GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tα ευτράπελα της παρέλασης στην Εύβοια‏...

Από το http://www.evianews.com/ Xωρίς πολλά ευτράπελα εορτάστηκε η 25η Μαρτίου σε όλες τις περιοχές της Εύβοιας. Στην Αρτάκη βρέθηκε ...

Από το http://www.evianews.com/
Xωρίς πολλά ευτράπελα εορτάστηκε η 25η Μαρτίου σε όλες τις περιοχές της Εύβοιας. Στην Αρτάκη βρέθηκε ο Δήμαρχος Χαλκίδας Θανάσης Ζεμπίλης. Χωρίς τις καθιερωμένες υπουργικές παρουσίες εκπροσωπήθηκε η Κυβέρνηση στις παρελάσεις για την 25η Μαρτίου στην Περιφέρεια Στερεάς/ Την τιμητική τους φέτος είχαν...
 οι γενικοί και ειδικοί γραμματείς υπουργείων που άλλες χρονιές ούτε δίπλα στην εξέδρα των επισήμων δεν κάθονταν. Στη Χαλκίδα την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γιάννης Δρυμούσης, Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.
Τα ευτράπελα δημιουργήθηκαν φέτος στις Ροβιές αφού στο παραπέντε οι μαθητές μεταφέρθηκαν στην Λίμνη για την παρέλαση. Σύμφωνα με καταγγελία του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου και Λυκείου Λίμνης, το λεωφορείο άργησε να πάει στις Ροβιές και να μεταφέρει τους μαθητές. Πολλοί γονείς βλέποντας την όλη κατάσταση έκαναν αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι στην ώρα τους. Tελικά τα κατάφεραν και δεν παρέλασαν "τρεις και ο κούκος" αλλά όλοι οι μαθητές.

5 σχόλια

  1. Tα ευτράπελα της παρέλασης στην Εύβοια‏...
    Και στη συνεχεια "Χωρις ευτραπελα"
    Τελικα ειχε ευτραπελα ή οχι??
    Μην μας αφηνετε στην αμφιβολια,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΝΑΝ ΣΤΑ 6 ΜΕΤΡΑ.

    ΕΙΔΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ.

    ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηλεία: Πορεία διαμαρτυρίας με μαύρες σημαίες μετά την παρέλαση.

    Κρατώντας πανό και μαύρες σημαίες, φορώντας ασπρόμαυρη ενδυμασία και περιβραχιόνια πένθους, οι μαθητές των λυκειακών τάξεων του Νεοχωρίου πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας.

    Οι μαθητές ήθελαν να διαμαρτυρηθούν με αυτό τον τρόπο στο κλείσιμο του σχολείου τους αν οριτικοποιηθεί η απόφαση συγχώνευσης του Λυκείου Νεοχωρίου με το Λύκειο Ανδραβίδας.

    Μάλιστα, επέλεξαν να απέχουν από τη σημερινή μαθητική παρέλαση και μετά την ολοκλήρωση της έκαναν τη δική τους "παρέλαση" διαμαρτυρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδια μην ταλαιπωρείστε να τους φωναζετε "αισχος" και "κλεφτες", δεν καταλαβαινουν.

    Ειναι σαν να περνας έξω απο γουρουνοσταλιο (=χοιροστασιο) κ να σε παιρνει η μποχα ποσα μετρα πριν.
    Και μολις πεις "γουρούνια" σε κοιταζουν τα γουρουνια και λενε "γκρόινκ" και ξανακυλιουνται στην λασπη.

    Ακριβώς το ίδιο κ οι πολιτικοί μας.

    Αντε να δω ποτε θα αποφαίσουμε να τους στειλουμε για "σφαξιμο", γιατί αλλιώς
    δεν γλυτωνουμε απο δαυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατι δεν βαζετε δρ. Κουτσουκο

    να απαντησει στην τουρκοχανουμισσα Κουλουρη Χριστινα την νεογεννητσαρο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση