GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο γκάλοπ: Κάτω από 20% η ΝΔ...

Από το http://www.tovima.gr/ Στο 3,1% διαμορφώνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η «ψαλίδα» ανάμεσα στα δύο μεγαλύτερα κόμματα, σύμφωνα με...

Από το http://www.tovima.gr/

Στο 3,1% διαμορφώνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η «ψαλίδα» ανάμεσα στα δύο μεγαλύτερα κόμματα, σύμφωνα με τις τριμηνιαίες τάσεις της Metron Analysis.
Εντούτοις, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συγκεντρώνουν αθροιστικά μόλις 43% και οι αναποφάσιστοι φτάνουν το 32,5%.
Συγκεκριμένα, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 22,9%, η ΝΔ 19,8%, το ΚΚΕ 7,1%, ο ΛΑΟΣ 6,8%, ο ΣΥΡΙΖΑ 3,9%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 3,3%, η Δημοκρατική Συμμαχία 2% και...
 η Δημοκρατική Αριστερά 1,1%.

15 σχόλια

  1. ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ελληνικος λαος θελει ΠΑΣΟΚ γουσταρει βρε αδελφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανετα θα καιρδισει το ΠΑΣΟΚ και τις επομενες εκλογες το θελουν ο κοσμος και ο απανταχου Ελληνισμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ότι το δημοσιεύει το " Βήμα" μας κάνει να έχουμε τις αμφιβολίες μας.
    Αλλά και αλήθεια να είναι, δεν θα μας εξέπληττε, γιατί η Ν.Δ. κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και υφίσταται μόνο για να παίρνει τις επιχορηγήσεις και τους μισθους της και όχι για να κάνει αντιπολίτευση όπως είναι υποχρεωμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν άκουγε ο θεός τους σκύλους θα έβρεχε κόκκαλα!
    Σιγά την εταιρία!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ


    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ

    ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.

    ΡΕ ΣΑΣ ΠΉΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ
    ΠΙΟ ΚΟΜΨΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2% ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ

    ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΩΤΑΝ ;

    ΟΥΤΕ 1,98% ΔΗΛΑΔΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ (ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ) ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΣ ''ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ??'', ΤΟ 78.5% ΔΗΛΩΕΝΕΙ ΟΧΙ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ??? ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΣΥΘΜΠΕΡΑΣΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΕΓΩ Ο ΒΛΑΚΑΣ?? 'Η ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ 'Η ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα μαγικά για τον κ. Παπανδρέου τέλειωσαν._

    Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η νύχτα και γελά, λέει ο σοφός λαός, αλλά η… σοφή κυβέρνηση δεν βάζει μυαλό.

    Με την πλάτη στον τοίχο και με την τρόικα να προειδοποιεί ότι δε θα έρθει στην Ελλάδα και θα μπλοκάρει τη δανειοδότηση της χώρας, ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του, μέχρι αργά το βράδυ πραγματοποιούσαν συσκέψεις για το πακέτο μέτρων, το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που ζητούν οι δανειστές μας. Από νέες περικοπές μέχρι ιδιωτικοποιήσεις και ξεπούλημα περιουσίας. Πώς όμως να συγκεράσει μια διαλυμένη κυβέρνηση τις απόψεις των στελεχών της;

    Για το λόγο αυτό υπάρχει και η τρομερή δυσκολία να βρεθούν λύσεις που αφενός θα ικανοποιούν την τρόικα και αφετέρου θα μειώσουν τις αντιδράσεις υπουργών και φυσικά της κοινωνίας.

    Όμως, τα μαγικά για τον κ. Παπανδρέου τέλειωσαν οπότε οι άσοι στο μανίκι δεν υπάρχουν πια. Μόνο το πιστόλι στον κρόταφο, αλλά γι’ αυτό υπεύθυνος είναι ο ίδιος.

    Έτσι κι αλλιώς, επειδή η τρόικα πιέζει κι επειδή ο πρωθυπουργός δεν είναι τολμηρός να πάει σε ρήξεις και τομές, θα ακολουθήσει την πεπατημένη. Νέες περικοπές από Παιδεία και Υγεία, ψαλίδι στις ΔΕΚΟ, μείωση μισθών στο δημόσιο με τον νέο μισθολόγιο, αυξήσει φόρων στα ακίνητα, ξεπούλημα όποιων ασημικών έμειναν, δηλαδή ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ΤΤ και κυρίως ΟΠΑΠ. Κι επειδή τα λεφτά δε βγαίνουν, θα βάλουν χέρι και στα δημόσια ακίνητα.

    Ωστόσο, εδώ είναι και το μεγάλο πρόβλημα. Ποιος υπουργός θα υπογράψει νa ξεπουληθεί μπιρ παρά η κρατική περιουσία; Ποιος θα συναινέσει στην πώληση π.χ. της ΔΕΗ σε τιμές εξευτελιστικές καθώς η εταιρεία και χαμηλά είναι στο Χρηματιστήριο και τα αποτελέσματά της είναι τραγικά; Η κ. Μπιρμπίλη μπορεί να μην είναι πολιτικός αλλά φοβάται τη χλεύη του κόσμου και φυσικά τα ειδικά δικαστήρια.

    Ποιος επίσης θα συμφωνήσει σε ξεπούλημα ακινήτων φιλέτων σε χαμηλές τιμές καθώς η κτηματαγορά είναι στο ναδίρ;

    Έτσι, λοιπόν φτάνουμε στο αδιέξοδο το σημερινό, με την τρόικα να παίζει παιχνίδια με το ταξίδι της, την κυβέρνηση αμήχανη να κάνει συσκέψεις τα μεσάνυχτα και όλη την οικονομία να είναι στο γκρεμό.

    Έτσι, θεωρείται δεδομένο ότι το σχέδιο που θα ανακοινωθεί θα είναι τόσο σκληρό που από την ανακοίνωσή του και μόνο θα προκαλέσει συγκρούσεις. Και αυτά είναι πολιτικά αδιέξοδα που μόνο με εκλογές λύνονται. Γι’ αυτό μην απορήσετε για τίποτε τους επόμενους μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ.

    Ο ΓΑΠ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΔΝΤ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΕΝΥΠΟΘΗΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.

    ΑΠΑΤΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ.

    ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΘΕΛΕΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τη χρυση αυγη δεν τη μετρατε??????
    ρε τι πλακα εχετε εσεις!!!! με αυτες τις γελοιοτητες προκαλειτε το κοσμο και ψηφιζει χρυση αυγη!!!!
    ειτε το θελετε ειτε οχι η χρυση αυγη θα μπει στη βουλη....και να εχετε το νου σας γιατι θα μπει με ποσοστο που θα ξεπερασει καθε φαντασια!!!!
    ας ριξετε μια ματια να δειτε τι γιντε σε ολη την ευρωπη ας δειτε τι γινετε στη γαλλια με τη μαρι λεπεν αλλα και σε ολες τις χωρες....
    οσο και προσπαθειτε με τροπο φασιστικο να αποκρυψετε την αληθεια, το ποταμι δεν γυριζει πισω....
    καλη σας νυχτα...."δημοκρατες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΠΑΣΟΚ ΤΗ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΝΟΙΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ Η ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΝΟΜΑ
    ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΙΓΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!! ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ !!!90 % ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!! ΣΕ ΦΑΣΚΕΛΑ !! ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η Δημοσκόπιση είναι κατευθυνόμενη.
    Πέφτουν οι 2 πρώτοι αλλα οι δεν πάει τίποτα στους μικρούς? Τι πρέπει αλλο να πάθουν οι Έλληνες για να πάψουν να είναι αναποφάσιστοι?
    Προσωπικά θα ψηφίσω οτιδήποτε μου διασφαλίσει ότι στην επόμενη κυβέρνηση δεν θα υπάρχει πασοκικό ίχνος. Τέρμα οι κυβερνήσεις με λαμόγια τύπου πάγκαλου, ρέπα, άκηδων κλπ. Καταδυνάστευσαν τον τόπο 30 χρόνια. Τέρμα στις κερκόπορτες των εχθρών της Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση