GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ανάγκα και… ΔΕΗ πείθεται»

Του Θανάση Νικολαΐδη (“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”) Ο ΕΝΑΣ πήγε σπίτι του . Απόμεινε ο άλλος. Δεν άντεξε τη δημοσιοποίηση τ...

Του Θανάση Νικολαΐδη
(“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”)
Ο ΕΝΑΣ πήγε σπίτι του. Απόμεινε ο άλλος. Δεν άντεξε τη δημοσιοποίηση των «πεπραγμένων» του ο αρχισυνδικαλιστής της ΔΕΗ ονόματι Ρίζος και «παρέδωσε» σε χέρια… στιβαρά. Στον κ. Φωτόπουλο που «μιλάει» και η γης τον ετρομάζει. Κι όταν δεν απειλεί, αισχρολογεί. Για να «σηκώσει» τους… αγωνιστές τριγύρω του με τα διευρυμένα στομάχια και με τις χειροπέδες.
ΚΙΝΔΥΝΕΎΕΙ το «σπίτι» τους και το νοιάστηκαν. Όσο ανήκει στο δημόσιο, το δημόσιο στις κυβερνήσεις κι αυτές στους… συνδικαλιστές, κρατάνε τους διακόπτες στα χέρια τους και μας ρίχνουν και στα σκοτάδια, αν το γουστάρουν. Και, βέβαια, θα το’ καναν μέχρι τώρα, αλλά τα πράγματα είναι σκούρα από...
 μόνα τους και δεν… σηκώνει να κατεβάσουν τους διακόπτες.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ εναερίτες για το μεροκάματο του τρόμου, διαθέτει «στρατιές του λιγνίτη» η ΔΕΗ και δεν δίνει πεντάρα για τη ζωή τους, αλλά διαθέτει και γραφιάδες που «μουντζουρώνουν αθώα λευκά χαρτιά». Σε συνθήκες «πιέσεως και θερμοκρασίας» που θα τις ζήλευαν άλλα σινάφια και πολίτες που πληρώνουν στο ακέραιο τη ΔΕΗ τους. Με τα παρελκόμενα και τον υδροκεφαλισμό του κράτους συμπυκνωμένο σε έναν «αδυσώπητο» λογαριασμό επί δικαίων και αδίκων.
ΤΙ άλλο δεν… πρόσεξαν για να κατέβουν στο δρόμο; Τι δεν μέτρησε για τους Ρίζους και τους Φωτόπουλους που «καθάριζαν» για δάνεια και τα διαχειρίζονταν συμβούλια με βούλα και υπογραφές, που ήταν «περιουσία της ΔΕΗ, ανήκαν στους εργαζόμενους», δεν μπορούσες να τα πειράξεις και, βέβαια, τα πληρώναμε εμείς; Δεν στράφηκε το μάτι προς την… πτέρυγα της Διοίκησης, δεν έπεσε η ματιά τους στα εκκαθαριστικά των χρυσοπληρωμένων» διευθυντάδων και συμβούλων με τους διπλασιασμένους μισθούς, ούτε σ’ εκείνα των… οδηγών τους. Λες να «τα’ βγαζαν τα λεφτά τους», εργαζόμενοι σε περιστρεφόμενες καρέκλες στα άδυτα γραφείων με τις «ιδιαίτερες» και τους θυρωρούς, με τις συνεδριάσεις εκτός ωραρίου, τις υπερωρίες και τον (αυτό)καθορισμό των μισθών τους;
ΣΕ καιρούς αναγκαστικής προσγείωσης που ιδιώτες σκάνε μύτη και βρωμάει μπαρούτι, οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ ανακάλυψαν τη… μαγεία της συμβολικής διαμαρτυρίας. Άλλοτε θα μας βύθιζαν στο σκοτάδι και θα το’ χαν καμάρι, θα πρόβαλλαν τρελές απαιτήσεις με την (όποια) κυβέρνηση να ενδίδει και ο λογαριασμός στο… ταμείο.
Η κρίση μας φέρνει το κακό της ιδιωτικοποίησης, αλλά και το… καλό της απεξάρτησής μας από ομάδες που λειτουργούσαν ως κράτος εν κράτει.

15 σχόλια

  1. GIORGOS. Οταν κάνεις τέτοια ρουσφέτια μπορείς να ζητάς θυσία απο εμάς ;

    Πές μου πόσοι είναι αποσπασμένοι στη Μονάδα Συντονισμού Ειδικών Προτεραιοτήτων ;
    Xαχαχαχαχα....
    ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ δες ότι μεταξύ των αποσπασμένων είναι και η πρώην νομάρχης Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Βαγγελιώ Σχοιναράκη.

    Σημεία και τέρατα από ρουσφέτια συμβαίνουν στο πρωθυπουργικό γραφείο και στην Μονάδα Συντονισμού Ειδικών Προτεραιοτήτων, μια υπηρεσία του Μαξίμου στην οποία έχει αποσπαστεί άγνωστος αριθμός δημοσίων υπαλλήλων και είναι επίσης άγνωστο πόσοι έχουν προσληφθεί ως σύμβουλοι σε αυτή.

    Μεταξύ των αποσπασμένων και η πρώην νομάρχης Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Βαγγελιώ Σχοιναράκη που στη μέση της σχολικής χρονιάς άφησε το σχολείο που υπηρετούσε και αποσπάστηκε στο γραφείο του Παπανδρέου για να σώσει τη χώρα με τις γνώσεις της και τις πολιτικές της περγαμηνές.

    Το θέμα έφερε στη Βουλή ο Νίκος Νικολόπουλος και ετοιμάζεται να κάνει ένα σωρό ακόμη ερωτήσεις για τους… συμβούλους του Παπανδρέου.

    ..ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΗ ΣΑΣ
    ΑΛΗΤΕΣ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΛΕΨΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερωτήσεις :

    1. Ποιανού κόμματος μέλη είναι τα συνδικαλιστικά αυτά "λουλουδάκια" ,αποτελώντας την ραχοκοκκαλιά και την αιχμή του δόρατος του?

    2. Σε ποιά πολιτική περίοδο δημιουργήθηκαν και θέριεψαν τα προκλητικά φαινόμενα αυτού του συγκεκριμένου τύπου αρρωστημένα συνδικαλιστικά μπλοκ ?

    3. Τι ποσοστό παίρνει η παράταξη τους στις συνδικαλιστικές εκλογές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, και αντιστοιχεί αυτό με τα ποσοστά του γενικού πολιτικού κλίματος,ή παίρνουν ποσοστό διπλάσιο από αυτό που έχει το κόμμα τους πανελλαδικά?

    Οι απαντήσεις πασιφανέστατες Θανάση αλλά δεν σου βγαίνει,δεν σου βγαίνει.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩ/ΝΟΥ..ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΘΕΣΣ/ΚΗ.ΘΕΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟ ΑΙΔΟΝΙ ΤΗΝ KWαρα ΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΜΑΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΕΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΡΙΝ ΟΛΗ Η ΠΑΣΚΕ ΑΠΟΣΚΥΡΤΙΣΕΙ.ΗΔΗ ΟΙ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΛΑΔΟΙ.Ο ΡΕΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου αρέσει...σύντροφοι πασόκοι που λέτε ότι ¨εμείς τους πληρώνουμε¨ ... λες και εσάς δεν σας πληρώνουν κάποιοι άλλοι.
    Όμως, ας ιδιωτικοποιήσει το γιωργάκι τη ΔΕΗ, αφού πρώτα επιστρέψει στο Ταμείο της ΔΕΗ τα δις Ευρώ που οφείλει.Στο θέμα αυτό, ο μέγας καθηγητής Λοβέρδος-που παραιτείται κάθε τρεις και λίγο- κάνει το "παπί" κατά το κοινώς λεγόμενο.Μεγάλε εξ ΗΠΑ γιωργάκι και καθηγητάρα λοβερδάκι, τί λέτε ;όλο μαθήματα γνωρίζετε να κάνετε... Μα είστε τόσο ...ξύπνιοι εσείς και τόσο ηλίθιοι εμείς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΚΟΥΒΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΡΙΖΟΣ,ΑΛΛΑ ΛΟΥΦΑΞΕ.ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ ,ΕΔΩ ΝΟΝΟ ΣΠΑΝΕ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ,ΚΑΙΝΕ ΡΗΜΑΖΟΥΝ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΗΣΥΧΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.ΣΠΑΝΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΑΝ ΘΕΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΩΝΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ:

    1) ΤΑ 6500 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΔΕΗ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΧΤΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1990-1993 (ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ).ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΥΔΡΥΣΕΩΣ ΔΕΗ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ Η ΟΧΙ.

    2) ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ (ΜΕΣΩ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ).

    3)ΤΙΣ "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ" ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

    4)ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ..!

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ...ΑΡΝΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΚΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΘΑΝΑΣΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ,ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΑΕΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΙΓΝΙΤΟΡΥΧΟΥΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥΣ.

    ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ,ΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ...ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΧΟΝΕΣ ΠΩΣ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΟΙ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΟΙ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. paranomo na katevei diakoptis !
    kAI GIA PION TOTE NA KANOUME APERGIA ZOA !
    GIA TI DEI ???
    GIA TOUS ERGATOPATERES ???
    DE GAMIESTE !!!
    AS VOULIAKSOUME!!!
    volemenos deitzis 30eton ton 1000€

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτα τα κοπροσκυλα ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΙΖΟΣ κλπ φοβουνται οι κοτες πολιτικοι μας.

    Και για να μην ξεχνιομαστε τους ηλιθιους πλιτικους μας τους εκλεγει
    ο μαλακισμενος ελληνικος λαος!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. «Ουδέν κακόν αμιγές καλού» με την ιδιωτικοποίηση.
    Ένα πράγμα, όμως, χρειάζεται: Να συντριβούν οι αλητοσυνδικαλιστές, Ρίζοι και Φωτόπουλοι, οι τοκογλύφοι εκβιαστές, που ζουν πλουσιοπάροχα εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και των πραγματικά εργαζόμενων εναεριτών που τους εκμεταλλεύονται.
    Οι εναερίτες είναι οι μόνοι που αξίζουν τον επικίνδυνο μισθό που παίρνουν.
    Ειδικά αυτό το υποκείμενο ο Φωτόπουλος με τον τσαμπουκά του με προσβάλλει διπλά και ως πολίτη και ως ΠΑΣΟΚ.
    Προσωπικά, είμαι στο ΠΑΣΟΚ από την ημέρα της Διακήρυξης (3/9/1974).
    Σήμερα ντρέπομαι να είμαι δίπλα στο Φωτόπουλο και τον Τσοχατζόπουλο.
    Κάτι τέτοιους , δυστυχώς, πληρώνουμε.
    Ελπίζω ότι ο Παπανδρέου, σύντομα θα τους ξεδοντιάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. AN ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΝΑΝ ΤΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πασοκ

    Εχω καιρο να διαβασω δρ Κουτσουκο


    Τι συμβαινει και το Πασοκ εχει τα ιδια ποσοστα με ΝΔ?
    Ποιοι μεσα απο το Πασοκ πουλανε τον Γιωργο στην δεξια

    Ποιοι στρωνουν τον δρομο στον Σμαρα με ανθη?

    Τι λεει ο δρ Κουτσουκος?
    Γιατι τετοια φιμωση απο το πρεσσσ??

    "Οποιος πουλαει τους φιλους του θα πουλησει και τον εαυτο του" ειπε ο δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη...

    Ντινος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. INFORMED GOVERNMENTAL BUSINESS PARTNERS

    Θα βρέξει φυλάκα που θα γίνει της πουτάνας. Εκτος αν τους πιάσουμε πρώτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑΚΑΚΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ !!! ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ !!ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΤΕ !!!ΗΛΙΘΙΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προσωπικά θεωρώ τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ που απεργούν δολοφόνους: Ηλικιωμένοι με συσκευές οξυγόνου γιά παράδειγμα, κινδυνεύουν να πεθάνουν γιά να μπορέσει ο κάθε Φωτόπουλος και η αδίστακτη, καλομαθημένη συμμορία του να μας δείξουν πόσο τσαμπουκάδες είναι.
    Πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν γιά απαλλαγούμε από τέτοιους συνδικαλιστές, που με τις νοοτροπίες τους είναι σαν μιά επικίνδυνη, μολυσματική ασθένεια γιά τον τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση