας κυβερνούν την εκάστοτε φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση