GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να λέει...

-Πώς ακριβώς το είπε ο Καμμένος στον Χίο; Οτι δεν φοράω παντελόνια ;;; Δια την αντιγραφήν Ο Ταχυδρόμος

-Πώς ακριβώς το είπε ο Καμμένος
στον Χίο; Οτι δεν φοράω παντελόνια;;;
Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

11 σχόλια

  1. ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν θέση στο δημόσιο μόνιμη
    Και ο Έλληνας γιατρός είναι άνεργος
    Ποιος ήταν ο υπουργός υγείας που το όνομα του αρχίζει από Α ..
    Που τους διόρισε;;;;;;;; ποιος ήταν τότε διοικητής του ΙΚΑ που το όνομα του αρχίζει από Β …;;;;;;
    Σε λίγο όλοι οι απομαγνητοφωνημένοι ερωτικοί διάλογοι και τα σεξουαλικά όργια που έγιναν μέσα στο γραφείο πριν την νομιμοποίηση αυτών στον αέρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Θα μπορούσε να λέει..."
    ...απολαύστε τους !!
    - Τι "καπνό φουμάρει" ο αγαπητός φίλος του ΓΑΠ ,
    Μίλος Τζουκάνοβιτς....
    -----------------------------------
    ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ
    ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΓΙΑ ΤΟ 6Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ
    ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ
    Αγαπητοί σύντροφοι, αγαπητέ Milo,
    Θα επιθυμούσα να ήμουν σήμερα μαζί σας, στην Ποντγκόριτσα, στο Έκτο Συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος των Σοσιαλιστών του Μαυροβουνίου, αλλά δυστυχώς, ανηλειμένες υποχρεώσεις στην Ελλάδα δεν μου το επέτρεψαν.

    Το Δημοκρατικό Κόμμα των Σοσιαλιστών έχει διαδραματίσει ρόλο - κλειδί στην διατήρηση της ειρήνης και της αρμονίας στην πολυεθνική κοινωνία του Μαυροβουνίου. Έχει συμβάλλει στην ανεξαρτησία της χώρας, διαφυλάσσοντας παράλληλα την περιφερειακή σταθερότητα.

    Εμείς, οι προοδευτικοί...
    .(ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ -ΥΠΕΡΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ κλπ
    της Σοσιαλιστικής Διεθνούς).....
    .
    χρειάζεται να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την εφαρμογή ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης, που θα βασίζεται στην καινοτομία, στις νέες τεχνολογίες και στην αποτελεσματική διακυβέρνηση.....
    Πρέπει να αποδείξουμε την αξία της πραγματικής αλληλεγγύης.....Μαζί μπορούμε να επιτύχουμε αυτούς τους στόχους. Μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την πολιτική του φόβου. Ας γίνουμε εμείς, οι φορείς της ελπίδας....
    Εύχομαι κάθε επιτυχία στο Συνέδριό σας.
    -----------------------------------
    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ....ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΜΑΡΙΑΑΑ
    O "αγαπητός Μίλο" είναι ο Μίλο Τζουκάνοβιτς.

    Μερικές πληροφορίες για τον "αγαπητό Μίλο"

    Στα μέσα του 2005 εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του Τζουκάνοβιτς στην Ιταλία, καθώς επί χρόνια κατηγορήθηκε για σχέσεις με τη Μαφία.

    Επίσης, κατηγορήθηκε για λαθρεμπόριο καπνού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Θα μπορούσε να λέει..."

    Tι υπέγραψες ρε ΓΑΠ ;
    Σε ποιό δρόμο μας έβαλες ;
    ποιος σου έδωσε το δικαίωμα ;
    ποιά συμφέροντα και εντολές εξυπηρετείς ;
    πως χρεώνεις γενιές ολόκληρες ;

    Ποιος σου ειπε ότι η περιουσία του λαού είναι του μπαμπά σου ;
    Πως θα πληρώσεις όλα αυτά τα δις που φορτώνεις στον λαό όταν η οικονομία της χώρας έχει πεθάνει εδω και Καιρό ; που βασίζεσαι να εκπληρώσεις τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνεις εν ονόματι του λαού ;

    Νομίζεις με τα ψεμματα που αραδιάζεις καθημερινά λύνεις το πρόβλημα της Ελλαδας ; ποιοι ειστε όλοι εσεις που θεωρείται τους εαυτούς σας αυτόκλητους σωτήρες όταν εσείς οι ιδιοι έχετε οδηγησει αυτόν τον τόπο στην φτώχεια τον εξευτελισμό και την κατάντια ;

    Καθημερινα καταστρέφονται άνθρωποι και οδηγουνται στην απόγνωση και την περιθωριοποίηση κόποι μιας ζωης εξανεμίζονται,επιχειρήσεις που στήθηκαν με αιμα καταρέουν, ανθρωποι με χρονια προυπηρεσίας πετάγονται στον δρόμο σαν στημενες λεμονοκοπες, άνθρωποι που μια ζωή πλήρωναν από τον μισθό τους έτσι ώστε στο τελος της ζωής τους να έχουν μια αξιοπρεπη ζωή ώς τον θάνατο δεν έχουν να παρουν ουτε τα φαρμακα τους γιατί κάτι λαμογια σαν και εσας τα τζογάρατε με τους διεθνείς τοκογλύφους στις αγορές αφήνοντας σημερα εκτεθιμένους όλους αυτους τους ανθρώπους και λεγοντας ώς δικαιολογία ότι δανείζεσαι να πληρώσεις μισθούς και συντάξεις την στιγμή που καταληστέψατε τα λεφτά αυτών των ανθρώπων ;

    οι επιταγες από μπλοκ έγιναν τόμοι εγκυκλοπαίδειας, τα χρέη πνιγουν ακόμα και τον πιο χαμηλομισθο εργαζόμενο-άνεργο-συνταξιούχο και εσυ απτόητος συνεχίζεις να βάζεις φόρους ισχυριζόμενος την ηλιθιοτητα σου ότι λεφτά υπάρχουν!!!

    Είναι δυνατον να είσαι τοσο ηλίθιος ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    Πιστεύεις ότι με αυτά που ζητούν οι εταιροι μας θα μπορέσουμε να σταθουμε σαν χώρα ;

    Μα μεχρι σημερα κανεις αυτά που σου ζητάνε και οδήγησες την χωρα στην πείνα και την φτώχεια,τι περιμενεις να δεις από εδώ και μπροστά ;

    Αν έχεις λιγο φιλότιμο και τσίπα επάνω σου ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ είναι τουλάχιστον ότι καλύτερο μπορείς να προσφέρεις σε αυτό τον τόπο στην κατάντια που τον έφερες με τις μπούρδες τα ψέμματα και τα λαμογια κλέφτες που σε στηρίζουν.

    Κάθε μερα οδηγείς την χώρα στα άκρα χωρίς να μπορείς να δείς έστω και για λίγο το κόστος μιας κοινωνικής εξέγερσης αγανακτισμένων και καταπιεσμένων ανθρώπων και τις συνέπειες της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Θα μπορούσε να λέει..."
    ΑΠΘ:ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ

    Δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν ακόμη και τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Η κατάσταση στο ΑΠΘ, λόγω των περικοπών εξαιτίας της οικονομικής κρίσης είναι κωμικοτραγική, με την Παιδεία να οδηγείται στη λαιμητόμο...

    Με πρωτοβουλία του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αύριο...
    Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνάντηση των Πρυτάνεων και Αντιπρυτάνεων των ΑΕΙ όλης της χώρας, με θέμα «Το Πανεπιστήμιο εν κινδύνω».
    Στη διάρκεια της Συνόδου θα τεθούν επί τάπητος τα προβλήματα που δημιουργούνται από την υποχρηματοδότηση των πανεπιστημίων και θα γίνει προσπάθεια ώστε να ανευρεθούν τρόποι για την επιβίωσή τους.

    Η Σύγκλητος του ΑΠΘ εκφράζει με σχετική ανακοίνωση τη βαθιά της ανησυχία για τη συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας του Ιδρύματος, ως αποτέλεσμα των δραματικών περικοπών της κρατικής επιχορήγησης και των κονδυλίων της έρευνας, καθώς και μιας σειράς μέτρων που καθυστερούν εξελίξεις και διορισμούς εκπαιδευτικού και λοιπού προσωπικού, προκαλώντας μεγάλα εμπόδια στην ακαδημαϊκή λειτουργία των ΑΕΙ.

    Όπως επισημαίνει η Σύγκλητος, "η υπεσχημένη επιχορήγηση για το 2011 είχε οριστεί, μετά τη μείωση του 33%, στα 29.500.000 ευρώ, από τα οποία όμως, με το πρόσχημα της μη δυνατότητας απορρόφησης ποσού μεγαλύτερου του 7% μηνιαίως, μπορούν να εκταμιευθούν μόνο το 84%, που αντιστοιχεί σε 24.780.000 ευρώ. Το ποσό αυτό", υπογραμμίζει η Σύγκλητος, "δεν επαρκεί σε καμία περίπτωση για την κάλυψη των βασικών αναγκών που μπορούν να εξασφαλίσουν την οριακή λειτουργία του Ιδρύματος και οι οποίες ανέρχονται στα 36.429.166.

    Το ΑΠΘ αποφάσισε εξάλλου να διακόψει τη λειτουργία του για τρεις ώρες την Τρίτη, 31 Μαΐου, ημέρα ενημέρωσης της κοινής γνώμης και των φορέων της πόλης για τους κινδύνους που το απειλούν εξαιτίας μείωσης στην ήδη μειωμένη επιχορήγηση του τρέχοντος χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΛΕΟΝ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΛΕΟΝ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΝΝΕΦΟ..,ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ!, ΝΑ ΔΙΝΟΥΝΕ ΔΩΡΑ!!..

    apisteytoooooooooooooooooo

    se kammia alli apo tis 360 xores tou planiti den yparxei ayti i geloiotita

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΝΝΕΦΟ..,ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ!, ΝΑ ΔΙΝΟΥΝΕ ΔΩΡΑ!!..

    apisteytoooooooooooooooooo

    se kammia alli apo tis 360 xores tou planiti den yparxei ayti i geloiotita

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΠΑΡΙΕΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλή βδομάδα,
    καναπε/νόβιοι...και καμπινε/νόβιοι
    ΠASSOK- PRESS αναλώσιμοι.

    μέχρι 15Ιουλίου χρήμα,
    μετά απο το Καστρί..

    η Μάγκυ θα μοιράζει ομόλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.......ΠΑΣΟΚΑΡΑ...
    Νέο ρεκόρ ΠΑΣΟΚ: Stις 1392 μβ το spread στις 1518 το CDS.

    Νέο ιστορικό υψηλό καταγράφει τη Δευτέρα το spread των ελληνικών δεκαετών ομολόγων, ξεπερνώντας τις 1.380 μ.β. (13:00= 1392 μβ), καθώς εντείνονται όλο και περισσότερο οι ανησυχίες για την κρίση χρέους στην Ευρώπη, με πρωταγωνίστρια πάντα την Ελλάδα.

    Το ελληνικό χρέος έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο των συζητήσεων. Η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους έχει βρεθεί υπό αμφισβήτηση ενώ οι τελευταίες εξελίξεις θέλουν την ΕΚΤ να βρίσκεται σε έντονη αντιπαράθεση με την γερμανική κυβέρνηση για το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους. Στις ήδη υπάρχουσες ανησυχίες έρχονται να προστεθούν οι υποβαθμίσεις των οίκων αξιολόγησης. Ειδικότερα, μετά την υποβάθμιση της Ελλάδας σε B- από την Fitch, στην Ιταλία για πρώτη φορά η S&P θέτει σε αμφισβήτηση το outlook της οικονομίας της -από σταθερό σε αρνητικό- και προκαλεί νέο κύκλο αναταραχής.

    "Τα πράγματα δείχνουν να επιδεινώνονται", σχολίασε στο Dow Jones Newswires trader της αγοράς ομολόγων προσθέτοντας "Νομίζω ότι οι πιθανότητες τείνουν προς περαιτέρω διεύρυνση των CDS”.
    ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....
    ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΡΑ... ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΚΑ
    ΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ..
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση