GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Spiegel: Το ΔΝΤ θέλει αναδιάρθρωση.Το ΔΝΤ διαψεύδει...

Διαψεύδει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο το δημοσίευμα του Der Spiegel, σύμφωνα με το οποίο το ταμείο ασκεί πιέσεις στην ελληνική κυβέρνησ...

Διαψεύδει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο το δημοσίευμα του Der Spiegel, σύμφωνα με το οποίο το ταμείο ασκεί πιέσεις στην ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει σύντομα σε αναδιάρθρωση του χρεόυς της.
 Εκπρόσωπος του ΔΝΤ είπε στο Reuters ότι «όπως έχουμε πει πολλές φορές, το ΔΝΤ στηρίζει τη θέση της ελληνικής κυβέρνησης για μη αναδιάρθρωση και την αποφασιστικότητά της για πλήρη εξυπηρέτηση των δανειακών της υποχρεώσεων. Οποιαδήποτε αναφορά περί του αντιθέτου είναι λανθασμένη».
 Σύμφωνα με το δημοσίευμα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ασκεί πιέσεις στην Ελλάδα να αναδιαρθρώσει σύντομα το χρέος της, σηματοδοτώντας στροφή στη μέχρι τώρα προσέγγισή του.
Χωρίς να επικαλείται καμία πηγή, το περιοδικό επισημαίνει ότι...
υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του ΔΝΤ συζητoύν αυτή την σύσταση με ευρωπαϊκές κυβερνήσεις λόγω του μη βιώσιμου χρέους της Ελλάδας.
Σύμφωνα με το Der Spiegel, το ΔΝΤ θεωρεί ότι, καθώς τα μέτρα που εφαρμόζονται δεν είναι πλέον αρκετά, θα πρέπει είτε να μειωθούν τα επιτόκια των ελληνικών δανείων, είτε να υπάρξει επιμήκυνση της διάρκειας αποπληρωμής τους, είτε «κούρεμα».
Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι, παρόλο που το ΔΝΤ θεωρεί ότι η Ελλάδα πρέπει να αρχίσει σύντομα συζητήσεις με τους πιστωτές της σχετικά με την αναδιάρθρωση του χρέους της, δεν θέλει να απευθύνει δημοσίως μία τέτοια έκκληση λόγω φόβων ότι με αυτόν τον τρόπο θα ενισχύσει τις πιέσεις στην κυβέρνηση της Πορτογαλίας, που αντιμετωπίζει επίσης προβλήματα στα δημοσιονομικά της.

12 σχόλια

  1. ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΘΕΛΑΤΕ ΔΑΝΙΚΑ ΚΙ'ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΕΕΕΕΕΕ; ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗ "ΦΑΕΙ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΑΝΟΙΧΤΟ.

    ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ
    ΜΕ..ΚΑΥΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασοκ

    Τα κορακια του ιμπεριαλισμου λιγουρευονται την Ελλαδα αλλλα δεν θα παρουν!

    Το Σπηγκελ να πει στην Μερκαλ για τις πολεμικες αποζημιωσεις ειπε ο δρ κουτσουκος στην Μηλιωνη σημερα!

    καμια λυπηση στους ληστρικους τραπεζιτες

    ουτε εκλογες τωρα
    μονο ανασχηματισμος

    Πετρος πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πασοκ

    Τα κορακια του ιμπεριαλισμου λιγουρευονται την Ελλαδα αλλλα δεν θα παρουν!

    Το Σπηγκελ να πει στην Μερκελ για τις πολεμικες αποζημιωσεις ειπε ο δρ κουτσουκος στην Μηλιωνη σημερα!

    Καμια λυπηση στους ληστρικους τραπεζιτες

    Ουτε εκλογες τωρα
    Μονο ανασχηματισμος

    Αντισταθειτε στην τραπεζικη μαφια!

    Πετρος πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειγον

    τι γινεται με τις εισπρακτικες εταιριες μαφιοζων που εκβιαζουν τον κοσμακη για τα χρεη στις τραπεζες?

    Τι λεει ο δρ Κουτσουκος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχως ετσι ειναι και χειροτερα.
    Το καραβι εχει βουλιαξει και εμεις
    περιμενουμε τη σειρα μας για πνιξιμο.

    Το πρωτο τριμηνο εκανα πωλησεις ας πουμε 100 και εισεπραξα μετρητα 15 οταν ο ΦΠΑ απο αυτες τις πωλησεις ειναι 18,70 !
    Που να βρεθουν τα υπολοιπα για ενοικια, μισθοδοσιες,
    αφαλιστικες εισφορες, καυσιμα, κλπ.

    Ενω δεν ειμαι στον Τειρεσια, πληρωνω επιταγες, οαεε, ικα, δοσεις δανειου κανονικα και δεν εχω δωσει κανενα δικαιωμα (μεχρι στιγμης) εστω και οριακα.
    Η τραπεζα εντελως αδικα μου κατεβασε το πλαφον πανω απο 50% και μου ζητα εγγυητη για να το επανεξετασει.
    Σε αλλη τραπεζα που απευθυνθηκα για δανεισμο ,δινουν το 60% της αξιας του ακινητου που θα βαλω υποθηκη και ζητανε επιτοκιο πανω απο 11%!.

    Οι πωλησεις εχουν πιασει πατο και ερχονται πολυ χειροτερα.
    Και το χειροτερο απο ολα ειναι οτι μας εχουν βαλει στα ματια πατομπουκαλα, δεν μας λενε την αληθεια και δεν μπορουμε να δουμε καθαρα τι να κανουμε.
    Να μεινουμε να το παλεψουμε η να εξαφανιστουμε και να τα κλεισουμε ολα μηπως σωσουμε
    οτι μπορουμε ?


    Ο συγκεκριμένος Πρωθυπουργός ? νομίζω κοινωνιολογία σπούδαζε? στην Αμερική. Με την οικονομία καμία σχέση….ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ..ναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιον να πιστέψεις, τον Παπακωνσταντίνου ή το Spiegel ;

    Ήταν μια το μεσημέρι του Σαββάτου όταν τα δελτία ειδήσεων πρόβαλαν ρεπορτάζ στο οποίο εμφανιζόταν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου να διαβεβαιώνει ξένους δημοσιογράφους ότι δεν τίθεται θέμα αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους. Πριν καλά-καλά περάσουν δυο ώρες, τον διαψεύδει προδημοσιευμένο ρεπορτάζ της γερμανικής επιθεώρησης Spiegel σύμφωνα με το οποίο το ΔΝΤ εκφράζει αμφιβολίες για την...οικονομική διάσωση της Ελλάδας και πιέζει την κυβέρνηση να συμφωνήσει σε ταχεία αναδιάρθρωση του χρέους. Αυτόματα τίθεται και το ερώτημα.

    Ποιόν από τους δυο ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ
    να πιστέψεις ;
    ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ή το ΔΟΥΛΙΚΟ ;


    Ηδη το ελλειμμα εχει ξεφυγει στο 10-11%. Αντι ομως οι εθνοσωτηρες μας, που ειναι συμπτωματικα οι ιδιοι που μας φεραν εδω, να σπαζοκεφαλιαζουν καθημερινα που θα βρουνε και το τελευταιο ευρο της οικονομιας και αν χρειαζονται αναδιαρθωση του χρεους, θα πρεπει αμεσα να αναθερμανουν την οικονομια και να αρουν ολα τα μετρα που επεβαλαν μεχρι τωρα με αποτελεσμα να στραγγαλισουν την οικονομια, και ετσι να εχουμε την μεγαλυτερη υφεση σε ανατολη και δυση.

    Τα εχουμε πει πολλες φορες.
    Αν αυτοι δεν ξερουν τον τροπο η' ειναι αναξιοι να το κανουν, τοτε να παραιτηθουνε, να ρθη καποιος αλλος.
    Ειδαλλως σιγουρα θα παμε απο το κακο στο χειροτερο !

    Αλλά μάλλον αυτοί οι ΣοσιαΛΗΣΤΑΡΧΟΙ οικονομάνε ΚΑΛΑ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πασοκ

    Ελεος οι δανειοληπτες αυτοκτονουν!

    Σύνολο παροχών και εγγυήσεων 78 δισ. ευρώ για τις τράπεζες και αυτές δεν κάνουν τίποτα για τους πολίτες, ενώ προγραμματίζονται άλλα 30 δις!

    Ας επιλεγεί ή το Ταμείο Παρακαταθηκών, ή μια Κρατική Τράπεζα ή στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, στην οποία θα δοθούν τα 30 δις, η οποία θα επιφορτιστεί στην συγκέντρωση των «οφειλών των υπερδανεισμένων"

    Αυτα ελεγε ο δρ Κουτσουκος σημερα και εστειλε ενα αρθρο στο πρεσσσ

    Τελλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αυτα δεν ειναι τιποτα αλο παρα βοηθεια για να μπορεσουν να εχουν αλοθι για τα μετρα που θα παρουν,ξερεις σε εσωσα απο το χειροτερο τη πτωχευση,αυτο εινε το σχεδιο,να παρουν τα σκληρα μετρα στις 15 απριλιου ,και να φανουν και ηρωες που μας γλυτοσαν απο τη πτωχευση,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ....Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΛΕΨΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ!!! (τα λογια του γαπ σελιγες εβδομαδες),,,,,,,,,,, ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ "ΠΕΤΡΟ ΠΑΣΟΚ":"ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και ο Παμπούκης "αδειάζει" τον Γιώργο Παπανδρέου !

    "Βροχή" οι πολιτικές... σφαλιάρες αυτό το Σαββατοκύριακο για τον Γιώργο Παπανδρέου με τον πρωθυπουργό, σαν καλός Σαμαρείτης που είναι, να γυρνά και το άλλο μάγουλο.

    Μετά τον Ανδρέα Λοβέρδο που τον "άδειασε" λέγοντας ότι κάποιοι επιλέγουν να πουν την αλήθεια στο λαό και κάποιο όχι όταν κάνουν αντιπολίτευση", σήμερα ήταν η σειρά του Χρήστου Παμπούκη να του κάνει υποδείξεις...οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής.

    Ο κατά τα άλλα "δικός του" άνθρωπος, έδωσε συνέντευξη στον "Τύπο της Κυριακής" μέσω της οποίας προτρέπει τον πρωθυπουργό να διορθώσει τα λάθη που έγιναν υπό πίεση στην οικονομική πολιτική και να προχωρήσει "στη λήψη μέτρων ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ που
    θα ενισχύουν την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΧΗ", την οποία χαρακτηρίζει "βασική προϋπόθεση" για τη συνέχεια...


    Ο off shoore Υπουργός Αλητείας
    του Πασοκ και συνετάιρος του
    Νικολάκη & frend cia OIL...
    Άρχισε και αυτός να ανησυχεί
    για τα κινδυνεύοντα ΥΠΕΡ ΚΕΡΔΗ
    ΚΑΙ τα ήδη ΚΛΕΜΜΕΝΑ τους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση