GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έθαψαν το νεκρό ανάποδα!..

Του Λευτέρη Παπαδόπουλου   http://www.aixmi.gr/ Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς Έλληνες ηθοποιούς. Είμαστε...


Του Λευτέρη Παπαδόπουλου
 http://www.aixmi.gr/
Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς Έλληνες ηθοποιούς. Είμαστε περίπου συνομήλικοι (τον περνάω τρία χρόνια). Τον καιρό που «περπατούσαμε» προς τα τριάντα, ο Γιώργος θέλησε, όπως οι περισσότεροι νέοι, «να σώσει την Ελλάδα». Ανακατεύθηκε, λοιπόν, με την πολιτική. Έβαλε υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος. Εξελέγη όλες τις φορές και διετέλεσε, για καιρό αντιδήμαρχος.
Μόλις ανέλαβε το αντιδημαρχιλίκι, γιατί ο Δήμαρχος, ο Δημήτρης Μπέης, απουσίαζε στο εξωτερικό, τον πήρε πρωί πρωί στο τηλέφωνο ένας κύριος, που αφού..
 τον συνεχάρη «επί τη αναλήψει των καθηκόντων του», του εδήλωσε ότι είναι δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγο και του έθεσε ένα πρόβλημα, που κατά τη γνώμη του ήταν πολύ σοβαρό: εκείνες τις ημέρες, είχε πεθάνει ο αδελφός της γυναίκας του και είχε ταφεί στο Α’ Νεκροταφείο. «Τα συλλυπητήριά μου», είπε ο ηθοποιός-αντιδήμαρχος και περίμενε από τον συνομιλητή του, να του εξηγήσει το «σοβαρό πρόβλημα» που τον απασχολούσε.
«Ο κουνιάδος μου, όπως σας είπα, ετάφη στο Α’ νεκροταφείο. Αλλά οι νεκροθάφτες, για ένα περίεργο λόγο, τον έθαψαν όχι όπως πρέπει, αλλά ανάποδα». «Δηλαδή, μπρούμυτα»; Ρώτησε παραξενεμένος ο Μιχαλακόπουλος. «Όχι. Το κεφάλι του νεκρού δεν είναι στραμμένο προς την ανατολή, αλλά προς τη δύση, πράγμα που απαγορεύεται ή εν πάση περιπτώσει δεν συνηθίζεται, στην Εκκλησία μας».
«Και τί θέλετε να κάνω», ρώτησε ο αντιδήμαρχος». «Πρέπει να γίνει αμέσως εκταφή», απάντησε ο δικηγόρος. Και πρόσθεσε: «για να γίνει, όμως, εκταφή, χρειάζεται να δώσει άδεια ο Εισαγγελέας». Ο Μιχαλακόπουλος, στη σκέψη ότι θα έπρεπε να κινητοποιηθεί για την άδεια εκταφής από τον Εισαγγελέα, ένιωσε μια φοβερή δυσφορία και λίγο έλειψε να πέσει από την καρέκλα του! «Μα, κύριε, ξέρετε σε τι μπελάδες με βάζετε, με αυτό που μου ζητάτε»; Είπε ξέπνοος στον συνομιλητή του. «Το ξέρω κύριε αντιδήμαρχε, αλλά σας ικετεύω να ενεργήσετε τα δέοντα, για να πάρει ο νεκρός τη θέση που πρέπει στον τάφο. Και να σας πω και κάτι; Εμένα, ποσώς με ενδιαφέρει αν ο πεθαμένος κοιτάζει – που δεν κοιτάζει, ως γνωστόν- στην ανατολή ή τη δύση. Έχω, όμως, τρεις αδελφές, θεούσες, που με βρίζουν συνεχώς, επειδή δεν έχω «τακτοποιήσει, ως όφειλα, το σπουδαίο αυτό ζήτημα». Με καταλαβαίνετε»;
«Μάλιστα κύριε», είπε ο δυστυχής αντιδήμαρχος και έσπευσε να έλθει σε επαφή με τους νεκροθάφτες, ώστε να βεβαιωθεί πώς είχε ενταφιασθεί ο νεκρός. Ο ένας του έλεγε «δεν θυμάμαι», ο δεύτερος του έλεγε «κανονικά», ο τρίτος «νομίζω ότι στη βιασύνη μας κάναμε ένα λάθος και το κεφάλι του νεκρού είναι προς τη δύση». Ο Μιχαλακόπουλος πάγωσε. Προχώρησε αμέσως στις ενέργειες που έπρεπε να γίνουν, εξασφάλισε την άδεια για την εκταφή, ακολούθησε νέα ταφή κτλ.
Οι θεούσες, συγκινημένες, τον ευχαρίστησαν θερμά. Το ίδιο και ο δικηγόρος. Όσο για τον Μιχαλακόπουλο, που μου αφηγήθηκε προχθές αυτή τη μακάβρια ιστορία, μου είπε, τελειώνοντας: «Κάποτε θέλαμε να σώσουμε την Ελλάδα. Όπως βλέπεις, όμως, δεν τη σώσαμε. Ούτε από τη γραφειοκρατία γλιτώσαμε. Εγώ, πάντως, ύστερα από αυτό το κάζο και άλλα παρόμοια, αποχαιρέτησα για πάντα την πολιτική και αφοσιώθηκα στη δουλειά μου. Που, άμα γίνεται σωστά, είναι σημαντική πολιτική πράξη. Και μη ξεχνάμε, αυτό που έλεγε ο Αλμπέρ Καμύ : «η ηθική, είναι να κάνεις σωστά τη δουλειά σου»!

19 σχόλια

  1. ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΟΥ ΑΥΤΑ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ...

    ΜΟΝΙΜΕ ΤΗΣ ΕΡΤ..ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΕ.

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΜΑΣ

    ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
    ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΨΑΞΕΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ..ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ....
    Σοσιαλισμός και ξερό ψωμί…


    ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
    theosgg 52 βίντεο
    YouTube.
    Από: theosgg | Δημιουργήθηκε: 1 Ιούν 2010


    Μεγάλες στιγμές σοσιαλιστικής έξαρσης, κομματικού μεγαλείου, ιδεολογικής ειλικρίνειας και γνήσιας λαϊκής αγωνιστικότητας ...
    Γιατί όπως είπε και ο μεγάλος Γιάννος Παπαντωνίου :

    "Συντρόφισσες και σύντροφοι : Για τον Σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε όλοι !"
    χαχαχαααα

    λαλαλα λολολο το ΠΑΣΟΚ ειναι τρελλο !

    Ο σοσιαλισμος εφυγε και στη χωρα σμεινε το ξερο ψωμι!

    Σοσιαλισμός ωμός.
    Χωρίς ξερό ψωμί.
    Ατόφιος και λαμπρός.

    Τρείς λαλούν και δυό χορεύουν….
    Σοσιαλιστικός φαιδρός Θούριος !
    Σα δε ντρέπεται….

    Αν βάλεις και Μένιο, θα με στείλεις…


    -βλακεια ΠΟΥ εκανα οταν ημουνα μικρος. σοσιαληστης επρεπε να γινομουν.
    θα ετρωγαν και τα δισεγγονα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙουχαν Ελληναρους5 Απρ 2011, 10:13:00 μ.μ.

    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ:
    Τι θελεις να πεις με αυτη την σαχλοαναρτηση σου;
    Ποιο ειναι το νοημα της;

    Εσενα σε απασχολει πως θα σε θαψουν, τελικα;
    Η λες να σε καψουν;
    Τι εχεις αποφασισει;
    Θα κοιτας ανατολη-ΠαΣοΚ μερια
    η Δυση;

    χαμενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ κατάλαβα το αυτονόητο, και είμαι σίγουρος ΟΤΙ ΟΥΤΕ ο Λευτέρης Παπαδόπουλος αλλά ΟΥΤΕ κι ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος έχουν συνειδητοποιήσει το ΒΑΘΟΣ του μηνύματος που θα έπρεπε να εξαγάγουν μιας και «..Το κεφάλι του νεκρού δεν είναι στραμμένο προς την ανατολή,αλλά προς τη δύση,..» και γιαυτό χρειάζεται η εκταφή «να σώσει την Ελλάδα»

    Οι «..τρεις αδελφές, θεούσες,..» (πολιτική νομοθετική και εκτελεστική εξουσία) θα πρέπει να αναλάβουν και ευθύνες για το «..αντιδημαρχιλίκι..»

    http://kodikas-dimon-koinotiton.blogspot.com/2009/09/blog-post.html

    και το ΡΟΛΟ ΕΥΘΝΥΝΗΣ, για τοις ΜΗ υπευθυνότητες ΕΝΟΣ εισαγγελέα ..

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2007/08/blogger-gr.html

    διαφορετικά οι σφαλιάρες θα πέφτουνε βροχή...

    http://www.sport-fm.gr/videos/1022196

    Η αιχμή (http://www.aixmi.gr/) του δόρατος αποδίδει, για κάποιο σκοπό, όταν κατέχεις την τέχνη να την χρησιμοποιείς, ΚΑΙ ΔΗ σαν προέκταση της σάρισας, χρίζει ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΗΣ συνοχής της ΦΑΛΑΓΓΑΣ στον αγώνα, διαφορετικά λειτουργεί σαν παγίδα θανάτου.

    Τελική έκβαση και ήττα

    http://el.wikipedia.org/wiki/

    Μάχη_της_Πύδνας
    Οι Ρωμαίοι υποχώρησαν προς τα υψώματα, όπου διασπάστηκε η συνοχή της μακεδονικής φάλαγγας. Αυτό το γεγονός οδήγησε και στη μεγάλη ήττα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαφορετικά η πολιτική, αιχμές (http://www.aixmi.gr/) χωρίς αιχμή, θα παραμείνει για τον πολίτη "..σαν ένα τσιγάρο που δεν το γουστάρω κι όμως το φουμάρω .."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΙΧΜΙ ....

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΑΙΧΜΙ.

    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝΝ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ Σ΄ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.

    ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΞΕΡΟΓΛΕΙΦΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΡΒΑΝΑ ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΜΠΑΤΑΧΤΖΗΔΕΣ ΘΟΛΟΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΡΥΦΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ.

    ΑΙΧΜΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ.

    ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μετά τις διαμαρτυρίες στα σπίτια των Α. Τσοχατζόπουλου, Κ. Σημίτη και Καραμανλή, συνεχίζουμε την Kίνηση "Πόρτα - Πόρτα".
    Πάμε την Τετάρτη 6 Απριλίου στις 3 το μεσημέρι στο γραφείο του Θεόδωρου Πάγκαλου στη γωνία των οδών Ακαδημίας και Κριεζώτου για να του ζητήσουμε να παραιτηθεί, με το σύνθημα:
    "Πάγκαλε παραιτήσου, δεν τα φάγαμε μαζί σου"

    Με την παρουσία μας έξω από τα σπίτια τους και τα γραφεία τους θα τους δώσουμε να καταλάβουν ότι η θέση τους είναι ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
    Σας περιμένουμε. Θα είμαστε όλοι εκεί. Ενημερώστε τους φίλους και γνωστούς σας.

    Ευχαριστώ
    Δημήτρης Κολλάτος
    Κίνημα – Ένωση Πολιτών "Πόρτα - Πόρτα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν δειτε βιντεο απο την ταφη του Χριστδουλου θα δειτε οτι και αυτον τον εθαψαν αναποδα !
    Πλανταζαν οι αδελφες και δεν καταλαβαν το λαθος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλοι σοσια-ληστές ή μη ή ακόμη και σοσιαλίζοντες κεντροδεξιοί μα και αυτοί αύτοι λαμπροί κομουνιστές που ανακάλυψαν τη δεξιά πλευρά του κόμματος η οποία ώ του θαύματος συνόρευε με την αριστερή της δεξιάς, όλοι λοιπόν αυτοί για μιά επιδότηση στριμώχνονται στους προθαλάμους των υπουργείων πολιτισμού ή συμμετέχουν ακόμα καλύτερα στίς κυβερνήσεις Εθνικής μας ενότητας για να φύγουν οι επάρατοι σοσια / ληστές και να μείνουν αυτοί οι μόνοι ληστές!! και άμα ξεχαστεί το θέμα να κάμουν κι ένα κίνημα για να μας φωτίσει με τη.... ΣΠΙΘΑ του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλοι σοσια-ληστές ή μη ή ακόμη και σοσιαλίζοντες κεντροδεξιοί μα και αυτοί αύτοι λαμπροί κομουνιστές που ανακάλυψαν τη δεξιά πλευρά του κόμματος η οποία ώ του θαύματος συνόρευε με την αριστερή της δεξιάς, όλοι λοιπόν αυτοί για μιά επιδότηση στριμώχνονται στους προθαλάμους των υπουργείων πολιτισμού ή συμμετέχουν ακόμα καλύτερα στίς κυβερνήσεις Εθνικής μας ενότητας για να φύγουν οι επάρατοι σοσια / ληστές και να μείνουν αυτοί οι μόνοι ληστές!! και άμα ξεχαστεί το θέμα να κάμουν κι ένα κίνημα για να μας φωτίσει με τη.... ΣΠΙΘΑ του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλοι σοσια-ληστές ή μη ή ακόμη και σοσιαλίζοντες κεντροδεξιοί μα και αυτοί αύτοι λαμπροί κομουνιστές που ανακάλυψαν τη δεξιά πλευρά του κόμματος η οποία ώ του θαύματος συνόρευε με την αριστερή της δεξιάς, όλοι λοιπόν αυτοί για μιά επιδότηση στριμώχνονται στους προθαλάμους των υπουργείων πολιτισμού ή συμμετέχουν ακόμα καλύτερα στίς κυβερνήσεις Εθνικής μας ενότητας για να φύγουν οι επάρατοι σοσια / ληστές και να μείνουν αυτοί οι μόνοι ληστές!! και άμα ξεχαστεί το θέμα να κάμουν κι ένα κίνημα για να μας φωτίσει με τη.... ΣΠΙΘΑ του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. παπαδόπουλε πάρε τον μάινα και ελάτε να δείτε αν μας κουνιούνται τ' αρχίδια.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Foivos

    Οποια αληγορια και να περιεχει το κειμενο σου κ Παπαδοπουλε, θα ηταν χρησιμη σε αλλους καιρους.Τωρα -κατα τη γνωμη μου-θα επρεπε να χρησιμοποιησεις το χαρισμα σου για μια σωστη κριτικη στην κουμπαρα σου, που τα ΄χει κανει μπαχαλο στο υπουργειο της, να κανεις καποια σωστη προταση για την εξοδο απο το αδιεξοδο, να βγεις μπροστα τελος παντων-αν θελεις να λογιζεσαι πνευματικος αντρας αυτης της χωρας.Που ειναι το περιφημο καυστικο σου χιουμορ, για τα οσα συμβαινουν σημερα, απο τα λαμογια που μας κυβερνουν. Ξεκαθαρα και ανοιχτα. Α και κατι αλλο. Που ειναι η αποψη σου για καποιους μεγαλους τραγουδιστες του παρελθοντος, που σημερα -λογω ηλικιας πλεον-δεν εχουν φωνη, αλλα επιμενουν να αποδομουν τη λαμπρη προιστορια τους στο τραγουδι ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑΒΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ?
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΚΗΔΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ ?
    ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ
    ΑΚΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ .ΠΟΤΕ Α΄΄ΠΈΔΩ ΠΟΤΕ
    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΑΤΕ. Ο ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΑΞΑΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ.ΕΣΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕΣ ΣΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΟΥ ΤΟΝ [ΣΠΙΘΑ ] ΚΟΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΣ.ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΥΠΟΘΕΤΑ,ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΜΕ Τ΄΄ΑΥΤΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΛΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. ΕΚΑΝΕ 10
    ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΚΟΥ ΚΑΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΔΕΝ ΣΕ
    ΣΩΖΕΙ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΜΑΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΖΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ .ΠΑΝΤΟΣ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΣΙΟΥΝΤΑΙ ,ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ
    ΦΑΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ
    ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ.ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΓΕΡΩΧΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ.ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΠΛΑΝΑΤΑΙ,ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΩΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΖΩΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΓΥΜΝΟ ΜΑΤΙ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ.,ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΝΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ,
    ΒΛΑΒΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΦΑΡΜΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. «Παιδί μου φτιάξε σχέση με τον Σόρος».....

    Η επίσκεψη του Σόρος στην Ελλάδα και η συνάντησή του με τον Γιώργο Παπανδρέου θύμισε την προ ετών προτροπή της μητέρας του, Μαργαρίτας, να τον γνωρίσει . Το περιοδικό «Νέμεσις» της Λιάνας Κανέλη είχε δημοσιεύσει, πριν από δέκα περίπου χρόνια, πλήθος επιστολών από την αλληλογραφία της Μαργαρίτας με τον γιο της. Σε μία από αυτές, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ακόμα στο υπουργείο Παιδείας, του έγραφε: «Παιδί μου φτιάξε σχέση με τον Σόρος».~~~~~~~~~~~~~~~~

    Όπως έγραφε το περιοδικό «Νέμεσις» (τεύχος 41) στην εν λόγω επιστολή : «Του γνωστοποιεί την ισχύ του Τζορτζ Σόρος στην Ανατολική Ευρώπη. Του λέει ότι είναι κολλητός του φίλου της Στάνλει Σάινμπάουμ…Τον προτρέπει τον Γιωργάκη να πιάσει γνωριμία με τον Σόρος και να στήσει ένα ίδρυμά του εδώ…».

    Ο ΓΑΠ που έκτοτε έχει πετύχει πολλούς από τους στόχους και τα όνειρα που είχε η μητέρα του για εκείνον, κατάφερε να πραγματοποιήσει και αυτή την επιθυμία της.

    Προσπάθειες υποβάθμισης της επίσκεψης..

    Κατά τα άλλα η κυβέρνηση προσπαθεί να υποβαθμίσει την επίσκεψη του Σόρος στην Αθήνα και η συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, ως κάτι μη σημαντικό. Ένας γκουρού των αγορών ήρθε να μιλήσει και σύμφωνα με τις διαρροές του Μαξίμου, απένειμε τα εύσημα στην κυβέρνηση για τις προσπάθειές της.

    Όμως, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Την ίδια στιγμή που το κλίμα είναι εξαιρετικά βαρύ για την οικονομία, την ίδια στιγμή που η λέξη αναδιάρθρωση ακούγεται όλο και περισσότερο, έτσι για να τη συνηθίσουμε (και να μη χρησιμοποιούμε τη σωστή λέξη πτώχευση), έρχεται στην Αθήνα ένας μετρ της κερδοσκοπίας, ένα αρπακτικό των αγορών και όχι μόνο συναντάται με τον κ. Παπανδρέου, αλλά βλέπει σε κλειστό γεύμα την Κυριακή το βράδυ, 40-50 επιχειρηματίες και τραπεζίτες.

    Κάποιος δεν πρέπει να μας πει με σοβαρότητα τι σημαίνει αυτό; Γιατί δηλαδή συζήτησαν όλοι αυτοί, κι αν γίνει αναδιάρθρωση δε θα έχει δικαίωμα ο κόσμος να βγει στους δρόμους και να τα σπάσει;

    Ας μας πει κάποιος κυβερνητικός αν ο Τζ. Σόρος έδωσε εντολές και συστάσεις στους επιχειρηματίες και τους τραπεζίτες για το πώς θα αντιμετωπίσουν την αναδιάρθρωση, την ώρα που ο κόσμος βράζει στο ζουμί του και φοβάται για τις καταθέσεις του, τους μισθούς και τις συντάξεις του.

    Αν δηλαδή η επίσκεψη Σόρος έγινε για να προειδοποιηθούν τα μεγάλα “κεφάλια” της χώρας για την πτώχευση, τότε δημιουργείται μείζον θέμα.

    Διότι οποιοσδήποτε θα έχει το δικαίωμα να ισχυριστεί ότι θα την γλιτώσουν κάποιοι, και μάλιστα θα βγάλουν και λεφτά ποντάροντας στην πτώχευση της χώρας.

    Το ιδιαίτερα βαρύ κλίμα των ημερών έγινε ακόμη χειρότερο σήμερα καθώς η Fitch προέβλεψε ότι η Ελλάδα δε θα βγει στις αγορές το 2012 και προειδοποίησε για νέα υποβάθμιση. Επίσης, και ο άλλος “απατεώνας” των αγορών, ο επίσης συνομιλητής του κ. Παπανδρέου, Ν. Ρουμπινί, προβλέπει ότι η αναδιάρθρωση είναι αναπόφευκτη και θα γίνει εντός του 2011.

    Και μια μικρή ιστορία απόλυτα ταυτισμένη με τα παραπάνω. Στη Λιβερία η οικονομία ήταν σε μαύρο χάλι και ο πρόεδρός της ξεκίνησε πρωτοβουλίες για να την σώσει. Πήγε στις ΗΠΑ για βοήθεια, κάλεσε το ΔΝΤ και στο τέλος επισκέφτηκε τη χώρα και ο… Τζόρτζ Σόρος.

    Σας θυμίζουν τίποτε όλα αυτά ;

    Σάινμπαουμ, Σόρος, τι έγινε ; Όλο το έθνος του Ιούδα γνωρίζει η οικογένεια Παπανδρέου ;;;;

    Οταν χαιρετησε τον Σορος… εχασε κατι δαχτυλα !!!!!
    η φωτο επιβεβαιωνει τα λογια μου !
    Ο Σορος ο Φιλλελεην..
    μας την ειπε και ο Σρεκ χτες!!! αχχαχαα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση