GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ραδιοφωνική κόντρα Καρχιμάκη - Μιχελάκη για το e-mail της "χρεοκοπίας"...

Ο πλήρης διάλογος του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ στον "Αθήνα 9,84" Α. ΜΟΣΧΟΒΑΣ : Εγώ πρώτος καταδικά...

Ο πλήρης διάλογος του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ στον "Αθήνα 9,84"

Α. ΜΟΣΧΟΒΑΣ: Εγώ πρώτος καταδικάζω αυτή την πρακτική, είτε αφορά το ΠΑΣΟΚ, είτε τη Νέα Δημοκρατία, είτε το Συνασπισμό, είτε το ΚΚΕ, δε με αφορά αυτό. Με αφορά ότι σε μία εθνική προσπάθεια, πρέπει να συστρατεύονται όλοι σε βασικές γραμμές. Εν πάση περιπτώσει κ. Μιχελάκη, δεν ξέρω, αν θέλετε παραμείνετε στην τηλεφωνική γραμμή που έχουμε τον κ. Μιχάλη Καρχιμάκη στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής. Δε θέλω να σας φέρω σε αντιπαράθεση χωρίς να το θέλετε, απλώς ήταν προγραμματισμένη συνέντευξη και συνέπεσε με αυτό κι ότι θέλετε μου λέτε.
Και να καλημερίσω τον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, τον κ. Καρχιμάκη, καλημέρα σας κ. Καρχιμάκη.
Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Καλημέρα κ. Μόσχοβα.
Α. ΜΟΣΧΟΒΑΣ: Λοιπόν τώρα είστε την τηλεφωνική γραμμή κάποια λεπτά και ακούτε ίσως την κουβέντα που έχουμε και με τον κ. Μιχελάκη. Γιατί βγήκατε και είπατε -μισό λεπτό να το βρω, γιατί αυτή την κουβέντα είχαμε και με τον κ. Μιχελάκη- η φράση σας που τον ενόχλησε από ότι κατάλαβα, που ενόχλησε τη Νέα Δημοκρατία εννοώ, είναι ότι ξεκινήσατε λέγοντας διαπιστώσαμε ότι. Πως διαπιστώσατε ότι, με αυτό το περίφημο email εν πάση περιπτώσει;
Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Είπα και επαναλαμβάνω ότι διαπιστώσαμε βέβαια..
Α. ΜΟΣΧΟΒΑΣ: Και αυτό το κατάπτυστο δημοσίευμα.
Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: …ότι αυτό το κατάπτυστο δημοσίευμα περί χρεοκοπίας δημιούργησε πρόβλημα μέσω των blogs. Και συνεχίζω και λέω, ότι διαβάζω σήμερα και χθες σε άλλα blogs, ότι....
 από κύκλους της Νέας Δημοκρατίας προέρχεται αυτό το πρώτο δημοσίευμα…
Α. ΜΟΣΧΟΒΑΣ: Εσείς διαπιστώσατε ότι πρόκειται από κύκλους της Νέας Δημοκρατίας ή διαπιστώσατε ότι δημιούργησε πρόβλημα;
Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Όχι, η διαπίστωση για να το ξεκαθαρίσω, αφορούσε το πρόβλημα που δημιούργησε το πρώτο δημοσίευμα. Και διαβάζοντας τις επόμενες μέρες τα blogs που λέγανε ότι από κύκλους της Νέας Δημοκρατίας προέρχεται, είπα προέρχεται, τόνισα ότι δε θέλω να το πιστέψω.
Με όλα αυτά αποδίδω ακριβώς αυτά που είναι απομαγνητοφωνημένα και αυτά δημιούργησαν, τόνισα, έναν τρομακτικό πανικό. Και συνεχίζω και λέω η αλήθεια είναι, ότι από όπου κι αν προήλθε, βάζω την αμφιβολία…
Α. ΜΟΣΧΟΒΑΣ: Αυτός που το έκανε είναι εγκληματίας, μάλιστα.
Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Ότι, πρώτον, είναι εγκληματίας. Εγκλημάτησε σε βάρος της χώρας. Και δεν θέλω πραγματικά να πιστέψω ότι προέρχεται από πολιτικούς αντιπολιτευτικούς κύκλους. Δεν θα λέμε τα μισά λοιπόν, θα αποτυπώνουμε την πραγματικότητα. Και εν πάση περιπτώσει να πω και κάτι άλλο. Προξενεί εντύπωση σε όλο τον κόσμο ότι αυτό το κατάπτυστο δημοσίευμα δημιούργησε έναν τρομακτικό πανικό και είχε επιπτώσεις στη χώρα.
Α. ΜΟΣΧΟΒΑΣ: Όντως, που δεν ξέρω μετρήσιμες πόσο είναι, αν έχετε στοιχεία από τράπεζες ότι έχουν φύγει…
Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Το ΠΑΣΟΚ πήρε θέση άμεσα και η Κυβέρνηση πήρε άμεσα θέση και το κατήγγειλε, μπήκε ο Εισαγγελέας και το ψάχνει. Προξενεί εντύπωση γιατί η Νέα Δημοκρατία δεν πήρε θέση γι΄ αυτό το επαίσχυντο email. Κι εγώ τι να συμπεράνω από αυτό; Συμπεραίνω λοιπόν όταν υπάρχει…
Α. ΜΟΣΧΟΒΑΣ: Άρα υποθέτετε εικάζετε βασίμως ότι η Νέα Δημοκρατία είναι από πίσω;
Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Όχι, όχι, δε θα μου λέτε τι θα πω εγώ…
Α. ΜΟΣΧΟΒΑΣ: Όχι, σχολιάζω αυτό που λέτε.
Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Συμπεραίνω λοιπόν ότι είναι μικρόψυχοι που δε μιλάνε, είναι κακομοίρηδες, είναι σκορποχωριασμένοι, είναι μίζεροι. Μου δίνουν την εντύπωση ότι επενδύουν στην κατάρρευση της χώρας. Αυτή είναι η κατάσταση.
Α. ΜΟΣΧΟΒΑΣ: Συγνώμη, είναι ένοχη η σιωπή δηλαδή της Νέας Δημοκρατίας λέτε; Ήταν ένοχη η σιωπή της Νέας Δημοκρατίας αυτό το διάστημα;
Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Όφειλε να πάρει θέση και να το καταγγείλει, να πάρει καθαρή θέση και δεν πήρε καμία θέση.
Α. ΜΟΣΧΟΒΑΣ: Ο κ. Μιχελάκης πριν από μερικά λεπτά -δεν ξέρω αν είναι ακόμη στην τηλεφωνική γραμμή και θέλει να απαντήσει- μου είπε ότι αν δίναμε περισσότερο..
Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Να σας πω κάτι;
Α. ΜΟΣΧΟΒΑΣ: Παρακαλώ.
Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Δικαιώνει την αντίδρασή μας η αντίδραση του κ. Καρχιμάκη, διότι βγαίνει στην αρχή και προσπαθεί ουσιαστικά..
Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Κύριε Μιχελάκη, τις τελευταίες μέρες..
Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Αν μου επιτρέπετε, σας άκουσα, αν μου επιτρέπετε να με ακούσετε, εγώ δε σας διέκοψα.
Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Τις τελευταίες ημέρες, είστε διαρκώς σε μία κολοτούμπα. Άλλα λέτε την Κυριακή, άλλα λέτε τη Δευτέρα, άλλα λέτε την Τρίτη. Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Κύριε Καρχιμάκη, δικαιώνετε αν θέλετε την αντίδρασή μας. Κατ΄ αρχήν προσπαθήσατε να αλλάξετε αυτό που σας είπε ο κ. Μόσχοβας, που σας διάβασε αυτό που είπατε. Παραδεχτείτε κ. Καρχιμάκη...
Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Εν πάση περιπτώσει, φερθήκατε μικρόψυχα κ. Μιχελάκη.
Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Αφήστε με να μιλήσω κ. Καρχιμάκη, θα με αφήσετε να ολοκληρώσω;
Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Σας ρωτάνε κ. Μιχελάκη και σας λένε..
Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Καλά, καλά, αν με ρωτάτε εσείς ακούστε κ. Καρχιμάκη, δεν με αφήνετε να μιλήσω, σας άκουσα με υπομονή.
Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Μπορείτε να πείτε τη θέση της Νέας Δημοκρατίας; Σας ρώτησαν αν υπήρξε επιτυχία την Παρασκευή στη Σύνοδο Κορυφής και είπατε νομίζω θα ξεκαθαριστεί την 25η Μαρτίου.
Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Κύριε Μόσχοβα, μπορώ να μιλήσω;
Α. ΜΟΣΧΟΒΑΣ: Κύριε Καρχιμάκη να πει μια κουβέντα γιατί δεν έχουμε χρόνο.
Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Λέτε να αλλάξουν οι αποφάσεις της Συνόδου την 25η Μαρτίου; Δείχνετε μικρότητα και μικροψυχία κ. Μιχελάκη.
Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Καλά, καλά..
Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Δεν θέλετε η χώρα να βγει από το αδιέξοδο, δεν θέλετε.
Α. ΜΟΣΧΟΒΑΣ: Κύριε Μιχελάκη πείτε μια κουβέντα για να κλείσουμε.
Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Αν μπορέσω να μιλήσω.
Α. ΜΟΣΧΟΒΑΣ: Ναι παρακαλώ, γιατί έχουμε περάσει και το χρόνο.
Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Κοιτάξτε να δείτε κ. Μόσχοβα, κατ΄ αρχήν η συζήτηση ξεκίνησε από το email και ξαφνικά βρεθήκαμε στις αποφάσεις. Θα μπορούσε ο κ. Καρχιμάκης να πει ναι, ήταν στη ροή του λόγου, έκανα ένα λάθος και τέλος πάντων ήταν ένα λάθος.
Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Κάνατε λάθος; Άμα κάνατε λάθος εντάξει..
Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Όχι, εγώ έκανα λάθος;
Α. ΜΟΣΧΟΒΑΣ: Εσείς λέει ότι κάνατε λάθος.
Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Εντάξει το παραδέχεστε, το αντιλαμβάνομαι, είπα όμως υπάρχουν αντικειμενικά αποτελέσματα και εν πάση περιπτώσει..
Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Καλά, ο άνθρωπος δεν μιλάει, δηλαδή με συγχωρείτε κ. Μόσχοβα.
Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Και εν πάση περιπτώσει κ. Μόσχοβα..
Α. ΜΟΣΧΟΒΑΣ: Για σας λέει κ. Καρχιμάκη ότι εσείς κάνατε λάθος, δε λέει ότι έκανε η Νέα Δημοκρατία.
Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Έλεος δηλαδή, έλεος.
Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Δεν έκανα κανένα λάθος, διαβάζω επακριβώς: «Υπάρχει κείμενο συμπερασμάτων και όλα αυτά σας θυμίζω θα αποφασιστούν στη Σύνοδο Κορυφής».
Α. ΜΟΣΧΟΒΑΣ: Για το email λέμε τώρα.
Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Λοιπόν να ολοκληρώσω μια φράση μου και να κλείσω;
Α. ΜΟΣΧΟΒΑΣ: Εν πάση περιπτώσει πρέπει να κλείσουμε έτσι κι αλλιώς.
Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Ο κ. Καρχιμάκης άλλα λέει, άλλα λέω, άλλα καταλαβαίνει εκείνος, τέλος πάντων.
Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Όχι, θέλω να λέω, αυτά που πιστεύω ότι πρέπει να ακούσει ο κόσμος.
Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Καλά εντάξει να λέτε ότι πιστεύετε, αλλά μπορώ να πω κι εγώ αυτά τα πράγματα που πρέπει να πω;
Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Κι εσείς λέτε ότι πιστεύετε και στην ουσία επενδύετε στην κατάρρευση της χώρας, γιατί αυτό το οποίο βιώνουμε σήμερα, είναι η πολιτική η δική σας κ. Μιχελάκη. Και πρέπει να απαντήσετε στον ελληνικό λαό πως φτάσαμε σε αυτή την κρίση του χρέους, όταν χαρίζατε, σπαταλούσατε, διασπαθίζατε, δεν εισπράττατε, δεν αναπτύσσατε και δανειζόσαστε. Αυτό είναι το πολιτικό πλαίσιο της κατάρρευσης και της κρίσης του χρέους η οποία ήρθε το 2008 και το 2009, κ. Μιχελάκη.
Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Κύριε Καρχιμάκη, επειδή είστε προκλητικός, ποιος κουβέντιαζε με τον Strauss Kahn όταν έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν;
Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Στα προβλήματα κ. Μιχελάκη, υπάρχει αφετηρία και η αφετηρία είστε εσείς που κυβερνήσατε με φαυλότητα, με αδιαφάνεια, με διαφθορά και με σπατάλη τον τόπο 5,5 χρόνια. Καταστρέψατε τη χώρα.
Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Κύριε Μόσχοβα, με συγχωρείτε αλλά δεν μπορώ να τα αφήσω αναπάντητα αυτά τα πράγματα.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ναι μία φράση παρακαλώ.
Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Πολλές κουβέντες. Όταν ο κ. Παπανδρέου έβλεπε τον Strauss Kahn μυστικά την ώρα που δημόσια έβγαινε και καταδίκαζε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, δεύτερον όταν έλεγε λεφτά υπάρχουν γνώριζε και μας πήγαινε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο..
Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Ο κ. Παπανδρέου δήλωνε ότι βλέπει τον Strauss Kahn και είπε ότι θα βλέπω όποιον θέλω και όποια ώρα θέλω, προκειμένου να συμβάλλω στη σωτηρία της χώρας, που εσείς, κ. Μιχελάκη, καταστρέψατε.
Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Όταν δεν έπαιρνε τα χρήματα τα οποία..
Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Ισοπεδώσατε τη χώρα κ. Μιχελάκη.
Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Εσείς έχετε ισοπεδώσει τη χώρα με τα λουκέτα στην αγορά.
Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Μας ισοπεδώσατε, καταστρέψατε τον τόπο κ. Μιχελάκη.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Λοιπόν κύριοι λυπάμαι, δεν έχουμε άλλο χρόνο, σας ευχαριστώ πολύ κ. Καρχιμάκη και κ. Μιχελάκη.
Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Επαναλαμβάνω, το πολιτικό πλαίσιο της κατάρρευσης λέγεται χαρίζω, σπαταλώ, διασπαθίζω, δεν εισπράττω, δεν κάνω ανάπτυξη, δανείζομαι. Αυτό είναι το πολιτικό πλαίσιο της κατάρρευσης που φέρατε στα χρόνια που κυβερνήσατε.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Λοιπόν έχουμε ξεπεράσει το χρόνο, σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο.

15 σχόλια

  1. Πανελλαδική απεργία Δικηγόρων στις 17, 18 , 21 & 22 Μαρτίου 2011

    ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ
    ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
    Αθήνα, 16.3.2011

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνήλθε εκτάκτως σήμερα υπό την προεδρία του Προέδρου του ΔΣΑ Γιάννη Αδαμόπουλου, αποφάσισε:

    1) Την αποχή των Δικηγόρων όλης της χώρας από το λειτούργημά τους από την Πέμπτη 17/3/2011 έως και την Τρίτη 22/3/2011 σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις διατάξεις του υπό ψήφιση φορολογικού νομοσχεδίου, που επιφέρουν δυσβάσταχτα βάρη στους πολίτες και τους δικηγόρους.
    2) Να προτείνει την αντικατάσταση των διατάξεων του άρθρου 20 παρ. 7 του Κ.Φ.Ε. με πιο ορθολογικές λύσεις.
    3) Να μεταβεί το Προεδρείο της Ολομέλειας στη Βουλή και να συναντηθεί με τους αρμόδιους Υπουργούς.


    Από το Γραφείο Τύπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι δεν κοιτανε στα κομματα τους να δουν ποιος ειναι περισσοτερο εγκληματιας κατα της χωρας?
    Βρηκανε τωρα να ριξουν το φταιξιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. <>

    Α. ΜΟΣΧΟΒΑΣ: κ. Καρχιμάκη εσείς λέει ότι κάνατε λάθος

    Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Δεν έκανα κανένα λάθος κύριε Μιχελάκη, εγώ διαβάζω επακριβώς αυτά που συζητούν σε ολα τα blogs και σε όλα τα καφενεία

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανελλαδική απεργία Δικηγόρων στις 17, 18 , 21 & 22 Μαρτίου 2011

    ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ
    ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
    Αθήνα, 16.3.2011

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνήλθε εκτάκτως σήμερα υπό την προεδρία του Προέδρου του ΔΣΑ Γιάννη Αδαμόπουλου, αποφάσισε:

    1) Την αποχή των Δικηγόρων όλης της χώρας από το λειτούργημά τους από την Πέμπτη 17/3/2011 έως και την Τρίτη 22/3/2011 σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις διατάξεις του υπό ψήφιση φορολογικού νομοσχεδίου, που επιφέρουν δυσβάσταχτα βάρη στους πολίτες και τους δικηγόρους.
    2) Να προτείνει την αντικατάσταση των διατάξεων του άρθρου 20 παρ. 7 του Κ.Φ.Ε. με πιο ορθολογικές λύσεις.
    3) Να μεταβεί το Προεδρείο της Ολομέλειας στη Βουλή και να συναντηθεί με τους αρμόδιους Υπουργούς.


    Από το Γραφείο Τύπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πανελλαδική απεργία Δικηγόρων στις 17, 18 , 21 & 22 Μαρτίου 2011

    ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ
    ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
    Αθήνα, 16.3.2011

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνήλθε εκτάκτως σήμερα υπό την προεδρία του Προέδρου του ΔΣΑ Γιάννη Αδαμόπουλου, αποφάσισε:

    1) Την αποχή των Δικηγόρων όλης της χώρας από το λειτούργημά τους από την Πέμπτη 17/3/2011 έως και την Τρίτη 22/3/2011 σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις διατάξεις του υπό ψήφιση φορολογικού νομοσχεδίου, που επιφέρουν δυσβάσταχτα βάρη στους πολίτες και τους δικηγόρους.
    2) Να προτείνει την αντικατάσταση των διατάξεων του άρθρου 20 παρ. 7 του Κ.Φ.Ε. με πιο ορθολογικές λύσεις.
    3) Να μεταβεί το Προεδρείο της Ολομέλειας στη Βουλή και να συναντηθεί με τους αρμόδιους Υπουργούς.


    Από το Γραφείο Τύπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το σωστόν θα ήταν..

    Ο Μιχελάκης και - ο γνωστός αρχιδάκης του πασοκ κώλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
    ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
    ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ.

    Η Ελλάδα “χρεοκόπησε” από έναν... τορναδόρο !

    NewsIt |
    Τελευταία ενημέρωση: 16.03.2011 | 08:57
    Πρώτη δημοσίευση: 16.03.2011 | 07:50

    Ζήτημα χρόνου ο εντοπισμός του συντάκτη του e-mail της χρεοκοπίας

    Από χθες οι πληροφορίες “φωτογράφιζαν” έναν 45χρονο ελεύθερο επαγγελματία από την επαρχία ως τον αποστολέα του διαβόητου email που προέβλεπε τη χρεοκοπία της Ελλάδας στις 25 Μάρτη.

    Τώρα οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για τορναδόρο από την Κρήτη τα πλήρη στοιχεία του οποίου τα έχει στη διάθεσή της η αστυνομία και τώρα απλά περιμένει την επίσημη επιβεβαίωση από την εταιρία παροχής του internet για να του... περάσει χειροπέδες.
    Όπως λέγεται λοιπόν ο 45χρονος έβαλε... μπροστά τον τόρνο και άρχισε να στέλνει την απίθανη .... οικονομική του ανάλυση “περί χρεοκοπίας” επικαλούμενος μάλιστα πληροφόρηση από ανώτερα στελέχη...
    Για να γίνει πιστευτός υπέγραφε ως ... τραπεζικός υπάλληλος και κατάφερε να “πείσει” χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη ορολογία.

    Οι πληροφορίες λένε ότι έστειλε αρχικά το email σε τρεις διευθύνσεις και από 'κει και πέρα ... ανέλαβαν άλλοι να το “σπρώξουν”
    Τώρα λέγεται ότι ο τορναδόρος είχε στείλει στο παρελθόν και άλλες “αναλύσεις” υπογράφοντας με τα ίδια αρχικά “Γ.Β.” ως τραπεζικός και έτσι μπόρεσαν πιο εύκολα οι άνδρες δίωξης οικονομικού εγκλήματοςνα φτάσουν στα ίχνη του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τορναδόρος / φανοποιός που δήλωνε...υψηλόβαθμο στέλεχος. Και κανένας δεν κατάλαβε οτι όποιος δηλώνει...στέλεχος, είναι δεν είναι, πρόκειται για...τενεκέ; Το περιεχόμενο και το ύφος γραφής, δε χτύπησε κάποιο καμπανάκι;

    Στη χώρα των αφελών, στη χώρα των εντυπώσεων και της μόστρας, του Jeffrey, του Τσίπρα και της παρέας των, κυνηγάμε προδότες ανάμεσα στους ημιμαθείς, στους αδύναμους και τους ταλαίπωρους.

    Και αφήνουμε τα όρνια να κυκλώνουν ανενόχλητα.


    Στο πυρ το εξωτερον.
    Στα 6 μετρα να τον στησουν.
    Δεν ντρεπεται να τσιριζει σαν υστερικια τατανα οτι πτωχευουμε.....και να τον
    λενε Γ Β.


    Δεν ξερει οτι αυτο ειναι προνομιο μονο του ενος Γ Α Π ?

    Ενός άνόητου σκυλιού σαν τον
    Ραν Τα Πλαν, αλλά πράσινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λε-λε-λευτεριά !
    Λευτεριά στον φαναρτζή !!

    Αν επαληθευτεί ο φαναρτζής λασποσκόπε... πάει αυτός
    για Νόμπελ.. !!

    Τί φαναρτζής άλλωστε
    τί παπατζής ?
    (βλ. αβερέλ..γιωργάκη)


    Ειλικρινά
    δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω
    ή
    αν πρέπει να κλάψω
    με τα απόβλητα των κώλων του Πασοκ που μας "κυβερνά" !!

    Αυτοί που διαδίδανε σε όλη την υφήλιο ότι "είμαστε ακυβέρνητος Τιτανικός και στο χείλος της χρεωκοπίας" (φτάνοντας τα spread στις 1.000 μονάδες και το Χρηματιστήριο στις 1.400) είναι στο απυρόβλητο και πέφτουμε όλοι να κατασπαράξουμε έναν ανόητο που έστειλε ένα ηλίθιο spam email.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στην απίθανη περίπτωση που ύστερα από μερικές μέρες χρεοκωπήσουμε...

    Λέμε τώρα... Αν...

    ο φαναρτζής έχει δικαίωμα να απαιτήσει αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση;

    Ήδη σκέφτομαι τους δικηγόρους να ξερογλείφονται ποιος θα πάρει την υπόθεση...


    Θα ναι πολλά τα λεφτά Άρηηηηη!!!! χα χα χα ΠΛΗΡΩΝΕ
    ΜΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΑ ΠΑΣΟΚΕ ΚΟΠΡΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρά καρχιδάκη τό e-mail έφερε πανικό καί δέν έφεραν πανικό οί δηλώσεις τού αρχιμαλάκα σας ηλιθίου γαπ,προεκλογικά καί διά τούς επομένους 6 μήνες,πού συνεχώς στό εξωτερικό καθύβριζε τόν Ελληνικό Λαό (διεφθαρμένος λαός!!! καί δέν γυρίζει τό βλήμα πίσω του,νά δή τά πεπραγμένα/κατορθώματα τού αρχικαριόλη σιδερένιου-πατέρα του),πού αναφέρετο σέ Τιτανικούς,γκρεμούς,χρεωκοπίες κι από τόν Σεπτέμβριο τού 2009 ήδη,όλα τά διαχρονικά πράσινα τρωκτικά,είχαν γεμίσει τίς θυρίδες τών Ελβετικών/Κυπριακών τραπεζών μέ τά κλεμμένα χρήματα τού απλού Έλληνα Πολίτη????
    Εάν ένα απλό e-mail ανωνύμου,προκάλεσε δήθεν τέτοιο πανικό,οί δηλώσεις/πρακτικές τού αρχικαριόλη μαλάκα ηγέτη σου,τί προκάλεσαν/προκαλούν?????

    Διά Εθνική Προδοσία,πρέπει νά δικασθήτε/καταδικασθήτε καί μέ συνοπτικές διαδικασίες,αρχιλαμόγια,πού επί 30 χρόνια,δέν αφήσατε ούτε σταγόνα από τό αίμα τού απλού Ελληνα εργαζομένου/συνταξιούχου,λωποδύτες,τρωκτικά τών υπονόμων τής ΥΠΟ-ΚΡΑΤΟΥΣ!!!!
    Πουσταράδες,πού έχετε καί τό θράσος νά συνεχίζετε νά προκαλήτε ακόμη δημοσίως!!!!!!!!
    Κλέφτες!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κοψοκώλη, θα σου γαμούσα την κόρη άνετα. Όλα τα φλόκια μέσα στο στόμα της....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ..ΑΠΟΛΥΤΑ
    Ο αρχιδάκης τσόγλανος του Πασοκ.
    -------------------------------
    Ο ΦΑΝΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ "EMAIL ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ".

    Πήγε για βρούβες ο Καρχιμάκης. Κατηγορούσε τη Νέα Δημοκρατία ότι βρίσκεται πίσω από το "email της χρεοκοπίας"
    (το ίδιο ακριβώς θα γράφαμε για οποιοδήποτε κόμμα) αλλά τελικά, όπως επιβεβαιώνεται από την υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος το e-mail το έστειλε ένας..φανοποιός από την Κρήτη !

    Με τον... Καρχιμάκη συμβαίνει το εξής περίεργο.
    Εκτός του ότι έχει μείνει στην εποχή του '80, νομίζει ότι θα κάνει παρέμβαση στη bloggoσφαιρα με τους αστείους και εντελώς άσχετους που έχει προσλάβει το ΠΑΣΟΚ για να ασχολούνται με το Διαδίκτυο και τα social media...

    Γελοιοποιήθηκε.
    Εντελώς μάλιστα...
    --------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. <>

    Ανώνυμε >>> 8:42 μμ

    Ο Κρητικός Καρχιμάκης δεν πηγε καθόλου για βρούβες φίλε,

    ποιός σύνταξε και ποιός καθοδήγησε τον επίσης Κρητικό φανοποιό να στείλει το e-mail ;


    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΑΣΙΝΗ ΡΟΜΠΑ...
    ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ;;;;

    Ρόμπα. Όχι ξεκούμπωτη, αλλά με... κουμπιά(!)
    ο Καρχιμάκης.

    Το Fimotro πριν από λίγο έμαθε και τα δέκα ονόματα για τα οποία σχηματίζεται δικογραφία σχετικά με τη διασπορά ψευδών ειδήσεων. Δεν πρόκειται να τα δημοσιεύσουμε πριν γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις αύριο από την Αστυνομία.

    Κανένας δεν είναι...
    κομματικό στέλεχος κάποιου κόμματος ή φορέα.
    Είναι προφανές ότι τον παραπληροφόρησαν.
    Για καλή του τύχη ο Πεταλωτής τον άδειασε.
    Και γλύτωσε τα χειρότερα.

    Μετά τις ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. θα ζητήσει συγνώμη αύριο ο Καρχιμάκης ;
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση