GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για την… ταμπακέρα, κύριε Σαββόπουλε(;!)

Του Θανάση Νικολαΐδη ΤΟ κείμενο αυτό γράφτηκε με αφορμή τον παλιό «τραγουδοποιό» και σημερινό επιστολογράφο (PRESS-GR) «Νιόνο τον...

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΤΟ κείμενο αυτό γράφτηκε με αφορμή τον παλιό «τραγουδοποιό» και σημερινό επιστολογράφο (PRESS-GR) «Νιόνο τον παραμυθά». Είναι υπεράνω… χρημάτων (ως αμοιβής για λεγόμενες συναυλίες κ.λπ.) και ο μεγάλος αριθμός των (παλιών) φυγόστρατων εξασφαλίζει την «εγκυκλιότητά» του.
ΕΙΝΑΙ το μυστικό τους. Κοινό, «ενωτικό», «θανατηφόρο». Δημόσια πρόσωπα που απέφυγαν τη στράτευση και σκεπάζουν αυτήν τη «λεπτομέρεια» με την ένοχη σιωπή τους. Δεν υπηρέτησαν! Δεν πήγαν φαντάροι!! Η «μαγκιά», το μέσον, η καταστρατήγηση του νόμου που τους κράτησε μακριά απ’ τον στρατώνα κι ανάμεσα στα «κορόιδα». Μέσα στην κοινωνία εκείνων που κόπτονται πως υπηρετούν ως εθνοπατέρες με ό,τι φρόνημα απέμεινε από πατρίδα. Ποιοι άλλοι; Κάποιοι (πολλοί) καλλιτέχνες και «καλλιτέχνες» που...
 βάλθηκαν να μας πείσουν πως ξεπλήρωσαν(!) το χρέος τους με «συναυλίες» σε γήπεδα και σε στρατώνες. (Θυμηθείτε τον κ. Σαββόπουλο να χοροπηδάει στην πίστα με χειροκροτητές φαντάρους και με τη γαλανόλευκη ριγμένη στην πλάτη δίκην… πατσαβούρας).
ΔΕΝ είναι οι μόνοι (οι «καλλιτέχνες»), είναι οι… καλύτεροι. Κι άλλοι ποιοι; Ποιοι εξαγόρασαν τη θητεία τους νόμιμα και ποιοι άλλοι απηλλάγησαν χωρίς να το δικαιούνται; Εκείνοι που μιλάνε για πατρίδα! Πολιτικοί (κάποιας ηλικίας και σε μεγάλο ποσοστό) - εθνοπατέρες που δεν πάτησαν σε στρατώνα παρά μόνο για να γευτούν το σουβλιστό πασχαλινό αρνί και ξεσπαθώνουν, στη βουλή, με κορώνες για το «χρέος προς την πατρίδα».
ΚΑΙ κάποιοι ακόμα. Εκείνα τα αμούστακα που δρομολόγησαν το φρόνημά τους προς την κατεύθυνση της χριστιανικής πίστης, μετά… απαλλαγής απ’ τον στρατό. Ενταγμένοι και άλλοι στρατευμένοι αφιέρωσαν τον εαυτό τους στον… Θεό. Ούτε χακί και αγγαρείες, χωρίς καψόνια και ταπεινώσεις, (βρωμο)ποδαρίλα του θαλάμου, ΕΗΔ και… αντικομμουνισμό. Καλύτερα στο κελί του μοναστηριού με τις γονυκλισίες, τα σταυροκοπήματα και την «τράπεζα», με το επιμελώς καλοκάγαθο ύφος και το βλέμμα παρακλητικό στον επουράνιο, παρά να σου τινάζει τα νεύρα η κραυγή του επιλοχία, το «σπάσιμο» της κράτησης, ο διπλανός χαφιές και η εξουσία του καραβανά.
ΤΟ παραπάνω αφιερώνεται στους κ. κ. Σαββόπουλο (απηλλάγη με «τρελόχαρτο» - έτσι το’ λεγε ο κόσμος κι ας με συγχωρήσει ο Νιόνιος), Λαζόπουλο (με παρόμοιο «χαρτί» στη τσέπη, τον «τσάκωσαν», υπηρέτησε ελάχιστα και σήμερα «διδάσκει» τη νεολαία), Παπακαλιάτη (ομοίως), Τριανταφυλλόπουλο, αλλά και στον κ. Άνθιμο Θεσσαλονίκης, που υπηρέτησε κανονικά(!) στην Αεροπορία.
ΣΕ ποιους άλλους; Στους πολλούς (γράφτηκε, παλιότερα, για το 1/3) άνδρες του κοινοβουλίου μας, που εξαγόρασαν (νόμιμα) τη θητεία τους και άρα ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ.

15 σχόλια

  1. Εκεινη την εποχη ηταν ΧΟΥΝΤΑ και να μην παει καποιος φανταρος ηταν κατι που μετρουσε σαν αντικαθεστικος Λοιπον δεν μπορεις να κρινεις κατι με τα σημερινα δεδομενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. [b][url=http://bofang8.tk/cat-makeover-bedroom-games-for-girl-or-boys/gamb-ben-10-game-series-games.html]ben 10 game series games[/url]
    [/b]

    [i]Mynet News is among the top 3 reliable news sources followed through the internet. With its 24/7 continuously updated content it is the source that publishes earliest the flash news. It is an independent source of news that directs the agenda and that enables easy access anytime and from anywhere to Current Affairs, Politics, World, Life, Tabloid and Sports News.
    [/i]

    [url=http://londonirishtaekwondo.tk/cat-babay-shower-games/gamb-las-vegas-slots.html]las vegas slots[/url]

    The web is saturated with tips on website design and typography. Here are a few tips that can help you with the choice and placement of your typeface in web design. [url=http://londonirishtaekwondo.tk/cat-clams-casino-recipe/gamb-how-to-play-poker-machines.html]how to play poker machines[/url]


    [url=http://bofang8.tk/cat-las-vegas-episode-guide/gamb-new-poker-rooms-free-money.html]new poker rooms free money[/url] - substitute for informed professional medical, psychological, tax, accounting, legal, investment, or any other professional advice.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (GADDAFI INTERNATIONAL CHARITY AND DEVELOPMENT FOUNDATION). Γνωρίζει κάποιος αυτό το ίδρυμα?
    Υπάρχει ή υπήρχε Έλληνας σε αυτό?
    Ποίοι ήταν οι σκοποί του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι βουλευτής του ΛΑΟΣ,γιός του πρόξενου της Χούντας στη Γερμανία ,που αφαιρούσε τα διαβατήρια των Δημοκρατών Ελλήνων,και ο ίδιος δεν υπηρέτησε θητεία,αλλά στα καλύτερα πόστα λόγω
    πατέρα και ΝΔ:Πρόξενος κι αυτός ,Διοικητής ΕΥΠ κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και άλλοι εθνοπατέρες όπως σωστά γράφεις δεν υπηρέτησαν θητεία και
    κόπτονται για την πατρίδα:Βλέπε Κοραντής,βουλευτής του ΛΑΟΣ,πρώην διοικητής της ΕΥΠ επί ΝΔ.Ο πατέρας του διώκτης των δημοκρατών Ελλήνων επί χούντας στη Γερμανία.Τους αφαιρούσε το καθίκι τα διαβατήρια κι ύσερα αναβαθμίστηκε σε Πρέσβη της Ελλάδας στο ΖΑΙΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ πια ειναι η ταμπακερα δεν μας ειπες γιατι ο Νιονιος μιλησε για ολα Και γιατι τα βαλατε ολοι σας μαζι του να υποθεσουμε για το μισος που τρεφουνε οι ασημαντοι οι αποτυχημενοι στους ανθρωπους που καταφεραν τελος παντων να δοσουν κατι σαυτο τον ερμο τοπο Λιγος σεβασμος και η παρακμη εχει τα ορια της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην ασχολεισται πλεον με αυτον
    Τον ενσωμάτωσε το συστημα εδω και πολυ καιρο
    Δηστυχως δεν ειχε μεσα του αντιστάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επειδή "το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού" εγώ σε αυτή την βλακεία 2η φορά δεν θα δώσω συναίνεση.

    Δεν εννοώ ότι δεν θα ξαναυπηρετήσω. Αυτό δεν ... παίζει έτσι κι αλλιώς.

    Σε όποιον μπορεί νόμιμα να το κάνει συνιστώ όπως συνηθίζεται:
    πράξατε τα νόμιμα!

    ΜΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ποσο δικιο εχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν θα γνωρίζετε ότι, όταν χοροπηδούσε στις πίστες με χειροκροτητές φαντάρους, τότε επί δεξιάς με Βαρβιτσιώτη υπουργό άμυνας, δεν το έκανε για την πατρίδα. Για τον πρώτο του γιο το έκανε. Με αυτά και με αυτά κατάφερε να τον διορίσει συγκυβερνήτη στην ολυμπιακή. Πως και τι απέγινε είναι μία άλλη ιστορία. Αργότερα, επί πασοκ, άλλαξε για να βοηθήσει το δεύτερο γιο του να υπηρετήσει στο επιτελείο του υπουργού άμυνας. Για τα παιδιά μου ρε γαμώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Διονύσης καλά το χειρίστηκε το θέμα .
    Ήρθε απ τη Θεσσαλονίκη με ένα παπούτσι (το άλλο του έπεσε στο δρόμο), έμεινε σε μια τρώγλη στο ΚΟΛΩΝΑΚΙ παρακαλώ,και τά έδωσε ΟΛΑ για να παντρεφτεί μια ΚΑΛΗ προίκα !

    Κι αφού τα κατάφερε , ΤΟΤΕ άρχισε την καριέρα του ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΣ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΑΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΤΑ ΣΟΥΡΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΑ ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟ.

    ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΚΑΜΠΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΝΩΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΑ...

    Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ....

    Κ Ω Λ Ο Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε παιδιά σοβαρευτείτε λίγο, γράψτε στ'.....ια σας αυτόν τον μεγάλο Ελληνα ΜΑΛΑΚΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά αξίζει να ασχοληθεί κάποιος με αυτόν τον προδότη
    Περιφρόνηση και τίποτε άλλο
    Σαββόπουλε μια μεγάλη ντροπή σου ξεπουλημένε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Hi there, just became alert to your blog through Google, and
    found that it's really informative. I am going to watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future. Numerous people will be benefited from your writing. Cheers!
    Feel free to visit my weblog :: causes of foot swelling and pain

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση