GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τίθεται σε αργία ο Π. Ψωμιάδης...

Aπό το http://www.newsport.gr/ Παγωμάρα επικρατεί στα στελέχη της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μετά την καταδικαστική απόφαση σε...

Aπό το http://www.newsport.gr/

Παγωμάρα επικρατεί στα στελέχη της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μετά την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του περιφερειάρχη, Παναγιώτη Ψωμιάδη. Παρά το γεγονός ότι στενοί συνεργάτες αλλά και στελέχη της παράταξης του κ. Ψωμιάδη δεν ήταν έτοιμοι για την καταδίκη του «αρχηγού», όπως τον αποκαλούν, ήδη εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια για την επόμενη ημέρα στην Περιφέρεια.
Και αυτό γιατί μόλις ο γ.γ αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, Θύμιος Σώκος, λάβει την απόφαση του Εφετείου στα χέρια του, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, θα θέσει τον κ. Ψωμιάδη σε αργία από...
 το αξίωμα του περιφερειάρχη.
Πάντως, σύμφωνα με νομικούς κύκλους, ακόμη και σε περίπτωση που ο κ. Ψωμιάδης προσφύγει στον Άρειο Πάγο για αναίρεση της απόφασης, θα τεθεί πάραυτα σε αργία. Πάντως, αμέσως μετά την παύση του κ. Ψωμιάδη από τα καθήκοντά του ως περιφερειάρχη, θα συγκληθεί η πλειοψηφούσα παράταξη της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για να εκλέξουν τον αντικαταστάτη του. Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όλοι οι εκλεγμένοι με σταυρό περιφερειακοί σύμβουλοι αλλά όχι οι αντιπεριφερειάρχες.
Το διάστημα κατά το οποίο ο περιφερειάρχης θα βρίσκεται σε αργία τα καθήκοντά του θα εκτελεί ο αναπληρωτής περιφερειάρχης, δηλαδή ο αδελφός του Διονύσης, τον οποίο ο Π. Ψωμιάδης θα επιδιώξει , όπως αναφέρουν στελέχη της παράταξής του, να τον επιβάλει ως μόνιμο διάδοχο και συνεχιστή του έργου του. Πάντως, ως έσχατη λύση ακούγεται ότι υποψηφιότητα προτίθεται να θέσει ο Γ. Τσαμασλής, που ήρθε δεύτερος σε σταυρούς και διαθέτει σχετική επιρροή σε μερίδα συμβούλων της παράταξης.

20 σχόλια

  1. ΒΡΕ... ΒΡΕ... ΒΡΕ...

    Η ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΒΡΗΚΕ ΕΞΗΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ ΤΟΝ ΛΑΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ...

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΒΡΕ ΑΧΡΕΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα Τιμημένα Γηρατειά άπρεποι να επηνανε δια να μπορούν η Βουλευτές το χρήμα να βουτανε……
    Ο γέροντας εψωμοζεί με μιαν σύνταξουλα, και η Βουλευτες τα κλέβουνε,…. τα κλέβουνε ρε ουλα……
    Ο Παπανδρεϊσμός και ο Καραμανλησμος είναι ένα αυταρχικό καρκίνωμα της δημόσιας ζωής, το οποίο, ακολουθώντας τη μοίρα της διαγνωσμένης βιολογικής πραγματικότητας των ηγέτων του, κατατείνει στη γοργή αποσύνθεση ολοκλήρης της κοινωνίας. Στην πείνα τον συνταξιούχων και του Ελληνικού λαου………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευχαριστω ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ.


    Άκης
    και τα άλλα
    χιλιάδες μιζομένα παιδιά
    με τα δισεκατομμύρα των κλεμμένων
    απο την Ελλάδα και τους Έλληνες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και τού λεγα βάλε υποψηφιότητα για Δήμαρχος στη Σκύρο, εκεί κάνεις ότι πολιτικές παρανομίες γουστάρεις,

    http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2011/02/blog-post.html

    κι ΟΤΑΝ αποκρύβεις στοιχεία από της δημόσιες υπηρεσίες και τη Δικαιοσύνη παίρνεις πόντους ΣΙΩΠΗΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ από ΠΑΣΟΚ Ν.Δ. ΚΚΕ

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

    και ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ στο ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

    http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2008/06/blog-post_28.html

    Και ποιος γ.γ. της Στερεάς Ελλάδας ή εισαγγελέας τολμάει να τραβήξει το κουπί για το Δίκαιο της Εκκλησίας του Δήμου της Σκύρου!

    Έτσι μας φτάσανε στα πρόθυρα του ΔΝΤ, και τώρα ανοίγουν με ηδονή τα κ..μάγουλα, να δούνε τα στριγκάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παγωμάρα επικρατεί στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μετά την Ιστορική απόφαση...

    Νέο κανό για τον πρωθυπουργό

    - Θα κάνει σύμβουλό του πρώην παίκτη του Survivor ;


    Θα το αποκτήσει το Πάσχα και ο άνθρωπος που του το συνέστησε - ειδικός με ανάλογο κατάστημα - γοήτευσε με τις απόψεις του τον πρωθυπουργό ο οποίος του είπε οτι σκέφτεται να τον αξιοποιήσει.

    Ο Βασίλης Μπουτσορής, έχει το κατάστημα απ' όπου ο πρωθυπουργός προμηθεύεται όλα τα απαραίτητα για τις ατελείωτες ώρες κωπηλασίας στ' ανοικτά. Είναι 53 ετών, καθηγητής Φυσικής Αγωγής και η γνωριμία τους κρατάει ήδη 3 χρόνια.

    Οπως γράφει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, μετά το ατύχημα με το ποδήλατο, οι γιατροί συνέστησαν στον πρωθυπουργό οτι για την θεραπεία του βοηθά πολύ η στάση του κωπηλάτη. Από τότε τραβάει συνεχώς κουπί (κι εμείς μαζί).

    Πριν αρχίσει να ξανοίγεται στην θάλασσα έκανε πολλές προπονήσεις με τον κ. Μπουτσορή. Πριν από λίγες ημέρες και αφού "ανοίγει" και ο καιρός ο κ. Παπανδρέου επισκέφθηκε και πάλι το κατάστημα όπου παρήγγειλε το καινούριο του κανό αλλά η συζήτηση ξέφυγε και κουβέντα στην κουβέντα, ο πρωθυπουργός έδειξε να εντυπωσιάζεται με αυτά που που έλεγε ο γυμναστής.

    Αφού του ανέλυσε μέχρι και τα προβλήματα των αναξιοποίητων ολυμπιακών εγκαταστάσεων ο πρωθυπουργός φέρεται να του είπε: "Σκέφτομαι να σε αξιοποιήσω κάπου όπου θα μπορείς να κάνεις όλα αυτά που σκέφτεσαι πραγματικότητα."

    ΡΕ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.

    Ειδικός σύμβουλος, μπράβο, πολύ καλά......

    Γιατι τους υπουργους του απο που τους μαζεψε νομιζετε ?
    Απο τα μπαρακια και τα γυμναστηρια, α... και κατι ξαδελφες καποιων τεως δημαρχων
    χαμπουργεράδων Rom to Let..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενώ ο ακης τζοχ. Κυκλοφορει ελεύθερος.ο κύριος υπάρχουν λεφτά ελεύθερος.ο κύριος μαζί τα φάγαμε κοπριτης πάλι ελεύθερος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και τώρα τι γίνεται χωρίς τον ψωμιάδη
    η τοπική αυτοδιοίκηησ έγινε φτωχότερη
    η τηλεθέση των πρωϊνών "ενημερωτικών εκπομπώ" κατρακυλά

    Η ΕΣΥΕΑ συνεδριάζει εκτάκτως για να παρατείνει άλλο ενα τετραήμερο την απεργία κατανοώντας τις απώλειες στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης μετά το στραπάτσο της μη ύπαρξης του πρώτου τηλεοπτικού και έγκυρου αναλυτή που επί δεκαετίες διαμόρφωνε την κοινή γνώμη

    Κρίμα για την "ελευθεροτυπία" ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΙΣΑ ΙΣΑ...ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΟΥΒΟΥ.

    ΠΑΣΟΚΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΠΑΣΕΙ
    ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    ΤΟ ΜΑΝΙΟΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ
    ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΒΑΣΟΥΛΑΣ ΣΑΣ.

    ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΤΑΧΤΙΡΝΤΙ ΚΑΛΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχωμε και πιστευω να ειναι η αρχη του ξηλωματος του λαικισμου που με μαγαλη μαεστρια εγκαθιδρυσε στη χωρα μας και στην Ελληνικη κοινωνια ο αληστου μνημης (μεγαλος ηγέτης Ανδρεας Παπανδρεου) η σημερινη σπουδαια αποφαση του Εφετειου Θεσσαλονικης.Μαζι με το κλεψιμο και το ψεμμα των πολιτικων το πληρώσαμε με τη σημερινη χρεοκωπια.Ας σταματησει επιτελους αυτο καπου το χρωσταμε στα παιδιά μας. Π.Κ ΑΡΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΙΡΕΤΑΙ ΟΤΟ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 54% ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ ΣΑΚΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ Η ΟΧΙ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΝΤ' ΑΡΤΑΝΙΑΝ ΟΤΑΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΧΩΡΙ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΛΗΓΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ.
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ. ΕΙΤΕ ΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΒΗΣΑ ΑΡΑ ΔΕΒ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ. ΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΘ ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ ΑΝΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΤ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΩΣ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΚΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΡΟΧΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΠΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ Ν.Δ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ?
    ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΔΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ? ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΥΝΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ? ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΗΣ. ΑΥΤΟ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΤΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΝΤΑΦΙ, ΥΕΜΕΝΗ, ΣΥΡΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟ Κ.Λ.Π.
    ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ Η ΑΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ? ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΔΙΔΑΞΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΑ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΛΑΠΑΔΕΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ Γ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Αδελφος του δεν ειναι αυτος που ετρεχε στα καναλια του Θωμαιδη ? και ελεγαν ενα καρρο Μαλακιες για παραγκες του Ολυμπιακου χωρις ομως και να λενε ποτε τιποτα συγκεκριμενο, Μονο λασπη και οπου κολλησει, ετσι για να' χουμε να λεμε.
    ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και τώρα τι θα απογίνουμε χωρίς Ζορό,καμπόη,Πιερρότο κλπ.
    Η κ. Περιφερειάρχου πώς θα το αντέξει; Ο κρατζαφύρας που τον στηρίζει, θα σηκώσει λαϊκή εξέγερση; Τι θα απογίνουμε τέλος πάντων χωρίς Πανίκα;
    Καημένη Ελλάς λίγα τα ψωμιά σου χωρίς ψωμιάδη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑΤΙ ΠΑΣΟΚΕ...
    ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕΣ ΝΑ ΓΑΜΙΕΣΑΙ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ.

    ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ
    ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι κρίμα: Ποιός θα ντύνεται τώρα Ζορρό, Μεγαλέξανδρος κτλ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιατί φίλοι μου τότε δεν προτείνετε ότι οποιος είναι λαοφιλής να μην υπόκειται στις διατάξεις του νομου αλλά αντίθετα με όπλο την «εμπιστοσύνη»του λαού να κάνει ότι αυτός κρίνει νόμιμο η ηθικό. Κάτι σαν βασιλιάς η σαν ζορο δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δύο μέτρα και δυο σταθμά στην υπόθεση Ψωμιάδη..

    Ένοχος λοιπόν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και τίθεται σε αργία επειδή μείωσε ένα πρόστιμο.
    Το διάστημα της αργίας και το αν θα εκπέσει του αξιώματος του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας είναι άλλο θέμα.

    Το ερώτημα που προκύπτει όμως είναι άλλο. Θα βρεθούν άραγε ποτέ στην ίδια θέση όλοι εκείνοι που...καταλήστεψαν τα δημόσια ταμεία, έπαιρναν αποδεδειγμένα μίζες από δεξιά και αριστερά, έγιναν πάμπλουτοι μέσα σε ένα βράδυ και μας οδήγησαν στην αγκαλιά του ΔΝΤ ;

    Θα καθίσουν ποτέ και εκείνοι στο εδώλιο του κατηγορουμένου για να απολογηθούν για τις πράξεις τους ;

    Αυτό είναι ένα θέμα που σηκώνει πολύ συζήτηση...

    ΑΑ....ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ.......
    συγγνώμη αφέντες....

    ταπεινά ο Άκης ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΒΡΕ ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΡΥΦΟ ΨΩΜΙΑΔΑΚΗ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΧΙΑΛΙΑΔΕΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ? ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΦΟΙ ΨΩΜΙΑΔΗ.
    ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΠΟΘΕ, ΑΝΕΘ, Κ.Ε.Κ. ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΠΌ 7-14 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΕΤΟΙΣ ΕΙΣΑΙ, ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ Σ.Ε.Δ.Δ. ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ.
    ΜΗΠΩΣ ΔΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ. ΑΛΛΗΛΟΦΑΓΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση