GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Παραβιάζει» τα δρομολόγια το “227” στον Άγιο Αρτέμιο!...

Από τον Σωκράτη Βασιλείου Έχει παραγίνει το… κακό με τη λεωφορειακή γραμμή 227 Άνω Πετράλωνα-Άγιος Αρτέμιος κάθε πρωί στην οδό Εμπεδοκλ...

Από τον Σωκράτη Βασιλείου
Έχει παραγίνει το… κακό με τη λεωφορειακή γραμμή 227 Άνω Πετράλωνα-Άγιος Αρτέμιος κάθε πρωί στην οδό Εμπεδοκλέους όπου είναι και το τέρμα της συγκεκριμένης διαδρομής.
Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες (είναι αναρτημένες στη στάση) για τα δρομολόγια, τα λεωφορεία από τον Άγιο Αρτέμιο ξεκινούν όποτε τους…καπνίσει με αποτέλεσμα το επιβατικό κοινό να ταλαιπωρείται αφάνταστα και να εκνευρίζεται.
Κόσμος κάθε ηλικίας, εργαζόμενοι, ηλικιωμένοι κλπ., προσπαθούν να πάνε σύντομα στη δουλειά τους με βάση τα αναρτημένα δρομολόγια, ωστόσο...
 οι οδηγοί (προφανώς κατόπιν σχετικής εντολής) παραβιάζουν ασύστολα τα ωράρια είτε παρακάμπτοντας ολόκληρα δρομολόγια (!) είτε ξεκινώντας σε άσχετες ώρες τη διαδρομή τους…

5 σχόλια

  1. ...και δεν είναι μόνο στη συγκεκριμένη γραμμή αλλά σε πολλές ακόμα. Είμαστε μαζί με τους εργαζομένους στα αιτήματά τους αλλά να μη χάνουν κι αυτοί το δίκιο τους με λαμογιές τέτοιου τύπου που μας ταλαιπωρούν γιατί πολύ γρήγορα θα βρεθούμε απένταντί τους. Και αυτό ακριβώς θέλουν οι κυνερνώντες. Μην τους δίνετε δικαίωμα και μη μας ταλαιπωρείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και όχι μόνο το 227! Το τρόλεϊ4 έρχεται όποτε του καπνίσει, η ηλεκτρονική πινακίδα της στάσης στη σταδίου στο ύψος της κοραή, το βράδυ, γράφει ότι σε 4λεπτά έρχεται το 4 και 35 λεπτά αργότερα γράφει το ίδιο και δεν έχει περάσει κανένα τρόλει4. Να μας το πουν να το ξέρουμε αν υπάρχουν δρομολόγια μετά τις 8 το βράδυ για να μην περιμένουμε σαν ηλίθιοι. Και το πρόβλημα δεν είναι μόνο το βράδυ, είναι καθημερινό. Συζητώντας με οδηγό του 4, μου είπε ότι όταν ανακοινώθηκαν τα καινούργια μέτρα για τις συντάξεις, πάνω από 200 οδηγοί βγήκαν στη σύνταξη και δεν αντικαταστάθηκαν. Μπορεί να είναι έτσι αλλά λυπάμαι πολύ, αυτή η κατάσταση υπήρχε και πριν τα μέτρα. Τι να πω για τις οχτώ γραμμές λεωφορείων που καταργήθηκαν επί της βουλιαγμένης και τι να πω για το 141 εξυπηρετεί το μπραχάμι και το περιμένουμε με τις ώρες. Και τι να πω για το τρόπο οδήγησης των περισσότερων οδηγών, και για τα άπλυτα, τον περισσότερο καιρό, λεωφορεία; Επίσης τα ωράρια των δρομολογίων που είναι στις κολώνες στις στάσεις, όταν υπάρχουν, δεν ισχύουν η δεν αντιστοιχούν με τις ώρες που περνάνε τα οχήματα. Ένας οδηγός μου έλεγε ότι αυτοί έχουν τα δικά τους ωράρια και δεν ξέρει τα ωράρια που είναι στις στάσεις. Τι νόημα έχει να αφισάρουν δρομολόγια που δεν ισχύουν; Η καθημερινή ζωή στην αθήνα είναι σκέτη ταλαιπωρία και κανείς πολιτικάντης δεν ασχολείται με τους πολίτες και τα προβλήματά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα ρε φίλε τι γράφεις?
    Η μόνη δικαιολογία για να γράφεις αυτά τα πράγματα είναι να είσαι νεαρός και να μπαίνεις για πρώτη φορά σ αυτή την κωμωδία που λέγεται συγκοινωνίες.
    Εδώ στο ΜΕΤΡΟ που δεν έχει φανάρια, πορείες , πεζούς κλπ στην διαδρομή του , δεν έχουν τολμήσει να πουν πχ οτι το ο συρμός θα περνάει πχ απο μεταξουργείο στις τρεις , τρεις και πέντε , τρεις και επτα κλπ , αλλά γράφουν οτι ο συρμός θα έρθει σε τεσσερα λεπτά σε επτα λεπτά κοκ.
    Το άκρο άωτο της μαλακίας δηλαδή.
    Άμα δεν μπορείς να ρεγουλάρεις σαν οργανισμός ένα τέτοιο μέσο , περίμενε εσύ να φύγει το λεωφορείο στην ώρα του.
    Μαλακίες του στύλ "με είχαν κλείσει πιο κάτω στην γωνία", "είχε αρρωστήσει ο συνάδελφος", "έπαθε ζημιά το αυτοκίνητο" κλπ , είναι γεμάτη η ελληνική γλώσσα.
    Γι αυτό τα μπουρδέλα αυτά (Μέσα Μαζικής Μεταφοράς) , για τις υπηρεσίες που προσφέρουν , έπρεπε να λειτουργούν χωρίς εισιτήριο.
    Κι ένα ωραίο για να γελάσουμε.
    Ρώτησαν κάποτε ένα Έλληνα του εξωτερικού τι γνώμη έχει για τα ΜΜΜ.
    Είπε ο άνθρωπος : Στο εξωτερικό εντάξει , πάω στην στάση περνάει το μέσο στην ώρα του και πάω στην δουλειά μου.
    Στην Ελλάδα όταν πάω στην στάση παίρνω μαζί ψομωτύρι και καμμιά ντομάτα σε κανά ταπεράκι γιατί μπορεί να φάω μισή μέρα περιμένοντας .
    Με τις υγείες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TA SYNDIKATA MALAKES, TI PARAPONIESTE, OI ARISTEROI SKATOKOUMOUNES KAI TA SKATO SYNDIKATA GAMISANE TIN XWRA, ESEIS OI IDIOI POU PARAPONIESTE THA EXETE PSIFISOI OLOUS AUTOUS TOUS KOLOMALAKES TOTE SKASTE KOLOELLINAKIA KAI FATE TO AGGOURI STO KOLO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8 Απρ 2011 6:27:00 μ.μ.
    ΣΚΑΤΟΑΛΒΑΝΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ.
    ΟΥΣΤ ΛΕΧΡΙΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση