GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλαγή σκηνικού στην ελληνική tv...

...και στην επιθετικότητα των μπλογκς Από τη Νέα Υόρκη Γιάννης-John για το press-gr‏ Έρευνα στις ΗΠΑ για τους πολιτευόμενους και το...

...και στην επιθετικότητα των μπλογκς

Από τη Νέα Υόρκη Γιάννης-John
για το press-gr‏

Έρευνα στις ΗΠΑ για τους πολιτευόμενους και τους δημοσιογρα-φούντες, που αφορά όμως και τα χειμαζόμενα ελληνικά ΜΜΕ… Τελευταία έγινε ένα αόρατο συνέδριο μέσω ηλεκτρονικών γραπτών ανταλλαγών "ανωτέρου" επιπέδου, όπως αυτοχαρακτηρίστηκαν οι πρώτοι που το ξεκίνησαν (στο Σιατλ των ΗΠΑ) κυρίως επιστήμονες ερευνητές, ψυχίατροι και ψυχολόγοι. Κι΄αν υπολογίσουμε ότι στις ΗΠΑ υπάρχουν 2.500 και πλέον ελληνικής καταγωγής καθηγητές ανωτάτων ιδρυμάτων, αρκετοί από τους ξεκινήσαντες την έρευνα είναι δικοί μας.
Το πόρισμα του «αοράτου» συνεδρίου απασχολεί ήδη πανεπιστημιακούς ερευνητές που καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η "τηλεμάνια" και η "ιντερομάνια-μπλογκομάνια" αντί να αναπτύξουν την πνευματικότητα των νέων, την μπέρδεψαν, την συσκότισαν και την κατέβασαν σε επίπεδα χουλιγκανισμού, αλλά με κοινή επιθετικότητα κατά του επικρατούντος (ανέκαθεν) πολιτικοοικονομικού συστήματος... Ως προς το τελευταίο συμφωνούν σχεδόν όλοι...
Οι εξ Ελλάδος συμμετέχοντες στην έρευνα επιστήμονες έστειλαν πρόσφατες κασέτες και...
 αναρτήσεις τηλεοπτικών καναλιών και μπλογκς που κατακλύζονται απο δημαγωγούς, τσαρλατάνους, καιροσκόπους, αλλά και κάποια ανισόρροπα άτομα που γαυγίζουν ως λυσσασμένα σκυλιά... Αυτοι είναι κυρίως πολιτευόμενοι και δημοσιογρα-φούντες, που ενώ τους είχε απορρίψει η επαγγελματικότητα των ΜΜΕ, τώρα επανέρχονται ως φανατικοί τιμητές των πάντων και λόγω κραχ, βρίσκουν χειροκροτητές...
Αποφεύγω να κατονομάσω νεόκοπα αστέρια της μικρής οθόνης, αλλά βάζοντας παρακάτω φωτογραφίες σημερινών παρουσιαστών της ελληνικής TV και των μπλογκς, μπορείτε εσεις οι ίδιοι να βγάλετε τα συμπεράσματά σας ποιοί είναι αστέρες και ποιοί κωλοφωτιές... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

20 σχόλια

  1. ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ-Η ευθύνη του Παπανδρέου

    Του Μιχάλη Ιγνατίου,

    Ηπρόκληση των Τούρκων στο Καστελόριζο είναι μία ενέργεια που πραγματοποιήθηκε κατόπιν άδειας-εντολής στο ανώτατο επίπεδο. Την υπέγραψαν ο πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν και ο αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ πριν την εκτέλεσή της ενημερώθηκε, ως είθισται, ο πρόεδρος Αμντουλάχ Γκιουλ. Οι πληροφορίες προέρχονται από σοβαρό συνάδελφο με έδρα την Αγκυρα, ο οποίος θεωρείται αξιόπιστος και ο οποίος στο παρελθόν έδωσε σοβαρές και αξιόπιστες πληροφορίες που αφορούσαν το φιλοτουρκικό σχέδιο Ανάν και την αμερικανική εισβολή στο Ιράκ.

    Αλλωστε, δεν χρειάζεται καν αυτή η πληροφόρηση για να γνωρίζει κανείς ότι τέτοιες πράξεις λαμβάνονται μόνο με απόφαση της τουρκικής πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας. Οι αρμόδιοι στην Αθήνα γνώριζαν για την απαράδεκτη τουρκική πρόκληση, απάντησαν με διάβημα, αλλά δεν ένιωσαν την ανάγκη να πληροφορήσουν τον ελληνικό λαό. Και εάν δεν ενημέρωνε την κοινή γνώμη η εφημερίδα “Αυγή” δεν θα γνωρίζαμε ότι τουρκική κορβέτα παρενόχλησε ιταλικό σκάφος που έπλεε -εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας- στην περιοχή του Καστελόριζου με άδεια της ελληνικής κυβέρνησης. Οι Τούρκοι είπαν στον Ιταλό πλοίαρχο ότι πρέπει να αποχωρήσει πάραυτα διότι βρισκόταν σε ...τουρκική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ)!

    Ουδείς πρέπει να έχει την παραμικρή αμφιβολία ότι οι Τούρκοι θα προστατεύσουν αυτά που θεωρούν συμφέροντά τους στη Μεσόγειο. Ουδείς πρέπει να έχει την παραμικρή αμφιβολία ότι θα προχωρήσουν και στη δημιουργία κρίσης στο Αιγαίο εάν θεωρήσουν ότι παρόμοιες ενέργειες, όπως η περίπτωση του ιταλικού πλοίου, ενδυναμώνουν ακόμα περισσότερο τις ελληνικές θέσεις. Το ζήτημα δεν είναι αυτό, διότι στην πράξη απέδειξαν ότι όχι μόνο παλεύουν για τα συμφέροντά τους, αλλά μάχονται και για θέματα στα οποία δεν έχουν ίχνος δικαίου. Το ερώτημα που τίθεται είναι τι πράττει η Ελλάδα για να προστατεύσει τα δικά της συμφέροντα.

    Δυστυχώς η Αθήνα αδρανεί και η ευθύνη δεν ανήκει στον υπουργό των Εξωτερικών της Ελλάδας, αλλά στον πρωθυπουργό. Αυτός έλαβε την απόφαση να “θάψει” το θέμα της ελληνικής ΑΟΖ, και δικό του δόγμα είναι η πορεία προσέγγισης με την Τουρκία ανεξάρτητα από προκλήσεις και παραβιάσεις των ελληνικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να είμαστε σαφείς και απόλυτοι: Και να ήθελε ο κ. Δρούτσας να οριστεί η ελληνική ΑΟΖ, ο κ.Παπανδρέου δεν θα το επέτρεπε. Η πολυπολιτισμική θεωρία από την οποία κυριαρχείται απαγορεύει ακόμα και τις πολιτικές συγκρούσεις, εκτός αν πρόκειται για αδύνατα χαμηλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ που διαγράφονται στο δευτερόλεπτο επειδή αμφισβητούν την οικονομική πολιτική. Η θεωρία απαγορεύει ειδικά τις συγκρούσεις με τους γείτονες. Και αποτελεί μία μεγάλη αλήθεια αυτό που υποστηρίζουμε πολλοί ότι εάν δεν τον καθήλωνε η οικονομική κρίση, θα έκανε προσπάθεια να κλείσει όλα τα θέματα που έχει η Ελλάδα στην ταραγμένη γειτονιά των Βαλκανίων και της ανατολικής Μεσογείου.

    Το μέγα ερωτηματικό, που διακινεί ως εκφοβιστικό εργαλείο ο πρωθυπουργός, αποτελεί πάντα η αντίδραση της Τουρκίας. Πώς θα αντιδράσει στην πράξη σε εκείνη την περίπτωση που η ελληνική κυβέρνηση ορίσει τις οικονομικές της ζώνες. Και το ερώτημα είναι ένα και μοναδικό: Θα κηρύξει πόλεμο; Ο,τι και να πράξει -και ο πόλεμος πρώτα και πάνω απ’ όλα δεν συμφέρει στην ίδια την Τουρκία- η Ελλάδα έχει δικαιώματα και πρέπει να τα ασκήσει και να τα προστατεύσει. Ο τρόπος άσκησης της κυβερνητικής πολιτικής στο συγκεκριμένο θέμα της ΑΟΖείναι μη παραδεκτός και η ευθύνη ανήκει μόνο στον πρωθυπουργό της Ελλάδας...

    ΕΡΩΤΗΣΗ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: Είναι δυνατόν να εμπιστεύεστε τις σκέψεις σας στην πολυτάλαντη σύμβουλο του Ελληνα πρωθυπουργού; Δεν γνωρίζατε ότι δεν κρατά το στόμα της κλειστό; Δεν είχατε πληροφορηθεί τα προβλήματα που δημιουργούσε πυκνά-συχνά στον μακαρίτη τον Τάσσο; Εχω και μία άλλη απορία κύριε Πρόεδρε: Ποια είναι η κυρία για να χάνετε τόσο πολύτιμο χρόνο για να ακούτε τις αμπελοφιλοσοφίες της; Σύμβουλος του πρωθυπουργού της Ελλάδος, θα πείτε. Και επειδή συμβουλεύει τον κ. Παπανδρέου εσείς πρέπει να της αποκαλύπτετε σκέψεις που φαντάζομαι δεν μοιράζεστε ούτε με τους συνεργάτες σας; Με την ευκαιρία, μπορεί να μας πει ο αγαπητός Στέφανος ποιοι άλλοι παραβρέθηκαν στη συνάντηση του Προέδρου Χριστόφια με την εν λόγω κυρία;

    ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 27/03/2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανασχηματισμος

    Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μιλούν ανοιχτά για την αναγκαιότητα ενός δομικού ανασχηματισμού. «Ανασχηματισμός πρέπει να γίνει, διότι ο ανασχηματισμός, και πάλι θα τονίσω, όταν δεν εξυπηρετεί ισορροπίες θα είναι μια εκκίνηση δυναμικών προσπαθειών και αποτελεσμάτων» υποστηρίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ANASXHMATISMOS


    Στις προθέσεις του κ. Παπανδρέου είναι να μετακινησει υπουργούς οπως τον κ. Παπακωνσταντίνου απο το υπουργείο οικονομικών στο υπουργείο εθνικής άμυνας και τον Ευαγγελο Βενιζελο σε ρόλο αντιπροεδρου στη θέση δηλαδή του Θόδωρου Πάγκαλου που μάλλον απ ότι φαίνεται αποχωρεί απο την κυβέρνηση . Στη θέση του κ. Παπακωνσταντίνου σκέφτεται να τοποθετήσει ένα πρόσωπο που γνωρίζει απο τη λειτουργια της ευρώπης αφου έχει θητεύσει ως επίτροπος της Κομισιόν την κ. Άννα Διαμαντοπούλου η οποία κατα πάσα πιθανότητα μετακομίζει στη πλατεία Συντάγματος στη θέση του κ. Παπακωνσταντίνου η οποία ομως ακούει το ενδεχόμενο αυτο και ανατριχιαζει αφου οπως λένε συνεργατες της δεν επιθυμεί ένα τέτοιο καυτό πόστο.

    Αν γίνει ομως αυτο, τότε πιθανότατα η αναπληρωτής υπουργός παιδείας Φώφη Γεννηματά να πάρει προαγωγή και να γίνει υπουργός παιδείας περιορίζοντας κατα μια θέση το υπουργείο παιδείας με την κατάργηση της θέσης του αναπληρωτή υπουργου. Έκπληξη ονομα ακούγεται το ονομα του κ, Νίκου Κοτζιά στο υπουργείο Εξωτερικών πολιτικός φίλος του πρωθυπουργου που το τελευταίο διάστημα επικρίνει σφόδρα την πολιτικη που ασκει ο κ. Παπανδρέου.

    Επίσης σε περίπτωση που η κ. Διαμαντοπούλου τελικά αρνηθεί να μετακομίσει στο υπουργείο οικονομικών, τότε δεν αποκλείεται να μπει στη κυβέρνηση η Βάσω Παπανδρέου με υφυπουργο οικονομικών τον Γιώργο Φλωριδη. Η μεγάλη σφαγή θα γίνει στους υφυπουργούς που ο κ. Παπανδρέου θελοντας νε περιορίσει το πολυδαίδαλο υπουργικο σχήμα πρόθεση του είναι να μειώσει τον αριθμο υφυπουργών ώστε να δώσει και την εικονα ότι στον πόλεμο κατα της οικονομικης κρίσης η κυβενρνηση είναι πρωτη που δίνει το παράδειγμα μειώνοντας στα εντελώς απαραίτητα τη λειτουργια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι χιώτες πάνε δυο δυο ο Χίος πουλάει τρέλα μόνος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προχθεσινιστές, χθεσινιστές, αυριανιστές και μεαυριανιστές, θέλετε ΟΛΟΙ κρέμασμα ΠΛΟΥΤΙΣΑΤΕ σε βάρος ενός ηλίθιοθ λαού. Κάπου το διάβασα αυτό και είναι σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ΑΛΤΕΡ με τον Χατζηνικολάου φουντάρισε και το αντικαθιστά το ΚΟΝΤΡΑ με τον Χίο σαν κουράδα στον αφρό. Γ.Κ. κερνάει, Γ.Κ. πίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. PRESS GR SPRWXNEIS TO MAXAIRI STO KOKALO PROSEXE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μυαλό δεν βάζουν κάποιοι και θέλουν να είναι παρουσιαστές δελτίων ειδήσεων στη τηλεόραση, σχολιαστές στο ραδιόφωνο, εκδότες φυλλάδων της Κυριακής και Δερβέναγες στη παράγκα του Καραγκιόζη δηλαδή της Ελλάδας... Δεν σας βλέπω καλάααααα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι γενναίος άντρας ο Γιάννης Παπαγιάννης!
    Αρνείται , μετά τις αγωγές των δημοσιογράφων του MEGA εναντίον του, ότι είναι διαχειριστής του blog fimotro.
    Έχει πλάκα η αποκήρυξή του.
    Όσοι, όμως παρακολουθούσαμε το pressmme.blogspot.com, θυμόμαστε ότι ,πριν του το κλείσει η GOOGLE , ο Παπαγιάννης είχε δώσει, μέσω του pressmme , τη νέα ιστοσελίδα του fimotro, λέγοντας ότι είναι έτοιμος να το ενεργοποιήσει.
    Τελικά, το έκλεισε ο ίδιος, για να αποφύγει κάποιες δικαστικές περιπέτειες με κάποια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση , που του είχε υποβάλλει ένας δημοσιογράφος.
    Εκτός αυτού, πιεζόταν και από το Ν.Χατζηνικολάου , να σταματήσει να βρίζει το συνεργάτη του Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, λέγοντάς του επίσης ότι, για να μείνει στο REALFM και τη REALNEWS, θα πρέπει να το κλείσει επειδή λειτουργεί ανταγωνιστικά.
    Τελικά έφυγε και από τη REALNEWS και το REALFM, αφού στόλισε με αρκετά κοσμητικά επίθετα και το Ν.Χατζηνικολάου.
    Μετά ,βέβαια, επαναπροσλήφθηκε και στη REALNEWS και το REALFM, προς δόξα της συνέπειας και της εντιμότητας!
    Τώρα δημοσιεύει στο fimotro ,φωτοτυπία των αγωγών των δημοσιογράφων του MEGA , αλλά κόβει τους λόγους των αγωγών, αφήνοντάς μας στο σκοτάδι.
    Πολύ γενναίος και με περίσσιο ήθος ο Παπαγιάννης! Σκέτη μπόχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν υπήρχε κρεμάλα δεν θα υπήρχαν κλέφτες του δημοσίου. Κι΄αν υπήρχαν σοβαρά κανάλια δεν θα υπήρχαν ασόβαροι δημοσιογράφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Περικαλώ ένα περγαμότο ή μιά χιώτικη μαστίχα κόντρα στο κατεστημένο της γελοιοποίησης και εκμετάλλευσης των επιτηδίων του χθες του σήμερα του αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι αλτερ τι κόντρα τι έξτρα τι πρώτο θέμα τι ριαλ νιους τι Ψυχ τι Μομπ τι Κουρ τι Τραγκ τι Αναστ όλοι τις κουτάλες και τα μαχαιροπείρουνα θέλουν στη κρατική χύτρα που να τους πάρει ο διάβολος τη μάνα και το πατέρα και όλο τους το σόι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν είσαι μάνα και πονείς πε μου ποιός είναι ο Παπαγιαννής και απο που ξεφύτρωσε αυτός ο Χίος ο γελοίος, τον οποίο πατρονάρει ο γνωστός απο το τρελονήσι γέροντας πλέον θείος.... χα χα χα χα χα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΠΑΣΚΟ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ
    ΝΑ΄΄ΟΥΜΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι ανόητες-σε επίπεδο οργισμένου και παροξυσμικού αυτισμού-ενέργειες των υπευθύνων του MEGA, που συνειδητοποιούν ότι χάνουν την πρωτοκαθεδρία στο κύρος της είδησης αλλά και στην φρεσκάδα της, σε καμιά περίπτωση δεν αγιοποιούν τα επί της ουσίας ίδιας συγκρότησης καιροσκοπικά άτομα που απαρτίζουν την εναγόμενη ομάδα.

    Ασφαλώς και είμααστε με το μέρος της αδύνατης ομάδας-που κατά τεκμήριο είναι οι bloggers-αλλά δεν θα ξεχάσουμε βέβαια τα ρυπαρά χαρακτηριστικά των Παπαγιάννη,Χίου και προπάντων(μανούλα μου σκιάζομαι,νατος ο νυχτερινός μπαμπούλας!)Σπύρου Καρατζαφέρη.


    Εκείνο δα έλειπε επειδή μας στενεύουν οι αρβύλες, να φορέσουμε γοβάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. mega ΣΚΑΤΟ ρε παιδί μου..
    το ΤΡΩΝΕ και δεν χορταίνουν ..

    ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΗΣ ΘΟΛΌΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ
    ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΟ
    ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ.

    ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΓΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΡΑΜΟΛΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟ ΠΕΣΙΜΟ Η ΑΠΟ ΧΕΣΙΜΟ ΘΑ ΠΑΝΕ.
    ΟΙ ΤΡΕΜΟΠΡΕΤΕΝΤΕΡΟΤΣΙΜΟΙΟΡΔΑΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΩΣ ΚΑΙ ΤΑ αξια ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΜΕ
    (IQ ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝ)
    ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΑΓΚΛΕΟΥΡΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.
    ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ..

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΦΑΧΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.

    ΤΟΣΟ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.
    ΑΜ ΔΕ.
    ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ.

    ακομα ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙ ΆΥΤΟΥΣ τους πουτανο/πούστηδες ΜΜΕ-ΠΑΣΟΚ.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ
    ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΗ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ.
    Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ
    ΤΟ ΠΡΩΤΟ δντ..ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. χαχαχα..τα ΜπομπολοΚΟΥΡΑΔΙΑ...

    TO MEGA ΒΡΗΚΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η... ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ !
    Από το : atsarantos

    ...καταθέτοντας αγωγές εναντίον του fimotro.blogspot ζητώντας 4 εκατομμύρια ευρώ.
    Το fimotro είχε αναρτήσει ψηφοφορία για το ποιός δημοσιογράφος γλύφει καλύτερα την κυβέρνηση. Πρετεντέρης, Τρέμη, Καψής και Παναγιωτόπουλος θίχθηκαν
    - γιατί αυτοί δεν...
    γλύφουν την κυβέρνηση- και ζητούν από 1 εκ. έκαστος.

    Στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 40.000 μπλογκς. Αν όλα αναρτήσουν την ίδια ψηφοφορία, τα χρήματα των αγωγών φτάνουν τα 160 δις ευρώ. Με τα λεφτά αυτά σώζονται και τα κανάλια αλλά και ολόκληρη η χώρα.

    Κατά βάθος οι δημοσιογράφοι του MEGA βοηθούν τη χώρα να βγει από το ΔΝΤ, αρκεί βέβαια να βοηθήσουν και τα μπλογκς, ανεβάζοντας ψηφοφορία με το ερώτημα "ποιός γλύφει καλύτερα την κυβέρνηση".

    Στα χέρια των μπλόγκερς βρίσκεται η σωτηρία της πατρίδας. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΔΥΣΩΔΗΣ ΑΠΟΦΟΡΑ , ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΥ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙssΜΟΥ.

    Εντρομα και περιδεή , τα νοικιασμένα γουσουφάκια.
    Οι λουστραρισμένες μαριονέτες, μιάς καταλυτικής γιά την

    ΠΑΤΡΙΔΑ μας Μαφίας.
    Οι εφιαλτικές κέρινες κούκλες που μιλούν χωρίς έκφραση,που εθίστηκαν στο δηλητήριο
    και στο ψεύδος.
    Οι παπαγάλοι ,που κελαηδούνε κρώζοντας.Οι έμποροι της σκέψης μας,οι μεταπράτες της καρδιάς μας,οι πυρπολητές της ψυχής μας.
    Οι φακίρηδες των οκτώ,οι σαλτιμπάγκοι του γυαλιού,οι γυναίκες με τ’αστραφτερά
    μπιχλιμπίδια στα στεγνά τους στήθια και οι άντρες με τα μεταξωτά σκουτιά τ’αγορασμένα από πειρατές.

    Κρύφτηκαν σαν την έχιδνα,αμόλησαν σαν τη σουπιά το μελάνι τους,σαν τον ασβό σκορπίσαν τη βρωμερή οσμή τους.

    Βλέπεις ,στραπατσαρίστηκαν . Φωτίστηκαν στο φώς ενός ήλιου αδυσώπητου,κουρελιάστηκαν από το προφανές, κηλιδώθηκαν απ’την αργοπορημένη αφύπνιση της νοημοσύνης, μιάς εισέτι υπνώττουσας κοινωνίας.
    Ξεσκίστηκαν.

    Τρομοκρατήθηκαν. Ταπεινώθηκαν.Τρόμαξαν με το νομοτελειακά επερχόμενο. Κι αντέδρασαν πανικόβλητοι,
    παρασυρμένοι από την απελπιστική μικρόνοιά τους.
    Λές και θα ξορκίσουν τα μελούμενα.Θαρρείς και θα μπορούσαν, ν’αποφύγουν το πεπρωμένο τους.
    Οι δύστυχοι άφρονες.
    Οι μεθυσμένοι κομπορρήμονες.

    Και δεν βρέθηκε κάποιος να τους ορμηνέψει, πως η σιωπή είναι η σοφώτερη επιλογή τους.

    Η,έστω να καλέσουν
    στο βρωμερό κανάλι τους, τους επικριτές τους.Γιά μιά κουβέντα πρόσωπο με πρόσωπο. Γιά μιάν αντρίκεια κουβέντα.

    Τώρα ;;; Τώρα ροβολούν στα καλντερίμια, μέσα στους εκκωφαντικούς θορύβους των τενεκέδων,που τους κρεμάσανε
    στην πλάτη. Διαλαλούν στις ρούγες και στα μουράγια ,την έκδηλη τη γελοιότητά τους και μοστράρουν στις πλατείες,
    τον ανεξίτηλο πανικό τους.

    Τα έπαθλα της αφροσύνης τους,
    θα τους τ’απονείμουμε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ στην μεγάλη
    πλατεία. Στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ MEGA

    Από το : Δημοτικό Σαφάρι

    ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ MEGA ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (210-6903000)
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΣΤΟ BLOG FIMOTRO…

    ΠΑΡΕ & ΕΣΥ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση