GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκκληση της Τζολί για τους κατοίκους της Λιβύης...

Η διάσημη ηθοποιός και πρέσβειρα καλής θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες UNHCR Αντζελίνα Τζολί απηύθυνε  έκκληση...

Η διάσημη ηθοποιός και πρέσβειρα καλής θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες UNHCR Αντζελίνα Τζολί απηύθυνε  έκκληση για...
 διεθνή υποστήριξη προς τους ανθρώπους που εγκαταλείπουν τη Λιβύη για να γλιτώσουν από τη σύγκρουση, καθώς και για τη χορήγηση αυξημένης βοήθειας σε αυτούς που παραμένουν στη χώρα.
Η Τζολί, η οποία επισκέφθηκε τη μεθόριο Λιβύης-Τυνησίας, δήλωσε ότι άνθρωποι που εγκατέλειψαν πρόσφατα τη Λιβύη της περιέγραψαν σφοδρές μάχες, παρενοχλήσεις και επιθέσεις. Και  ζητεί να ληφθούν μέτρα τα οποία θα επιτρέψουν στον ΟΗΕ και στις μη κυβερνητικές οργανώσεις να έχουν πρόσβαση στη Λιβύη και να διανείμουν έκτακτη βοήθεια, συμπεριλαμβανομένων τροφίμων και ιατρικών προμηθειών.
Η UNHCR ανακοίνωσε ότι το ίδρυμα της Τζολί και του συζύγου της, επίσης ηθοποιού, Μπραντ Πιτ, κάλυψε τα έξοδα για μια πτήση 177 ανθρώπων και αγόρασε ένα ασθενοφόρο για να συμβάλει στις τυνησιακές προσπάθειες για την παροχή βοήθειας στους τραυματίες.

4 σχόλια

  1. ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΦΕΛΗ.


    ΑΝ ΕΙΣ ΤΑΣ ΗΝΩΜΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ) Ο ΚΟΣΜΟΣ (ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ) ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΕΝΤΟΝΩΣ (ΚΟΙΝΩΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ) ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΣΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΣΙΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ???


    ΑΒΑΔΑΙΟΣ ΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς ΑΦΕΛΗ

    Να επαναστατήσει ενάντια στην πλέρια δημοκρατία και να ζητήσει τι; κουμουνισμό; θεοκρατία; τι;


    Τουλάχιστο έχεις αυτογνωσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10.54

    ΦΙΛΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΤΡΑΤΙΑ Ή ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ Ή ΤΗ ΘΕΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΜΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ..

    ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ????

    ΑΛΛΑ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ.....

    ΑΒΑΔΑΙΟΣ ΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γονιδιακό πρόβλημα;

    Επειδή προτιμώ την Ζολί από την Αλέκα;
    ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση