GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κυριότερη αιτία της ήττας Ζαφειρόπουλου...

 ...οι πολιτικοί βαρόνοι και οι γιοι τους που τον στήριξαν, αρνήθηκαν να βγουν εκτός του αποκριάτικου κλίματος Για το μετεκλογικό ...

 ...οι πολιτικοί βαρόνοι και οι γιοι τους που τον στήριξαν,
αρνήθηκαν να βγουν εκτός του αποκριάτικου κλίματος

Για το μετεκλογικό συμπέρασμα:
Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης

5 σχόλια

  1. OI ΓEΡMANOI ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ,ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ.ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ,ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟ.ΓΕΟΜΑΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελληνική δημοκρατία τα τελευταία εξήντα χρόνια έχει αποδείξει πως είναι οικογενειακή επιχείρηση ,κάθε δε πάτρωνας της κάθε φαμίλιας , φροντίζει να εξασφαλίσει μια καλή καριέρα σε αυτήν για τα τέκνα του... τα εγγόνια του…τα δισέγγονα του… και τους υποτακτικούς του….

    Κεντρικό πολιτικό πρόβλημα στην Ελλάδα σήμερα είναι η στελέχωση των κομμάτων εξουσίας , η ανάδειξη αρχηγών ,δημαρχών η περιφερειαρχών ,προέδρων, με αντιδημοκρατικές επιλογές ,που παγιδεύουν την πολιτική στη μονοπώλησή της από την οικογενειοκρατία, την φαυλοκρατία ,την πλουτοκρατία.

    Η πολίτικη και εθνική μας γάγγραινα της οικογενειοκρατίας επιμένει...

    ΚΥΡΙΟΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΡΕΜΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΠΝΙΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕ Ι ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ-ΒΑΡΟΝΩΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οικογενειοκρατία. Η λέξη τα λέει όλα.Τα βλαστάρια των πολιτικών της μεταπολίτευσης γαλουχήθηκαν μ'αυτή τη νοοτροπία. Μετά το μεταπτυχιακό στην αλλοδαπή στο στρατιωτικό τους την έβγαζαν στις Νομικές Υπηρεσίες του Οπλου που υπηρετούσαν ή γενικά στο ΓΕΕΘΑ. Κατόπιν ο μπαμπας φρόντιζε να τους τοποθετήσει σε χρηματοπιστωτικούς κ.λ.π. οργανισμούς. Ηδη απο το εξωτερικό είχαν δημιουργήσει δημόσιες σχέσεις δια "πάσαν νόμιμον χρήσιν" και σιγά σιγά μυούντο στα της πολιτικής (ρουσφέτια κ.λ.π.) Εν τω μεταξύ κάναν και λαμπρούς γάμους διαπλέκοντο με οικονομικούς παράγοντες της χώρας και γενικά όποιος ήθελε να τους συναναστραφεί θάπρεπε να παρεπιδημεί στο Λιβάδι (Παρνασσός) στη Μύκονο, να διαθέτει απο φουσκωτό καί πάνω, Καγιέν κ.λ.π. Ο κ.Ζαφειρόπουλος λοιπόν σε τι διαφέρει απο τους κατα τα άλλα αξιοτίμους κ.κ.Ο.Κεφαλογιάννη, Βουλγαράκη, Χατζηδάκη, Στυλιανίδη, Βαρβιτσιώτη, Σπηλιοτ/λο, Ντ.Μπακογιαννη, την καλή ηθοποιό του παλιού καλού ελληνικού cinema κ.Βόζεμπεργκ και εκατοντάδες άλλα golden boys & girls (Υπουργείο Οικονομικών επι Καραμανλή τ'ακούς;)Οταν λοιπόν οι μάχιμοι δικηγόροι πένονται δεν δίνουν ραντεβού στην Αράχωβα κύριε, ουτε στα χλιδάτα bar-restaurant του Κέντρου. Επίσης ελεγξατε το ποιόν των υποψηφίων σας;Σας πήραν στο λαιμό τους κύριε, και αφήστε τα περι λάσπης. Εδώ, ακόμα και τώρα, δώστε απαντήσεις, mea coulpa, άνθρωπος είσθε και σεις και παρασύρεσθε και κάνετε λάθη παραδεχθείτε τα. Αλλά στην οικογενειοκρατία δεν πρέπει να πέσει το επίπεδό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε άεργοι σαλτιμπάγκοι ,χρονια τώρα οι άπληστοι γονείς σας μας ήπιαν το αίμα. Σας έφτιαξαν με βίλες , με κτήματα ,με κότερα,με εταιρείες ,με καταθέσεις,με αναγνωρησιμοτητα,με ονομα ,με αυλη ,με αυλικούς και με δημοσυντήρητους υποτακτικούς…

    Τώρα τι ζητάτε ρε ζωντόβολα από μια καταχρεωμένη χωρά ???.

    Να εισπράξετε τις μίζες από τους τόκους που πληρώνουμε από τα χρέη που μας συσσώρευσαν χρονια τώρα οι αδηφάγοι ,άχρηστοι γονείς σας ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΑΥΤΟΧΡΙΖΟΝΤAI ΚΑΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑΖΟΝΤΑΙ…
    (λαϊκά μαλακίζονται…)

    Η κάθοδος στην πολίτικη των γόνων και επιγόνων των γνωστών τζακιών και η καθημερινή προβολή των εκλεκτών αυτών αχρείων ανατρέπει κάθε εξέλιξη προς το καλύτερο της πολίτικης ζωής.

    Όχι ρε μαμόθρεφτα … Θα πέφτει φούμο ,φτύσιμο και γιαούρτωμα…σε κάθε κατεβασιά σας…

    Επιτελούς φτάνει βρε αχόρταγοι . Δεν σας ανεχόμαστε πια…

    Αφήστε βρε αδίστακτοι να προσπαθήσει να πάρει μεροκάματο και κανένα άλλο ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση