GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η γαστρεντερολογική κλινική του ΕΣΥ Λάρισας...

Θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα περιστατικό που βίωσα αυτές τις ημέρες και σχετίζεται με τη Γαστρεντερολογική κλινική του ΕΣΥ του Πανεπιστημ...

Θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα περιστατικό που βίωσα αυτές τις ημέρες και σχετίζεται με τη Γαστρεντερολογική κλινική του ΕΣΥ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.
Αφορά τον πατέρα μου ο οποίος τη Δευτέρα το βράδυ και ενώ νοσηλευόταν στα Τρίκαλα, μεταφέρθηκε με γαστρορραγία από το Νοσοκομείο Τρικάλων στη Λάρισα, λόγω έλλειψης Γαστρεντερολόγου.
Μετά τη διακομιδή και την παραλαβή από το...
αντίστοιχο τμήμα οδηγήθηκε κατευθείαν για Γαστροσκόπηση, παρόλο που η ώρα ήταν 11 το βράδυ. Για εμάς μέσα στην όλη αγωνία ήταν μια ευχάριστη έκπληξη διότι θεωρούσαμε ότι αυτό θα γινόταν από την επόμενη το πρωί και εάν... και εφόσον... φαντάζομαι να καταλαβαίνεται τι εννοώ.
Προς ευχάριστη έκπληξη τίποτα από όλα αυτά δεν συνέβη και οι γιατροί με πραγματικό ζήλο έκαναν αυτό που έπρεπε.
Στις 5 ημέρες που ακολούθησαν, είχα την ευκαιρία να δω, να παρατηρήσω και να ακούσω για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς και οι συγγενείς τους σε ένα δημόσιο νοσοκομείο. Δεν σας κρύβω μάλιστα ότι ήμουν επηρεασμένος, ίσως και λίγο παραπάνω αρνητικά από τα όσα καθημερινά ακούμε γύρω μας για γιατρούς που τα ''παίρνουν'', για γιατρούς που κρατάνε κρεβάτια και για πολλά και διάφορα.
Προσωπικά θεωρώ ότι είναι θέμα χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου, είτε είναι γιατρός, είτε εφοριακός, είτε κρατικός λειτουργός για το εάν θα τα ''αρπάξει'' ή όχι. Το ευχάριστο είναι ότι δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο και εύχομαι να μη συμβεί και στο μέλλον.
Στις 5 ημέρες λοιπόν της παραμονής μας στο νοσοκομείο, είδα να υπάρχουν ράντζα, όχι γιατί κρατούσαν άδεια κρεβάτια, αλλά γιατί δεν υπήρχαν κενά. Μόλις ένας ασθενής έπαιρνε εξιτήριο η πρώτη ενέργεια που γινόταν από το νοσηλευτικό προσωπικό ήταν η κάλυψη των κρεβατιών. Στη δική μας περίπτωση, έτυχε να μεταφερθεί ο πατέρας μου από το 30 δωμάτιο στο 29, όπου υπήρχε ένας ασθενής και να γίνει το 30 γυναικών, όπου έβαλαν δύο γυναίκες από τα ράντζα.
Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου τον επικεφαλής της κλινικής τον κ. Παρούτογλου, τον κ. Γέρο και όλους τους γιατρούς της ομάδος  καθώς και το αξιόλογο νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής για την άψογη στάση τους. (Λυπάμαι μόνο που δεν γνωρίζω όλα τα ονόματα των ιατρών για να τα αναφέρω).
Για τον κ. Παρούτογλου θα ήθελα να προσθέσω πως εκτός από αξιόλογος γαστρεντερολόγος θα μπορούσε να γίνει και ένας εξίσου καλός ψυχολόγος, διότι η συμπεριφορά του απέναντι σε όλους τους ασθενείς και τους συγγενείς είναι μοναδική. Δεν υπήρχε περίπτωση να σου ρίξει την ψυχολογία, όσο βαριά ασθένεια να έχει ο άνθρωπός σου.
Είναι πράγματι σημαντικό να βλέπει η γιαγιά από την περιοχή της Αγιάς που συνοδεύει τον ηλικιωμένο σύζυγό της, έναν γιατρό άνθρωπο να της χτυπάει τον ώμο, να της γελάει, να της μιλάει ευχάριστα και να της εξηγεί το πρόβλημα και όχι ένα βλοσυρό και με αυστηρό ύφος μεγαλογιατρό. Το ίδιο και η Βορειοηπειρώτισσα από τη Λαμία που συνοδεύει το σύζυγό της καθώς και αρκετοί άλλοι που δε χρειάζεται να αναφέρω.
Επειδή γνωρίζω ότι μέσα από το blog σας θα ενημερωθεί ο κος Λοβέρδος, η ΔΥΠΕ, και η Διοίκηση του Νοσοκομείου έχω να πω το εξής. Ενισχύστε τα νοσοκομεία της περιφέρειας για να μπορεί ο κόσμος από τις ορεινές και απομακρυσμένες περιοχές να εξυπηρετείτε.
Τα στοιχεία μου είναι στη διάθεση του ιστολογίου.

Σας ευχαριστώ θερμά
Η.Π.

4 σχόλια

  1. ο γαστρντολόγος Γιώργος Προύτογλου
    όντως ένας πολύ δυνατός επιστήμωνας
    Αλλά πως να μην είναι αφού γεννήθηκε στο ηρωικό χωριό Θηριόπετετρα της Αλμωπίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καρκινος σε σενα και ολη σου την οικογενεια κυριε Λοβερδο και να περασεις μαυρες γιορτες.....
    επισης σου ευχομαι τα χειροτερα να σε βρουν μεχρι να πεθανεις..

    μας ρημαξατε ,
    μας φλομοσατε στο ψεμα , μας διαλυσατε τους μισθους και τωρα καρκινιαρη Λοβερδο μας βαζεις να πληρωνουμε σχεδον ολα τα φαρμακα και εξετασεις απο την τσεπη μας?
    τοτε γιατι ασφαλιζομαστε κυριε καρκινιαρη? και σεις οι 300
    που 300 να ειναι οι ωρες σας ,παιρνετε μια χαρα τους μισθους σας , τα γραφεια και τις γραμματεις και συμβουλους σας , τα τσαμπε αυτοκινητακια σας...

    να πεθανετε κυριε Λοβερδο και να καειτε στην κολαση για ολα αυτα που περναμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΑΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ-ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ

    ΝΑ ΠΟΙΑ ΔΘΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ

    ΣΙΟΥΦΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΧΙΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΑ ΜΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 6 0Σ ΟΡΟΦΟΣ

    O ΣΙΟΥΦΑΣ ΑΠΟ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ

    ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ 6 Ο ΟΡΟΦΟ

    ΟΙ ΣΟΛΩΝΟΣ 66 6ΟΣ

    ΟΠΩΣ ΨΥΧΑΣ
    ΨΥΧΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΣΟΛΩΝΟΣ 66 6ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ Psb

    ΜΑΖΙ ΤΥΣ ΟΙ ΝΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΦΙΟΖΟ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΚΟΠΕΛΑ" ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΜΥΡΙΟΦΥΤΟΥ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΡΩΗΝ ΜΕΣΗΤΡΙΑ ΟΙΚΟΔΩΜΩΝ


    ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ 50 ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ 7000 ΕΩΣ 2000 ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΝΟ 700


    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΚΑΛΙΘΕΑ

    ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποιος έγραψε το παρόν άρθρο είναι ψεύτης και αχάριστος.
    Ο γιατρός είναι ο Παρούτογλου και όχι όπως λάθος τον ονοματίζετε.
    Σε στιγμές που ξυπνάς ένα πρωϊ και πεύτει ο ουρανός και σε πλακώνει απροειδοποίητα, ο Παρούτογλου στέκεται στο ύψος του και με απλά μέσα σώζει τη ζωή σου. Δεν μιλάω μόνο για τον εαυτό μου αλλά και για τη ζωή της συζύγου μου η οποία είχε παράλληλη πορεία με μένα, μιλάω για τις ζωές τόσων που διαγνώστηκε καρκίνος παχέως εντέρου.
    Είμαστε ζωντανοί σήμερα απο ενέργειες του ΓΙΑΤΡΟΥ Παρούτογλου. Είμαι κάθετος σ'αυτό και όποιος τον αμφισβητεί είναι τουλάχιστον αχάριστος. Μήν λερώνετε έναν απο τους καλύτερους γιατρούς της Λάρισας.
    Ο Παρούτογλου είναι άνθρωπος φωτισμένος.

    ΜΗΤΣΟΣΚΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση