GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυρηνικά: Ναι ή όχι;‏...

Απο το http://tamgr.blogspot.com/ Πολλα ακουγονται και γραφονται τελευταια, με την ατυχη εκρηξη του πυρηνικου εργοστασιου στην Ιαπωνια,...

Απο το http://tamgr.blogspot.com/
Πολλα ακουγονται και γραφονται τελευταια, με την ατυχη εκρηξη του πυρηνικου εργοστασιου στην Ιαπωνια, θα ηθελα λοιπον να μοιραστω δυο σκεψεις μαζι σας.
Καπου διαβασα σχολια καποιου Φυσικου, πως "δεν υπαρχει κινδυνος εαν τα πυρηνικα εργοστασια ειναι ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ προδιαγραφων" κλπ., ενω εκεινο της ιαπωνιας ΔΕΝ ΗΤΑΝ!!!!
... και να "καταργηθουν", λεει, "τα απαρχαιωμενα εργοστασια που υπαρχουν σημερα", κλπ., κλπ., και "να απαγορευτουν να κτιζονται σε ΣΕΙΣΜΟΓΕΝΕΙΣ περιοχες" κλπ., κλπ.,
Εαν, λεω κι εγω, η γιαγια μου ειχε μουστακι
θα την συλλαμβαναν σαν λιποτάκτη, επειδη δεν πηγε φανταρος!
Ας σοβαρευτουμε:
Εδω δεν μιλαμε για καποιο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ,
ουτε για καμια ΠΥΡΚΑΓΙΑ
ουτε για ΠΛΗΜΜΥΡΑ
ουτε για καποιο ιο γριππης
ουτε για ΑΙDS
αλλα μιλαμε για...
 το ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΚΟ που ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ και ΑΧΡΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ για ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ
με ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ (ακομα....) συνεπειες στο κυτταρο της κοινωνιας μας, την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ αλλα και στον κοινωνικο ιστο, συνεπειες τοσο ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ, τοσο ΑΤΟΜΙΚΕΣ, οσο και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ, για τις οποιες, υποτιθεται, λειτουργουμε αυτον τον εφιαλτη....
Εχουμε την καραμελλα "ενεργειακες αναγκες της ανθρωποτητας".
Ειχα μια ΣΚΑΣΙΛΑ για τις ενεργειακες αυτες αναγκες. Μου φτανει το ΑΓΧΟΣ το καθημερινο, ΠΟΥ Η "ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ" καμια διορθωση δεν εκανε στη ζωη μου (το αντιθετο το αυξησε!)
Οι γιαγιαδες μας ΔΕΝ ειχαν τοσα μεσα και ομως η οικογενεια τοτε ηταν ΠΙΟ ΔΕΜΕΝΗ και οι ανθρωποι ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΑΝ περισσοτερο.
Παντα θα υπαρχουν "αυξημενες αναγκες" για τα παντα, ομως αξιζει να ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ εμεις και τα ΠΑΙΔΙΑ μας με αυτον τον φρικτο εφιαλτη, για να εχουμε τι; περισσοτερο ηλεκτρικο; να το κανουμε τι; Αφου θα ειμαστε ΤΥΦΛΟΙ, θα ειμαστε ΑΝΑΠΗΡΟΙ η θα φροντιζουμε καποιο δικο μας, ωστε να ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ για τιποτα αλλο.
Να εχουμε καλυτερο αυτοκινητο; Γιατι και αυτο που εχουμε μηπως μπορουμε να το κυκλοφορησουμε; Ειναι αλλωστε τοσα πολλα . . . .
Για να μην σας κουραζω, το συμπερασμα μου ειναι πως η πυρηνικη ενεργεια ειναι σαν να πουλαμε ναρκωτικα στα παιδια των αλλων, επειδη θελουμε να στειλουμε να στειλουμε το δικο μας παιδι στο εξωτερικο να σπουδασει και θελουμε να καλυψουμε τα αυξημενα μας εξοδα!!

17 σχόλια

  1. Γραφικέ οικολόγε συντάκτη, παίρνεις χαμπάρι ότι στην Ιαπωνία έγινε σεισμός 9 ρίχτερ και το τσουνάμι σκότωσε 16.000 ανθρώπους; Τα πυρηνικά φταίνε;;;
    Το μικρότερο πρόβλημα τους αυτή τη στιγμή είναι το φουκοσίμα.

    Τα πυρηνικά είναι όντως ασφαλή. Αλλά με 9 ρίχτερ φιλαράκι τίποτα δε σε σώζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 18 Μαρ 2011 10:33:00 μ.μ.

    ΒΡΕ ΟΝΕΙΡΟ,Η ΑΛΛΩΣ ΠΩΣ ,ΠΑΠΑΓΑΛΕ

    ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΚΟΤΩΣΕ 16.000
    Η ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ Η ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ;


    ΑΚΟΥ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΣΦΑΛΗ !

    ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ .

    (%#@!****&@@###!@ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΡΗ )


    ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΥΠΟ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΡΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΟΠΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 10.33.00.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ.ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ19 Μαρ 2011, 1:09:00 μ.μ.

    @ 10:33
    -------------
    1) ΑΦΟΥ η Ιαπωνια ειναι ΣΕΙΣΜΟΓΕΝΗΣ περιοχη
    και ΔΕΝ ειναι η μονη
    τοτε ΓΙΑΤΙ η διεθνης κοινοτητα επετρεψε την λειτουργια αυτων των "ασφαλων" πυρηνικων εργοστασιων;

    .......
    2) Στο ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ εγινε ... σεισμος;!
    ........

    αρα ο γραφικος εισαι εσυ
    που απο την πολυ μορφωση
    π α ρ α μ ο ρ φ ω θ η κ ε ο εγκεφαλος σου

    ευχομαι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί,
    Δεν βρίσκω λόγια να εκφράσω την οδύνη τον πόνο και την αγωνία για τα όσα συμβαίνουν στην Ιαπωνία... Την πιο όμορφη χώρα του κόσμου -κατ’ εμέ-, που τώρα κινδυνεύει να γίνει τόπος ζωντανών-νεκρών από τη ραδιενέργεια.

    Ίσως είναι τραγικά συμβολικό, που συνέβη τώρα, την εποχή που ανθίζουν οι κερασιές, το σύμβολο της Ιαπωνίας. Μαζεύονται το βράδυ, κάθονται κάτω από τις κερασιές, που είναι παντού, στα πάρκα κυρίως, και βλέπουν τα υπέροχα άνθη να πέφτουν λουσμένα από το φως του φεγγαριού. Για τους Ιάπωνες είναι η πιο βαθιά εικόνα της ομορφιάς της ζωής και του θανάτου, ναι του θανάτου, του εφήμερου της ζωής που σβήνει σαν τα άνθη της κερασιάς. Υπάρχουν τόσα υπέροχα χαϊκού, ποιήματα με 3 στίχους, που είναι πνευματικός στοχασμός. Διαβάστε ένα:

    Χιονίζει άνθη.
    Θ' ασκείται η άνοιξη
    για το χειμώνα...

    Δυστυχώς, μάλλον πρόκειται για τον πυρηνικό χειμώνα. Και τώρα... Ο θάνατος έρχεται, αργά και σταθερά. ...Τα άνθη της κερασιάς είναι μολυσμένα από τη ραδιενέργεια. Είναι χαρακτηριστική η γαλήνια και πειθαρχημένη αντιμετώπιση από τον ιαπωνικό λαό.

    Εδώ στην Ταϊβάν, δέος και φόβος. Ο κόσμος φοβάται να βγει στον δρόμο, φοβάται την έκθεση στο ραδιενεργό νέφος.
    Είναι όμως πολύ σημαντικό το ότι παντού, σε όλα σχεδόν τα τηλεοπτικά κανάλια, τις εφημερίδες και το ιντερνέτ, μεταδίδεται συχνά ένα μήνυμα: PRAY FOR JAPAN - ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ.

    ...κι' εμείς προσευχηθήκαμε την Κυριακή στη Θεία Λειτουργία. Με εκπλήσσει πολύ το ότι κανείς δεν διαμαρτύρεται που η τηλεόραση καλεί τον κόσμο να προσευχηθεί. Όλοι σέβονται, ακόμα και οι άθεοι, τις δύσκολες αυτές ώρες την πίστη και την ανθρώπινη ανάγκη για πίστη....
    Υπάρχει αγωνία στην Ταϊβάν, διότι έχουμε 3 σταθμούς ατομικής ενέργειας, και η περιοχή είναι σεισμογενής όπως και η Ιαπωνία. Υπάρχει φημολογία ότι οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να συμβεί παρόμοιος σεισμός .....
    Δεν βρίσκω λόγια να παρηγορήσω τους ανθρώπους εδώ, για όσους και όσα έχασαν και κυρίως για το ζοφερό πυρηνικό μέλλον που ίσως έρχεται (άλλωστε λογικά θα πρέπει να υπάρξουν μετασεισμοί 7, 6 κ.τ.λ. ρίχτερ).
    Καταλαβαίνω μόνο τη σημασία της πίστης, δηλαδή της εμπιστοσύνης στον Θεό, στο να γαντζωθείς πάνω Του… Αντί να έχεις ελπίδες, να είναι Αυτός η ελπίδα μας, η μόνη σιγουριά που μπορούμε να εμπιστευθούμε.
    ..
    Αδελφοί μου, η Ιαπωνία μπορεί να μην έχει ανάγκη την υλική σας βοήθεια. Δεν κλαίω τόσο για την Ιαπωνία, κλαίω όμως για την Ελλάδα που χρεοκόπησε όχι οικονομικά, αλλά ηθικά.
    Η Ιαπωνία έχει ανάγκη την προσευχή μας, η οποία πρέπει να είναι πολύ θερμή, ώστε η χάρις του Θεού να βοηθήσει, να σταματήσει η καταστροφή, και κυρίως να γνωρίσουν τον Χριστό οι αδελφοί μας οι Ιάπωνες. Είναι τόσο κοντά Του με τον χαρακτήρα τους, τις αρετές τους και την εργατικότητά τους, λίγη προσευχή ακόμα χρειάζεται, για να τον βρουν.

    Με αγάπη Χριστού π. Ιωνάς
    Ιεραπόστολος της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ταϊβάν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τίποτε δεν σε σώζει από τον σεισμό. Αλλά την κερατο-ραπιενέργεια γιατί να την φάμε μαζί;Τι συνειρμοί είναι αυτοί; Χάλασαν οι συνδέσεις στα υποφλοιώδη σου από το Τσερνομπίλ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΛΩΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ19 Μαρ 2011, 6:01:00 μ.μ.

    ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ!!

    Την ώρα που η παγκόσμα κοινή γνώμη παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις απεγνωσμένες προσπάθειες των Ιαπώνων να περιορίσουν την καταστροφή στους...
    "σακατεμένους" πυρηνικούς αντιδραστήρες του εργοστασίου στη Φουκουσίμα και η διεθνής κοινότητα επανεξετάζει τα στάνταρ ασφαλείας σχετικά με τη χρήση πυρηνικής ενέργειας, η είδηση με ελληνικό ενδιαφέρον που αποκαλύπτει σήμερα το Newsport.gr προκαλεί σοκ!
    Έλληνας μεγάλος εφοπλιστής έλαβε το οκ από το Νορβηγικό Νηογνώμονα (DET NORSKE VENITAS), έναν από τους σημαντικότερους διεθνώς, για τη ναυπήγηση δύο νέων δεξαμενοπλοίων χωρητιικότητας 160.000 tn το καθένα, που θα κινούνται με πυρηνική ενέργεια !
    Δηλαδή στα ύφαλα τους θα διαθέτουν κινητήρες στα πρότυπα των πυρηνικών υποβρυχίων. Οι απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες αναφέρουν ό, τι η κατασκευή των δύο πυρηνοκίνητων τάνκερ θα πληρεί όλα τα στάνταρ ασφαλείας όπως αυτά ορίζονται από το Διεθνή Κώδικα Ασφαλείας για τη Ναυτιλία (ISPS CODE). Απομένουν δε μόνο οι τελικές υπογραφές για την έναρξη της ναυπήγησής τους, για την οποία ερίζουν οι κολοσσοί της ναυπήγησης στη Ν. Κορέα, η Hyundaι και η Samsung.
    Tο ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής. Λαμβάνοντας υπόψιν την πρόσφατη τραγωδία στην Φουκουσίμα, αλλά και τα αναρίθμητα ναυτικά ατυχήματα δεξαμενοπλοίων με τις τεράστιες περιβαλλοντικές συνέπειες, ποιος μπορεί να εξασφαλίσει το ενδεχόμενο αποφυγής μιας πυρηνικής τραγωδίας στην περίπτωση ενος ατυχήματος ή ναυαγίου ;
    Πόσο μάλλον από τη στιγμή που μιλάμε στην ουσία για μια "κινητή πυρηνική βόμβα" εκτεθειμένη στις απρόβλεπτες διαθέσεις της φύσης.



    http://newsport.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8118&catid=31&Itemid=35

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 19 Μαρ 2011 1:21:00 μ.μ.

    ΠΑΤΕΡ ΜΟΥ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΝΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑ .

    ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ ,ΤΗΝ ΧΙΡΟΣΙΜΑ,ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΘΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

    ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ,ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΕΩΣ ΕΜΠΑΙΚΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΥΣ.


    ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΤΟΠΙΝ .

    ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΕΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 18 Μαρ 2011 10:33:00 μ.μ.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ,
    ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΡΑΦΙΚΟΤΑΤΟΣ.

    ΔΗΛΑΔΗ, ΑΦΟΥ ΜΕ 9 ΡΙΧΤΕΡ ΔΕ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ,
    ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ....
    ΟΠΟΙΟΝ ΜΕΙΝΕΙ.

    ΕΧΕΙΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ?!?!?!

    ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είμαι ο 10:33 και πραγματικά γελάω πολύ με τα σχόλια σας. Γνωρίζετε πόσοι πυρηνικοί σταθμοί λειτουργούν στον κόσμο εδώ και δεκαετίες; Πόσα ατυχήματα είχαμε; ΜΟΝΟ 3. Για βγάλτε τα στατιστικά...

    Με την ίδια λογική, να απαγορεύσουμε και τις αεροπορικές πτήσεις. Μπορεί κάτι να πάει στραβά στον αέρα και να πέσει ένα αεροπλάνο στο κεφάλι σας και να σας σκοτώσει.

    Η Ιαπωνία είναι μια πάμφτωχη χώρα σε υπέδαφος και δεν έχει καθόλου ορυκτό πλούτο. Η πυρηνική ενέργεια για αυτούς είναι η μόνη λύση για την παραγωγή ενέργεις.

    Όταν μιλάμε για ένα πυρηνικό ατύχημα που προκλήθηκε μετά από έναν από τους ισχυρότερους σεισμούς που έχουν καταγραφεί στην ιστορία της ανθρωπότητας, μάλλον είναι λίγο άδικο να ρίχνουμε το φταίξιμο στην πυρηνική ενέργεια.

    Όσο για τα αποτελέσματα της ραδιενέργειας σε βάθος χρόνου, καλύτερα μελετήστε τα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου από το κινητό σας τηλέφωνο που δεν ξεκολλάει από το αυτί σας, από τα καυσαέρια των χιλιάδων αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας αλλά κάθε οικογένεια ηλιθιοδώς αγόραζει δυο-τρία. Τέλος, σκεφτείτε τα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου του παθητικού καπνίσματος στους αποδέκτες του καπνού από τα τσιγάρα που φουμάρετε από τα 13 μέχρι τα 60 σας.

    Η πυρηνική ενέργεια είναι το μικρότερο από τα προβλήματα σας. Απλά δεν έχει τύχει καλού μαρκετινγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η θεια Κουλα19 Μαρ 2011, 9:23:00 μ.μ.

    10:33

    =====

    Γραφεις οτι μονο τρια ατυχηματα πυρηνικα εχουν γινει μεχρι τωρα!!

    Δηλαδη ειναι το ιδιο με τα ...ατυχηματα στα... αεροπλανα;!

    Εδω με το ατυχημα της ιαπωνιας το τωρινο, εχει τεθει σε συναγερμο
    .....το Λος Αντζελες !!!!!



    σκεψου τι γινεται....


    τα πυρηνικα τα ΚΡΥΒΟΥΝ για να ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ οι λαοι !!
    Χαριν του ΚΕΡΔΟΥΣ και τιποτα αλλο......


    συμφωνεις τουλαχιστον σ' αυτο;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 19 Μαρ 2011 7:02:00 μ.μ.


    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΣΟΥ.


    ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ .


    Η ΣΑΝ ΕΝΑ ΦΡΙΚΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ


    Η ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    Η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΑΝ ΑΣΦΑΛΕΣ Η Η ΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ;

    Η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ Η Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥΣ ;

    ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 2 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΙ ΕΝΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ,ΜΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ.

    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΑΦΗΣΑΝ ΚΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΑΒΟΗΘΗΤΕΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΦΡΙΚΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΕ ;

    ΑΝ ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΡΟΥΤΙΝΑΣ Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥΣ .


    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΩ

    ΑΕΙ ΧΑΣΟΥ ΦΡΙΚΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αχ έχει τόση πολύ πλάκα να σχολιάζω στο press-gr. Το καλύτερο είναι ότι με παίρνετε στα σοβαρά! Θα το κάνω χόμπυ να τρολλάρω κάτι μάγκες των πληκτρολογίων σαν κι εσάς, γιατί είστε τελείως ό,τι νά'ναι όλοι σας. Με κάτι βλάκες σαν κι εσάς, που επειδή γράφετε με κεφαλαία νομίζετε ότι σας παίρνει κανείς στα σοβαρά, δεν είναι ν'απορεί κανείς που αυτή η χώρα βουλιάζει.

    Μέχρι και παπαγαλάκι με είπανε! Ποιανού παπαγάλος ρε; Των ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ εταιρειών πυρηνικών συμφερόντων που έχετε στην Ελλάδα;

    ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΡΕ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΙ;

    Σεισμός 9 ρίχτερ προκαλεί πυρηνικό ατύχημα. Τι συμβαίνει; Everyone goes nuts. Όλοι ρίχνουνε το φταίξιμο στα πυρηνικά.

    Βενζινάδικο σε Αθηναϊκή γειτονιά παίρνει φωτιά, γίνεται έκρηξη, πιάνει φωτιά ολόκληρη πολυκατοικία., 2 παιδάκια πεθαίνουν. Τι συμβαίνει; Nobody gives a fuck. Ατύχημα ήτανε. Κανείς δεν κατηγορεί το πετρέλαιο.

    Το μέγεθος της υποκρισίας σας ξεπερνάει κάθε όριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 20 Μαρ 2011 1:32:00 π.μ.

    ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ ΟΛΟΙ

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΣΕΝΑ .

    ΑΜΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

    ΝΟΜΙΖΩ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση