GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Να κλείσει η βάση της Σούδας" ζητεί ο Μίκης Θεοδωράκης...

Να κλείσει η βάση της Σούδας ζήτησε ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, παρουσίαζοντας θέσεις της κίνησης πολιτών «Σπίθα» στην Κρήτη, εν...

Να κλείσει η βάση της Σούδας ζήτησε ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, παρουσίαζοντας θέσεις της κίνησης πολιτών «Σπίθα» στην Κρήτη, ενώ μίλησε για «κλέφτες με γραβάτα που κλέβουν τον πλούτο της χώρας παραμένοντας ατιμώρητοι».
«Ακούμε από τα κυβερνητικά χείλη τη δήλωση, που αναπαράγεται άκριτα από τα μεγάλα συστημικά μέσα ενημέρωσης, ότι ο ρόλος της χώρας μας είναι απλώς... υποστηρικτικός στις επιχειρήσεις κατά της Λιβύης. Λίγο ακόμα θα μας πουν ότι η μία φρεγάτα, το ιπτάμενο ραντάρ, τα δύο ελικόπτερα Σούπερ Πούμα και τα 4 αεροσκάφη F-16 που έθεσε η κυβέρνηση στη διάθεση των συμμαχικών δυνάμεων για την επιβολή της Ζώνης Απαγόρευσης Πτήσεων, πετάνε... λουλούδια εναντίον του Καντάφι και ότι...
 στη Σούδα υπάρχει ένας απέραντος ανθόκηπος...», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Θεοδωράκης κάλεσε τον Πρωθυπουργό να κλείσει τώρα την αμερικανική Βάση της Σούδας, υποστηρίζοντας ότι «μόνο έτσι θα πάψει η κυβέρνηση να είναι συνένοχη στις ...ανθρωπιστικές δολοφονίες που διαπράττουν αγγλοαμερικάνοι και Γάλλοι σταυροφόροι του πετρελαίου».
Παράλληλα ο Ελληνας μουσικοσυνθέτης επισήμανε ότι «από τη μια μεριά με τα μνημόνια, τις τρόικες και τα Δου-Νου-Του μας πίνουν το αίμα, απ' την άλλη ο αρχηγός μας, σαν ίσος προς ίσον με την Μέρκελ, τον Σαρκοζί και τον Μπους, μάς διατάζει εμάς τους ξεζουμισμένους να πάμε να ξεζουμίσουμε άλλους λαούς φτωχότερους και όπως λέει και το τραγούδι του προ-προ-προπάππου μου, Στέφανου Χάλη, να κάνουμε "μάνες δίχως γιους, γυναίκες δίχως άντρες...».
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι «τώρα το ΝΑΤΟ και η Ευρώπη δεν είναι πια "συνδικάτο". Κι εμείς καταντήσαμε ένα υπερήφανο προτεκτοράτο που δέχεται να μας διοικούν ουσιαστικά οι ξένοι, να μας βυθίζουν στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, να μας αρπάζουν την εθνική μας περιουσία κι εμείς να τους λέμε όχι μονάχα "ευχαριστώ" αλλά και να στέλνουμε τα παιδιά μας στους πολέμους και τους ναυτικούς μας να βάψουν κι αυτοί τα χέρια τους με αίμα σαν τον παλιό καλό καιρό που κάποιοι λέγανε "σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω"».
Όπως είπε, οραματίζεται «μια Ελλάδα κατ' αρχήν ανεξάρτητη χωρίς ξένες στρατιωτικές βάσεις και ξένους προστάτες. Ανεξάρτητη, Αυτοδύναμη και Ασφαλή, με οικονομική, κοινωνική και μορφωτική ανάπτυξη και πολιτιστική ακτινοβολία».
Ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ακόμη ότι δημιουργείται επιστημονική επιτροπή με επικεφαλής τον Συνταγματολόγο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γιώργο Κασιμάτη επιφορτισμένη να επεξεργαστεί ένα νέο Σύνταγμα, καθώς και νέους θεσμούς, που θα επιχειρήσουν να προσαρμόσουν όσο γίνεται περισσότερο πιστά την αρχή της ʼμεσης Δημοκρατίας μέσα σε ένα σύγχρονο κράτος.
Περιγράφοντας τους στόχους της οργάνωσης "Σπίθα" επεσήμανε ότι τα μέλη της «δεν θα αρκεστούν στο να διαπαιδαγωγούν και να μορφώνουν εαυτούς και αλλήλους, αλλά κάθε "Σπίθα" θα αποτελεί μια μάχιμη κοινωνική ομάδα» διευκρινίζοντας ότι «θα πρέπει κατ' αρχήν να είναι φυτεμένη-φυτρωμένη επάνω στον τόπο και την κοινωνία όπου κατοικεί και εργάζεται. Να είναι άγρυπνη για κάθε τι που συμβαίνει γύρω της. ʼγρυπνη και υπεύθυνη. Από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο. Από το τοπικό έως το εθνικό».
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

23 σχόλια

  1. Πιο δυνατα Μικυ, Πιο δυνατα..Πρεπει να καλυψεις το χαμενο εδαφος της αδικαιολογητης απουσιας σου οταν ο τοπος σε χρειαζοταν. Η φωνη σου πρεπει να γινει εφιαλτης των σαλταδορων που μας κυβερνουν. Ξεσηκωσε μας, μπορεις!!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαιρε Κε Μ.Θεοδωρακη,
    η πρωτοβουλια σου εμπνεει στη σωστη κατευθυνση!Αξιζει οχι μονο προσοχης
    αλλα ειναι αφετηρια της αναζωογωνησης χαμμενης μας επιγνωσης, στα περι ελληνικης ταυτοτητας και ανεξαρτητης
    εθνικης πορειας,στην παγκοσμιοκρατουμενη χωρις μετρο και ηθικη πορεια της ανθρωποτητας.
    Επι τελους ας γινει μια
    ενωτικη εθνικη προσπαθεια της εφαρμωγης των μετρων,της ελληνικης ανθρωπιστικης αντιληψης πραγματων,
    και οχι της υλιστικης αντιληψης,που αφηνει το ανθρωπινο ον στο περιθωριο!
    Παντα με το μετρο του ωραιου,του μεγαλου και του αληθινου!

    Αξιον εστιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να είναι σε θέση τα μέλη του "Σπίθα" "..διαπαιδαγωγούν και να μορφώνουν εαυτούς και αλλήλους,.." και να "..αποτελεί μια μάχιμη κοινωνική ομάδα».." "..«θα πρέπει κατ' αρχήν να είναι φυτεμένη-φυτρωμένη επάνω στον τόπο και την κοινωνία όπου κατοικεί και εργάζεται.." ΑΛΛΑ ΓΙΑ Να είναι άγρυπνη για κάθε τι που συμβαίνει γύρω της. άγρυπνη και υπεύθυνη. ..Από το τοπικό έως το εθνικό».."

    ΕΝΑΙ ΑΠΑΡΕΤΗΤΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ να στρέψει το ενδιαφέρον στην απόκτηση ΓΝΩΣΗΣ που ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

    http://kodikas-dimon-koinotiton.blogspot.com/2009/09/blog-post.html

    ΑΛΛΑ ΑΚΙ ΠΕΡΑ ΑΠ¨ ΑΥΤΟ..
    το κίνημα του "ΣΠΙΘΑ" θα πρέπει να έχει το ΑΥΧΜΗΡΌ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ .. ενός κινήματος κατά των διαπλεκόμενων στη διαφθορά και την κατάχρηση της δημόσιας περιουσίας.

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2007_08_01_archive.html

    Τότε μόνον οι σύγχρονοι ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΟ-κράτες της διαπλοκής, όντος ελεγχόμενοι, θα αποστασιοποιηθούν από τις προτομές των ΠΡΟΓΟΝΩΝ τους Αυτοκρατόρων της διαφθοράς.

    Αρχής γενομένης από το σεβασμό στο νομοθετικό έργο του ευνομούμενου της πολιτείας ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ.

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2007_08_01_archive.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΟΥΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ .ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 1954 .ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΚΚΕ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η ΚΡΥΒΕΤΕ,ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΠΑΝΤΟΣ Ο ΜΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ.ΑΜΟΙΦΘΗΚΕ ,ΣΠΙΤΙ ΑΚΡΟΠΟΛΗ , ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΘΥΜΙΘΗΚΕ ΤΟΝ ΣΠΙΘΑ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ.ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΟΝΤΕΣ.ΣΥΡΙΖΑ ,ΛΑΟΣ ,ΚΚΕ ΤΣΙΡΙΖΑ ,ΑΝΤΑΡΣΙΑ ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ,ΑΝΤΑΡΣΙΑ ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.ΟΙ ΤΣΟΝΤΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20. ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΑΡΑΓΕ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΤΙΑ 24 ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΧΑΡΤΟΣΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΑΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΦΑΤΕ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ,ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ.
    ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ , ΒΟΡΕΙΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ ,Η ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΡΜΙ Η ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.ΝΑ ΜΑΚΑΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΚΑΒΑΛΑΡΗ.ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΨΥΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ...

    27 Μαρ 2011 3:07:00 μ.μ.

    Λίγη ψυχοθεραπεία δε θα σε βλάψει με τόσες μαλάκοφαντασίες που τριγυρίζουν στους σκοτινές διεργασίες του εγκεφάλου σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΥΣΑΞΑΤΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΚΟΨΑΝΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ .ΠΑΣΟΚ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΝΟ ΛΑΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για την ουσία αυτών που λέει θα μας πείς τίποτε?

    Χολή στάζεις...


    ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΚΗ...ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΑ και μαζι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυριε 03:07:00 μμ,
    λιγο σεβασμο στο αυτονοητο,δεν απευ-
    θυνονται σε σενα και το συναφι σου!

    Κανε μας τη χαρη εσυ και οι ομιοι σου,εδω δεν ειναι Τρουμπα!Σεβασμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. TI LES RE MALAKA KOLOKOUMOUNA KSERIS TI LEFTA SAS DINI H VASI EKEI, PSOFISETE STIN PEINA RE PSOFIMIA, ANTE EVGALES KANA DIO TRAGOUDIA KAI NOMIZOUNE OI YPOLOIPOI OTI EISAI KATI, AI GAMISOU KOLOKOUMOUNA PSOFA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ολο μαλακίες λέει αυτό το παιδί,

    ο Μίκης !

    Αμα κλείσει ρε Μίκη η Σούδα, μετά σε ποιον θα νοικιάζουν τα σπίτια τους οι Κρητικοί;

    Ποιοί ναύτες θα μεθούν στα μπάρ και τα μπουρδέλα τση Κρήτης;

    Είπαμε να κανουμε αντιαμερικανισμό αλλά,

    το μπουρδέλο μπουρδέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΟΤΙΚΟΥΣ; .ΩΡΑΙΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΚΡΙΜΑ ΤOΝ
    ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ ΣΕ ΤΙ ΜΑΣ ΖΗΜΙΩΝΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ;;;
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έ όχι και κομμουνιστής ο Μίκης!
    Αγωνιστής, ΝΑΙ.
    Κομμουνιστής, ΌΧΙ.
    Μήπως είναι κομμουνίστρια η "μπαρουτοκαπνισμένη" Λιάνα Κανέλλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ ΜΙΚΗ. Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΜΜΟ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ € ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΡΔΟΣ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΝ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΝ .ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ(;;;;;;;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν θα κρίνω τα λεγόμενά του τούτης τη στιγμής (σε παλιότερους καιρούς άλλα έλεγε). Θα πώ όμως τούτο: έχει την δυνατότητα να κυβερνήσει; τα λοιπά αποκόματα του 2 ή του 10 % τό έχουν;

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΒΓΑΛΑΝΕ ΓΛΩΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΤΟΥ "ΠΑΣΟΚ". ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΡΕ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΑΣ (ΤΟΥΣ) ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ "ΠΟΤΙΣΑΝ" ΟΙ "ΗΓΕΤΕΣ" ΤΟΥΣ.
    ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ,ΣΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ "ΧΑΡΤΑΚΙΑ" ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΕΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΩΧ! Πάλι μπαρούφες πετάει ο ανθρωπάκος!

    Ξυπνάει που και που, κάνει μια επανάσταση και μετά βυθίζεται ...

    Έτσι δικαιολογείται, το ότι δεν έχει ακούσει τις ειδήσεις με τις δηλώσεις του Καντάφι και του γιού του, για το τί θα κάνουν σε όποιο Λίβυο αντικαθεστωτικό δεν συμμορφωθεί. Λές και η Λιβύη είναι προσωπική τους περιουσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Γιούχα… εκ βαθέων".
    ΕΔΩΩΩΩΩΩ..
    ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ....ΒΡΙΣΤΕΕΕΕΕΕ

    Έλλη Στάη (Δελτίο ΝΕΤ) "Η αλήθεια για το 1821"
    Δείτε το video...
    στις Κυριακή, Μάρτιος 27, 2011

    Ελισάβετ Τσαρλαμπά (δηλαδή, Έλλη Στάη) η "κυρία των τιμών"
    της Πασοκικής δημοκλαταρίας..

    Γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου του 1954 στην Αθήνα και η καταγωγή της είναι από τη Λευκάδα.
    Το πατρικό της όνομα είναι Ελισάβετ Τσαρλαμπά.

    Είναι κόρη του βουλευτή της Ένωσης Κέντρου Μάρκου Τσαρλαμπά. Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ αποφοίτησε από το Αρσάκειο. Στη Γαλλία σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες. Για λίγο διάστημα εργάστηκε ως δικηγόρος. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική της καριέρα στην εφημερίδα Η Αυγή. Ακολούθησαν οι εφημερίδες Μεσημβρινή και Ακρόπολη, στην οποία έκανε το πρώτο της πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ με την συνέντευξη του Τζιάνι Ανιέλι.
    Η τηλεοπτική της καριέρα ξεκίνησε...

    στην ΕΡΤ στις αρχές της δεκαετίας του '80. Την περίοδο εκείνη παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων δίπλα στον Τέρενς Κουίκ. Από το 1989 συνεργάστηκε με το ραδιόφωνο του Flash ως ανταποκρίτρια ευρωπαϊκών θεμάτων στις Βρυξέλλες.
    Το 1993 επιστρέφει στην Ελλάδα και παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ εγκαινιάζοντας τα "τηλεοπτικά παράθυρα".
    Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel παρουσιάζοντας την πολιτικού και κοινωνικού περιεχομένου εκπομπή "Ελλήσποντος" (1996).
    Από το 1997 έως το 1999 παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel.
    Από το 1999 έως το 2006 συνεργάζεται με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 όπου αρχικά επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή "Με τα μάτια της Έλλης". Από το 2003 και μέχρι τη λήξη της συνεργασίας της με το κανάλι παρουσιάζει και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Για διάστημα περίπου ένα μήνα συμπαρουσίαζε το κεντρικό δελτίο με τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο, γεγονός που οδήγησε στην παραίτηση της από τον ΑΝΤ1.
    Τον Φεβρουάριο του 2007 συνεργάζεται και πάλι με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel παρουσιάζοντας την εκπομπή "Έλλη" και παράλληλα ως βασική σχολιάστρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει η δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη. Ένα χρόνο μετά (Ιανουάριος 2008) συνεργάζεται με τον τηλεοπτικό σταθμόAlpha όπου συμπαρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη δημοσιογράφο Μάρα Ζαχαρέα και παράλληλα επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή "Persona Grata" . Από το 2010 συνεργάζεται για τρίτη φορά με τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash (προηγήθηκε η συνεργασία το 1999 με την εκπομπή "Ελλιγμοί") παρουσιάζοντας καθημερινή εκπομπή με την δημοσιογράφο Νικόλ Λειβαδάρη.
    Από τον Ιανουάριο του 2011 επιστρέφει και πάλι στην κρατική τηλεόραση παρουσιάζοντας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στη ΝΕΤ.

    Η Έλλη Στάη έχει κάνει τέσσερις γάμους.
    Ο πρώτος με τον δικηγόρο Νίκο Στάη (από τον οποίο κράτησε και το επίθετο της).
    Ο δεύτερος ήταν με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κατσίμη, με τον οποίο απέκτησε το γιο της Μάρκο.
    Για πολλά χρόνια σύντροφος της υπήρξε ο Διονύσης Λιβανός (πρώην Υπουργός Τουρισμού επί κυβερνήσεως Ανδρέα Παπανδρέου). Το 1999 παντρεύτηκε με τον πρώην ευρωβουλευτή τουΠΑΣΟΚ και πρώην Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Στέλιο Παναγόπουλο.
    Από τον Ιούνιο του 2008 είναι παντρεμένη με τον εφοπλιστή Μιχάλη Γουλανδρή , γόνο της γνωστής οικογένειας.

    ΦΡΙΞΤΕ...ΦΤΥΣΤΕ ..ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ
    ΕΡΤ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πάλι μίλησε ο συμπαίκτης του Δρακουμέλ !!! Και τι είπε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είναι πολύ λυπηρό, ένας άνθρωπος που έγραψε τόσο ωραία μουσική, να εμφανίζεται τώρα στα γεράματα κάθε τρεις και λίγο γιά να πει ένα σωρό σαχλαμάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. <>

    Αφιερωμένο στον ομολογουμενως μεγάλο συνθέτη και λοιπα οντα,


    "A MAN WILLING TO TRADE FREEDOM FOR SECURITY DESERVES NEITHER"


    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γεροντοκλανιες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση