GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Καμιά διαγραφή για τους προσχωρήσαντες στο κόμμα της κ. Μπακογιάννη»...

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ   ΓΙΑ ΜΕΛΗ KAI ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» Ο Επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυ...

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ
 ΓΙΑ ΜΕΛΗ KAI ΣΤΕΛΕΧΗ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

Ο Επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «Αιγιάλεια – Νέα Εποχή» Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, με αφορμή δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας που εμφανίζει τα μέλη και στελέχη της δημοτικής παράταξης στον Δήμο Αιγιάλειας - Άννα Σουφλή, Βασίλη Χριστόπουλο, Βασίλη Σταθακάρο, Ειρήνη Γκόφα και Κώστα Καρλέση - να έχουν ενταχθεί ήδη οργανωτικά στο κόμμα «Δημοκρατική Συμμαχία» της κ. Ντόρας Μπακογιάννη κι ερωτηθείς από δημοσιογράφους για την στάση του έναντι αυτής της κίνησης, έκανε την πιο κάτω γραπτή δήλωση:
«Ως επικεφαλής του συνδυασμού διατηρώ το δικαίωμα ν’ αποφασίζω για...
 το εάν κάποια μέλη ή στελέχη αυτού, βλάπτουν με τη στάση τους και την πολιτική συμπεριφορά τους στα δημοτικά πράγματα και στα κοινά γενικότερα, την παράταξη που ηγούμαι, θέτοντάς τα εκτός αυτής, εφόσον κάτι τέτοιο απαιτείται.
Παρότι ο Συνδυασμός «Αιγιάλεια-Νέα Εποχή» στηρίχθηκε στις Δημοτικές Εκλογές του Νοεμβρίου επίσημα από το κόμμα της Ν.Δ, με το οποίο και συνεργάζεται διαρκώς ακόμα πολύ στενά για αυτοδιοικητικά θέματα, στο πλαίσιο της Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δεν θεωρώ πως υπάρχει λόγος διαγραφής των μελών και στελεχών που αποφάσισαν μετεκλογικά να ενταχθούν στον κομματικό φορέα της κ. Μπακογιάννη. Άλλωστε δεν δύνανται αυτά να καθορίσουν τον κομματικό φορέα με τον οποίο η δημοτική παράταξη επίσημα και ανοιχτά συνεργάζεται και παράλληλα κινείται στα αυτοδιοικητικά πράγματα, αφού η ταυτότητά της είναι δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη!
Με δεδομένο εξάλλου, ότι τον δημοτικό συνδυασμό τίμησαν στις εκλογές με την ενεργό συμμετοχή τους, συντοπίτες που ανήκουν κομματικά στο ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και αλλού, παραμένουν δε – εκλεγμένοι ή μη – στις τάξεις της δημοτικής μας παράταξης, δεν θεωρώ πως αποτελεί πρόβλημα η περαιτέρω συμμετοχή και των προσχωρησάντων μελών και στελεχών στο κόμμα της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», εφόσον βέβαια πρώτα και κύρια αυτά τα ίδια το επιθυμούν εφεξής, με τον οποιοδήποτε τρόπο.
‘Άλλωστε, πρόκειται στην πλειοψηφία τους για καλούς κι ενεργούς συμπολίτες με δράση και πορείες όπως και υψηλές επιδόσεις στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων Αιγιαλέων, που δεν βρίσκω – αυτή τη στιγμή – κανένα λόγο να θέσω εγώ εκτός παράταξης. Προφανώς και ως Α’ Επιλαχόντα Βουλευτή Αχαΐας της Ν.Δ η προσχώρησή τους με λυπεί, όμως για την ενέργειά τους αυτή κρίνονται από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και από την πλατειά βάση της Φιλελεύθερης παράταξης κι όχι από εμένα.
Για μένα είναι και θα παραμείνουν συμπολίτες, φίλοι, συνεργάτες και συναγωνιστές στα δύσκολα…όταν ουκ ολίγοι Νεοδημοκράτες αλληθώριζαν ως υποψήφιοι - βλαπτικά και προκλητικά προς την επίσημη υποψήφια Δημοτική Παράταξη της ΝΔ στην Αιγιάλεια -, οδηγώντας στο γνωστό αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα.
Τώρα όμως αυτά αποτελούν κομμάτι ενός κακού παρελθόντος κι όλοι μαζί οφείλουμε να εργαστούμε για τον τόπο και την πατρίδα μας ».

4 σχόλια

  1. ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑΙΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί ανέβαλε την επίσκεψη η Τρόικα ;

    ….. η τροικα δίνει….. ανασούλες στην κυβέρνηση

    Μάθανε ότι στην Ελλάδα οι γαλακτοβιομηχανίες, δεν προλαβαίνουν να γεμίζουν με γιαούρτια τα ράφια που αδειάζουν σε χρόνους dt.


    Τι να έρθει να δει η Τρόϊκα;
    Τα κλειστα επαγγέλματα που έγιναν πιο κλειστά;
    Τα έσοδα που καταρρέουν;
    Την ανεργία που καλπάζει;
    Το κομματικό κράτος να οργιάζει;
    Τους καβγάδες μέσα στην κυβέρνηση για τις αποκρατικοποιήσεις;
    Το κέντρο της Αθήνας κλειστό από απεργούς;
    Η αγορά να διαλύεται και ο Παπακωσταντίνου να δηλώνει ότι πάμε καλά;
    Στην ουσία έδωσαν στον Παπανδρέου διορία μια βδομάδα να αποφασίσει αν μπορεί να συνεχίσει το ξεπούλημα ,ή διαφορετικά να ψάξουν για άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποφασίζουν και διατάσσουν να γίνουμε δότες του ΠΑΣΟΚ
    οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ της ΒΡΩΜΟΝΤΟΡΑΣ.


    Το μυαλο μου ειμαι σιγουρη οτι κανεις δεν θελει να το παρει για μεταμοσχευση.
    Λατρεμενοι νεοταξιτες , λατρεμενοι εκτελετσες του ελληνικου πληθυσμου,ειναι προσωπικη επιλογη του καθενος μας και δεν χρειαζεται νομος, για δωρεα οργανων, και αν το βλεπαμε χωρις καχυποψια μια καμπανια θα ηταν αρκετη, οχι ετσι .
    Χθες ειδα τον Αυγεροπουλο, καλε μου Οδυσσεα, και διαπιστωσα αυτο που περναει απο το μυαλο μας , οτι δηλαδη βρισκονται σε διατεταγμενη υπηρεσια εξοντωσης του πληθυσμου.Οπως ελεγε καποιος να χαθει μια γενια ,νεων διοτι δουλειες δεν υπαρχουν, αρα μη παραγωγικοι, αρα αχρηστοι για το κοινωνικο συνολο και το οικονομικο κυριως, τις αγορες.
    Θα σκεφτηκαν λοιπον θα πανε που θα πανε χαμενοι, ασε να τους παιρνουμε τα οργανα τουλαχιστον να σωθουν μερικοι δικοι μας, δωρεαν, παντα ,
    να γινουμε μια μικρη Ινδια, Ρουμανια , ασε την Σερβια.
    Ακομα δεν εχει ολοκληρωθει το αναλγητο πληρως προσωπο τους, αριθμοι ειμαστε γιαυτους.
    αρα εχω ελπιδα να γλυτωσω το μυαλο μου που λειτουργει εστω και αριστεροστροφα ενιοτε , γιατι ολα τα αλλα ειναι για πεταγμα.
    Αλλα αυτο θα το χρησιμοποιω οσο μπορω περισσοτερο και καλυτερα , για να εθει η ωρα της Νεμεσις , και της Δικαιοσυνης, ελπιζω και οι συνελληνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟ 2%.



    Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση