GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύριε Ρέππα συνετίσου...

Από το greekspy   ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ; Κύριε Ρέππα θα σας πούμε μόνο ένα πράγμα...Λίγη τσίπα δεν έχετε; Α...

Από το greekspy 
ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ;
Κύριε Ρέππα θα σας πούμε μόνο ένα πράγμα...Λίγη τσίπα δεν έχετε; Αποκαλείτε τσαμπατζήδες τους πολίτες που αντιδρούν να πληρώσουν τα χαράτσια σας απο την πολιτική της εξαθλίωσης που ακολουθεί ο πολιτικός σας προϊστάμενος κύριος Τζέφρυ! Σας πέρασε καθόλου απο το μυαλό ή ρωτήσατε ποτέ γιατί οι πολίτες αντιδρούν; Μήπως γιατι δεν τους εχει μείνει ευρω για ευρω στις τσέπες; Αντί λοιπόν να...
 κάνετε την πάπια, μιλάτε και απο επάνω! Όταν όμως εσεις προσωπικά εχετε σοφέρ που σας πηγαίνει στην δουλειά σας και εναν μισθό που όλοι εμείς δεν θα τον δούμε ούτε στα όνειρα μας, που να καταλάβετε τον απλό έλληνα πολίτη, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΑΪΚΙΖΟΥΜΕ, ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

8 σχόλια

  1. Kυνηγούν αυτούς που δεν πληρώνουν εισητήριο ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.
    ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ?
    ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΕΜΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΑΘΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΛΑΝΟΥΝ.
    ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΑΥΤΟ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.
    ΑΝ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ.
    ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κ.Yπουργέ, βγήκα στην σύνταξη με 42 γεμάτα χρόνια πληρωμένες ασφαλιστικές εισφορές.
    Ποτέ δεν είχα ελευθέρας και ότι ήθελα το πλήρωνα, από τον μισθό μου. Δεν απέκρυψα από την εφορία ούτε μια δραχμή και ούτε ένα ευρώ. Τις αποδοχές μου τις δήλωνα μέχρι και το τελευταίο λεπτό.
    Για την εντιμότητά μου αυτή η πολιτεία με ανταμοίβει κάθε μήνα με κράτηση από τον μισθό μου και περικοπή των επιδομάτων Χριστουγέννων, Πάσχα και Αδειας, γιατί οι πολιτικοί δεν διαχειρίσθηκαν σωστά τα δημόσια έσοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΕΣ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ (ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ) ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΗ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ, ΕΤΣΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ, ΩΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ, ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ ...

    ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΑ ΡΕΜΑΛΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΜΑΓΟΙ, ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΙ, ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΒΔΕΛΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΛΕΦΤΕΣ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ, ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ,
    ΣΤΙΣ ΒΕΡΣΑΛΙΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ??

    ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ,

    Η ΣΑ ΓΝΗΣΙΟΙ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΒΛΑΧΟΓΙΑΠΗΔΕΣ ΤΟ "ΠΑΙΖΕΤΕ", "ΝΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ",

    Η, ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ "ΑΠΕΝΑΝΤΙ" ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ...

    ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΕΣ (ΜΕ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ, ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΟΥΡΛΙΑ) ....

    ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ, ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ, ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ, Η ΟΧΙ ...

    ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ, ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ,
    ΜΑΣ ΣΤΟΛΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΝΕΝΟΥΜΕ ΗΣΥΧΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΑΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ.

    ΔΕ ΘΑ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΩΣ ΕΚΕΙ,
    ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, ΟΥΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠ' ΟΣΟΥΣ ΤΡΩΝΕ, ΤΡΩΝΕ, ΤΡΩΝΕ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΥΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

    ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ, ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βολεμένε Ρέππα όλοι οι άνεργοι και χαμηλόμισθοι που δεν έχουν να πληρώσουν το υπέρογκο εισιτήριο για τις συγκοινωνίες που δεν είσαι άξιος ούτε να τελειώσεις τα έργα μέσα στο χρονοδιάγραμμα που ανακοίνωσες σε καταριούνται εσένα και το σόι του μακάρι τα παιδιά σου να πεινάσουν και να ζητιανεύουν στο δρόμο για να ξεπληρώσουν το κακό που έκανες στους μη προνομιούχους που από τους φόρους τους σου πληρώνουν τα τζάμπα εισιτήρια εσένα και των άλλων 299 και βγάζεις και γλώσσα από πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρέπας....
    Μιλάμε για γελοίο άτομο, χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις, χωρίς να γνωρίζει μία ξένη γλώσσα και αναρωτιέται, ο κονομημένος, τι θα πεί δεν πληρώνω.
    Μα θα πεί ρε γελοίε ότι ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει.
    Τόσο δύσκολο είναι να το χωρέσει το τσερβέλο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρέπα αρχιτζαμπατζή και αρχινταβατζή των ληστών που λημαίνονται τους δρόμους μάθε τούτο
    Οι δρόμοι δεν είναι ιδιοκτησία κανενός αρχιλαμόγιου που χωρλις βα λεχει κλανει έργα έχει την απαίτηση να τον πληρώσουμε για να κάνει και μάλιστα αδρά.
    Δεν θα πληρώσουμε κανένα πούστη και βάλε μας φυλακή αν σου βαστάει να μας ταϊζεις και τζάμπα.
    Προσκυνημένε υπουργέ υπόδουλε των εργολάβων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρέππα σου εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να έρθει η μέρα που τα παιδιά σου θα γυρίζουν ρακένδυτα ζητιανεύοντας στο μετρό και οι ελεγκτές θα τα πετάνε έξω σα σακιά με πατάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση