GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρίχνει το γάντι ο Πάγκαλος...

(Προ)καλεί τον Α. Σαμαρά να ζητήσει εκλογές και αλλαγή εκλογικού νόμου για "ισχυρή κυβέρνηση από το πρώτο κόμμα" Να ψηφίσει ε...

(Προ)καλεί τον Α. Σαμαρά να ζητήσει εκλογές και αλλαγή εκλογικού νόμου για "ισχυρή κυβέρνηση από το πρώτο κόμμα"

Να ψηφίσει εδώ και τώρα, μαζί με την κυβέρνηση, νέο εκλογικό νόμο που να οδηγεί σε ισχυρή κυβέρνηση καλεί τη ΝΔ, ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής».
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ζητεί από τον Αντώνη Σαμαρά, «αν πιστεύει ότι η κυβέρνηση έχει χάσει τη λαϊκή νομιμοποίηση να το πει και από το βήμα της Βουλής και θα πάρει την απάντηση που προστάζουν οι καιροί». Και  καλεί  τον πρόεδρο της ΝΔ «αν θέλει πραγματικά να...
αμφισβητήσει τη λαϊκή νομιμοποίηση της κυβέρνησης, τότε να ψηφίσουμε νέο εκλογικό νόμο που να ισχύσει άμεσα και να εγγυάται ότι το πρώτο κόμμα θα σχηματίσει ισχυρή κυβέρνηση».
«Με τον υπάρχοντα εκλογικό νόμο», τονίζει, «θα πάμε σε ακυβερνησία που σημαίνει πως την επομένη των εκλογών το δημόσιο δεν θα καταβάλει μισθούς και συντάξεις, ενώ η χώρα θα μετατραπεί σε προτεκτοράτο».

16 σχόλια

  1. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΤΤΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ .
    ΕΚΚΛΗΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .
    ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ,λίγα μέτρα από το ΣΚΑΙ είναι το ξενοδοχείο ΚΗΦΙΣΟΣ δίπλα στο ποτάμι θα γίνει ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , θα έρθουν να μείνουν μόνιμα 500 καθάρματα και θα αρχίσουν το εθνικό τους σπορ
    Ληστείες ,δολοφονίες ,βιασμούς , θα γίνουμε ο ΝΕΟΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ .ΖΗΤΟΥΜΕ από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , και γενικά τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΕΣ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΝ .
    ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ , στο ξενοδοχείο ΦΟΙΒΟΣ κοντά στο ηλεκτρικό σταθμό του Μοσχάτου ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ με άλλα 500 καθάρματα ,αποβράσματα που θα αρχίσουν και αυτά τα καθάρματα ,αποβράσματα , ληστείες δολοφονίες βιασμούς .
    ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΑΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑ Ι ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .
    Επίσης να βρουν τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων και να τους πλακώσουν στο ξύλο το λιγότερο που μπορούν να κάνουν σε προδότες .
    Αντίσταση και αντίδραση τώρα να καταλάβουν ότι είναι ανεπιθύμητοι
    Διαφορετικά όλη η Αττική θα γίνει Άγιος Παντελεήμονας .
    Επιτάχτηκαν όλα τα ξενοδοχεία της Αττικής με της συμφωνία ιδιοκτητών και των φορέων του κράτους , και των δήμων.
    Τώρα κατά έγκυρες πληροφορίες
    Στα Ολυμπιακά ακίνητα που είναι στην παραλιακή δηλαδή στις περιοχές Νέου Φαλήρου Μοσχάτου Καλλιθέας Παλαιού Φαλήρου Άγιου Κοσμά και Γλυφάδας θα εγκαταστήσουν μετανάστες μέσα Σε κοντέινερς δηλαδή γίνουν παραγκούπολεις όπως βλέπουμε σε ντοκιμαντέρ στις λατινοαμερικάνικες χώρες και θα έχουμε επίσης πολύ μεγάλη εγκληματικότητα, δεν θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε .
    Δεν υπάρχει πολύς χρόνος τα περιθώρια λιγοστεύουν .
    ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαναχτισμένος29 Μαΐ 2011, 12:18:00 μ.μ.

    Ασφαλώς και η κυβέρνηση αυτή έχει χάσει κάθε ίχνος λαϊκής νομιμοποίησης διότι τα όσα επαίσχυντα εις βάρος των αδυνάμων κοινωνικών στρωμάτων εφαρμόζει δεν ψηφίστηκαν από τον ελληνικό λαό. Από την άλλη, τράπεζες και μονοπώλια τους τελευταίους 20 μήνες έχουν αυγατίσει τα κέρδη τους. Η Μότορ Οιλ π.χ. κατά 500%!!!! Καιρός να πάτε σπίτια σας κύριε Πάγκαλε και να κλείσετε ερμητικά τα πορτοπαράθυρα μην ακούτε τις κραυγές αηδίας που νοιώθει ο κόσμος για σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tί λές ρε Πάν καλε,

    «Με τον υπάρχοντα εκλογικό νόμο», τονίζει, «θα πάμε σε ακυβερνησία"

    Γιατί τώρα εχουμε κυβέρνηση;

    Με 4 συνταγματολόγους, έναν Παπ/νου και ενα Καρατζαφέρη νομίζετε πως κυβερνάτε ;

    Και βρήκατε τον Αντωνάκη τον "ψηλό", αποψηλωμένο απο βουλευτές, ψηφοφόρους και έντιμα στελέχη και τον βαλατε στη σέντρα;

    Οποτε και να γίνου εκλογές, πάλι ΠΑΣΟΚ θα βγεί, με τα τσαρούχια και με 22% ποσοστό των πραγματικών ψηφοφόρων, οσους προβλέπει και ο ε. σας νόμος!

    Ολα τα "κλειστά επαγγέλματα" Λοβέρδο, Βενιζέλο Χρυσοχοίδη και Καστανίδη θα ψηφήσουν.
    Ταξιτζήδες, φαρμακοποιοί, δικηγόροι συμβολαιογράφοι, φορτηγά, εργολάβοι,

    ΠΑΣΟΚ και ξερό ψωμί.

    Ακόμα οι "ανάπηροι" συνταξιούχοι, κοντά 300.000 νοματαίοι, κάθε βολευτικό/κομματικό γραφείο εχει και τον "αναπηρό" του μπάστακα.

    Ασε τα σάπια Παν καλε,

    φορολογήστε τους μαλάκες που πλήρωναν φόρους εισφορές και κρατήσεις, για να τα δώσετε στους απατεώνες ψηφοφόρους σας που ψηφίζουν και στηρίζουν τα λαμόγια τους βουλευτές την κυβέρνησή σας που δεν είναι απλώς ανίκανη να κάνει τη δουλειά της και να τα βάλει με τα συμφέροντα των συντεχνιών, των συνδικάτων, των διαπλεκομένων νταβατζήδων, των φοροφυγάδων, των εφοριακών, κλπ, και το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να κόβει μισθούς και συντάξεις και να βάζει φόρους (που δεν θα εισπράξει). Δηλαδή θα φταίει ο Σαμαράς που πάμε κατά διαόλου επειδή δεν συναινεί σε νέους φόρους και περικοπές επι δικαίων και αδίκων? Η μήπως θα πρέπει ο Παπανδρέου να δεχτεί τις απερίγραπτες προτάσεις του Σαμαρά περί αμνηστίας σε μαύρο χρήμα, χαριστικές φοροαπαλλαγές σε επιχειρίσεις για να 'κινηθεί η αγορά' Η αγορά όπως την ξέραμε που το κράτους τους τάιζε όλους με δανεικά πέθανε. Και δεν φαίνεται να το έχει καταλάβει ούτε η κυβέρνση ούτε η αντιπολίτευση αλλά τί καθομαι και σου γράφω τώρα,

    Το ξεκαθάρισμα της κατάστασης πλέον δεν το επιθυμεί κανένα από τα κόματα του λαικίστικου κλεπτοκρατικού καταστημένου (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΟΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτη ειναι η Ελλαδα.
    Η περιφημη φραση του μακαριτη του Σημιτη στη βουλη.Ανεχωμαστε εναν αντιπροεδρο της κυβερνησης τον μεγαλυτερο κοπριτη ολων των εποχων που ευθυνεται για ολλα τα δεινα του τοπου μας γιατι εχει 30 και πλεον χρονια βουλευτης και συμετειχε σε ολες της κυβαρνησεις του ΠΑΣΟΚ που μαζι με το κομμα του διελυσε τα παντα ( θεσμους και αξιες )να μας βριζει ασυστόλως ολους τους πολιτες θεορωντας μας διεφθαρμενους και υπευθυνους για το χαλι της χωρας χωρις να καταλογιζει καμια εθυνη στο πολιτικο συστημα που μας χρεωκωπησε κατακλεβοντας μας σαν κοινοι λωπωδητες.
    Να τον χερωμαστε.
    Π.Κ.ΑΡΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάθε φορά που πάνε να χάσουνε την εξουσία αλλάζουν τον εκλογικό νόμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παγκαλε δεν τρως αντι να μιλας?
    Ανοησιες λες ετσι κι'αλλοιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παγκαλος σε Ντειλυ Μειλ, Φεβρουαριο του 2010
    ……”They took away the Greek gold that was at the Bank of Greece, they took away the Greek money and they never gave it back,’ said Deputy prime minister” Theodoros Pangalos.

    ———— !!!!!!!!!! ‘I don’t say they have to give back the money necessarily but they have at least to say “thanks”.’…….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    “Germany had failed to offer enough compensation for the economic impact of the Nazi occupation,” he added.

    Διαβαζετε συντροφοι !!! ο Θοδωρας ειναι large… με ενα “Ευχαριστω” να καθαρισουν οι Γερμανοι !! χαχαχαχααχαα ΓΙΑΤΙ να μας πουν ευχαριστω?? που μας εκλεψαν και που σκοτωσαν 300.000 Ελληνες??

    Τα ιδια λενε εξω και για Διστομο και Καλαβρυτα ( ΓΑΠ θα περασεις ομορφα σημερα !! ) Οταν λεω εγω ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ Δις… και ολοι συμφωνουμε, οι ΠΑΣΟΚΟΙ θελουν να μας πει η Γερμανια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!
    ΦΞ στειλε τις δηλωσεις Θοδωρα στον χτεσυνο κυριο με το Ποστ για τα Καλαβρυτα……!!!

    Ευχαριστω που δεν ζηταμε τα λεφτα μας απο Χρυσο και λοιπες αποζημιωσεις???

    Καταλαβαινετε ΠΟΙΟΣ διαπραγματαυεται !!! Τι λενε εξω !! και τι λενε “μεσα”
    Εξω χαδια… μεσα τσαμουκαδες!

    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!! θα τους παω χοροπηδωντας !! μεχρι τελους….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΑΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Κυνηγητό στον ξεφτίλα Νίκο Τσούκαλη, των προθύμων του Κουβέλη. ΦΥΓΕ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΔΟΣΙΛΟΓΕ, ΤΣΙΡΙΜΩΚΕ!

    Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Μαΐου 29, 2011

    Παρά τα δρακόντεια μέτρα με αστυνομικούς, πράκτορες και πραίτωρες, το κυνήγι των δοσίλογων συνεχίζεται. Άλλωστε το Σινούκ που επιστρατεύτηκε δεν θα τους χωρέσει όλους. Όπως και τα Σινούκ που θα τους φυγαδεύσουν από την ταράτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΓΟΜΑΡΕ,
    ΣΟΒΑΡΑ ?!?!?!
    Η ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΗ ΟΛΟ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ.

    ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ 20% !!!!
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΕΒΡΑΙΟΦΑΤΣΕΣ.

    ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ.
    ΔΕ ΣΑΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΝΑΝΔΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ "ΚΑΡΙΕΡΑ".
    ΔΩΣΊΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το 1989 ο Μητσοτάκης με ποσοστά 45% δεν συμπλήρωνε αυτοδυναμία και μετά από απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις με 47% έξέλεξε 150 βουλευτές ενώ το 1993 ο Α. Παπανδρέου με 43% εξέλεξε 165 βουλευτές.
    Ο Καραμανλής το 2007 με 43% εξέλεξε 151 βουλευτές.

    Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ κάθε φορά που θα έχανε την εξουσία ψήφιζε εκλογικούς νόμους ώστε να μην μπορεί να εκλεγούν ισχυρές κυβερνήσεις.

    ΤΙ ΣΚΟΥΖΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ?

    Τι να πει κανείς,όταν δεν υπάρχει ίχνος τσίπας και ντροπής και περισσεύουν το θράσος και η άκρατη υποκρισία.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μην φωνάζετε βρε παιδιά.
    Αφήστε τον και αυτόν να πει τις παρόλες του για να δικαιολογήσει τους μισθούς και τις παροχές που του δίνει ο πτωχευμένος λαός.
    Τι θέλετε δηλαδή;
    Να πληρώνεται χωρίς να κάνει κάτι σε αντάλλαγμα;
    Απαίτηση που έχετε και εσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τον Πάγκαλο τον συμφέρει να του "υπενθυμίζεις" ότι είναι εγγονός δικτάτορα. Τον συμφέρει, όχι επειδή έχει κέρδος από αυτό, αλλά επειδή θα είχε περισσότερη ζημιά αν ο λαός "θυμόταν" κάποια άλλα πολύ χειρότερα πράγματα,όπως ότι ο παππούς του ήταν "δολοφόνος". Ήταν προδότης.
    Αυτό υπενθυμίζεις ως ιδιότητα και όχι ότι ήταν φασίστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτη ειναι δεξια δεν ξερει αλλο απο το να βριζει με απαισιο τροπο Οποτε κυβερνησε πηγε 100 χρονια τον τοπο πισω Παγκαλε θεε προχωρα σε θελει ολοι η χωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 5:04

    Αυτά υιοθετεί όχι μόνο η δεξιά, αλλά και η αριστερά και το κέντρο και οι ανεξάρτητοι και οι οικολόγοι και οι αναρχικοί.
    Τα έχει καταφέρει με τις απόψεις του να έχει απέναντι του ολόκληρο τον ελληνικό λαό.
    Αλήθεια πώς τα έχει καταφέρει τόσο "καλά" στας δυσμάς του βίου του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παγκαλε θεε προχωρα σε θελει ολοι η χωρα
    29 Μαϊ 2011 5:04:00 μ.μ.

    ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΟΜΩΣ, Ε ?!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση