GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι μεταδίδει το Al Jazeera για τα αεροσκάφη του Καντάφι...

Συνέχεια στο θέμα με το αεροσκάφος των λιβυκών αερογραμμών τύπου Φάλκον 900 που με άγνωστους επιβαίνοντες εισήλθε το πρωί στο FIR Aθηνώ...

Συνέχεια στο θέμα με το αεροσκάφος των λιβυκών αερογραμμών τύπου Φάλκον 900 που με άγνωστους επιβαίνοντες εισήλθε το πρωί στο FIR Aθηνών νοτιοδυτικά της Κρήτης: Το Al Jazeera μεταδίδει ότι τρία από τα αεροσκάφη του Καντάφι απογειώθηκαν από στρατιωτικό αεροδρόμιο κοντά στην Τρίπολη. Επικαλούμενο δημοσιογράφο στη Μάλτα, το αραβικό δίκτυο μεταδίδει ότι το ένα από τα τρία αεροπλάνα κατευθύνεται προς τη Βιέννη, το άλλο προς την Αθήνα και το τρίτο στο...
 Κάιρο. «Προφανώς, κανείς δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να είναι μέσα στα αεροπλάνα», πρόσθεσε.

8 σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΦΟΝΙΑ ΒΛΟΓΙΟΚΟΜΕΝΕ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ,ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΕΤΕ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙΣ ,ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΝΤΙΝΟΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΩΝΥΜΕ 9 Μαρ 2011 2:56:00 μ.μ.

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΤΣΑΚΙΑΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΞΕΚΑΥΛΩΝΕΙΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ.

    Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΠΙ ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΤΡΩΓΑΝΕ ΠΟΛΥ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΒΙΕΤ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ. ΣΤΗΡΙΖΕ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ Η ΤΣΙΒΔΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πώς περνούσε η Λιβύη επι Γκαντάφι; Πως περνούσε ο κόσμος; Ήταν καταπιεσμένος, όπως γενικά μαθαίνουμε; Ας ρίξουμε μια ματιά στα γεγονότα.

    Πριν ξεσπάσει το χάος, η Λιβύη είχε ένα χαμηλότερο ποσοστό κρατουμένων από την Τσεχική Δημοκρατία. Βρισκόταν στην 61η θέση. Η Λιβύη είχε το χαμηλότερο ποσοστό βρεφικής θνη-σιμότητας στην Αφρική. Λιγότερο από το 5% των κατοίκων της πεινούσαν. Ενω στον υπόλοιπο κόσμο οι τιμές των τροφίμων συνεχώς αυξάνονταν, η κυβέρνηση της Λιβύης είχε καταργήσει όλους τους φόρους επί των τροφίμων.

    Οι Λίβυοι ήσαν πλούσιοι. Η Λιβύη είχε το μεγαλύτερο κατά κεφαλή εισόδημα στην Αφρική. Η κυβέρνηση φρόντιζε, ώστε ο καθένας να μπορεί να συμμετάσχει στην ευημερία. Ο πλούτος ήταν μοιρασμένος δίκαια. Στη Λιβύη ζούσαν λιγότεροι άνθρωποι κάτω από το όριο της φτώ-χειας από ότι στην Ολλανδία.

    Πως έγινε η Λιβύη τόσο πλούσια; Γιατί έχει πετρέλαιο και δεν επέτρεπε σε ξένες εταιρείες να της το κλέβουν, όπως συμβαίνει στη Νιγηρία, μια χώρα, που σε μεγάλο βαθμό ελέγχεται από την Shell.

    Όπως κάθε χώρα, έτσι και η Λιβύη υποφέρει από μια κυβέρνηση διεφθαρμένων γραφειοκρα-τών, που προσπαθούν να κόψουν ένα ολο και μεγαλύτερο κομμάτι απο την πίτα. Ως απάντηση, ο Γκαντάφι θέσπισε νόμους, με τους οποίους τα έσοδα από το πετρέλαιο να διανέμονται απευ-θείας στον πληθυσμό της χώρας, γιατί ήταν της γνώμης, ότι η κυβέρνηση δεν ήταν δίκαιη στο λαό, αν και ο Γκαντάφι δεν κατείχε μια επίσημη θέση στην κυβέρνηση.

    Δεν είναι ο πρόεδρος της Λιβύης, όπως γραφουν οι εφημερίδες. Η θέση του μοιάζει περισσότερο με εκείνη των ιδρυ-τών των ΗΠΑ και έχει περισσότερο έναν εθιμοτυπικό χαρακτήρα.

    Ο σωστός αρχηγός του κράτους στη Λιβύη είναι ο σημερινός πρωθυπουργός της Baghdadi Mahmudi. Όποιος αναφέρει τον Γκαντάφι σαν ηγέτη της Λιβύης, είναι σαν να αποκαλεί τον Χιροχίτο ηγέτη της Ιαπωνίας. Σε αντίθεση με την εικόνα που εμφανίζουν για την Λιβύη τα Μαζικά Μέσα Επιρροής (ΜΜΕ), στην κυβέρνηση της υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Μερικοί είναι οπαδοί του Γκαντάφι και θέλουν να απαλλαγούν από τον πρωθυπουργό. Άλλοι θέλουν να απαλλαγούν και από τους δύο. Και άλλοι θέλουν μόνο ειρήνη.

    Γίνονται όμως προσπάθειες, να εμφανισθεί η εικόνα μιας λαϊκής εξέγερσης κατά του δήθεν ηγέτη, του Γκαντάφι, παρα το ότι ο Γκαντάφι τελικά είναι μόνο ο αρχιτέκτονας του σημερινου πολιτικού συστήματος της Λιβύης, που είναι ένα μείγμα απο παναραβισμό, σοσιαλισμό και κάποιων ισλαμικών στοιχείων.

    Τα βίντεο με διαμαρτυρίες υπερ του Γκαντάφι εξαφανίζονται αμέσως από το Internet.

    Το “Pro Gaddafi Anti Baghdadi Mahmudi demonstrations in” στο www.youtube.com/watch?v=Ce5fLGNg0sk εξαφανίσθηκε...

    Το “Pro Gaddafi protests in front of Libyan embassy London”, επίσης στο www.youtube.com/watch?v=pRwv0Ac8qbc εξαφανίστηκε κι' αυτό...

    http://www.berlin-athen.eu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΜΑΡΙ. ΤΡΩΓΑΝΕ ΠΟΙΟΙ, ΟΙ ΚΟΥΡΕΛΗΔΕΣ,ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΕΛΑΙΟ .Η ΜΟΥΤΡΑΚΛΑ ΤΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ
    Η ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ.ΕΑΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΜΑΧΕΣ.ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΛΟΓΩ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ . ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ.
    ΣΑΝΤΑΜ , ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.ΚΤΛ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕΒΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΝΑ ΔΙΑΛΑΛΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΒΛΟΓΙΟΚΟΜΕΝΟΥ.ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ,ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ.Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΣΚΕΤΟΣ ΚΟΥΡΕΛΗΣ , ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΝ ΒΛΟΓΙΟΚΟΜΕΝΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ.ΕΑΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΣΦΑΖΟΝΤΕ ΟΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΟΥΣΤ ,ΟΥΣΤ,,ΟΥΣΤ.ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ,ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΕΣ ΠΡΟΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.. ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΤΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ Ο ΑΑΟΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΣΦΑΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΤΣΙ.

    ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΦΑΓΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε ουφο 2.56.00 σοσιαλιστης ειναι και φιλαρακη του Γιωργου και μαζι τα φαγανε τα τραπεζωματα στο ιδρυμα που ειναι μελος και ο δικος μας.
    Αντε ρε καραγκιοζη της σοσιαλιστρικης
    διεθνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευκαιρία να βρεθούν μεγαλονοικοκυραίο στη Λιβύη και να γεμίσει η Ευρώπη λαθρομετανάστες. Πάντως οι περισσότεροι από αυτούς που σήμερα τη Λιβύη θα πεινάνε αύριο.

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση