GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΠΟΤΕ - Καρατζαφέρης, Ντόρα...

8 σχόλια

  1. αυτο......+


    Τραγωδία στα Χανιά με εργολάβο - Αυτοπυρπολήθηκε για να γλιτώσει από τα χρέη!

    ''Συγγνώμη αλλά δεν αντέχω άλλο. Θέλω να πεθάνω αξιοπρεπώς'' έγραψε στο τελευταίο του σημείωμα - Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία...

    Εδωσε τέλος στη ζωή του, επειδή δεν άντεχε την ανεργία και τα οικονομικά προβλήματα. Ο λόγος για έναν 54χρονο εργολάβο από τα Χανιά, ο οποίος προχθές τη νύχτα βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του, στην περιοχή «Φώκες».

    Ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, εξαφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με την αστυνομία, τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, καθώς δεν είχε δουλειά και αδυνατούσε να αντεπεξέλθει ακόμα και στα στοιχειώδη.

    Μέσα στην απόγνωσή του, πήρε την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή του, αφήνοντας πίσω - σύμφωνα με το ethnos.gr - ένα ιδιόχειρο σημείωμα. «Συγνώμη αλλά δεν αντέχω άλλο. Δεν έχω δουλειά, δεν έχω χρήματα. Θέλω να πεθάνω αξιοπρεπώς», ήταν το τελευταίο μήνυμα του 54χρονου.

    Τη νύχτα του Σαββάτου βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα σε αυτό, στο 30ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Χανίων-Ομαλού. Όλα δείχνουν ότι περιλούστηκε με βενζίνη και έβαλε φωτιά, αφού πρώτα συνέδεσε ένα λάστιχο με μία φιάλη υγραερίου πιστεύοντας ότι θα προκαλούσε έκρηξη.

    Όμως, η φιάλη δεν εξερράγη και βρήκε μαρτυρικό θάνατο μέσα στις φλόγες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνα με τον ίδιο,
    ο λαός της Βεγγάζης "φοβάται αυτούς ανθρώπους και εμείς πρέπει να τον ελευθερώσουμε" από την παρουσία τους.

    "Ο κόσμος μας ζητεί να επέμβουμε, μας λένε: απελευθερώστε μας από αυτές τις ένοπλες συμμορίες".

    - έλεγε ο Μουαμάρ Καντάφι !

    Σε τι διαφέρει ο Πεταλωτής ; Φασίστας ο ένας, φασίστας ο άλλος. Α, συγνώμη, ο ένας είναι γιουσουφάκι των δυτικών και του γλείφει μέρα νύχτα !
    (Ναι τον Πεταλωτή εννοώ)


    - Καλά βγες σε κανα δρόμο και περίμενε την αγελαδιτσα.
    Που έχεις μούτρα να κάνεις και λόγο περί δημοκρατίας !

    O ρολος σου σιγουρα ειναι αχαρος, εχεις και αυτη την γλοιωδη, απαισια φατσα οποτε βρισκεσαι σε υψηλο βαθμο αντιπαθητικοτητας ....ΧΟΙΡΙΝΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο γιός του σανοπώλη προς την κοράκλα του δρακουλιάρη

    Τι να πούμε τι, τι να τραγουδήσουμε
    μέσα στην πολιτική σαν κεριά θα σβήσουμε

    Σε παρακαλώ πες μου αν θέλεις κάτι
    πέρασες εσύ ποτέ με ψωμί κι αλάτι
    σε παρακαλώ πες μου κάτι ακόμα
    έγειρες εσύ ποτέ σε βρεγμένο στρώμα

    Τι να πούμε τι, τι να τραγουδήσουμε

    Που θα πάμε που να ξεχαρμανιάσουμε
    χωρίς την ΜΙΖΕΝΣ τι να πρωτοαρπάξουμε

    Ορσε μωρή άπληστη να μην στα χρωστάω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνεχίζει τα καραγκιοζιλίκια ο γενικός εισαγγελέας-δημοσιογράφος, Γιάννης Παπαγιάννης,του fimotro και του Extra,παρέα με τον Κολλάτο , με τις επισκέψεις στα σπίτια των πολιτικών!
    Τι ελπίδα μπορεί να έχει αυτός ο τόπος, όταν εκτός από τους λαδιάρηδες πολιτικούς (Τσοχατζόπουλος,Μαντέλης,Τσουκάτος κλπ)διαθέτει και ελεγκτές δημοσιογράφους του ύφους (μήπως και ήθους ;) Παπαγιάννη και Χίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχα..και να είναι όλοι Πασοκ
    και μέσα στα σκατά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είχαμε τον cabinet man
    Τώρα θα έχουμε τον back door man
    Και όπως λένε οι “γνωρίζοντες” Αμερικάνοι, Greeks are back door bandits !


    Από την πίσω πόρτα….τα παιντιά.

    Όσοι συμβούλεψαν τον πρωθυπουργό να αποχωρήσει χθές στη Σύρο, από την πίσω πόρτα, σαν κυνηγημένος, του έκαναν μεγάλη ζημιά! Κατέστρεψαν το προφίλ του λαϊκού ηγέτη, που με επιμέλεια έκτιζε επί δεκαετίες!

    Αμφιβάλλει κανένας ότι από εδώ και στο εξής, σε κάθε συζήτηση στη Βουλή, θα γίνεται αναφορά «στο πρωθυπουργό που έφυγε από την πίσω πόρτα;» Και όλοι ξέρουμε ποιοι φεύγουν από την πίσω πόρτα!!!

    Στον κ. Παπανδρέου μπορεί να καταλογίζουμε πολλά, αλλά του αναγνωρίζουμε ότι πάντα του άρεσε να μιλάει με τον κόσμο. Να κινείται άνετα, να ποδηλατεί, να κωπηλατεί, να κολυμπά, να τρέχει. Όλα αυτά ήταν στοιχεία της προσωπικότητάς του, που τον έκαναν δημοφιλή.

    Όσοι το είδαν να τρέχει προς το αυτοκίνητό του, ενώ λίγα μέτρα πιο μακριά, ο κόσμος διαμαρτυρόταν, θα συνειδητοποίησαν ότι μας κυβερνάει πλέον ένας φοβισμένος άνθρωπος.

    Ένας πρωθυπουργός, που δεν μπορεί ή δεν αντέχει να αντιμετωπίσει το λαό, δεν θα απολαμβάνει για πολύ καιρό της εμπιστοσύνης του. Είναι σχεδόν νομοτελειακό. Θα φύγει νύχτα.

    Ακόμα και ο κ. Πάγκαλος στα Καλύβια, είχε το θάρρος (έστω την άγνοια κινδύνου) να βγεί έξω και να προσπαθήσει να μιλήσει στους συγκεντρωθέντες («καμιά πενηνταριά «αλήτες» κατά τον Πάσχο Μανδραβέλη)

    Γιατί ο κόσμος εξοργίζεται περισσότερο, όταν τον αγνοείς και τον αποφεύγεις.

    Θα ρωτήσετε: «και τι να έκανε; Να περνούσε μπροστά απ’ τον κόσμο με τον κίνδυνο να τον λιντσάρει;»

    Ένας πρωθυπουργός που έχει αυτοπεποίθηση και δεν είναι πανικόβλητος (και δεν αισθάνεται ενοχές), θα δεχόταν μια αντιπροσωπεία των διαμαρτυρομένων, θα συζητούσε μαζί τους, θα άκουγε τα αιτήματά τους, εν ανάγκη θα τους απηύθυνε και το λόγο, έστω υπό το βάρος των αποδοκιμασιών, και στη συνέχεια θα αποχωρούσε από την κυρία είσοδο. Όχι από την πίσω πόρτα!

    Το να φεύγεις από την πίσω πόρτα είναι δηλωτικό ενοχής, αδυναμίας και φόβου.

    Αυτά προεξοφλούν την επερχόμενη ήττα...…Next please..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τής πρότεινε,μεταξύ άλλων,νά αναλάβη τήν διεύθυνση τού Μπουρδελοθιάσου του,στήν θέση τής αρχιμαμασάν!!!!
    Στήν θέση τής chief-bιtch,παραμένει ώς γνωστό,ή μπουμπούκα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καρατζαφέρης, Ντόρα.ΤΙ ΕΙΠΑΝ !

    Τί διαμαρτύρεται ό μπούλης πεταλωμένος διά τίς διαμαρτυρίες???

    Ανάλογα μέ τά βίαια μέτρα κι ιδίως κατά τών υπαλλήλων/συνταξιούχων τού ιδιωτικού τομέα,θά εισπράττουν όλοι αυτοί οί ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ καί τίς ανάλογες αντιδράσεις,από τούς δοκιμασμένους,εξ αιτίας τής πολιτικής πού ασκούν,πολίτες!!!!

    Τό γιαούρτωμα,χάδι είναι,στίς μάπες τών γουρουνιών τού πασοκοχοιροστασίου!!!!!!

    Καθάρματα!!!!
    Ξεσκίσατε τό αίμα τού απλού ΄Ελληνα εργαζομένου/συνταξιούχου,διά νά τερλικώσετε εσείς πειναλέα πράσινα τρωκτικά ράτσας laliotius akius mantelius pagkalius tsoukatus papantonius lamogios zivagos pasokus-pasokus!!!

    Tώρα έχετε καί τήν στήριξη τών προθύμων ερπετών τού είδους poustokaratzaferius binediarius kariolopoutanius poutanompagogianius mpoumpoukous-mpoumpoukous!!!!!!!

    Ξεφτίλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση